182096
  • pedobear
    Bianchi apja: Rettegek, hogy meghal a fiam
  • greenkawa
    Tudjuk,hogy nem szerette az esős futamokat és nem is érezte,nem is ezért szerettük.De rajta kívül voltak még egy páran akik nem szerették a felesleges kockázatot.
  • Totti5
    Utólag könnyű okosnak lenni már... ha bedobják a piros zászlót akkor vagyis 1 körrel előtte, most az menne hogy nem engedik őket versenyezni egy kis eső miatt. Szerintem kár erről többet szakérteni, ami történt megtörtént.
  • BooMiller
    Vonatkoztassunk el attól hogy most baleset történt, de könyvtárosként nem történt volna ez vele.. nagy rizikó de nagy elismerés és nagy lové ennyi
  • a.carkey
    Prost csúnyán beszél

De mondjuk visszavehetne, mert ő hasonló körülmények között felvezetőn is képes volt kicsúszni:

• Botond #152148
    Igen, ez a másik fele, hogy az aerodinamikát kellene lebutítani és az évközbeni motor és váltó fejlesztést engedni. Mindjárt meg is jelenne pár autógyár a szériában egyből.
  • G_ArchAngel #152147
    Szerintem a feher vonal atlepese jarjon +5 sec-kel, ha nem kikenyszeritett esetrol van szo, azaz valaki letolja a palyarol az ellenfelet. Ezt barmikor lehet ellenorizni eleg pontos jelkovetok vannak az autokon. Egy nyamvadt GPS-es ora 1m pontosan megmutatja merre futottam egy erdoben.
    Elozes azert nincs mert a., senki nem mer kemenykedni a buntetesek miatt b., az aerodimanika annyira tulfejlett, hogy DRS es turbo boost nelkul minden auto csak sajat legbuborekjaban utazna.

A szarnyakat kellene egyszeruve szabalyozni, illetve a diffuzort visszabutitani, motorfejlesztest pedig engedni.
  • Botond #152146
    Akkor meg simán szabály kell, hogy aki 1-2 másodpercet kint van a bukótérben az kiesett, irány a box, mehet fagyizni/zuhanyozni. De ez a büntetlenül autókázok a pályán kívül ez megölte teljesen a versenyt. Régen drs nélkül is volt 1 millió előzés, mert néha volt aki jobban merte nyomni mert jónak érezte a gumit, volt aki érezte, hogy kopik, lassabban ment, megelőzték, akkor belelépett megint, mert bátrabb lett, visszaelőzte, stb. És aki eltaktikázta magát azt megfogta a sóder. Most mindenki nyomhatja ütközőig, amíg be nem jön egy megcsúszás és bukótér, nem kell megbecsülni, hogy mennyire nyomhatod, mert ha túlnyomod max 1 másodperc korrigálni a bukótérben, miaf*szt számít az? Indy500 is izgalmasabb lassan. Szóval vagy sóder vagy kiintés, vagy vmi, mert ezek a végtelenített betonozott bukóterek teszik tönkre ezt a sportot.
  • G_ArchAngel #152145
    A soderen megpattant az auto es teljesen iranyithatanna valt. Ezert cserelik le a soderagyakat, mert csak akkor hasznos, ha eleg alacsony a sebesseg megfogni az autot, ha nagyobb, akkor iranyithatatlanul atmennek rajta. A betonon meg vizesen is van esely korrigalni.
    Hatrany, hogy motorversenyre pont a soder jobb, a beton tobb serulest okoz csuszas kozben.
  • Botond #152144
    Nem a sóder találta fejbe, hanem a traktor. Az meg betonon is ugyanolyan nagyot üt. Főleg egy tájfun közepén. De ha szerinted a sóder hibája volt, akkor rendben, legyen betonozott bukótér.
  • G_ArchAngel #152143
    Bianchi ertekelte volna a lebetonozott bukoteret szerintem. Talan elotte Sutil is es akkor most nincs egy tehetseges 25 eves francia srac lelegezteto gepre kapcsolva. De igazad van, vissza a soderagyat, hatha legkozelebb azonnal meghalhat valaki.
  • Botond #152142
    Hát az utóbbi 2 év futamait elnézve, ha nem azt jelentik be, hogy a lebetonozott bukóterek helyett visszatérnek a sóderágyak, és ismét lesz tétje annak, ha vki egyet is hibáz, nem ilyen kiesek, utolsó leszek és semmi gond, azért még megvan a második hely feeling lesz, akkor igen, izgulunk. Ha nem akkor meg kb tökmindegy, mert marad alapzajnak a cucc a délutáni alváshoz.
  • G_ArchAngel #152141
    Ma bejelent a Ferrari, Alonso, Vettel... Izgulunk?
  • desigo
    Jó a buli
  • Totti5
    „Milyen érzés csapatvilágbajnoknak lenni?”
    „Mi történt az egyes kanyarban?”
    „…és mi a korai kerékcsere után?”
    „Hogy vágsz neki az utolsó három futamnak?”

• Count Adyn
    :D
  • Szabi #152137
    itt tudták meg hogy mindenki kap egy CLA-t ajándékba
  • Totti5
    Ami a Toyotának nem jött össze a Mercinek igen!

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.10.12. 20:43:51
  • Totti5

• mcmoha
  • bakkerman
    nem fog kimenni,nascarra se megy ki,az f1 meg lofasz amerikában
  • G_ArchAngel #152132
    En nem emlekszem mennyire szenvedtem ennyire utoljara: kuzdottem az almossaggal, unalommal es a tudattal, hogy megint elbasztam 2 orat a semmire.
  • Shep
    Jó kis futam volt, 2x aludtam be rajta :)
  • nearo
    ennyire jó volt a futam? asszem akkor jobban járok, ha este tanulok az ismétlés megnézése helyett...
  • G_ArchAngel #152129
    Aleksandr Popov, azt hiszem úszó volt anno
  • a.carkey
    Azért Obamának a következő GPn nagyot kellene villantania, hogy Putyint überelje PRban. :D
  • PLaci #152127
    Az orosz közvetítések orosz kommentátora. Legalábbis a magyar kommentátorok szerint. :)
  • RatBaG #152126
    nem figyeltem, ki készítette velük az interjút?
  • szabii98
    Hamilton hogy nézett, az orosz szöveg után:DDDD
  • szabii98
    Putyin nem tud angolul? :D
  • Count Adyn
    Egész versenytávot 1 gumival? köszönjük az izgalmakat:D
  • Stockbauer33 #152122
  • Master91
    Putin Bernie egy képen !!!! mondjátok hogy lefotóztátok!
  • Ferenc4
    elég unalmas!
  • gabi89
    Lehet jó pálya csak éppen a verseny dögunalmas eddig. Mondjuk nem is csodálkozom mert tipikus Tielke vonalvezetés.
  • bakkerman
    Rosberg jó nagy fasz volt első kanyarban lenullázta a gumijait
  • BooMiller
  • PLaci #152116
    Na, elkezdték több mint 20 perc késéssel: 1 perc után hosszú reklámszünet.
  • PLaci #152115
    Megüt a guta! Lemaradtam az időmérőről, nézném az ismétlést, erre valami divattal foglalkozó hülyeség megy helyette...............
  • madmanic
    Nem tudom miért köpködte Wéber ezt a pályát, nekem nagyon tetszik. Érdekes lesz a 2. kanyar a rajt után mikor az egész mezőny 300 ról egyszerre próbálja a féktávot megtalálni :D