182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
-
-
:DDDDDD -
És ez komoly, mert viccnek nagyon durva lenne.
-
Stockbauer33 #152451 -
Stockbauer33 #152450 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Riporter: Ki lesz a világbajnok? És kérlek, ne mondd azt, hogy nem érdekel.
Räikkönen: Mercedes.
Köszönjük Kimi!
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2014.11.20. 22:04:27 -
Jövőre mi lesz vele? -
Mindegy ki nyer csak ne Rosberg
-
Én úgy vagyok vele, hogy mind1 ki nyer, csak a végletekig izgalmas verseny legyen az utolsó percig és akkor elégedett leszek ezzel a szezonnal. -
Annak kellene nyernie aki jobb versenyző.,,azonos feltételek mellett. Az hogy ki mekkora arc, vagy ki mennyire másmilyen (mármint aminek magunkban elgondoljuk) annak alapján nem jó...mert végső soron mintha nem is egy bolygón élnénk.
Sokra nem mennénk ha feltételezett jellemzők alapján ítélnénk oda az F1 címet...arra jó egy valóságshow is.
..pláne ha esetleg évek múlva kiderül hogy az akiről feltételeztünk valamit, annak homlokegyenest az ellenkezője igaz.
legegyszerűbb ha a gyorsabb és a jobb nyer.
Az F1-t Hamilton előtt és után is nézni fogom, nekem lényegében mindegy, azért szeretném hogy nyerjen mégis, mert szvsz ő volt a jobb. -
utolsó F1-es futama lesz vajon? -
Naigen, sima pontozással lényegesen kevesebb feketesisakos fehér mező lenne... Rosbi nyer és Hami 7. vagy rosszabb, vagy Rosbi második és Hami nem szerez pontot, ezek a lehetőségek maradnának Rosberg címére. -
Button motorhóm szobája a hétvégére
-
én viszont remélem, hogy rosberg nyer. lehet, hogy ösztönből tényleg hamilton a jobb pilóta egy fokkal, de ezt az év közbeni arcoskodás nagyon nem bírom. plusz így rosberg konkrét tényekkel bizonyíthatná az idióta bernienek, hogy mekkora baromság a dupla pontozás... -
tuti mérnök csinálta a Mercinél :)
-
Stockbauer33 #152440
-
Hami megcsinálja nagyon remélem! Már alig várom a hétvégi futamot,de azért reményeim szerint annyit nem kell majd izgulni a cím miatt mint 2008-ban,akkor fiatal korom ellenére a szívinfarktus határán voltam az egész futam alatt :DDD -
-
Szar döntést hoztak, érzelmit, mint anno Massa esetében. Ahogy 2009ben Massának, most Raikkonennek kellett volna mennie a teljesítménye miatt, mondom ezt full Raikkonen szurkolóként, és akkor megvalósult volna egy érdekes felállás, ami szerintem nagyon, nagyon rendbe hozta volna taktikailag is a Ferrarit. De így alakult. Vsz nem lesz jó jövőre sem a Ferka, de biztos jobb lesz, mint idén. Kár Alonsoért, bár ettől még lehet jó a Honda, de kár érte.
Szerk. Viszont, most vagy bejön Alonsonak a Honda, mint bejött Laudanak anno a Porsche, vagy nagyon nagy bukta lesz. :(
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2014.11.20. 16:01:50 -
Michael Schumacher kerekesszékben ül, memória- és beszédzavarral küzd Philippe Streiff korábbi francia pilóta szerint... továbbra is csak a szemét tudja mozgatni :-/ -
Én is jobban kedvelem Rosberget, de kettőjük közül Hamilton az ügyesebb versenyző és 99%, hogy ő lesz hétvégén a világbajnok. -
G_ArchAngel #152434 En mindenkettonek drukkolok, bar az eselytelenebb Rosbergnek egy kicsit jobban, de Hamilton erdemli meg a cimet szerintem is.
-
Stockbauer33 #152433 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
"Ferrari tomorrow will announce Sebastian Vettel and Kimi Raikkonen as their drivers for 2015 season."' -
Bianchi-t hazavitték egy Francia kórházba és "A legfrissebb információk szerint a francia autóversenyző már önállóan, gépek segítsége nélkül lélegzik. Állapota ezzel együtt továbbra is kritikus, a fontosabb életfunkció stabilak."
-
bupsam #152430 Sziasztok!
http://olx.hu/hirdetesek/hirdeto/wSvw/
Eladó F1 modellek:
Hot Wheels 1:24 2006 M. Webber Williams
Bburago 1:32 2011 M. Webber Red Bull
Minichamps 1:43 2005 J. P. Montoya McLaren Mercedes
Minichamps 1:43 2011 J. Button McLaren Mercedes
Minichamps 1:43 2011 L. Hamilton McLaren Mercedes
Utoljára szerkesztette: bupsam, 2014.11.19. 13:31:14 -
Találgatás...
Az orvosok se tudnak semmit, hogy mi lesz ha felébred. Ugyanúgy mint Schuminál.
Volt már csoda korábban. -
G_ArchAngel #152428 eleg volt az URL-t elolvasni, inkabb meg sem nyitom :( -
Stockbauer33 #152427 http://sport.hir24.hu/forma-1/2014/11/18/bianchi-a-legjobb-esetben-is-sulyosan-fogyatekos-lesz/ -
-
McLaren Honda - Test Silverstone 14.11.2014 Engine Sound -
Sok baromság között van pár megállapítás amin nem röhögtem, de amikor én elkezdtem versenyekre járni, lótúrót a hülye reklámok miatt mentem ki, hanem mert hangos volt, gyorsak voltak az autók, és izgalmasak a versenyek, legalábbis nem hülye büntetésekkel került valaki előnybe vagy hátrányba, hanem mert max. technikai problémák miatt megszopta. Mégis, sokkal több kiscsapat volt, és sokkal jobban emlékszem rájuk ÉS a versenyzőikre úgy 95ig, mint utána. Pedig nem volt sokkal több motorszállító sem, sőt, még gumiból is ált. kettő volt, mégse volt olyan szezon, ahol az ember bealudt verseny közben, pedig ez a kezdetek óta sima körözgetés, ami bas.ott fárasztó tud lenni hosszútávon. :) Mindent lehetett.
Lehetett többször irányt váltani és tudtak is (főleg Mansell volt az, aki minden tükrében látszódott az előtte haladónak), annyiszor cseréltek kereket, ahányszor akartak, volt edzés, időmérős és verseny motor, időmérőre külön gumi, nem spóroltok a motorokkal sem, és a csapatoknak voltak bármelyik pilótájuk által felhasználható tartalék autóik. Még olyan csóróknak is, mint az Arrows. stb.
Szerk: Szóval nem mond annyira sok hülyeséget ha a FB és twitter dolgot leszámítjuk, csak én az alapokhoz mennék vissza, ő meg minél több pénzt akarna.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2014.11.17. 12:59:51 -
Hiába no. A korával együtt az agya is öregszik. Tipikus idős kori duma. Amit nem értek az nem érdekel. Csak hát az F1-ről beszél. Nekem ugyan nincs fb-m, twitter-m és nem vagyok tagja egy ilyen közösségi oldalnak sem, de azt tudom, hogy az emberiség nagy - nagy hányada használja, a fiatalok meg még inkább, akik meg egyszer lehet, hogy pénzes középkorúakká válnak majd. Ideje lenne már tovább adnia a stafétabotot az öregnek.
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2014.11.17. 12:49:26 -
Lassan tényleg mennie kéne.
Folyamatosan ellentmond saját magának, amikor meg nem akkor ilyen butaságokat nyilatkozik :/ -
Ecclestone „Nem érdekel a Twitter, a Facebook és a többi értelmetlen oldal" – mondta. „Megpróbáltam kitalálni, mire jók ezek, de ezek szerint túl régimódi vagyok. Semmilyen értéket nem látok ezekben. -
Stockbauer33 #152420 A Caterham nemrég hivatalosan is megerősítette, hogy az egyik versenyautójukat mindenképp Kobayashi vezeti a hétvégén. -
Kamui Kobayashi
8 mins ·
I am happy to be racing with the team in Abu Dhabi. It hasn’t been an easy last few weeks, so it will be nice to be back to in the car and work together with the Caterham F1 team members. I would like to thank the fans for supporting the team like they have. This team is working hard and never gives up. We deserve to be racing in Abu Dhabi and I am very glad we can race again thanks to the crowdfunding Project. Now it is our turn to show what we can do – we will all try our best during the weekend ahead and hopefully we can end the season with a positive result for the future of this team.
F1ben legszebb emlékeim közé tartozik az a jelenet, mikor ez a kis japán a dobogón áll, és egész Suzuka a nevét kiabálja -
massa boldogabb amiota elhagyt a ferrarit
-
-
verstappen valahol a kupacban:
https://gfycat.com/DefenselessElasticAmberpenshell