182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Pl ezzel magadat egeted hogy mekkora szagerto vagy:)) Ez alapjan szerintedva pilota a fo tenyezo a mai F1-ben:D Felteszek egyszeru kerdest, 1 autora vetitve ki nem lenne VB a mercivel?? Iden csak azert nezhetoek a versenyek mer nem Ferrari vagy RB modjara 1 pilotaval mennek, hanem van verseny.... -
G_ArchAngel #151845 Ennyire unalmas Japan Nagydijat regota nem lattam... -
Ennyire faj?:)) nem gondoltam volna:))) -
G_ArchAngel #151843 Ferrari megallt Alonso alatt. Raikkonen kiallasat elbasztak. Vettel nagyot huzott... -
Ferrari a toppon van ma is -.- -
G_ArchAngel #151841 Remelem a ket hisztis kisgyerek kicsapja egymast, Button megnyeri - baratnoje reven ugyis o a 'legjapanabb' a palyan... (Kobanak eselye annyi, mint nekem, csak en legalabb egy meleg agyban fekszek)
Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2014.10.05. 09:13:06 -
az oké, csak massáék meg olyan tempót mennek mint maldonado most:D -
tegnap azért voltak lassabbak szárazon a Red Bull-k, mert már esőre állítottak...sejteni lehetett.
..és most fizet nekik rendesen. -
G_ArchAngel #151838 Ekozben az egyetlen, az igaz, a vilagbajnok kiszallt jegkremezni...
-
Mondjuk hogy 3 sec lassabbak a williams-ek a red bullnál azt nemtudom hogy csinaljak:D -
Csak ő lehet, mert Vettel nem tud előzni, ez tény.
-
G_ArchAngel #151835 Newey eleg jol elozget ma... -
G_ArchAngel #151834 Johetnek az uj Massa-Alonso poenkepek :D -
Beázott a ferka
vicc... -
jé a Ferrari nem vízálló.. :D -
G_ArchAngel #151831 BBC-n most mondtak, hogy mivel itt korabban megy le a Nap, sokaig nem lehet halogatni. Vagy torlik a versenyt, ha nem lesz jobb... -
:( ez Komoly eso... -
gg01 #151829 F1 online nézhető, külföldről is (felugró ablakokban ) Startlap-Dr -
Szépen áll a víz a pályán... -
az öreg megmondja a tutit.
-
precise #151826 Az, hogy button menyire tartotta a lépést hamiltonnal eléggé megkérdőjelezhető, pl 2012-ben hami 4x esett ki első helyről tech hiba miatt. Button összesen nem esett ki ennyiszer, mégis kevesebb pontot szerzett mint hami. Az olyan futamokon melyeken mindketten célba értek hamilton 7-3-ra nyert. (több mint 2x annyiszor mint a csapattársa ami azért nem túl szoros). Plusz 2-vel többször esett ki hami mégis 2 ponttal többet szerzett.
2011 hulladék éve volt ham-nek, bár azokon a futamokon melyeken mindketten célba értek azért verte buttont 7-6 ra. 3-3 győzelem, szóval tény, hogy kiegyensúlyozottabb volt kettejük csatája.
Hami szerintem a leggyorsabb, tehát ha arról van szó ki tud gyorsabban végigmenni egy kört az autóval adott pályán hami ver mindenkit, alonsóstul vettelestől. Más kérdés, hogy ez kevés az f1-hez, és lehet ez miatt marad örök 1x-es vb, nem tud olyan kiegyensúlyozott lenni mint mondjuk button vagy alo.
Ez a button nekem egy annyira szürke ember, hogy elmondani nem tudom, nem emlékszem semmi komoly dologra amit tett. A rajtnál még látja az ember, aztán egyszer csak a végén odakeveredik az elejére általában taktikával. Ezt meglehet tenni egy középmezőnyben, de szerintem ha odaültetnék akár rózsi, akár hami helyére, ugyanebben a felállásban nagyon durván be lenne darálva.
-
-
igen, ezért is várom a futamot (idén kb. 5. eset hogy futamot várok.... )
remélem nem fújnak le meg csúsztatnak semmit, jöjjön kis eső, kavarodjanak a dolgok, nézni akarok egy király pályán egy király futamot ! -
kjhun #151823 Ezt, olvastátok már??
Tájfun veszélyezteti a Japán GP-t
Igencsak cudar körülmények lehetnek holnap. -
Ezt a kommentet kitenném a fejlécbe :DDD -
G_ArchAngel #151821 Azt nem ertik meg paran, hogy nincs ultimate auto es beallitasok, ami mindenkinek mukodnek vagy az adott evi auton elerhetok. Vettel az egyik, ha nem a legjobb Alonso es Hamilton mellett. Attol, hogy iden Ricciardonak kevesebb muszaki hibaja volt, mint a nemetnek vagy a finnek, nem azt jelenti, hogy az elozo evek semmit nem ernek.
Meg lehetett nezni, hogy Alonso semmit nem ert a Renaultval el, pedig ismerte a csapatot, tudtak, hogy vezet, Kubicanak meg megis fekudt a kovetkezo evben. Konkluzio: ha valami jo valakinek X evben, akkor az nem jelenti azt, hogy ugyanaz jo lesz masnak a kovetkezoben vagy pont jobb lesz. Azert mert a McLaren folyamatosan elbassza az autot az elmult evekben, az nem jelenti azt, hogy az a Button szar, aki tartotta a lepest Hamiltonnal.
Nem tudom miert nezi valaki ezt a szart, ha csak egy csovon keresztul kepes a pillanatnyi allast latni es keptelen globalis elemzesre.
(ez nem neked szolt, hanem a szemellenzos precise-nek) -
Ennek a hasonlitásnak pont annyi értelme van mint az övének :D -
G_ArchAngel #151819 Alonsot Hamiltonhoz hasonlitsd, akkor mindketten ujak voltak egy csapatnal, igaz Hamiltonnak nem kuldte el Rozsi az ellopott adatokat, csak Lonzinak es a spanyolnak mar volt par ev rutinja.
Massa meg a rugo utan mar soha nem volt onmaga. De mivel te iden kezdtel F1-et nezni, ezert segitek...
Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2014.10.04. 20:50:48 -
jobb volt mint Grosjean...nagy kedvencem Grosjean, Hamilton mellett, de Kimi és Grosjean közt nagy volt a különbség...nem gyorsaságban, ott még sztem Grosjean gyorsabb is (szvsz!), ...Kimi jobb volt a versenyzésben, ..jó helyzetmegoldások, jól teljesített versenyek, stabilitás, és erős jelenlét a pályán.
Komoly támasza volt a csapatnak, a 'flegmasága' ellenére, Grosjean csapkodott, hullámzó teljesítmény, rossz helyzetfelismerés és kialakítás.
A Lotus komolyan beleroppant Kimi fizetésébe, mégis ..szőrén, de megérte szvsz.
Grosjean jobb versenyző lett mellette, csak ebből semmi nem látszik az idei évben.
Szal sztem kihozta Kimi a maxot a Lotus-ból, talán egy-két versenyen tudott volna jobb is lenni. De ennél sokkal több szvsz nem volt abban a csapatban. Ez is qva nagy szó volt, és főleg a jó gumikezelésnek köszönhették.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.10.04. 20:46:54 -
sőt egy nobel díjat is megérdemelne lassan!:D -
precise #151816 "vezetésben nincs nála jobb"
Ez idén látszik a legjobban :))))) -
precise #151815 " valszeg kihozta a Maxot a Lotusból"
Ha idén kimi a ferrariból nem hozza ki a maxot, mert ez tény, akkor honnan tudod, hogy a lotusból kihozta? Mert ugyanolyan gyors volt min Gro? Honnan tudod, hogy amikor Massa-Kimi volt a ferkánál ők kihozták a maxot? Amikor mind2en a Alo csapattársai voltak egyik sem hozta ki a maxot.
Nem értem miért kell ehhez párhuzamos dimenzió. -
Na pont az ilyen (nekem) szimpatikus céltudatos felfogása miatt lett VB, ilyen miatt előzte le a multi21-et sokáig orra alá dörgölő igen gyenge Webbert is (naná, hogy leelőzte). ÉS ilyen felfogás miatt lesz ő még többszörös VB! Ilyen egy vérbeli profi: mentálisan nagyon ott van, vezetésben nincs nála jobb. -
Ez meg Vettelről..
“Megyek a szívem után. Csak ez számít nekem, semmi más. Az a célom, hogy sikeres legyek. Mindegy, hol. Azért körözgetni, hogy gazdag legyek – ez nem nekem való.” -
Korrekt!
"Byron Young, a Daily Mirror újságírója hozzátette, a Red Bullnál egy hónappal azt is eldöntötték, hogy bármi történik, Fernando Alonsót nem szerződtetik le, hiszen a spanyol mellett nagyon nehéz egy csapattárs élete, és Daniel Ricciardót nem akarták kellemetlen helyzetbe hozni. Mindemellett Alonso túl sok pénzt kért volna a szerződésért cserébe, nem beszélve a kiváltságokról." -
Szépen csámcsogtok totti barátoddal vettel bedobott nevén.. érted.. ugye?:))))))))) Na bye:) -
-
G_ArchAngel #151809 Egyszer te is talan fel fogsz noni es rajossz, hogy a F1 csapatsport...
Csak az egyszerubb lelkeknek eleg egy-egy nevet bedobni es akorul mar tudnak tancolni. -
Én továbbra is iszom a szavaidat! sőt elmentem mert nyomtatni fogok belőle egy F1-es bilbiát! Nem csak Newey hanem Brawn is egy senki, ő is jókor volt jó helyen mint Newey:D Pont többször is VB csapathoz tudott szerződni:P
-
G_ArchAngel #151807 Caterham Massa szerint :D