FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyõzött a sport a pénz felett! Juhéjj!
Veled vitáztam anno sokat, hogy szvsz rossz irányba halad az f1, kiváncsi lennék mi errõl a véleményed...

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Totti5
A Lotus Forma-1-es alakulata pénteken hivatalosan is bejelentette, hogy Pastor Maldonado veszi át Kimi Räikkönen helyét a 2014-es esztendõben. Az enstone-iak azt is egyértelmûvé tették, hogy Romain Grosjean lesz a venezuelai versenyzõ márkatársa.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

RatBaG
a.carkey
Közben ugyanott ...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A medve nem játék.

a.carkey
"Fernando Alonso ‏@alo_oficial 4ó
Hoy ha llegado a mis manos la Playstation 4... Espectacular..! FE NO ME NA LE !!

Today arrive my Playstation 4!! Amazing!"

😊

A medve nem játék.

mcmoha
Szerintem logikus, hogy az öreg Vettellel iratta alá utoljára, hiszen meglepetésnek szánta a zászlót. Valószínûleg elõször végigjárta az összes csapatot és utoljára hagyta a Red Bult nehogy Webber idõ elõtt kiszúrja mit kap ajándékba. 😊

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Master91
Totti5
Hogy teljes a kép még azt szeretném megtudni, hogy Vettel miért nem írta alá. 1 órával elõtte elé tolták õ meg azt mondta nem, vagy nem volt rá alkalma. Nyilván az utóbbi, persze ez meg kit érdekel, az úgy nem hír és nem fikaalap.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Master91
38 éve halt meg Graham Hill

Norman Graham Hill (Hampstead, 1929. február 15. – 1975. november 29.) brit autóversenyzõ, az 1962-es és 1968-as Formula–1 világbajnoka. Az elsõ és eddig egyetlen autóversenyzõ, aki a Formula-1 világbajnokságot, a Le Mans-i 24 órás versenyt és az indianapolisi 500 mérföldes futamot is megnyerte. Ötször gyõzött a monacói nagydíjon, amit csak Ayrton Senna szárnyalt túl, valamint Michael Schumacher állított be.
.
.
.
1975 augusztusában bejelentette visszavonulását, így már csak nézõként volt jelen Paul Ricard-pályán, egy edzésen november 29-én. Az edzés végeztével fiatal versenyzõ barátjával, Tony Brise-zel és baráti társaságával, saját repülõjén indult haza Angliába. Ködös este volt, elnavigálták magukat és London közelében lezuhantak. Minden utas szörnyethalt.

http://hu.wikipedia.org/wiki/Graham_Hill
bakkerman
ki tudja mit hoz a jövõ év...lehet a Mclaren már nyár óta fejlesztette a jövõ évi autót,azt a Magnussen gyerek végigveri a mezõnyt,nem lehet tudni 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

a.carkey
Akkor Whitmarsh megy Bernie v. Todt helyére?

A medve nem játék.

bakkerman
szerintem is Honda lesz a dologból,Brawn eddig mindig jó "szemmel" látta meg a következõ nagy lehetõséget (Ferrari,Brawn GP,és azért a Mercinél is kihozta a legtöbbet a csapatból), és nagyot fog szólni az a 2015-ös Mclaren-Honda 😊

Flame on😊 de így legalább nem hazudtolta meg magát Vettel

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

hálistennek hogy elmegy onnan😊

Mehet vissza Ferkához, de a Saubernél is szívesen látnám😉

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

mcmoha

Master91
mcmoha

Pluskast
Szerintem - miután kipihente magát - a Honda-hoz fog menni. Jó kapcsolata van velük, és ugye pont 1 évig szünetelteti a forma 1-et amikor is majd visszatér a Honda.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Master91
hát, pont nem terveztem használni ezeket a kiegészítõket, na sebaj....azért köszönjük

-------

Brawn lelép Mercitõl. Másik csapathoz megy? Marad F1-be?

Ha jól rémlik, mióta Mercinél van, nem hallottam olyan hírt hogy hosszabbít velük, stb stb. Szóval most járt volna le az a szerzõdés, amit akkor kötöttek mikor Mercis lett?

Ha megy másik csapathoz, annak sztem 2 oka lehet:

- ki hívás ( 2014 ) vagy kell neki az új légkör, stb

- elege lett a Mercibõl ( Lauda, 1k km, Sumi ki gyilkolása, stb )

Sumi miatt és az 1k km miatt ( õt is ) nagyon meg utáltam, de akkor lehet hogy még se õt kéne utálnom? oO
A userscript mûködik GreaseMonkey vagy Scriptish kiegészítõkkel is Firefox alatt, de a bõvítmény fejlesztése FF alá jelenleg áll már egy ideje.
Master91
Mozzra is csinálsz majd?
Nem a karakterkészlet rossz, hanem egyes karaktereket így tárol a fórum, ezeket a böngészõnek kéne visszaalakítania. A gond csak az, hogy a fórummotor linkeket csinál a hozzászólásokra a #szám szövegekbõl, és ezek a karakterkódolások is áldozatul esnek ennek, onnantól meg már a böngészõ nem ismeri fel õket.

Ideiglenes megoldásként egyébként én készítettem erre egy userscriptet (lásd az aláírásomban), illetve az SG-s böngészõ bõvítmény Chrome verziójába is integrálva lett már a cucc.
Fura Alak
Tök nem mind1 mekkora erõvel próbál a kib. fém csavar a csontodból kiszakadni.....

fifi
ez természetesen nem így van...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Ezt te se gondolod komolyan. 😄
a.carkey
Ugyan már! Vagy jól benne van, vagy nincs. Ha fáj, akkor szar volt a sebész. Tök mindegy hány G "éri".

A medve nem játék.

mcmoha
<#heureka>

HTS s3rg1nh00
ezek speciel idézõjelek amik abban vannak.rossz a fórum karakterkészlete,szóval jobb nem használni az ilyen extra karaktereket.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

mcmoha
Mik ezek a számok a hozzászólásokban? Mostanában jelentek meg. <#fejvakaras>

PLaci
Már bocs, de nem EKKORA G erõk mellett....

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

a.carkey
Nagyon jól hangzik, hogy csavarok a lábában, de attól még ebbõl hátránya max. a detektoros kapunál lesz az embernek. 😊

A medve nem játék.

ja még emlékszem a csavarok 1 évig a lábában voltak ennek ellenére erõn felül teljesített...

Alonson, Buttonon és Schumin kívül kb neki volt a legjobb állóképessége...

Master91
Elõbb azonban jöhet egy kis téli nyugalom a buckinghamshire-i Aston Clintonban, ahol Webber az élettársával, Ann Neale-lel, és szeretett kutyáival – a „srácokkal", ahogy nevezni szokta õket – belefeledkezhet a régóta várt, szürke hétköznapokba. Van olyan kerítés, amely mögül még azok is vonzónak tûnnek. „Néhány hétre elmegyek lazítani, nem fogok csinálni semmit – merengett a Brazil Nagydíj után. – Imádok tüzet rakni otthon, felvágni hozzá a fát, és talán majd elkortyolgatok néhány pohár vörösbort, majszolok egy kis csokit."

Ennyit az autóversenyzõk izgalmas életérõl...

Az biztos, nekem baromira fog hiányozni ez a srác.
Master91
azigen 😮

Webber soha nem hivatkozott a sérüléseire sem, holott nem kizárt, hogy döntõ szerepet játszottak a pályafutásában. A 2010-es szezon végén, amikor pedig a legközelebb került a világbajnoki gyõzelemhez, még a fõnökei elõtt is titokban tartotta, hogy az utolsó négy nagydíjat repedt vállal versenyezte végig, miután hegyibringázás közben átbukfencezett az éppen az orra elõtt elzakózó barátján. Ki tudja, hogy ez nem befolyásolta-e negatívan a teljesítményét? A sors kegyetlen volt hozzá, mert akkor ült elõször kerékpárra a 2008-as Tasmania Challange-en elszenvedett biciklis bukása után, amelyen sokkal súlyosabb sérülést szenvedett: eltörte a lábát. A 2009-es elõszezonra úgy-ahogy éppen felépült, és pont akkor nem tudott részt venni a felkészülésben, amikor Vettel megérkezett a Red Bullhoz. Az idõzítés akkor is hihetetlenül peches volt, mert Webber távollétében a német helyzeti elõnyhöz juthatott a beilleszkedésnél. Volt egyébként egy harmadik sérülése is (illetve idõben az elsõ), a 2005-ös idényt felvezetõ tesztelés során ugyanis egy balesetben elrepedt az egyik bordája, ezért a Williamsnél ilyen állapotban kellett teljesítenie az elsõ két versenyét. Azt sem verte nagydobra, mondván, „nem akartam ügyet csinálni a dologból."
18 éves korában jött össze Ann Neallel és a nõ akkor volt 30 körül😊 ez nem tipikus celebkapcsolat

pontosan...durván a nulláról kezdte, a sportszeretete óriási és még jófej is belevaló nyilatkozatokkal..

zzeN
Need dat

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Jacek
Volt egy interju, ahol beszelt az asszonyrol, nulla penzzel erkezett Londonba es feladta volna a tamogatsa nelkul. Webber jo ember, neki szamit az, hogy kitol es mit kapott.

(en leszarnam, de en paraszt vagyok es csoro)

http://gaborszantai.co.uk/

mcmoha
Hát ha pénzes F1 versenyzõ lennék azért csak összeszedtem volna egy fiatalabbat. <#idiota>

a.carkey
De ha tüsszenteni akart volna? Na, na? 😄

Más.

Webber és az élettársa

A medve nem játék.

Vettel 6 betu, Alonso 6 betu, de Fetel csak 5 hangzo, igy ot mondta volna, hogy energiat takaritson meg 😄

a.carkey
Szaeid Mohammadpourkarkarag
<#idiota>

A medve nem játék.

desigo
Kár,hogy Kimi válasza kimaradt.
Biztos nem lett volna hosszú xD
a.carkey
Nem hozzák le, viszont lehallgatják õket, és idõvel megtudjuk.<#idiota>

A medve nem játék.

a.carkey
Perez felmérte, hogy ebbõl RB nem lesz, de talán a Ferrari még lehet olyan stupid, hogy leigazolja ketteskének, be is nyögte határozottan: Alonso.<#bohoc>

A medve nem játék.

Valamelyik motorsportalos kommentelo idezett egy fotost, aki latta, hogy 2007-ben Hamilton lett kikozositve. Nem viselik el, ha egy naluk fiatalabb vagy veluk egyidos jobb. Ilyenkor minden mas korulmenyre hivatkoznak: UFO, csalas, Newey, szerencse, Justin Bieber... mindegy, de Vettel nem lehetett jo, mindenki mas jobb lenne ezzel az autoval.

bakkerman
van az a dolog,hogy mindig az éppen aktuális bajnokot """kell""" úgymond utálni,de az megint más dolog,hogy lehet a mezõny többi tagja alapból is unszimpatikusnak tartja a németet

Master91
Amúgy több internetes helyen (cikkek alatt, facebook kommentek stb) helyen olvasom azt, hogy "Alonso túl van hypolva"
HTS s3rg1nh00
elég sokan azt mondták nem tudják eldönteni,a többieknek meg lehet Alonso szimpatikusabb(ha másért nem,mert nem õ tette tökunalmassá az egészet😊)
szvsz teljesen feleslegesen megy errõl a szájtépés,mikor nem 10bõl 9 ember nyilatkozta h.mindenképp Alonso.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D