182096
  • G_ArchAngel #152313
    "Räikkönen végül elmondta, az ezúttal a hatodik helyen célba érkező csapattársa, Fernando Alonso azért nem szenvedett annyira, mert ő nem olyan érzékeny az autó elejével kapcsolatos problémákra. „Bizonyos téren ez a probléma mindkettőnknél adott, de szerintem őt nem igazán foglalkoztatja, ha az autó tolja az orrát. Ezért a hatása sem olyan jelentős nála. Ez egy kicsit más történet” – magyarázta."

Ez a baj, ő is érzi, hogy nem csak az autó tehet erről, mert Alonsonak is hasonló a problémája, mégis többet hoz ki az adott helyzetből.
  • Dodo55
    Mert nem kell magyarázni, egyszerű a magyarázat, ezt nem egyszer elmondta már világosan: az autó az első futómű súlyos problémái miatt nem fordul úgy, ahogy az a vezetési stílusához elengedhetetlen lenne.

Ha ez így kevés, akkor meg kell nézni milyen íveket vett milyen sebességek mellett a korábbi években szinte bármelyik autójával (főleg az előzéseknél feltűnő ez nagyon), aztán meg kell nézni ebben az évben hogy vezetett eddig.

Azt meg azért senki ne várja, hogy valaki 12 év után a jól bevált vezetési stílusának legfontosabb elemeivel menjen szembe egyik pillanatról a másikra olyan módon, hogy egy sok szempontból gyenge, félresikerült autóval még verni is tudja a sokkal jobb autókkal versenyzőket...
    Utoljára szerkesztette: Dodo55, 2014.11.03. 20:29:52
  • desigo
    Nagyon sajnálom,hogy nem megy se neki se a Ferrarinak...
  • G_ArchAngel #152310
    Raikkonenre nincsenek szavak, a motorsportalos legelvakultabb rajongok is feladtak, hogy megmagyarazzak - szegyentelenul gyenge, a kocsi hibai ellenere is
  • Totti5

• Stockbauer33 #152308
  • Count Adyn
    egyszer volt agresszív a fejét akartátok venni:)
  • b-type
    Szvsz semmi gubanc a FOTA botrány nagyobb volt...elhullt benne az FIA feje.
    Az F1 az F1, vannak botrányok, vannak irgalmatlan nagy összegek, Bernie igazán meg akarta volna oldani, akkor nem alakította volna ezt a helyzetet, amikor a Concorde-k miatt, és a FOTA botrány miatt szépen lekenyerezte a 'nagyokat' miközben tojt a kicsikre..a bevételek újratárgyalásánál is mindig balhé volt.

A futam szvsz renben volt, volt egy rohadt jó Alonso-Button csata, egy hammertime előzés az élen, a két Lotus menetelése..Grosjean-Button (nagggyon kemény volt) kár hogy Vergne odaverte, az utolsó 4-5 kör hibátlan volt, Vettel menetelése, Button vergődése, Maldonado-Vergne...mindenki.
    Talán az egész mezőnyben Kimi volt az egyetlen aki semmit nem csinált.
  • Totti5
    Mindig azt olvasom. Szujó fikázása, pilóta fikázása, F1 fikázása, Börni fikázása, Vettel nonstop fikázása, minden szar minden rossz, bezzeg 90es években tökéletes volt, szar a V6T, V12 kell + rasszizmus. Hányok, undorodok a magyar F1es közösségtől.

Én imádom az F1et is, nem tehetek róla... látom a hibákat, de nem azt kersem benne minden hétvégén. Tegnap nagyon férfias csaták voltak egy nagyon kemény és jó pályán. Nekem ez maradt meg. Ezért nézem. Ha végi csata kell akkor nézek egyenautós sorozatot, ott nagyobb rá az esély.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.11.03. 16:38:27
  • Totti5
    Bealudt, nem védekezett, sima előzás volt Hamiltonos módra. Rosberg nagyon gyors, de nem elég agresszív. Tegnap is Lewis akarta jobban, az ő akarta érvényesült..
  • bakkerman
    szerintem a Merci vezérkar úgy számolt,hogy Ázsiáig szabadon mehetnek a srácok,aki kapja marja elven,aztán meg aki szarabbul áll az ázsiai túra után,azt visszafogják,és kihirdetik csapaton belül az első embert. Ugye Lajos behúzta az olaszt,behúzta Szingapúrt,ott Rosberg perecelt,és onnan lett eldöntve,hogy akkor idén már Hamilton...bár lehet sokat látok a dolog mögé,és egyszerűen csak mentálisan esett szét a német,ki tudja...
  • G_ArchAngel #152302
    Erdekes volt amugy, hogy Lewis lekergette Britneyt a palyarol, amikor megelozte es senkinek egy szava nem volt. A Celeb Fiucska ugy tunik tovabbra is buntetes nelkul meguszik mindent. Rosberg meg latvanyosan engedekeny lett a baleset ota. Valoszinuleg igy maradt ulese jovore.
  • bakkerman
    Lewis innen már csak nem bassza el,"elég" behozni a gépet mindkét futamon 2.-nak,bár ahogy megismertük őt nem fog beállni Britney mögé,és engedni had menjen,szerintem már a következő futamon pontot tesz az í-re,hogy már tényleg csak matematikai esélye legyen a németnek. Legyen így!
  • Dietrich
    Ultimátum az élcsapatoknak: Abu-Dzabiban jöhet a bojkott?
    15 éve még bajnokság volt aztán elindult a lejtőn (a sok pénz és a gyártók miatt) és ott tart ahol napjainkban tart..
  • G_ArchAngel #152299
    5 perc a vegen nem fogja feledtetni a masfel ora unalmat
  • Dietrich
    Nem tudom te milyen versenyt néztél nascar? mert akárhol olvasok véleményeket 90%-ban "dög unalmas" írnak.
  • Totti5
    Akkor átalutad a kanyarokban körökön át tartó test test elleni előzeteseket.
  • Dietrich
    Én a rajtnál ébren voltam de a 10. körtől szundibundi..ilyen unalmas szar körözgetést...onnan tudom, hogy az volt mert Szujó nem kiabált amire felébredtem volna. :)
  • AnuluWork #152295
    Ebben az évadban minden futam előtt megkérdeztem magamtól, hogy minek ülök le elé, mert ez idén ...

Viszont 2002 óta nem volt olyan, hogy a start előtt elaludjak (köszi szakkomentátorok Wéber nélkül! :D), és visszatekerve nézzem meg azt, ill. a verseny közepétől valami annyira de annyira ne érdekelt volna, mint tegnap. Szóval gratula az idei évnek, ritka szar. Nem mintha a tavalyi jobb lett volna.
  • mcmoha
    Amcsi csajok elég nagy béldózerek.
  • paj01
    pl rosberg kiesik brazíliában és hamilton nyer. Majd hamilton kiesik abu dhabiban és rosberg nyer:D Vicces lenne, meg botrány.
  • Laceee
    Akkora változások nem lesznek, hogy ne lehetne fejleszteni, ebbe bukik a Ferrari is bele már több éve, feladják az évet az helyett, hogy végig fejlesztenék, a gyenge pontokat kijavítanák, inkább csinálnak egy "új" autót, aminek ugyanúgy lesznek gyengéi...
  • Szabi #152291
    szerintem ez a normális, és a többi anorexiás, viszont szép vegyes válogatott volt :D
  • Totti5
    Szép csaták voltak, nagyon jó ez a pálya. Év vége van igazából nagy kapkodás nincs fejleszteni az idei autót már nagyon nem érdemes ezért a sorrend állandósult. Tegnapi Rosberg fölény után nem gondoltam h ilyen könnyen megdja magát, persze nem tudott mit tenni.
  • Master91
    Szocsit "kimagyarázták", itt most kíváncsi leszek mit mondanak, miért volt unalmas
  • Shep
    Remélem komoly változások lesznek jövőre, mert ilyen dögunalmas futamokat nem túl mókás követni. Egyedül a 10. hely környéki csatározások értek valamit.
  • G_ArchAngel #152287
    Ha nincs középmezőny, akkor elalszok...
  • repvez
    Az azért milyen szembetűnő volt, hogy a grid girlok menynivel teltebbek voltak a többi futamhoz képest.Nem azt mondom, hogy nem néztek ki jól,de látványosan látszott a különbség.
  • cleric
    Eltévedtem, azt gondoltam, hogy ez az utolsó futam... Nem tudom honnan vettem, bocs.
  • cleric
    Segítsetek már ki a matekkal, hogy NEM lehet Hamilton világbajnok? Hányadik helynél előzi meg Rosberg?
  • greenkawa
    A keményen..
  • Master91
    Én úgy láttam 1. csere után sárga volt, 2. cserére pedig fehér.
    Nem tudom min rajtolt?
  • greenkawa
    Vettel az SC alatt 2x cserélt kereket? Ki látta? Talán feltette 1 körre a lágyat is???
  • nearo
    az egy dolog, hogy kiestek ketten, de már a rajt után is fura volt a szememnek, hogy milyen kevesen vannak, és csak utána ugrott be, hogy persze, mer két csapat nem vesz részt
  • desigo
    Egyre kevesebb az autó :(
  • bardocz
    Show volt az egész, egyenesben simán otthagyná ezeket az autókat. Valenciában(a rendes pályán) asszem a MotoGP-sek nagyobb végsebességet érnek el az egyenesben, de kanyarban annyival gyengébbek, hogy lényegesen lassabb köröket mennek.
  • j0rmungandr
    Perez ezt benézte.
  • Master91
    2 dolog:
    - Ha Hamilton/Rosberg nem gyepálja egymást
    plusz
    - Vettel nem tör előre látványosan

akkor jó éjt mindenkinek futam lesz
  • greenkawa
    igen így van és nem is ez a brutál,hanem,hogy 1,2 alatt lassúl 160-ról 0-ra
  • nearo
    hmm úgy látszik én is el voltam tévedve kicsit... franc se gondolta volna