182279
  • bakkerman
    de legalább röhögtél,és nem szundítottál be amíg szujó fossa a számadatokat és mellette vonatozik a mezőny,és néha felordít ha valaki kijött gumit cserélni
  • b-type
    Ez a harc valójában mindig is Bernie és a csapatok között folyt, Mosley bábú volt, akkor is maikor átjátszották a jogokat Bernie-nek, és akkor is amikor valakinek el kellett bukni a FOTA balhé idején hogy a megegyezés megszülethessen.
    A CVC nehéz ügy, mert Bernie 100 évre eladta az F1 jogait.
    Pedig onnan kellene sokkal többet elvenni, de míg Bernie-nél ez nagy nehezen minden tárgyalásnál sikerült egy kicsit, most szinte lehetetlen lesz...ezért van arról szó hogy a nagycsapatok mondjanak le a kiscsapatok javára a maguk nagyobb szeletéből.
    ..persze, de ez még mindig kevés, valójában a CVC-től kellene még legalább 10%-t visszaszerezni.
    Sokkal nagyobb lenne a mozgástér, mert az sem jó ha elszáll mindent mert akkor az lesz ami a Rally-ban. Kiscsapatok, vagy legalább a lehetőségük pedig kell.
  • Count Adyn
    "50 millió fontos –mínuszban tavaly a Mercedes volt, amitől a cég igazgatótanácsában tutira összeráncolódott néhány homlok. Még akkor is, ha Wolff szerint „a Daimler szemszögéből nézve ez nem vészesen nagy befektetés.""
    jah aprópénz lol:D
  • Master91
    Megint egy jó kis Görbetükör
  • Master91
    Ez még mindig egy jó pálya
  • mcmoha
  • BooMiller
    Én nem is értem aki ezt vissza sírja:)))) Teljesen rendben van a mostani, amilyen szar versenyek vannak:)
  • RatBaG #152328
    lehet szidni szujóékat, hogy így meg úgy szar a közvetítés, na de azért mégis más színvonal, mint ez itt.
    ahogy gyulám meghunyászkodva adagolja paliknak a defekt tényét... hánynom kell. ezt tényleg csak röhögni érdemes megnézni.
  • Stockbauer33 #152327
  • Stockbauer33 #152326
  • Dietrich
    csak egy labanc
  • Szabi #152324
  • Master91
    Rassziszta!
  • pedobear
    Berger: Az F1-ben vándorcigányként kell élni
  • RatBaG #152321
    http://www.telesport.hu/2014/11/04/barrichello-a-caterhamnel-ez-lett-volna-a-cimlap-cimunk-egy-hettel-ezelott/
  • Stockbauer33 #152320
  • RatBaG #152319
  • mcmoha
  • greenkawa

Sebastian Vettel ‏@Sebas_Vettel 9 órával ezelőtt
    Good luck to @alo_oficial in @McLarenF1 ;)
  • RatBaG #152316
    LOL

"Apparently if you punch Brad Keselowski in the face he looks just like Sebastian Vettel "

Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2014.11.03. 22:20:06
  • AnuluWork #152315
    "Fry megerősítette, hogy Raikkonen autója sérült, amikor Pérez eltalálta hátulról, tehát ez megmagyaráz valamennyit az austini eredményből"
  • Count Adyn
    Egy világbajnoktól, aki a legjobbak közt is a legjobb lett, és 22 millát zsebretesz évente én azért elvárnám hogy alkalmazkodjon bármihez:)
  • G_ArchAngel #152313
    "Räikkönen végül elmondta, az ezúttal a hatodik helyen célba érkező csapattársa, Fernando Alonso azért nem szenvedett annyira, mert ő nem olyan érzékeny az autó elejével kapcsolatos problémákra. „Bizonyos téren ez a probléma mindkettőnknél adott, de szerintem őt nem igazán foglalkoztatja, ha az autó tolja az orrát. Ezért a hatása sem olyan jelentős nála. Ez egy kicsit más történet” – magyarázta."

Ez a baj, ő is érzi, hogy nem csak az autó tehet erről, mert Alonsonak is hasonló a problémája, mégis többet hoz ki az adott helyzetből.
  • Dodo55
    Mert nem kell magyarázni, egyszerű a magyarázat, ezt nem egyszer elmondta már világosan: az autó az első futómű súlyos problémái miatt nem fordul úgy, ahogy az a vezetési stílusához elengedhetetlen lenne.

Ha ez így kevés, akkor meg kell nézni milyen íveket vett milyen sebességek mellett a korábbi években szinte bármelyik autójával (főleg az előzéseknél feltűnő ez nagyon), aztán meg kell nézni ebben az évben hogy vezetett eddig.

Azt meg azért senki ne várja, hogy valaki 12 év után a jól bevált vezetési stílusának legfontosabb elemeivel menjen szembe egyik pillanatról a másikra olyan módon, hogy egy sok szempontból gyenge, félresikerült autóval még verni is tudja a sokkal jobb autókkal versenyzőket...
    Utoljára szerkesztette: Dodo55, 2014.11.03. 20:29:52
  • desigo
    Nagyon sajnálom,hogy nem megy se neki se a Ferrarinak...
  • G_ArchAngel #152310
    Raikkonenre nincsenek szavak, a motorsportalos legelvakultabb rajongok is feladtak, hogy megmagyarazzak - szegyentelenul gyenge, a kocsi hibai ellenere is
  • Totti5

• Stockbauer33 #152308
  • Count Adyn
    egyszer volt agresszív a fejét akartátok venni:)
  • b-type
    Szvsz semmi gubanc a FOTA botrány nagyobb volt...elhullt benne az FIA feje.
    Az F1 az F1, vannak botrányok, vannak irgalmatlan nagy összegek, Bernie igazán meg akarta volna oldani, akkor nem alakította volna ezt a helyzetet, amikor a Concorde-k miatt, és a FOTA botrány miatt szépen lekenyerezte a 'nagyokat' miközben tojt a kicsikre..a bevételek újratárgyalásánál is mindig balhé volt.

A futam szvsz renben volt, volt egy rohadt jó Alonso-Button csata, egy hammertime előzés az élen, a két Lotus menetelése..Grosjean-Button (nagggyon kemény volt) kár hogy Vergne odaverte, az utolsó 4-5 kör hibátlan volt, Vettel menetelése, Button vergődése, Maldonado-Vergne...mindenki.
    Talán az egész mezőnyben Kimi volt az egyetlen aki semmit nem csinált.
  • Totti5
    Mindig azt olvasom. Szujó fikázása, pilóta fikázása, F1 fikázása, Börni fikázása, Vettel nonstop fikázása, minden szar minden rossz, bezzeg 90es években tökéletes volt, szar a V6T, V12 kell + rasszizmus. Hányok, undorodok a magyar F1es közösségtől.

Én imádom az F1et is, nem tehetek róla... látom a hibákat, de nem azt kersem benne minden hétvégén. Tegnap nagyon férfias csaták voltak egy nagyon kemény és jó pályán. Nekem ez maradt meg. Ezért nézem. Ha végi csata kell akkor nézek egyenautós sorozatot, ott nagyobb rá az esély.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.11.03. 16:38:27
  • Totti5
    Bealudt, nem védekezett, sima előzás volt Hamiltonos módra. Rosberg nagyon gyors, de nem elég agresszív. Tegnap is Lewis akarta jobban, az ő akarta érvényesült..
  • bakkerman
    szerintem a Merci vezérkar úgy számolt,hogy Ázsiáig szabadon mehetnek a srácok,aki kapja marja elven,aztán meg aki szarabbul áll az ázsiai túra után,azt visszafogják,és kihirdetik csapaton belül az első embert. Ugye Lajos behúzta az olaszt,behúzta Szingapúrt,ott Rosberg perecelt,és onnan lett eldöntve,hogy akkor idén már Hamilton...bár lehet sokat látok a dolog mögé,és egyszerűen csak mentálisan esett szét a német,ki tudja...
  • G_ArchAngel #152302
    Erdekes volt amugy, hogy Lewis lekergette Britneyt a palyarol, amikor megelozte es senkinek egy szava nem volt. A Celeb Fiucska ugy tunik tovabbra is buntetes nelkul meguszik mindent. Rosberg meg latvanyosan engedekeny lett a baleset ota. Valoszinuleg igy maradt ulese jovore.
  • bakkerman
    Lewis innen már csak nem bassza el,"elég" behozni a gépet mindkét futamon 2.-nak,bár ahogy megismertük őt nem fog beállni Britney mögé,és engedni had menjen,szerintem már a következő futamon pontot tesz az í-re,hogy már tényleg csak matematikai esélye legyen a németnek. Legyen így!
  • Dietrich
    Ultimátum az élcsapatoknak: Abu-Dzabiban jöhet a bojkott?
    15 éve még bajnokság volt aztán elindult a lejtőn (a sok pénz és a gyártók miatt) és ott tart ahol napjainkban tart..
  • G_ArchAngel #152299
    5 perc a vegen nem fogja feledtetni a masfel ora unalmat
  • Dietrich
    Nem tudom te milyen versenyt néztél nascar? mert akárhol olvasok véleményeket 90%-ban "dög unalmas" írnak.
  • Totti5
    Akkor átalutad a kanyarokban körökön át tartó test test elleni előzeteseket.
  • Dietrich
    Én a rajtnál ébren voltam de a 10. körtől szundibundi..ilyen unalmas szar körözgetést...onnan tudom, hogy az volt mert Szujó nem kiabált amire felébredtem volna. :)