FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Veled vitáztam anno sokat, hogy szvsz rossz irányba halad az f1, kiváncsi lennék mi errõl a véleményed...
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Per Aspera Ad Inferi.
Hoy ha llegado a mis manos la Playstation 4... Espectacular..! FE NO ME NA LE !!
Today arrive my Playstation 4!! Amazing!"
😊
A medve nem játék.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Norman Graham Hill (Hampstead, 1929. február 15. – 1975. november 29.) brit autóversenyzõ, az 1962-es és 1968-as Formula–1 világbajnoka. Az elsõ és eddig egyetlen autóversenyzõ, aki a Formula-1 világbajnokságot, a Le Mans-i 24 órás versenyt és az indianapolisi 500 mérföldes futamot is megnyerte. Ötször gyõzött a monacói nagydíjon, amit csak Ayrton Senna szárnyalt túl, valamint Michael Schumacher állított be.
.
.
.
1975 augusztusában bejelentette visszavonulását, így már csak nézõként volt jelen Paul Ricard-pályán, egy edzésen november 29-én. Az edzés végeztével fiatal versenyzõ barátjával, Tony Brise-zel és baráti társaságával, saját repülõjén indult haza Angliába. Ködös este volt, elnavigálták magukat és London közelében lezuhantak. Minden utas szörnyethalt.
http://hu.wikipedia.org/wiki/Graham_Hill
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Mehet vissza Ferkához, de a Saubernél is szívesen látnám😉
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
-------
Brawn lelép Mercitõl. Másik csapathoz megy? Marad F1-be?
Ha jól rémlik, mióta Mercinél van, nem hallottam olyan hírt hogy hosszabbít velük, stb stb. Szóval most járt volna le az a szerzõdés, amit akkor kötöttek mikor Mercis lett?
Ha megy másik csapathoz, annak sztem 2 oka lehet:
- ki hívás ( 2014 ) vagy kell neki az új légkör, stb
- elege lett a Mercibõl ( Lauda, 1k km, Sumi ki gyilkolása, stb )
Sumi miatt és az 1k km miatt ( õt is ) nagyon meg utáltam, de akkor lehet hogy még se õt kéne utálnom? oO
Ideiglenes megoldásként egyébként én készítettem erre egy userscriptet (lásd az aláírásomban), illetve az SG-s böngészõ bõvítmény Chrome verziójába is integrálva lett már a cucc.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A medve nem játék.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
A medve nem játék.
Alonson, Buttonon és Schumin kívül kb neki volt a legjobb állóképessége...
Ennyit az autóversenyzõk izgalmas életérõl...
Az biztos, nekem baromira fog hiányozni ez a srác.
Webber soha nem hivatkozott a sérüléseire sem, holott nem kizárt, hogy döntõ szerepet játszottak a pályafutásában. A 2010-es szezon végén, amikor pedig a legközelebb került a világbajnoki gyõzelemhez, még a fõnökei elõtt is titokban tartotta, hogy az utolsó négy nagydíjat repedt vállal versenyezte végig, miután hegyibringázás közben átbukfencezett az éppen az orra elõtt elzakózó barátján. Ki tudja, hogy ez nem befolyásolta-e negatívan a teljesítményét? A sors kegyetlen volt hozzá, mert akkor ült elõször kerékpárra a 2008-as Tasmania Challange-en elszenvedett biciklis bukása után, amelyen sokkal súlyosabb sérülést szenvedett: eltörte a lábát. A 2009-es elõszezonra úgy-ahogy éppen felépült, és pont akkor nem tudott részt venni a felkészülésben, amikor Vettel megérkezett a Red Bullhoz. Az idõzítés akkor is hihetetlenül peches volt, mert Webber távollétében a német helyzeti elõnyhöz juthatott a beilleszkedésnél. Volt egyébként egy harmadik sérülése is (illetve idõben az elsõ), a 2005-ös idényt felvezetõ tesztelés során ugyanis egy balesetben elrepedt az egyik bordája, ezért a Williamsnél ilyen állapotban kellett teljesítenie az elsõ két versenyét. Azt sem verte nagydobra, mondván, „nem akartam ügyet csinálni a dologból."
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
(en leszarnam, de en paraszt vagyok es csoro)
http://gaborszantai.co.uk/
A medve nem játék.
A medve nem játék.