FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
Nem gondolom úgy hogy aki mást gondol az hülye..vagy ilyenek, más véleményen vagyunk.
Értem a technikai autó-motorsport milyenségét, vagy úgy gondolom ahogy mindahányan vitába szállunk a témában, a gondolatom az amit leírtam.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
http://gaborszantai.co.uk/
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Teljesen külön kéne venni az autógyárakat és versenycsapatokat. Legyen 3-4 gyártó és 20 csapat. Lesz aki Red Bull-al megy, lesz aki Lotussal. Mindig lesz verseny. És akkor lesz értelme a konstruktõri meg az egyéni címnek is.
A Le Mans 24-et is mindig az Audi nyeri mégis szeretik.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Ericnél kicsattanó örömök láthatóak😄😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Hülköt meg nem sztárolom. Ott van, megy, aztán meglátjuk, hogy hakkineni karriert ír-e 1x le, vagy coulthardit.
A medve nem játék.
meg persze Rosberget, aki jövõre 29 lesz és még mindig csak az idei szezonról mondható el, hogy valamennyire versenyképes autója volt
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Vezessük már ezt le:
Ez azt jelenti, hogy ha nem lett volna alatt a legjobb gép akkor nem nyert volna, igaz?. Idén 20 pilóta alatt volt rosszabb autó és egyik sem nyert. Akkor most, hogy is van ez? ...igen, pont úgy. Rájuk is igaz, hogy ha nincs alattuk jó autó nem tudnak nyerni.
gyengébb autóban mindenképp bizonyított már és akkor még zöldfülü volt azóta mennyit fejlõdött ám...
2012-es vb címért pl úgy szállt harcba, hogy a szezon elsõ felében nem volt a legjobb autó a Bull...minden más esetben igen, 2010-ben sok pontot hullajtott ilyen olyan okokból, önhibából, de végül a csapat segítségével megcsinálta. Pont ez volt az a vb cím, amit szerintem Webber jobban megérdemelt volna, de ez mind1 már a múlt. Ha 3x vb-nek tekintjük az akkor is nagy szó. Mai F1-ben ennyi lehetõsége van valakinek. Jó csatákra nem nagyon lehet így se számítani. Abu Dhabiban tavaly elõre is jött a 3. helyre ugyanúgy, mint régebben a többiek amikor szarban voltak...->Raikkonen, Alonso, Button, Schumi, Webber, Hamilton...stb..
Az utóbbi 25 évbõl: (Alesi, Zanardi, Martini, Warwick, Andretti, De La Rosa, Capelli, Nannini, Fisichella, Barrichello, Modena, Trulli, Montoya)
A medve nem játék.
Vettel meg már négyszeres világbajnok, és még ebben az évben is fütyülték..
nyilávn saját vélemény, de magam részérõl nulla közeli értéke van a 4 világbajnoki címének, mondom ezt azért mert el kellett gondolkodjak hogy most 3 vagy 4 van neki.
Nem mer mozdulni,...persze minek, mikor nagyon jó helyen van.
...hát pont azért.
Lehet mondani hogy nem kell bizonyítson senkinek..
...hát pont azért.
Qrva jó autója van, a legjobb a mezõnyben, és megnyeri vele a VB címeket.
ennyi. Még a RoC-s futamai is jobban bejöttek, néha elismerem, sõt még tetszik is mint pl. a gumiégetése...de azért ha számot vetek, még mindig az jön ki hogy gáz, ha egy négyszeres világbajnoknak nincs jelentése nálam.
Mondjam én is azt hogy Vettel a tökéletes.
Majd ha elszerzõdik.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
dehát egy ír és a németek nem jönnek ki jól egymással
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Ez olyan dolog, ami jelzi, hogy figyeli, tud róla, hogy létezik, csak most mirõl beszélgessen vele? Menjen a pacsi naponta, miközben ahogy vége a futamoknak mindenki kb. azonnal lelép? Különösen Kimi? 😄
Ugyan már! Elmúltak a régi szép idõk.
A medve nem játék.
sõt, a wikit olvasva egyre jobban villannak be az emlékek, 2010ben 4 futam után még a vb-t is vezette😊
I met God. She's black
I met God. She's black
All vehicles have been exclusively designed by the legendary race engineer Adrian Newey.
Tehát Newey ilyesminek képzelné el az F1-et? 😄
32 perce
A Pirelli robbantott, Rosberg pedig...
Azt írta, hogy a helyzet kezelésére szüksége van egy kis WC papírra. 320 km/ó-s sebességnél durrant a Pirelli. Minden figyelmeztetés nélkül - érdekes, a bejegyzést közben Rosberg törölte...
Melyik pályán tesztelnek ?
Talan csak Button, akivel senkinek nem volt semmi baja.
Most Vettel a sikeres. Ha Hamilton lenne, akkor biztos, hogy Alonsoval nem lennenek pajtasok, hanem a spanyol a nemetet szeretne es a britet gunyolna, hogy Newey ellen versenyez.
A media meg jol felhasznalja ezt, mint tuzeloanyagot, holott meg egy naposcsibe is tudja, hogy Newey onmagaban max papirrepulot hajtogatna, kicsit keves egy ember egy vilagbajnok csapathoz.
Majd meglatjuk James Allison mit tud kezdeni a Ferrarival, igy hogy nincs korlatolt budget. Keves penzbol es meg tobb adossagbol csak sikerult egy dobogora eselyes Lotust osszelapatolni a csapataval 2 even keresztul, most nem lesz ilyen gondja, minden a rendelkezesere all, ket VB cimre is eselyes pilotaval.
Ha az RB jo is lesz, akkor is hozniuk kell a konstuktorit, mert hiaba vagyok Raikkonen-fan, azt en is kenytelen vagyok elismerni, hogy ezt a fiatal nemetet senki nem fogja tudni elverni, amig Top3-as autoban ul. Ennyivel egyszeruen jobb a tobbieknel. Talan Hulkenberg tarthatna a lepest vele azonos autoban, de konstans verni o sem tudna.
Ez egy szerintem velemeny, nem objektiv teny, szoval nem kell szetkapni, mint a csokinyuszit 😉
"Nem tudom mit próbál bizonyítani. Sok világbajnoki címe lesz, de kit érdekel" - Ezt most komolyan így mondta? Ez ezért elég LOL, fõleg egy versenyzõtõl.
"Vettel rekordjai lenyûgözõek, de végig az övé volt a legjobb autó" - Érdekes hogy Shumit isteníti, hogy hogy összerakta a csapatot, de az eszébe sem jut hogy esetleg Vettel-nek is van köze ahhoz hogy jó a kocsi.
Mindegy. Nevetséges már ez az egész Vettel ellenesség mint ahogy az F1 is kezd az lenni.
akinek a velemenyet Vettel magasrol leszarja?
Vettel csak marad a Red Bullnál, és sorra nyerni a trófeákat. Ez unalmas. Nem tudom mit próbál bizonyítani. Sok világbajnoki címe lesz, de kit érdekel?"
Végre valaki...
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
A szezonközi tesztek hiányával meg pont lelassitják az utcai autók fejlõdését is.Mert mennyi 6 évig voltak a mostani motorok?Ez 6 változtatást jelenthetett,vagy annyit sem,ha annyira leszabályozták a tervezést,hogy érdemben nem tudtak modosítani a teljes motoron,de egy szezonközivel máris a duplája lenne a változásoknak.
A gumira is olyan szabály kellene ami kötelezi öket a többszöri kiállásra,de ne a gumi állapota miatt kelljen kiálniuk,mert nem birják.
amit itt a 22 autón meg oldanak ( pl. ez a turbó motor most ) ez évek múlva a több milliárdra is kihat ! Én még ezt is meg értem!
de 100 kiló max. benya? meg olyan gumi, amin már a 2. körtõl kezdve spórolni kell ?
Sumi nyilatkozta ( õ is !) hogy ezekkel a gumikkal úgy kell bánni mint a hímes tojásokkal...
Sennáék mit szóltak volna erre az õ korszakukba? :/
Régen ezért vol élvezetes a verseny.Most meg annyira biztonságos és leszabályozott minden,hogy azon csodálkozom,hogy egyáltalán hagyják,hogy megelõzzék egymást és nehogy összeütközzenek.Perswze nem azt akarom,hogy élet halál harcot vivjanak,de néha több veszély van egy autópályán való "elõzésben",mint itt a versenyen.
A károanyag kibocsájtást ,meg ne ezen a 22 autón akarja megoldani,hanem a másik több milliárdon.
És legyenek szezon közi tesztek,aki nem tudja a fejlesztés költségeit vállalni annak nincs helye a topkategóriában.