FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sajnálom, hogy Webber elhagyja az F1-t. Megnéztem volna, hogy a V6-osból mit tud kihozni. A másik pedig Vettelen látszik, hogy igazi pilóta, mindig a 100%-ot hozza ha nem a 110%-ot kár ezen vitázni, most nem volt képes senki felvenni vele, az autójával és a csapattal a versenyt ez van, tökéletes összhang volt csapat, autó és pilóta között ami a tökéletes recept a bajnoki címhez. Remélem a többi csapat is felnõ a feladathoz és hozza azt a szintet mint a RB. Szeretnék látni végre egy izgalmas idényt. 😊 Jöhetnek az "elvakult Vettel/RB fan vagy" kommentek, de akkor is ez az igazság. 😊
nearo
ha az "end of an era" a v8-asok végére utal, szerintem lehetett volna több motorhang a videoban... de lehet nincs igazam

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

1. interjú😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

zzeN
A megszokott minõségben:

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

lorci
Kimi fanoknak <#pias>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

a.carkey
Ha ez az, ami, a végén még egész jól fognak "muzsikálni" a Ferrari motorok. 😊

A medve nem játék.

Totti5
Uh a végén brutál a hangja!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

lac coo

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lebuktál😄 én azt hittem focizol

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Gutierrez 63 kilója se semmi az 1.80-hoz képest...én 1.78 vagyok és 62 kg én is

bakkerman
genetikától nagyban függ,én édesanyám fizikumát örököltem õ madárcsontú,kb Vettel kaliberü a fizikumom,a 176 centimhez 65 kiló vagyok,de ránézésre letagadhatnék 6-7 kilót 😄 nyílván rajtam kétszer annyi a víz meg a zsír mint az f1-es pilótákon,mert (szinte) semmit nem sportolok :/

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bardocz
Én a legaljában vagyok, és mégis erõsebb vagyok, meg több izom van rajtam, mint jópár nálam 10kg-val nehezebb emberen. Nem jelent ez semmit szinte.
az en BMI zonam a magassagomhoz 65-85kg kozott van. Gondolom 186-188-hoz a 65 mar csontvaz, ha 85 lennek es csak izom, az brutalis lenne. (79 vagyok es van rajtam sajnos haj)

Vettel szikar inkabb, ha belegondolsz a hosszutavfutok, akik kepesek 4-6 marathont teljesiteni egyhuzamban, azok mind ilyen szikar alkatu emberek. Rovidtavra jo a sok izom, mert ez pont ugy mukodik, mint a motorok: nagy ccm, nagy fogyasztas, elobb egeti el ugyanazt az uzemanyag mennyiseget, mint a kicsi, amivel tovabb ersz. Vettel elonye, hogy azonos tavot kevesebb uzemanyaggal tud megtenni, ezert nincs is nagy tankja (zsirraktar). Valamit valamiert, de szerintem az o felepitese tokeletesebb ehhez az igenybeveteli formahoz.

http://gaborszantai.co.uk/

benőmenő
Az egy dolog, de az erõnléthez izom kell, ami meg nehezebb a zsírnál.
Gondolom a csontok is lehetnek eltérõ tömegûek, de akkor is durva, hogy nincs 60 kg se.
Azert pl. Alonson es Raikkonenen latszik, hogy zsirosak, voros is a fejuk egy verseny utan, mig a szikar Schumacher 40 evesen sem lihegett.

nearo
De ha megnézed testtömegben csak õ és Massa van 60 alatt, de Massa 10 centivel alacsonyabb... a többi pilóta ezek szerint "el lenne hízva"? Inkább mondanám azt, hogy Vettel madárcsontú, vagy nemtom... de volt már itt ez a kép, Vettelen akkor is ledöbbentem.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

telen mert az o testzsirszazaleke 10% alatt van, mig a tied 15-20% kozott (atlagos, nem dagadt embereke ennyi)

Norbi1990
Ez kva jó <#taps>
benőmenő
Vettel elég durva. Ugyan olyan magas, mint én és 7 kilóval könnyebb.
Pedig így TV-n keresztül azért úgy láttam jobb kondiban van nálam 😄
en nem birtam tovabb, mint az egyharmada, bar lehet az is tobb, mint amire egy ertelmes ember kepes, csak en hulye vagyok... :/

V43 1105
Két inkompetens vergõdése.. borzalmas. :-D

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

bakkerman
Ha végig izgalmas,kiélezett futamok lesznek,és még Hamilton meg esetleg Grosjean is lehozpár gyõzelmet,meg dobogót,akkor én aláírom. Legyen 5x VB Vettel,legyen az utolsó körig kiélezett küzdelem a VB címért,én csak ennyit kérek!

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Master91
14ben Rai vs. Vettel bunyo a vbert,utcso futamon vettel vb ~10pont kulombseggel
bakkerman
nem baj,majd 2015-ben Hülk átveszi Alonso helyét a Ferrarinal,és oktat 😉

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Maldonado OMG...

sejteni lehetett

majd jövõre meglátjuk mit tud a nyomással kezdeni, de nem sok jót remélek

mcmoha
Maldonado nevelhetetlen. <#vigyor1>

a.carkey
Az biztos, hogy ha jövõre a Lotus úgy meg tudná nevelni Maldonadot, ahogy megnevelte Grosjeant, és még bele se döglik anyagilag a csapat (bár a mérnöküket elvesztették, hogy milyen lesz a jövõ évi autó, az kérdéses), akkor roppant erõs pilótapárosuk lenne 2015-ben, amikor már minden technika kiforrottabb lesz.

A medve nem játék.

mcmoha

repvez
Grojean most tudta meg, hogy maldonadó lesz a csapattársa 😊
Norbi1990
Maldonadonak 3 év kellett, hogy megnyerje a GP2-õt miközben Hülkenberg elsõ évében (Maldonado csapattársaként) megnyerte a bajnokságot.
Nem onnan közelíted meg a témát ahonnan kellene. Maldonadoból egy tucat van az f1-ben. Hülk a lotusból kihozná a maxot, mint ahogy a sauberbõl is kihozta vagy tavaly a force indiából. Maldonadot idén egy olyan teljesen középszerû pilóta oktatta akinek ez volt az elsõ idénye a williams-el. Tavaly sem sokat csinált az egy szem futamgyõzelmen, ahol abszolút kijött neki a lépés, odatette magát. Azóta viszont buta karambol hegyek, azt érzi az ember, hogy ez egy full amatõr csávó. Profizmus nulla, és ugye a legfontosabb kérdést is kerülted, miszerint ilyen történet után is sportról beszélünk avagy színtiszta kõkemény bizniszrõl?

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

mcmoha

bakkerman
Remélem elõnyös biztosítási szerzõdést kötöttek a jövõ évi autókra

bakkerman
"Romain,ha dobogón végzel egy szöszi kurva vár a motor home-ban"

V43 1105

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

szabii98
hehehe😄😄😄

I met God. She's black

Totti5
Most azt kellen mondani, követelni, hogy egy rossz anyagi helyzetben levõ erõs és dobogóra képes csapat miért nem költött valag pénzt egy pilótára és miért olyat szerzõdtetett aki futamot is nyert és már bizonyított + szponzori pénzt is tud hozni amibõl a csapat fenn tud maradni a jelenlegi szinten?

Mit jelent a halad? Maldonado GP2 bajnok. Nem fizetõs pilóta, de van mögötte olyan szponzor hogy egy jobb választás mellett az övé még jobb legyen.

Azt hogy idén szarul ment, meg elgurult a gyógyszer egy dolog, ettõl még tavaly bizonyított hogy mit tud és nagyon sok pilóta jön nagy reményekkel F1be és még futamot sem nyer, neki ez sikerült.

Ha összeszedi magát akkor nem lesz vele gond, a sebessége megvan. A renomáján meg javítania kell..., de hát a világ legjobb fej csapatához szerzõdik! ( vagy már nem az?! )

Gyõzött a sport a pénz felett! Juhéjj!
Veled vitáztam anno sokat, hogy szvsz rossz irányba halad az f1, kiváncsi lennék mi errõl a véleményed...

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Totti5
A Lotus Forma-1-es alakulata pénteken hivatalosan is bejelentette, hogy Pastor Maldonado veszi át Kimi Räikkönen helyét a 2014-es esztendõben. Az enstone-iak azt is egyértelmûvé tették, hogy Romain Grosjean lesz a venezuelai versenyzõ márkatársa.

RatBaG
a.carkey
Közben ugyanott ...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A medve nem játék.

a.carkey
"Fernando Alonso ‏@alo_oficial 4ó
Hoy ha llegado a mis manos la Playstation 4... Espectacular..! FE NO ME NA LE !!

Today arrive my Playstation 4!! Amazing!"

😊

A medve nem játék.

mcmoha
Szerintem logikus, hogy az öreg Vettellel iratta alá utoljára, hiszen meglepetésnek szánta a zászlót. Valószínûleg elõször végigjárta az összes csapatot és utoljára hagyta a Red Bult nehogy Webber idõ elõtt kiszúrja mit kap ajándékba. 😊

Master91
Totti5
Hogy teljes a kép még azt szeretném megtudni, hogy Vettel miért nem írta alá. 1 órával elõtte elé tolták õ meg azt mondta nem, vagy nem volt rá alkalma. Nyilván az utóbbi, persze ez meg kit érdekel, az úgy nem hír és nem fikaalap.

Master91
38 éve halt meg Graham Hill

Norman Graham Hill (Hampstead, 1929. február 15. – 1975. november 29.) brit autóversenyzõ, az 1962-es és 1968-as Formula–1 világbajnoka. Az elsõ és eddig egyetlen autóversenyzõ, aki a Formula-1 világbajnokságot, a Le Mans-i 24 órás versenyt és az indianapolisi 500 mérföldes futamot is megnyerte. Ötször gyõzött a monacói nagydíjon, amit csak Ayrton Senna szárnyalt túl, valamint Michael Schumacher állított be.
.
.
.
1975 augusztusában bejelentette visszavonulását, így már csak nézõként volt jelen Paul Ricard-pályán, egy edzésen november 29-én. Az edzés végeztével fiatal versenyzõ barátjával, Tony Brise-zel és baráti társaságával, saját repülõjén indult haza Angliába. Ködös este volt, elnavigálták magukat és London közelében lezuhantak. Minden utas szörnyethalt.

http://hu.wikipedia.org/wiki/Graham_Hill