182096
  • Stockbauer33 #152433
  • Master91
    "Ferrari tomorrow will announce Sebastian Vettel and Kimi Raikkonen as their drivers for 2015 season."'
  • Szabi #152431
    Bianchi-t hazavitték egy Francia kórházba és "A legfrissebb információk szerint a francia autóversenyző már önállóan, gépek segítsége nélkül lélegzik. Állapota ezzel együtt továbbra is kritikus, a fontosabb életfunkció stabilak."
  • bupsam
    Sziasztok!

http://olx.hu/hirdetesek/hirdeto/wSvw/

Eladó F1 modellek:
    Hot Wheels 1:24 2006 M. Webber Williams
    Bburago 1:32 2011 M. Webber Red Bull
    Minichamps 1:43 2005 J. P. Montoya McLaren Mercedes
    Minichamps 1:43 2011 J. Button McLaren Mercedes
    Minichamps 1:43 2011 L. Hamilton McLaren Mercedes

Utoljára szerkesztette: bupsam, 2014.11.19. 13:31:14
  • Norbi1990
    Találgatás...
    Az orvosok se tudnak semmit, hogy mi lesz ha felébred. Ugyanúgy mint Schuminál.
    Volt már csoda korábban.
  • G_ArchAngel #152428
    eleg volt az URL-t elolvasni, inkabb meg sem nyitom :(
  • Stockbauer33 #152427
    http://sport.hir24.hu/forma-1/2014/11/18/bianchi-a-legjobb-esetben-is-sulyosan-fogyatekos-lesz/
  • pedobear
  • Master91
    McLaren Honda - Test Silverstone 14.11.2014 Engine Sound
  • AnuluWork #152424
    Sok baromság között van pár megállapítás amin nem röhögtem, de amikor én elkezdtem versenyekre járni, lótúrót a hülye reklámok miatt mentem ki, hanem mert hangos volt, gyorsak voltak az autók, és izgalmasak a versenyek, legalábbis nem hülye büntetésekkel került valaki előnybe vagy hátrányba, hanem mert max. technikai problémák miatt megszopta. Mégis, sokkal több kiscsapat volt, és sokkal jobban emlékszem rájuk ÉS a versenyzőikre úgy 95ig, mint utána. Pedig nem volt sokkal több motorszállító sem, sőt, még gumiból is ált. kettő volt, mégse volt olyan szezon, ahol az ember bealudt verseny közben, pedig ez a kezdetek óta sima körözgetés, ami bas.ott fárasztó tud lenni hosszútávon. :) Mindent lehetett.

Lehetett többször irányt váltani és tudtak is (főleg Mansell volt az, aki minden tükrében látszódott az előtte haladónak), annyiszor cseréltek kereket, ahányszor akartak, volt edzés, időmérős és verseny motor, időmérőre külön gumi, nem spóroltok a motorokkal sem, és a csapatoknak voltak bármelyik pilótájuk által felhasználható tartalék autóik. Még olyan csóróknak is, mint az Arrows. stb.

Szerk: Szóval nem mond annyira sok hülyeséget ha a FB és twitter dolgot leszámítjuk, csak én az alapokhoz mennék vissza, ő meg minél több pénzt akarna.
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2014.11.17. 12:59:51
  • Pluskast
    Hiába no. A korával együtt az agya is öregszik. Tipikus idős kori duma. Amit nem értek az nem érdekel. Csak hát az F1-ről beszél. Nekem ugyan nincs fb-m, twitter-m és nem vagyok tagja egy ilyen közösségi oldalnak sem, de azt tudom, hogy az emberiség nagy - nagy hányada használja, a fiatalok meg még inkább, akik meg egyszer lehet, hogy pénzes középkorúakká válnak majd. Ideje lenne már tovább adnia a stafétabotot az öregnek.
    Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2014.11.17. 12:49:26
  • benőmenő
    Lassan tényleg mennie kéne.
    Folyamatosan ellentmond saját magának, amikor meg nem akkor ilyen butaságokat nyilatkozik :/
  • pedobear
    Ecclestone „Nem érdekel a Twitter, a Facebook és a többi értelmetlen oldal" – mondta. „Megpróbáltam kitalálni, mire jók ezek, de ezek szerint túl régimódi vagyok. Semmilyen értéket nem látok ezekben.
  • Stockbauer33 #152420
    A Caterham nemrég hivatalosan is megerősítette, hogy az egyik versenyautójukat mindenképp Kobayashi vezeti a hétvégén.
  • Master91
    Kamui Kobayashi
    8 mins ·

I am happy to be racing with the team in Abu Dhabi. It hasn’t been an easy last few weeks, so it will be nice to be back to in the car and work together with the Caterham F1 team members. I would like to thank the fans for supporting the team like they have. This team is working hard and never gives up. We deserve to be racing in Abu Dhabi and I am very glad we can race again thanks to the crowdfunding Project. Now it is our turn to show what we can do – we will all try our best during the weekend ahead and hopefully we can end the season with a positive result for the future of this team.

F1ben legszebb emlékeim közé tartozik az a jelenet, mikor ez a kis japán a dobogón áll, és egész Suzuka a nevét kiabálja
  • otrosinka
    massa boldogabb amiota elhagyt a ferrarit
  • AnuluWork #152417
  • RatBaG #152416
    verstappen valahol a kupacban:
    https://gfycat.com/DefenselessElasticAmberpenshell
  • Stockbauer33 #152415
  • Stockbauer33 #152414
  • Totti5
    Újabb elismerésben részesült Michael Schumacher: a hétszeres bajnok életművéért és társadalmi szerepéért kapott médiadíjat Berlinben. A gálán Sebastian Vettel is ott volt, és megható beszédében méltatta példaképét és barátját.
  • repvez
    Azt hittem, hogy uj orrkúpot is tesztelnek majd
  • bakkerman
    jól áll Rosbergnek ez a lila ruha!
  • Stockbauer33 #152410
  • b-type
    nagyon laza, igazi élményautóztatás....
  • Totti5
    Kimis csapatós

• mcmoha
  • bakkerman
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Keep fighting Michael !
  • allock #152405
    F1: Holnap pályára lép a McLaren-Honda

A japán gyártó erőforrása első ízben azonban már holnap, azaz pénteken pályára lép egy McLarenben, ugyanis a csapat a silverstone-i pályán a filmezési keretből (max. 100 km, demógumik) az idei autó átalakított, kísérleti kasztnijában, az MP4-29H-ban a Honda motorjával köröz.
  • Stockbauer33 #152404
    20 éve, 1994. november 13-án, a Forma-1-es Ausztrál Nagydíjon szerezte meg Schumacher élete első világbajnoki címét.

http://www.michael-schumacher.de/
  • mcmoha
    Nem csoda, hogy szétkúrta a FOTA-t hiszen annak idején ő a FOCA felhasználásával vette át a hatalmat az F1 fölött. Nagyon jól tudja mekkora erő van a csapatok kezében ha összefognak.
  • b-type
    CVC-től kell több pénz, nem hülyeségeket kell kitalálni, igen Bernie eladta a jogokat 100 évre, de a CVC-nek is kell az F1.
    Legjobb lett volna elszakadni a FOTA balhé idején, és megreformálni az egész sorozatot, a CVC meg feldughatja a 100 éves papírjait.
    Megvették a cirkuszt, és csak húzzák a pénzt, nem tesznek semmit, hát húzzanak kevesebbet...ha kell nekik az üzlet. 10%-t minimum, és azzal támogatni a mezőnyt, a versenyzők pénzét maximalizálni, új pontrendszert kialakítani, átszervezni a versenynaptárat, logisztikai költségeket csökkenteni....és kell a FOTA, pont azért mert Bernie fontosnak tartotta szétszedni.
  • Master91
  • desigo
    Jó arc,hogy lepattintotta a fél éves gyerekét és az előző kapcsolatát ezért.
    lol
  • Falcon83
    A GP2-ben 180 km-es a hosszabbik verseny, az F1-ben meg 300. Ha a tankot módosítják az is kibírja majd a versenytávot. A királykategória presztízséről meg vicces beszélni amikor évek óta mesterségesen fenntartott előnye van a nevelőszériákhoz képest.
  • repvez
    Ez akkora hülyeség lenne, ha eddig a kiscsapatokra panaszkodtak, hogy lasuak és veszélyes a lekörözésük akkor itt mi lenne? Vagy ha épp gyorsabb lenne egy V8as GP2es autó az F1nél? oda lenne a királykategória preztizse.

MEg a GP2 ha jól tudom ilyen 2 köröket mennek csak nem 80akat.
  • mcmoha
    Ajajaj!
  • repvez
    Nem feltétlenül,de vannak nála jobb MILF-ek is :)
  • nearo
    utolsó körös motorhibával szerintem a hátán is elviszi a célig az autót :D
  • LaszloLedzenyi
    Igen, meg hogy tudjon főzni pörköltet