182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Ha valaki úgy gondolja hogy kell neki ferkás aló polo ocsón:)
ide katt -
Big Boss Hu #152614 itt tudsz bogarászni:
http://www.formula1.com/inside_f1/rules_and_regulations/technical_regulations/ -
valaki tud, olyan oldalt agy letölthető anyagot ahol a hivatalos adatok elérhetők , hogy az idei vagy a 2015 ös autók melyik részen milyen alkatrész mekkora lehet.
A részletes mindenre kiterjedőre gondolok, nem ilyen reklám maszlagot amit a szezon elött nyomtak arról a pár változásról. -
nyugtával dicsérd a NAVost
-
greenkawa #152611 Nyugtával dicsérd a papot !
-
Altatnak a japcsik.
-
első futam,Ricciardo dobogón,Vettel valahol Raikkönennel kullog a pontszerző helyeken,futam után az auszi telivigyorral átköszön a Ferrari boxba, "Hi Seb! " 
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2014.11.25. 16:05:43 -
Honda csak 3 kort tudott menni ma. Apa kezdodik :D -
2015ös gumi:
Williams alkatrész
-
Nem lesz kis feladat.. -
-
-
Massa hitte, hogy nyerhet
Bottas: jövöre még ennél is jobbak leszünk
-
Nem kell őszintének lennie. Az utolsó kapaszkodó is elment és pocsék versenye is volt, az ég világon semmi oka nincs örülni. Profin viselkedett a média előtt, pedig kétlem hogy ehhez lett volna kedve, de nyelt egy nagyot és véginyomta, hisz mindent megnyertek ami ugyan úgy az ő érdeme is és a csapaté is. Mercedes tegnap ünnepelt, ünnepelte Hamiltont Rosbeget és mindenkit aki sikerre vitte a gyárban és helyszíneken a csapatot. -
Rosberg mosolya olyan őszintének tűnik -
biztos rozbergét kapta meg,mert egyedül ő van más polóba -
Serczinger kapott egy új pólót, miután Lewis lelocsolta? -
-
Múltkori mclarenes kalandjára gondoltam Alonsonak, csak hamar elszúrta. :( -
Nagyon jó évad lett volna ha nem egy csapaton belül ment volna a küzdelem a VB címért.
Kb a Williams csapat hozott színt az egészbe. -
Rongyfejűek miatt volt.
-
amugy az arab alkolol tilalom miatt volt csak kék-fehér a williams? a piros csik nélkül? vagy már máshol is ilyen szinnel mentek, annyira nem tünt fel eddig -
Biztos nincs annyi pénze, amiből még az unokái is eléldegélnének :D -
G_ArchAngel #152592 nekem amugy a Williams kerult kicsit kozelebb a szivemhez, felo jovore nem lesznek ilyen kozel a dobogohoz - nem hiszem el, hogy a Red Bull, Ferrari es McLaren nem szedi ossze magat, bar az evet valoszinuleg a Merci be fogja huzni, mert csak 2016-tol lehet megint hozzanyulni rendesen a motorokhoz -
mi hiányzott?neked nem volt Ferrarid? :D -
Hát most márciusig úgyis megint csak szájkarate lesz. De amúgy most kivételesen egyet kell hogy értsek vele, és én is nagyon bizakodok, hogy jó lesz a honda. Mindig is az volt a szívem csücske, most még hondám is van, és Alonsonak drukkolok. Végre összeállt minden. Csak sajna emlékszem, hogy a múltkor is majdnem összeállt minden, aztán mi lett a vége. :( -
G_ArchAngel #152589 Az uj vagy masik nickjevel plane - nem volt gyakori kommentelo eddig sem, mindig csak akkor jott, ha pont be tudott szolni valami miatt. -
Attól még el tudja olvasni, ha szeretné. -
G_ArchAngel #152587 Valamiert banoltak, igy felesleges valaszolni :) -
100 milliónyi oka van, hogy szeresse a honda projektet. Euróban. És közelednek a nyugdíjas évek, most kell minél több pénzt besöpörni. Szerintem ennyi az egész, de neked legyen igazad és legyen Alonso jövőre a bajnok! -
micsoda szezon lenne a jövőévi ha a Mercis autók elkezdenék egymást őrült módon gyepálni,és a végére maradna vb esélyesnek a két gyári Merci,Hülk,Bottas...ááá szépálom :) -
Ha ez igaz, akkor aúcs -
Fernandooo #152583 Nagyon bízom abban, hogy meglephetik a Mercit. Lenne egy izgalmas évadunk. -
emlékszünk még arra,amikor elkezdtek jönni a pletykák mennyire penge motort csinált a Merci? most azt suttogják a paddockban,a Force Indiánál tesztelték a jövő évi motort és minimum 1 másodperccel gyorsabb lenne vele az autó (nyilván kérdés melyik pályán,de ha a Renault és a Ferrari eszeveszetten fejleszt és utolérik az idei erőforrást,a következő akkor is odasóz) -
ezek is igazak igen... -
Fernandooo #152580 Azért azt ne zárjuk már ki, hogy a Honda pengén, VB-esélyesként nyithat, vagy legalább 2016-ra felnőhet a feladathoz. Vélhetően Alonso sokkal jobban belelát a Honda projektjébe, mint innen bárki és ez alapján hozta meg a döntését. És hát ugye nem egy tökéletesen tapasztalatlan gárdáról van szó, volt már a Honda a sportágban eleget, a McLaren pedig full aktív. Nem teljesen nulláról indul ez a projekt, messze nem. Elismerem, hogy akár az is bejöhet, amit leírtál, de én inkább reménykedek abban, hogy másként fog alakulni. Ha valaki miatt nagyon aggódni kell abban a vonatkozásban, hogy a közeljövőben lehet-e bajnok, akkor az szerintem sokkal inkább Vettel...
Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2014.11.24. 16:58:34 -
G_ArchAngel #152579 2016? Akkor mar 10 eve lesz, hogy utoljara nyert, semmi eselye nem lesz egy Mercedes ulesre.
Foleg mert Hamiltont biztos megtartjak, a spanyol meg tudja, hogy az angol kezdokent is verte, akkor miert menne hazhoz a pofonert?
Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2014.11.24. 16:50:44 -
márpedig részben igaza van,Alonso arra spekulál,hogy 2016-ban beülhessen a Mercibe valamelyik legény helyére,bár ezt ő nem jelentette ki,de azért ez nyílt titok. Ha jövőre a Honda nem robbant valami óriásit,akkor nem lesz bajnok,de lehet dobogóért se fog küzdeni. 'Szal csöbörből megy vödörbe. 2016-ban tölti a 35-öt,ha valóban annak az évnek más pilótapárossal vág neki a Merci,akkor se fogják a 35 éves,kiégő félben lévő Alonsot leigazolni,hanem lehet rámennek egy Ricciardora,Hülkenbergre,vagy akármelyik jóval fiatalabb pilótára. Alonso ha jövőre nem nyer VB-t,akkor már nem fog. Szerintem -
Fernandooo #152577 :D Ez jó volt, tudsz még ilyeneket? -
Ha elfogadná, akkor abba kötne bele a sok balfasz