182279
  • BooMiller
    Ha valaki úgy gondolja hogy kell neki ferkás aló polo ocsón:)

ide katt
  • Big Boss Hu
    itt tudsz bogarászni:
    http://www.formula1.com/inside_f1/rules_and_regulations/technical_regulations/
  • repvez
    valaki tud, olyan oldalt agy letölthető anyagot ahol a hivatalos adatok elérhetők , hogy az idei vagy a 2015 ös autók melyik részen milyen alkatrész mekkora lehet.
    A részletes mindenre kiterjedőre gondolok, nem ilyen reklám maszlagot amit a szezon elött nyomtak arról a pár változásról.
  • HTS s3rg1nh00
    nyugtával dicsérd a NAVost
  • greenkawa
    Nyugtával dicsérd a papot !
  • mcmoha
    Altatnak a japcsik.
  • bakkerman
    első futam,Ricciardo dobogón,Vettel valahol Raikkönennel kullog a pontszerző helyeken,futam után az auszi telivigyorral átköszön a Ferrari boxba, "Hi Seb! "
    Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2014.11.25. 16:05:43
  • contraste
    Honda csak 3 kort tudott menni ma. Apa kezdodik :D
  • Master91

2015ös gumi:

Williams alkatrész
  • b-type
    Nem lesz kis feladat..
  • mcmoha
  • Master91
  • otrosinka
    Massa hitte, hogy nyerhet
    Bottas: jövöre még ennél is jobbak leszünk

• Totti5
    Nem kell őszintének lennie. Az utolsó kapaszkodó is elment és pocsék versenye is volt, az ég világon semmi oka nincs örülni. Profin viselkedett a média előtt, pedig kétlem hogy ehhez lett volna kedve, de nyelt egy nagyot és véginyomta, hisz mindent megnyertek ami ugyan úgy az ő érdeme is és a csapaté is. Mercedes tegnap ünnepelt, ünnepelte Hamiltont Rosbeget és mindenkit aki sikerre vitte a gyárban és helyszíneken a csapatot.
  • nearo
    Rosberg mosolya olyan őszintének tűnik
  • repvez
    biztos rozbergét kapta meg,mert egyedül ő van más polóba
  • AnuluWork #152599
    Serczinger kapott egy új pólót, miután Lewis lelocsolta?
  • Totti5

• Botond #152597
    Múltkori mclarenes kalandjára gondoltam Alonsonak, csak hamar elszúrta. :(
  • desigo
    Nagyon jó évad lett volna ha nem egy csapaton belül ment volna a küzdelem a VB címért.
    Kb a Williams csapat hozott színt az egészbe.
  • mcmoha
    Rongyfejűek miatt volt.
  • repvez
    amugy az arab alkolol tilalom miatt volt csak kék-fehér a williams? a piros csik nélkül? vagy már máshol is ilyen szinnel mentek, annyira nem tünt fel eddig
  • bardocz
    Biztos nincs annyi pénze, amiből még az unokái is eléldegélnének :D
  • G_ArchAngel #152592
    nekem amugy a Williams kerult kicsit kozelebb a szivemhez, felo jovore nem lesznek ilyen kozel a dobogohoz - nem hiszem el, hogy a Red Bull, Ferrari es McLaren nem szedi ossze magat, bar az evet valoszinuleg a Merci be fogja huzni, mert csak 2016-tol lehet megint hozzanyulni rendesen a motorokhoz
  • HTS s3rg1nh00
    mi hiányzott?neked nem volt Ferrarid? :D
  • Botond #152590
    Hát most márciusig úgyis megint csak szájkarate lesz. De amúgy most kivételesen egyet kell hogy értsek vele, és én is nagyon bizakodok, hogy jó lesz a honda. Mindig is az volt a szívem csücske, most még hondám is van, és Alonsonak drukkolok. Végre összeállt minden. Csak sajna emlékszem, hogy a múltkor is majdnem összeállt minden, aztán mi lett a vége. :(
  • G_ArchAngel #152589
    Az uj vagy masik nickjevel plane - nem volt gyakori kommentelo eddig sem, mindig csak akkor jott, ha pont be tudott szolni valami miatt.
  • Botond #152588
    Attól még el tudja olvasni, ha szeretné.
  • G_ArchAngel #152587
    Valamiert banoltak, igy felesleges valaszolni :)
  • Botond #152586
    100 milliónyi oka van, hogy szeresse a honda projektet. Euróban. És közelednek a nyugdíjas évek, most kell minél több pénzt besöpörni. Szerintem ennyi az egész, de neked legyen igazad és legyen Alonso jövőre a bajnok!
  • bakkerman
    micsoda szezon lenne a jövőévi ha a Mercis autók elkezdenék egymást őrült módon gyepálni,és a végére maradna vb esélyesnek a két gyári Merci,Hülk,Bottas...ááá szépálom :)
  • Master91
    Ha ez igaz, akkor aúcs
  • Fernandooo #152583
    Nagyon bízom abban, hogy meglephetik a Mercit. Lenne egy izgalmas évadunk.
  • HTS s3rg1nh00
    emlékszünk még arra,amikor elkezdtek jönni a pletykák mennyire penge motort csinált a Merci? most azt suttogják a paddockban,a Force Indiánál tesztelték a jövő évi motort és minimum 1 másodperccel gyorsabb lenne vele az autó (nyilván kérdés melyik pályán,de ha a Renault és a Ferrari eszeveszetten fejleszt és utolérik az idei erőforrást,a következő akkor is odasóz)
  • bakkerman
    ezek is igazak igen...
  • Fernandooo #152580
    Azért azt ne zárjuk már ki, hogy a Honda pengén, VB-esélyesként nyithat, vagy legalább 2016-ra felnőhet a feladathoz. Vélhetően Alonso sokkal jobban belelát a Honda projektjébe, mint innen bárki és ez alapján hozta meg a döntését. És hát ugye nem egy tökéletesen tapasztalatlan gárdáról van szó, volt már a Honda a sportágban eleget, a McLaren pedig full aktív. Nem teljesen nulláról indul ez a projekt, messze nem. Elismerem, hogy akár az is bejöhet, amit leírtál, de én inkább reménykedek abban, hogy másként fog alakulni. Ha valaki miatt nagyon aggódni kell abban a vonatkozásban, hogy a közeljövőben lehet-e bajnok, akkor az szerintem sokkal inkább Vettel...
    Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2014.11.24. 16:58:34
  • G_ArchAngel #152579
    2016? Akkor mar 10 eve lesz, hogy utoljara nyert, semmi eselye nem lesz egy Mercedes ulesre.
    Foleg mert Hamiltont biztos megtartjak, a spanyol meg tudja, hogy az angol kezdokent is verte, akkor miert menne hazhoz a pofonert?
    Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2014.11.24. 16:50:44
  • bakkerman
    márpedig részben igaza van,Alonso arra spekulál,hogy 2016-ban beülhessen a Mercibe valamelyik legény helyére,bár ezt ő nem jelentette ki,de azért ez nyílt titok. Ha jövőre a Honda nem robbant valami óriásit,akkor nem lesz bajnok,de lehet dobogóért se fog küzdeni. 'Szal csöbörből megy vödörbe. 2016-ban tölti a 35-öt,ha valóban annak az évnek más pilótapárossal vág neki a Merci,akkor se fogják a 35 éves,kiégő félben lévő Alonsot leigazolni,hanem lehet rámennek egy Ricciardora,Hülkenbergre,vagy akármelyik jóval fiatalabb pilótára. Alonso ha jövőre nem nyer VB-t,akkor már nem fog. Szerintem
  • Fernandooo #152577
    :D Ez jó volt, tudsz még ilyeneket?
  • bardocz
    Ha elfogadná, akkor abba kötne bele a sok balfasz