FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
Az sem lenne rosz ötlet, hogy nem csak az utolsó futam ér dupla annyit, hanem a második többet ér mint az elsõ, és így tovább egyre több pontot kapnak versenyenként, ahogy telik az idõ. A szezon közbeni fejlesztést így lehetne ösztönözni. Csak ez meg szembe megy mondjuk a költséghatékonysággal.
pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

pedobear

nearo
20 év múlva egy motorral kell két szezont teljesíteni, de úgy, hogy közben változnak a motorszabályok, és a használt motort kell átépíteni...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

HTS s3rg1nh00
5 lesz a limit jövõre,2015-ben már csak 4

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

allock
Pontosan nem tudom, de úgy rémlik, hogy még kevesebb felhasználható motort akarnak<#conf>

#hhwnd

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

+1

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Egy 4. hely Abu Dhabiban egy pont híján ér annyit mint egy futamgyõzelem bárhol máshol, aha.
Javaslom, hogy a VB döntõ minden utolsó 20 percében lõtt gól kettõt érjen. Kb ennyi értelme és realitása van.
Grosjean gyorsult tole

http://gaborszantai.co.uk/

Master91
és a loop elõtt fellehet venni 3 rakétát mi? 😄
pedobear
Helyette lesz SPM fokozat meg Turbo Boost...

mcmoha
Fogadjunk otthon is Pirellit használ. <#vigyor> Kopik, szakad oszt megvan a baj. <#zavart1>

desigo
"Sebastian Vettel a Bildnek megerõsítette, miszerint kedvesével, Hannával kisbabát várnak."

akkor az hány tized lassulás is?
kifli
az éves motorlimit továbbra is marad?
Master91
lesz drs?
mcmoha
A még izgalmasabb versenyek érdekében már épül is egy új pálya <#idiota>:

allock
Kíváncsi leszek hány motor lesz még életben az utolsó futamra.

#hhwnd

bakkerman
<#eljen><#eljen><#pias>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

http://gaborszantai.co.uk/

Jeffjohnson
Szerintem ez lesz a fõpróbája annak, hogy bizonyos versenyek dupla pontot adnak. Korábban volt már errõl szó, ha jól tudom Börninek volt valami hasonló ötlete. Lehet ezt tesztelik most. Valahogyan fenn kell tartani az érdeklõdést. Tesztelési lehetõség lesz év közben?

mcmoha

Totti5
Dupla pont inspiráló lehet ha van még matematikai esély. Ha nincs akkor nem oszt nem szoroz, ezen semmi nem múlik, de ha igen... na az show és ez kell.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

bakkerman
érdekes hogy ez a dupla pontszámos agyfasz pont jövõre kerül be,amikor az utolsó futam a dúsgazdag Abu Dhabiban lesz. Kell a show a rongyfejûeknek 😊

V43 1105
Pedig az egyik legszebb autó volt !

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

sauberre rá sem ismertem:S mármint a 94-esre

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Master91
Jeffjohnson
vagy fizetési sapkának fordítani. Mint a major sportokban, bár az nem teljesen ugyanaz de az elv hasonló.

Jeffjohnson
2 rövidebb verseny 1 hétvége alatt. Egyébként az sem hülyeség, amit az USA-ban csinálnak ha valaki nagyon elhúz beküldik a safety cart összerázza a mezõnyt aztán hajrá.

passatgt
én meg vetteltõl -2 pontot😄

Master91
Én még a leggyorsabb körért adnék +1 pontot akár !
a.carkey
Idõmérõ speciális lenne. Egyszerre kapna mindenki 1 órát, és érje el a legjobb idõt. Az elsõ tíz pedig kap 15-12-9-7-6-5-4-3-2-1 plusz pontot, majd másnap fordítva indulnak VB állás szerinti sorrendbõl.

A medve nem játék.

Hmm., de szerintem ott is lenne pár csapat, aki rafináltkodna és direkt lassabban menne az idõmérõn? Vagy ezt hogy tudnák kiküszöbölni?

Jeffjohnson
A fordított sorrendû indulás az jó lenne. Sokkal izgalmasabb lenne, hogy ki, hogyan tudja áthámozni magát áthámozni a mezõnyön.

a.carkey
Nos, mivel a motorok befagyasztva, a versenyzõk meg stabilabbak, mint 25 éve, így nem tudom miért csodálkoztak fiáéknál, hogy Vettel ennyire el tudott húzni, ha még a Pirellit is magára hagyták.

A medve nem játék.

jó ez a mostani rendszer is, mert a gyõzelem felértékelõdött csak éppen, aki dominál az könnyebben el tud húzni...mondjuk enélkül is vb lett volna Vettel...

a.carkey
Vagy ott nincs kvalifikáció, hanem az aktuális állás alapján fordított sorrendû indulás. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Én visszavinném a 10-8-6-5-4-3-2-1-re. Az még korrekt volt. Aki ott el tudott húzni, na az tényleg jó volt.

A medve nem játék.

jó, akkor nem azt a szót használom, hanem azt, hogy vezet végig mindenki elõtt majd 2 gyõzelmi elõnnyel...és akkor pont Abu Dhabiban milyen alapon duplázódik a pont? Ennél még az is jobb, ha a pole-t érõ versenyzõ kap mondjuk 10 pontot. Azzal kiegyeznék és kész...

LeventeV
Ha valaki egész évben dominál, akkor nem csak 49 pont elõnye lesz. Lásd idén Vettelt. Csak a fél szezont dominálta, mégis mekkora elõnye volt.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

állandó rajtszám rendben, de ez a dupla pont ez szánalom😊))

egész évben valaki dominál van mondjuk 49 pont elõnye és az utolsó futamon pont kiesik a másik nyer máris bukja a vb-t. Nem kicsit igazságtalan...

mcmoha
A dupla pontszám tömény marhaság. Az állandó rajtszámok bevezetését én nem túlzottan értékelem de majd megszokjuk.
(Újságíróink a költségsapka kifejezést igazán lecserélhetnék a magyarban régóta használatos költség(vetési) plafon-ra <#idiota>)

mcmoha
Hát persze. <#vigyor>

bakkerman
ez tuti PS,bözsi arca ennél sokkal ráncosabb

a.carkey
Nigel Mansell és a Red Five jutott eszembe. Meg az, hogy a Ferka évekig volt 27-28.

A medve nem játék.

HTS s3rg1nh00

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Tempest
Komolyan kérdezed ?

mcmoha
Ez is PS lenne? <#wow1>

Tempest
Ki van színezve :
Vett
A másik meg egy ázsiai :Alo