FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én se szeretem, ha fotóznak vagy felvesznek...betegesen ellene vagyok nem hiába nem szeretem a közösségi oldalakat sem

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Kit--Kat
Ember te kész. 😄DD

"Legalább ha már látta, hogy megy utána a kamerás akkor gondolkodott volna"

Nobel díjas elmélkedés. És ha észreveszi a kamerát meg áll akkor az miért jó?

Akkor jönne az akadémikus trollkodás, hogy miért állt meg a kocsihoz menet? Szégyelli magát?

Alapvetõen szefós vergõdés, hogy valaki miért szállt be az autóba amikor veszi a kamera. XDD

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

ez kiütött.DDDDDDDDDD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

a.carkey
Dehogy nincs. Csak a jégkrém, Lada, kutyaszánhajtás, hoki, piálás, tetkók, Playstation, Hanna Hilton, Holdra szállás, csillagászat, motorcsónakok, James Hunt, csajok témakörbõl kell kérdezgetni, nem olyan faszságokat, mint mennyi a fizetésed öcsi, meg ugye a lóvé miatt mész el, ugye, ugye, ugye?! 😄

A medve nem játék.

Talan Lopez nyilatkozta minap, hogy a kameran kivul Raikkonen allandoan dumal, poenkodik, teljesen laza es jofej mindenkivel.

Ez egyfajta fobia szerintem, mert hasonlo vagyok, rolam is alig van foto, csoportkepeken hatra alltam mindig, ha dolgozunk fotozason vagy forgatason, mindig megkerek mindenkit, hogy ne legyen a behind the scene kepeken, videokon, mikor interjukat akarnak velem csinalni, igyekszek menekulni.
Nem mindenki szeret szerepelni, nem vagyunk egyformak.

http://gaborszantai.co.uk/

a.carkey
800000 reisz. 😊

A medve nem játék.

lac coo
Kiminek nincs olyan, hogy normális téma. ...Na jó, néha képes kulturáltan viselkedni, de az elég ritka 😊))) Ez vele jár, meg kell tanulni válaszolni .....
De így lelépni, számomra akkora tahóság, hogy ne tovább...Legalább ha már látta, hogy megy utána a kamerás akkor gondolkodott volna 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Vicces lenne, ha nem lenne ket Lotus mogotte a kepen.

a.carkey
Ez mi ez?

A medve nem játék.

a.carkey
Akkor meg? Tudták? Tudták. Mit csodálkoznak?

Ez jobb?

Talán megkapom holnap? Nem, hétfõn. Nem, kedden. Maradjunk abban, hogy ha kérdezik, mindig másnap.

101x megkérdezik ugyanazt a butaságot. És még õ a hülye, meg bunkó, hogy nem válaszol?

Itt a Moniz.

Ez is egy reakció.

De mindig választanak egy hülye témát, és mindent arra a hülye kérdésre építenek fel. Vagy úgy válaszolnak, mint Csank, vagy mint Kimi. Melyik a jobb?

A medve nem játék.

Master91
lac coo
Jó..hát Isaurának is volt marketing értéke ! 😄DD

és olyannyira, hogy már marketing értéke is lett ennek a stílusnak...

a.carkey
Fizetések 2013

Ha ez igaz, Kimi 3 millát kap, a többi prémium. Massa mit keres ott 6 millával? Vagy Rosberg a 11el?

A medve nem játék.

lac coo
Gyakorlatilag nem lehet ! 😊)))
Egyik se jókedvébõl nyilatkozik 5 méterenként ....

De az egy bunkó volt világ életében, faragatlan, bár sokan ezt úgy hívják, hogy vagány. ... 😄DDD

a.carkey
Ráadásul Kimi akárhonnan elment, egy rossz szava sem volt róluk, sõt, nem minõsített senkit, semmit soha. Erre megkérdezték, hogy miért megy el, és a 101. után kimondta: mani. Azóta azt kérdezgetik, hogy mennyi mani, mennyi mani, elmondja, majd mikor kapja meg, mikor kapja meg. Szopjatok már le - mondhatta.

A medve nem játék.

a.carkey
Nem értem a borítani bilit dumát, mert megy, ott loholnak mögötte, ha akar, ha nem, kérdezik, leírják róla, hogy nem áll szóba velük, majd 1x igen, elmond mindent, és másnap megkérdezik történt-e változás, Szujóék fel vannak háborodva, hogy Kimi lekoptatja õket. Mert miért ne? Nem lehet?

Olyan a szitu, mint a Shrekben a szamár: Ott vagyunk már?

A medve nem játék.

lac coo
Plusz van egy sanda gyanúm, hogy direkt olyan a boxkijárat, hogy nagyobb sebességre lehet gyorsítani ott mint a pályán haladva .... De lehet tévedek, minden esetre sanszos a dolog....

lac coo
Szerintem se látta, meg rohadt gyorsan történt amúgy, de lényeg , hogy Alonso valóban vétlen volt, nem volt mit tenni .....

Számomra ez sima versenyszitu, elõnye nem volt Alonsonak ,sõt inkább hátránya, ha van hely, és nem kényszerül a hetven darab szegélykövön rodeózni, röhögve megy el mellette ....

hogy most szándékosan szorított ki, vagy nem látta végül is mindegy .

Totti5
Buttonnal kezet foghat, mint két megkeseredett vénember. Ha éppen nem az autó szar akkor a többiek hibáznak.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
<#eljen><#eljen><#eljen>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Master91
Azta kurva....erre nincsenek szavak
a.carkey

A medve nem játék.

En a Williams 1 pontjan meg mindig nem tudom tultenni magam...

a.carkey
a.carkey
a.carkey

A medve nem játék.

kimagyarázza mindig, mint valami jó politikus

Olyan meg nem volt, hogy Alonso hibazzon.
Ha ez felmerulne, akkor a szabalyokat felul kell vizsgalni, mert alkalmatlanok es nem meltoak Alonso-vilagahoz 😄DD

Master91
Vergne érdemel büntetést ?????
Alonso szerint Vergne erdemel buntetest, amugy korhazban volt kivizsgalason, mert faj a hata. (kerekveton durvan ment at)

Ferrari jovore ket rokival fog indulni, akiket noverek fognak minden futam utan kiemelni az autobol?

Pontosan. Más kérdés, hogy ma már azt sem lehetne megúszni.
Így van a szabály továbbra is legalább 2 keréknek a pályán belül kell lennie...

a.carkey
Ott elõtte megállapodtak a start ELÕTT, hogy lehet ott elõzni a STARTnál.

A medve nem játék.

Gondolom a 2009-es Kimi spai esetre gondolsz...azt is megmagyarázták és emlékszem azon is kivoltam akadva, mert ugyanilyen indokra hivatkozva nem volt helye azt ott elõzött meg 2-3 autót a bukótérbõl és végül a futamot is megnyerte vele...

röhejesnek tartom az egészet...

Minstrel
Régen nem úgy volt a szabály, hogy a kerékvetõ pályának számít? És ha pl. füvön van két kerék, de másik kettõ a köveken akkor az szabályos?

Most nem az Alo-JEV eset miatt kérdezem, hanem inkább az edzés miatt, amikor Szujóék felháborodtak, hogy mindenki kiment a pályáról.

http://topgearhungary.blogspot.com/

Ismét megúszta😊

nem vagyok meglepve...õ mindent megúszott a pályafutása során

Tavaly se volt véletlen, hogy neki volt egyedül makulátlan a statisztikája...

benőmenő
A kék lámpa a boxutcában villogott Alonsonak, de õ mégis izmozott és nem kapott érte semmit. Vicc.
A fociban is van kamera es telibe szarjak...
Carlos
Nem tok mindegy mit csinalt alonso? Ugyis bukta mar a bajnoksagot. Egyel tobb vagy kevesebb pont, kinem szarik ra...

Þór vígi þessi rúnar

Ezert kell elfogadni a dontesuket, mert a Nezok, csak egy reszet letjak a dolgoknak...
Alonso poziciot fogott mellette a PALYAN szabalyosan, utana kezdte el kiterelni a palyarol, reg elhagytak a boxutca kivezetot, semmifele elsobbseget nem kellett megadnia Alonsonak.
Ebben igazad van, az összes új Tilke pályán rosszul oldották meg a boxkijáratot...Korea, India, Kína, Valencia és Abu Dzabi mindenütt elég rossz helyen van a kijárat és nem annyira széles a pálya sem...

Kit--Kat
Mondj egy olyan sportágat ahol több tucat kamera, és telemetria rendszer áll a rendelkezésekre és ezért jól meg is fizetik a "bírókat".

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Akkor keressetek belsõ kamerás felvételt, ha ennyire tutira ráhúzta😄DDD Még a végén Vergne lesz a szemétláda és Alonso az ártatlan...röhögnöm kell

Hát én szerintem Alonsonak vissza kellett volna adnia a pozíciót Vergne-nek aztán pedig megvárni a DRS zónát ami 3 kanyarral késõbb jött. Akkor simán meg tudta volna elõzni a Toro Rossot és az egész téma most nem lenne. És szerintem azt sem lehet mondani, hogy kiélezett helyzet meg nem látta át mert ezen a szinten ez már nem lehet kifogás inkább ez lenne az elvárt egy 2x-es világbajnoktól. Ha meg erre nem képes akkor kimondhatjuk hogy talán mégsem olyan über-pro szuper giga mega tálentum mint amilyennek reklámozza magát. Ezzel nem azt mondom hogy nem jó mert azt beismerem hogy a top-pilóták egyike de szerintem erõsen túl van becsülve.

Norbi1990
Nem húzta rá a kormányt egyikõjük se.
Egyszerûen a pálya kialakítása ilyen, hogy keresztezik egymást a pitbõl kivezetõ ív és a pálya normális íve.

Valószínû Vergne nem láthatta, hogy jön ki Alonso, míg Alonsonak ugye villogott a kék lámpa miután elhagyta a boxutcát így õ számíthatott autókra. Bár Alonso sem volt jó helyzetbe mert egyszerûen olyan szar a boxkijárat hogy nem látni a pályára a szalagkorlát miatt.
elfert, egymas mellett mentek, csak gondolta az a kis nyomi, hogy majd kitereli...
Vergne az ideális íven volt...nehogy már õ adjon elsõbbséget a kék zászlót pedig sehol sem látni...kéket egyébként is a lekörözött és a jóval lassabb versenyzõknél alkalmazzák a feltartás elkerülése végett...

Alonso nyomta neki nem fértek el, de a pozícióját vissza kellett volna adnia...

a.carkey
Csak nem lépheted át a vonalat.

A medve nem játék.