FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de hát ez nem is honda...ez gyönyörû szép😊

ez a Martini Brabham nagyon bejön😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

nearo
ritka ötbetûs nõi név

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

a.carkey
Naaa!

Hondaaaaaaa

A medve nem játék.

a.carkey
Hondaaaaaaaaaa

A medve nem játék.

Master91

ja, de a Honda a 60-as évek közepén is fehér kocsi volt, és volt az oldalán egy vörös pont, mely Japánt szimbolizálta...

Bar-Honda csapat is mindvégig fehér volt vöröses alapon...kivéve 2007-ben és 08-ban...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

V43 1105
Marlboro miatt volt fehér-vörös ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

ja mondjuk anno is fehérek voltak...fehér vörösek...nyilván japán nemzeti színe a fehér-vörös...

Norbi1990
Fehér lesz.
a.carkey
Persze hogy nem, de ugye az egy rajz volt a tervekkel, hogy a három fajta szárny lehetséges majd.

Így nézhetnek ki a F1-es autók

A medve nem játék.

na jó, de versenyben jó régóta nem narancssárgák...1970-es évek óta nem kon konkrétan

azt tudtam amúgy, de nekem rémlett valami h a Honda alapból cserélni szeretnék az ezüst fekete színt mondván a Mercedes imige

a.carkey
Kb. Bruce McLaren óta minden évben narancssárga a tesztasztalról kikerülõ McLaren. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Minden évben narancssárga a tesztasztalról kikerülõ McLaren. 😊

A medve nem játék.

Volt régebben egy cikk, hogy a Honda le fogja vetetni a jelenlegi festést...és pont a narancs ugrott be, mint az 1960-as években

Master91
ki mondta?
jövõre bocs

idén narancs színû lesz a Mclaren?

kétlem

a.carkey

A medve nem játék.

Master91
a.carkey
Alonso Ferraris szerzõdése is. 😊

A medve nem játék.

Twitteren azt irjak, hogy egy fake accountrol kezdett terjedni a hir, mashol nem is talalok rola semmit.

http://gaborszantai.co.uk/

a.carkey
Van az a pénz.

Várj, ha igaz a hír, akkor abból Kimi zsebelne be pár % részesedést, mivel lógnak a bérével. 😊

A medve nem játék.

O nyarig nem is akar valaszolni ilyesmi kerdesekre.

Ellenben ha megvenne a Lotust...?😄

http://gaborszantai.co.uk/

a.carkey
És Brawn is szabad.

A medve nem játék.

a.carkey
A Ring után augusztusban volt egy riport az egyik angol nyelvû arab csatornán Boullierrel. Ott megmonda, ha nem jön befektetõ, õ veszi a kalapját, mert Lotus sem lesz. Nemsokkal utána hallottam azt a Ferrari-közeli pletykát, hogy Domi visszaminõsül a szezon végén más részleghez, és a helyére érkezne valami más profi.

Nos, kíváncsi leszek. Pár Lotusos és Kimi már ott van. Boullier nem lenne rossz góré.

A medve nem játék.

HTS s3rg1nh00
nagy a baj a Lotusnál,a Sport Bild riportere szerint Boullier le is mondott.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

a.carkey
Grand Prix

A medve nem játék.

Annak örülök mondjuk kellett neki is a váltás...FI-val nem nagyon tudott elõrelépni ráadásul ritka peches szezonja volt nem éreztem jobbnak az állandóan balesetezõ Di Restát...

HTS s3rg1nh00
Sutil megy a Sauberbe,ma jelentették be.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

DasIsFuck
di resta és sutilnak nem lesz helye jövõre?

kár ezek helyett a faszkalap mexikóiak helyett szívesebben nézném õket...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

nearo
Tudtommal eddig is szabadon gazdálkodhattak a motorokkal, legalábbis a nagydíj hétvégék között biztosan. Szóval pl megtehették, hogy az elsõ hat hétvégén hat különbözõ motort használnak (de egy hétvégén csak egyet). Ismerni kéne a teljes szabályzatot, de szerintem azt most sem tehetik meg, hogy mondjuk idõmérõ és verseny között alkatrészt cserélnek.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

bardocz
Lehet csak én értem félre, de ez szerintem azt jelenti, hogy ha motorhiba van, akkor büntetlenül kicserélik azt az elemet, és ha elfogy, akkor lesz büntetés, nem úgy, mint most, hogy ha motorhiba van, akkor cserélni kell az egészet, és rögtön büntetés. Szóval az egy hibára esõ büntetések száma csökkenni fog, és max év végén lesznek hátrasorolások. Ha hasonlóan megbízhatóak lesznek a motorok. Ha meg nem, akkor is kevesebb büntetés lesz a rendszer miatt.
Úgy érzem izgalmasak lesznek az idõmérõk. 😄 Lesz szerintem aki már ki megy tesz egy laza mért kört és indul a futamon az utolsó helyrõl, mert annyi büntetése lesz. 😄
Jacek
<#banplz><#nyes><#nyes><#nyes>

nearo
lol... akkor mondjuk ha valamelyik sereghajtó valamibõl mondjuk hét alkatrészt is felhasznál, akkor két évre elõre bebiztosította az utolsó helyét?

Jacek
Ez egy vicc....

"Az igazán bonyolult elõírások viszont a motorcserére vonatkoznak 2014-ben. Az új turbómotort hat részegységre bontották fel, mindegyikbõl öt-öt használható egy évadban. Amikor beszerelik bármelyikbõl a hatodikat, az 10 starthelyes hátrasorolás, míg utána a maradék ötbõl a hatodik új alkatrész öt rajthelyet jelent. Amikor bármibõl berakják a hetediket, az ismét 10 rajthely, aztán a többi hetedik már csak öt.

Ha a teljes motort kell cserélni, az autó a depóból köteles startolni.

<#idiota><#idiota>Ha ez még nem lenne elég: amennyiben a pilóta túlzottan hátulról indul ahhoz, hogy mind a 10 vagy 5 helyet ki lehessen osztani neki, a fennmaradó helyeket átviszi a következõ versenyre.<#idiota><#idiota>

További módosítás, hogy a váltóknak már zsinórban hat nagydíjat kell kibírniuk, mielõtt büntetlenül cserélni lehetne azokat."

fifi
Nico

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Norbi1990
Kíváncsi leszek ki fog elõrébb végezni.
Checo-Hülk páros a Force Indiánál😛

jövõre nekik szorítok😄 remélem sikeresek lesznek

bakkerman
A Formula–1-ben szereplõ Force India-istálló bejelentette, hogy a McLarentõl kitett Sergio Pérez lesz Nico Hülkenberg csapattársa 2014-ben.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

a.carkey
desigo
Gyakorolnia kell,hogy gyorsan félre tudjon húzódni az Audik elõl <#nyes>
dicsak buksi májdnem zebra😮

Totti5
Webber máris akcióban

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

mcmoha
<#vigyor1>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Szabi
<#taps>

"Nulla tenaci invia est via"

bakkerman
majd Newey-val kisakkozzák,hogy ha szombat éjszaka felsír a gyerek,és ezért 5 perccel kevesebb idõt alszik nettõban fitöl,akkor az hány ezredet jelent körönként

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!