182096
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#151906 Azt írta a Sky sports, hogy nem az időjárás miatt vitték mentőautóval kórházba, hanem azért mert olyan sérülése van, hogy csak így tudták megoldani. -
#151905 Azt hiszem eddig egyedül USA-ban tartották magukat ehhez. :( -
#151904 sztem jól téved, ....két időjárási lehetőséget kellene vizsgálni, itt a felszállást, és a kórháznál a fogadást....mert azzal sokat nem ér ha itt fel tud szállni, de bukik fél órát mert másik várost kell keresnie. -
Bullitt #151903 Basszus
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
G_ArchAngel #151901 Sutil: "Situation with @Jules_Bianchi is critical. I was standing right next it. Don't want to talk about details." -
G_ArchAngel #151901 Mercedes driver Nico Rosberg, who finished second to team-mate Lewis Hamilton, said: "My thoughts are with my colleague. They have given us some information and it seems very, very serious."
Hamilton said he had heard Bianchi was "severely injured".
BBC -
G_ArchAngel #151899 Az a baj, hogy mar kijott volna egy kozlemeny, hogy csak megvizsgaljak a biztonsag kedveert, ha nincs komoly baj, ezzel is elejet tudnak venni a talalgatasoknak. Ijeszto, hogy semmi hir... -
G_ArchAngel #151898 Igen, a baleset kovetkezteben olyan agyserulest szenvedett (valami elmozdult), hogy annak szovodmenye volt a sziv leallasa -
j0rmungandr #151897 Feltehetőleg azért kapott szívrohamot, mert korábban balesete volt és "szövődménye" volt, nem? -
#151896 Nem... -
Bullitt #151894 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#151893 Sajnos María de Villota tavaly októberben meg is halt. :( -
#151892 Semmi köze a pályának a balesethez.
Vagy Bia nem vette észre,hogy sárga zászlóznak vagy a pálya minősége romlott le drasztikusan.
Az esélyt sem lett volna szabad megadni annak.hogy a traktorba ütközhessen bárki.
Szerencsétlen eset. :( -
#151891 úgy értettem, hogy nem mutattak replayt, ezért nem láthatta -
#151890 le is állították. pár kör alatt romlott el az idő... valszleg ha nem történik meg a baleset, akkor is piros zászló lett volna, vagy legalább SC mögött intik le. ez egy nagyon szerencsétlen eset, kár felelősöket keresni. mert ennyi erővel lehetne azt mondani, hogy Bianchi sárga zászlós szakaszon dobta el, ahol elvileg el kell venni a gázt....
az f1 mindig is veszélyes üzem volt, az is lesz, se jó szervezéssel, se semmi egyéb módon nem lehet garantálni a 100%-os sérülésmentességet. -
#151889 Szar ótvar pálya, nincs elég hely ...
Persze tudom ,a tilkeszarok....
Gondom örül mindenki ,aki hisztizik a régi szép idők után mikor mentek jégesőben is ...
Szerencsétlen szerintem nem ússza ezt meg, elég csúnyán beszaladhatott alá pont fejjel .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.10.05. 10:35:52 -
G_ArchAngel #151888 Twitteren valaki irt egy erdekes kerdest:
Ha az idojarasi korulmenyek miatt a mentohelikopter nem tud felszallni, akkor hogy mehetett tovabb a verseny? Elvileg legimentes lehetosege nelkul le kellett volna allitani, ha jol tevedek... -
#151887 Uff, csóri Bianchi.
Remélem megússza komolyabb hosszútávú következmények nélkül :( -
-
#151885 ott volt közvetlen mögötte a kapu ahol ki lehetett húzni a kocsit,oda szerintem nem kellett volna sc -
#151884 Bárhogy is alakul, ezt csúnyán elbaszták a bírák. Minden szarságért behozzák a Safety car-t most persze nem hívták be. Pedig veszélyes volt a pálya, egyre jobban esett az eső, csúszkáltak a versenyzők is. Azonnal hívni kellett volna, ahogy sutil belevágódik a gumifalba.
-
G_ArchAngel #151883 Heli ment erte, de a szar idojaras miatt inkabb mentoautoval vittel el, rendorkiseret mellett. -
#151882 pár kép róla..
Nem túl jó hírek :/ -
#151881 Szerencsétlen Sutil szeme előtt történik minden, végignézi az egészet -
#151880 az az 1. kép nagyon csúnya -
#151879 biztos van, de nem mutatják meg míg nem tudják, mi a helyzet, Szujó is elmondta -
-
Bullitt #151877 Négy kép... nem néz ki jól -
#151876 nem volt replay -
G_ArchAngel #151875 Nincs eszmeletenel es a traktor oldalalt talalta el. (twitter) -
#151874 Vettelt már megint kifütyülték?
lol -
G_ArchAngel #151873 Helikopterrel vittek a korhazba, allitolag fejserules, de ezt en is csak twitterrol szedtem, nem hivatalos. -
#151872 akar igen, persze nem F1es auto hasmagassagaval lenne azonos magassag
mar 1 noi pilota eppenhogy tulelte,meg is vakult
most valszeg Bianchi is ala szorult (nem lattam replayt,szujoekat idezem),es nem tudjuk mivan vele.... -
#151871 Mit tud tenni a FIA?
Adjon burkolatot a traktorra, hogy ne lehessen alácsúszni? Akkor meg a traktor is lépten-nyomon felakad. -
#151870 nem lennek meglepve ha fia teljesen at alakitana a traktorokat -
#151869 Jaj hogy megsertettel:((:de az UB3-tol nem baj:))
Utoljára szerkesztette: BooMiller, 2014.10.05. 10:08:50 -
#151868 -
#151867 mi lenne ha befejezned? -
#151866 Azert latom nem tudod feldolgozni:))) -
G_ArchAngel #151865 Kicsit hosszabb volt, mint kellene, de lehet Raikkonen hibaja volt az is. Vagy Neweye...?
Majd a ket SZAGerto, BooMiller vagy precise elarulja nekunk, ha vegeztek a nyilatkozatokkal, amit most a vilagbajnokrol irt konyvukkel kapcsolatban adnak a PaprikaTV-nek...
Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2014.10.05. 10:04:58