FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

remelem a Merci meg fog valtozni, mert low res stream-en ossze fogok zavarodni futam kozben 😊

http://gaborszantai.co.uk/

zzeN
A színe szar, a fasz orr csúnya, de lehet hogy legalább gyors😄

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Master91
TETSZIK

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5

Szabi
L.O.L.

"Nulla tenaci invia est via"

Totti5

Minstrel
de közben meg már vannak képek az autóról

mp4-29

http://topgearhungary.blogspot.com/

Igen csak volt egy visszaszámláló ami magyar 12-kor lejárt, úgyhogy igazad van a Mclaren meg átvert engem 😞
Master91
13.00, mert GMT szerint 12.00.....nekünk itt 13.00
Es akkor a barom bekommenteli, hogy 'tonkretesz meg egy csapatot'

Ez az ember, Allison es Raikkonen nelkul a Lotus a kozepmezony vegen vergodott volna.

http://gaborszantai.co.uk/

Master91
BoxutcaKedveld ezt az oldalt · 23 másodperce
Éric Boullier elhagyja a Lotust, az istálló irányítását Gerard Lopez veszi át. A francia szakember brit lapértesülések szerint a McLaren csapatvezetõjeként folytatja.

További részletek hamarosan…
zzeN
F1 lájv de azért wut:

"Lotus KO. Boullier távozik Enstone-ból, ez biztos. Az még egyelõre nem hivatalos, de a brit és a német sajtó is biztosra veszi, hogy Boullier lesz a McLaren "meglepetésembere", és átveszi Whitmarsh helyét a csapatnál. A bejelentés idõzítése sem lehet véletlen, mivel hamarosan érkezik az idei McLaren versenyautó. Maldonado rendesen belenyúlt...?"

a meki is csõdbe megy😄

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

*12:00
http://www.mclaren.com/formula1/
Totti5
13:00 Mclaren 2014-es autó bemutató, holnap pedig Ferrari

kabel15
Gumi melegítõs téma meg érdekes, mi alapján lesz szabályozva? Mi számít gumi melegítõnek? Betiltják ezeket a paplanokat visznek hõsugárzót. Valahogy meg fogják oldani, hogy az a gumi jobb legyen mint a szomszéd csapaté. Szóval ez megint olyan lesz, hogy aki talál 1 kis kaput az jól jár. Mondjuk pár éve errõl szól az F1, aki talál kiskaput az nyeri a versenyeket, aztán feljelentik betiltják, közbe másik csapat talál valami mást és azt használják ki.

BattleTag: kabel15#2672

kabel15
Azt mondják, hogy ilyen állapotban 2 hét kóma után még lehetséges a felépülés, viszont Schumi már 3 hete fekszik és még mindig nem akarják felébreszteni. Elvileg lélegezni tud de ezen kívül semmi.
Másik kérdés, hogy egy ilyen aktív ember mint amilyen õ volt, f1 után is elment motorozni, majd vissza az F1 be mert, nem bírta a pörgés nélkül. Szóval egy ilyen embert hátralevõ életében egy székhez/ágyhoz kötözni kínzás szerintem. Mikor megtörtént a baleset még mindenki reménykedett, de sok változás nem történt azóta 😞

bardocz
De, de nem mindegy, hogy a futófelület alatt egy 20 fokos réteg van, vagy egy 90 fokos.
Hát de a felület kell, hogy tapadjon nem?😊

bardocz
A hõkamera csak a felület hõmérsékletét mutatja, a kerék magját nem, az fontosabb hány fokos. A felület az pillanatok alatt változik 40 fokot fel, aztán meg vissza.
Magnum PI
Kaotikusabb lesz tõle a verseny mert a hideg gumikon sokkal kiszámíthatatlanabb az autó és nagyobb eséllyel veszít pozíciókat a versenyzõ mikor kijön a boxból. Szerintem ez nem fog rontani semmit, sõt tényleg izgalmasabb lesz egy egy boxutcai harc.

Ugyanakkor a DRS meg elkúr mindent. Észre sem veszik, hogy a DRS egy az egyben berendezi auto erõrendi sorrendbe bajnokságot. Egy nagy idõmérõ az egész F1. Akinek jobb az autója az DRS zónában elmegy és kész. Nincs pozició védés nincs harc. Innentõl minden erõlködés tök fölösleges (KERS, szar gumi stb). A DRS elrontja az egészet.

Nincs még egy ilyen versenysport ahol aszerint használhat valamit valaki, hogy elõl vagy hátul halad. Ja de van, a Need for Speed-ben 😉

És ebbe a pilóták belementek. Ez jól mutatja a mostani generáció hozzáállását. Õk már nem versenyezni akarnak, hanem híresek lenni. Pénz, hírnév csillogás ennyi.

Hát nem tudom, most hogy voltak ezek a hõkamerás felvételek bennem is kérdések merültek fel a hasznosságukkal kapcsolatban. Ami lejött, hogy ahogy leveszik a paplant kb 5sec után már ugyanolyan hõképe van a guminak mint alapesetben. Meg ami még érdekes volt mikor melegítik a gumikat a pilóták ott is ez látszódik, hogy pillanatok alatt visszahûl a gumi.
Mondjuk lehet hogy csalós ez a hõkamera mert nyilván egy adott tartományban képes mutatni a hõmérséklet változásokat. Lehet h mondjuk 50-100C között van kalibrálva és 0-50C tartományban nem mutat különbséget(kék marad. Egy hõm/szín skálát kitehettek volna hogy info tartalma is legyen a dolognak.
Mondjuk valszeg nem véletlen szórakoznak ezzel a csapatok😊
Sztem nem volna nagy veszteség a hanyagolásuk, sõt! Legalább nem volna az h a szerelõk start elõtt ezzel bohóckodnak hogy a legutolsó pillanatig kivárnak a levétellel, aztán volt már hogy büntettek emiatt versenyzõt. Plusz izgibb lenne az elsõ kör😊

Master91
Nem értem ez a gumi melegítõs dolgot...

Drága elõ állítani? Fent tartani? Használni, alkalmazni? Környezetet károsítja?
.....

Majd a pipirellinek akkor olyan gumit kell gyártani ami 1 kanyaron belül elkéne hogy érjen valami tapadási hõmérsékletet, majd jöhetnek megint a deffektek, vagy még rosszabb.

másik kérdés:
csapatok ez ellen nem akarnak tiltakozni ?
allock
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2020-tól pedig Kresz táblás sebességkorlátozások kellenének traffipaxokkal. Az autóversenyzés bohóca lesz az F1.<#confused> <#wow3>

#hhwnd

Master91
Nem találok szavakat egyszerûen....tudom hogy számítani lehet ilyesmi hírekre, még rosszabbakra, de akkor is ...

-------------------------------------------
Az FIA döntésének értelmében a levezetõ körön sem lehet spórolni az üzemanyaggal
Hatás vadász cím, de
 "Az FIA továbbá kilátásba helyezte a gumimelegítõk 2015-ös betiltását."
mcmoha
<#szomoru1>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Totti5
Professzor(ok) nyilatkoztak, Boxutca is lehozta. Sajnos ez van. Nagy a valószínüsége hogy Sumi ott aznap már csak egy élõ test volt a mûtõasztalon, aki sosem fog felkelni, ezt lehetne más szóval is mondani, de még életben van. Az is rettentõ rossz dolog ha tudatánál lenne és mondjuk tehetetlenól feküdni.. családba volt ilyen, szörnyû dolog, hogy mindent ért, lát, de beszélni alig tud, és az ágyat nem tudja elhagyni, önállóan semmire sem képes. Persze az ember regaszkodó, a végsõkig kitart, de ez az állapot senkinek nem jó, sem a betegnek sem a családnak😞

Sajnos attól tartok hogy Sumit ott a sípályán elvesztettük😞

Csodában lehet hinni, volt már, de millióból 1.

HTS s3rg1nh00
Rosberg új sisakfestése:

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

mcmoha
Rondábbra számítottam. <#zavart1>

Pluskast

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

HTS s3rg1nh00
hát ez fasza.szó szerint.

Pluskast

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

zzeN

HTS s3rg1nh00
készen vannak már azok a motorok,csak leszállítani és beszerelni sem két perc.nem lesz azokkal semmi gubanc.

kabel15
Most olvasom, hogy csak most indították be az elsõ Renault motort, és az nem az RB ben volt. És beugrott az a jelent a Halálos Iramból mikor az orgazdát verik a raktárban mert nem érkeztek meg idõben a motorok <#banplz>
Mekkora lenne, hogyha nem tudnának elmenni tesztelni mert nincs motor <#eplus2>
De sajnos valahonnan úgy is fognak kukázni egyet <#sir>

kifli
Az általad említett kultuszszemély keménysége alkohol fogyasztás szemszögébõl ezzel a relációval írható fel:
James Bond < Kimi
a.carkey
Vajh ilyen Martini lesz,

vagy ilyen?

Erre tippelnék, mert túl sok lenne a piros autó.

A medve nem játék.

Biztos...franc sem emlékszik már akkor ki volt az egyik szponzoruk...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Kit--Kat
2007-2008-ban a Martini szponzorálta a Ferrarit. Ott volt kint a logójuk az autó orrán.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

mcmoha
James Bond ezt megtudja, véged. 😄

kifli
a martini gyengéknek való 😄
HTS s3rg1nh00
állítólag "Martini Williams F1 Team" lesz a nevük,ha igaz a hír.

Kiminek lehet oda kellett volna igazolni😄DD mekkora párosítás lett volna a Martinivel...rendesen megnõttek volna az eladások xD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

V43 1105
Williams Martini Mercedes <#eljen>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Williams-Martini Mercedes

Martini-Williams Mercedes

hogy hangzik jobban?😊

HTS s3rg1nh00
friss hír:a Williams fõtámogatója a Martini lehet,akár olyan mértékben hogy a csapat nevébe is bekerülhetnek.

HTS s3rg1nh00
Mercedes PU106A=?
PU=Power unit
106A=1st model,06 cylinder
Hybrid=(ezt gondolom nem kell részletezni,hõ~+kinetikus energia+ belsõ égésû motor)

Peppus
Annyira mindegy, hogy néznek ki az autók.. Megszokjuk pár futam után.. Viszont a dögunalmas, Redbull+Vettel alázós évekbõl már rohadtul elég volt.
Ha ez kell, hogy változás legyen az erõviszonyokban, akkor legyen, csak történjen már valami.

HTS s3rg1nh00
mondjuk a kacsacsõr az kifejezetten ronda volt.ha most faszorrú autók lesznek a tavalyi altatós szezonvég után,akkor én is keresek jobb elfoglaltságot vasárnap délutánra.