182095
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
simonl #152914 Nem tudom Komám mivel foglalkozol, de ezek után csak ezt csináld....:)
Ha kapcsolati tőke kell csak szólj...
Minden tiszteletem, gratulálok, szép munka! -
#152913 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#152912 -
#152911 -
#152910 Kicsit talán hosszú, de igen jól sikerült.
-
#152909 -
Stockbauer33 #152908 Nagyon ratyi kinézetü lett -
#152907 Minden tiszteletem Hamiltoné nagyon tehetséges versenyző, de az öltözködése borzalmas :) -
#152906 #152902 #152903: És tényleg. -
Stockbauer33 #152905 -
#152904 Ez volt csak a FB-n. -
#152903 Idei orrkúp van az FI-n! -
#152902 De az új orral. -
#152901 A Williamsen már csak egy kis kupak maradt, a FI pedig a tavalyi autó az új festéssel.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2015.01.21. 20:28:41 -
#152900 Eltüntek. -
#152899 Mint egy díszbuzi. -
#152898 még szerencse , hogy azt mondták, hogy eltünnek a f@szok az orkúpokról aztán eddig 2böl 2 nek ha kisebb is de van. -
#152897 Még több HIRes képet pls -
#152896 my fault...ma épp nem értem a vicceket sry
Hami meg...mindent visz a csávó :D egyszer visszavonul tuti lesz neki még rap lemeze is :DDDD -
#152895 Ha nem lenne az oldaldobozon az orbitális Sahara Force India felirat azt hinném, hogy ez a Mclaren Honda festése lesz :D -
#152894 Gyikbőr zakó mindent visz. -
#152893 ááá ultragáz, háát az öltözködési stílusa nem kell köszönő viszonyban sincs az én ízlésemhez. :D
nagyonsz@r :D -
#152892 -
#152891 Büntet Hami szerelése :D
-
#152890 Elég laza volt a csapat mindig, nem kell egyből azt látni ami nincs. Poén. Semmi más. Nem lenézés... -
#152889 nem értem mire ez a nagy pofa,mert ha ugyanígy gúnyolódna a Merci azt megérteném,van mire,de a Lotus tavaly is egy köpedelem volt,valószínűleg idén is max az utolsó pontszerző helyért lesznek harcban -
#152888 Lotus már megint be is szólogat, mint tavaly mikor a McLaren bemutató volt, akkor is beszóltak hogy "Ti is unjátok? Nézzünk inkább valami jobbat" vagy ilyesmi, és akkor osztották meg első fotókat a targonca villájukról....
Lotus F1 Team added 4 new photos.
2 mins ·
As a doyen of distinct F1 noses of late, we can’t decide what the latest Williams F1 Team reminds us of most…
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ja és tavaly el is verte a Williams a Lotust :D Esélyes hogy idén is. -
#152887 -
#152886 -
-
j0rmungandr #152884 Atyaég ez hogy néz ki... -
A holnapi Force Indiás dologról:
"Szerdán ők leplezik le elsőként a 2015-ös autójukat, de valójában csak a festését, és még a február 1-én kezdődő teszten is a tavalyival fognak részt venni."
"Green akkor hozzátette, hogy a jerezi nyitótesztre még a Pirelli sem a 2015-ös versenygumikat viszi el."
-
IXEMGabeo #152882 RIP az utolso volt az F1 uttoroi kozott:( -
Stockbauer33 #152881 Elhunyt Robert Manzon a Forma-1 1950-es szezonjának utolsó élő versenyzője.
1950-ben Monacóban mutatkozott be a száguldó cirkuszban.
6 szezonja alatt kétszer állt a dobogóra. 1954-ben egy Ferrarival a 3. helyen ért célba a Francia nagydíjon.
Robert Manzon 97 éves volt.
Nyugodjék békében!
-
#152880 Most szerdán Force India, elméletileg http://www.forceindiaf1.com/ itt lesz stream -
#152879 F1 [email protected],Jerez -
#152878 Ráadásul évekig a BMW motorok voltak a legjobbak és nem értek el semmit vele. -
#152877 Hat konstruktőri és öt egyéni VB Honda motorral, azért az nem pajszer. -
#152876 Én igen, szvsz az elmúlt évek legjobb motorjait a Mercedes csinálta.
Renault: 2009-ben
"..Christian Horner úgy érzi a Renault-val való hosszabbítás is elsősorban attól függ, hogy sikerül-e megegyezni a többi gyártóval abban, hogy a különbségeket kiegyenlítse a francia cég.
„A Renault egy remek partner. A probléma az, ami mindig is volt. A jelenlegi szabályok értelmében a motorok be vannak fagyasztva. A fagyasztással az a gond, hogy az előnyöket és a hátrányokat is konzerválod vele.” - kezdte a csapatfőnök.
„Furcsán hangozhat, hogy a motorunk hátrányairól beszélek, mikor 6 rajtelsőséget értünk el, és három győzelmet.”
Ez is mutatja, hogy a srácok nagyon jó karosszériát építettek. Fenomenális munkát végeznek egy olyan motorral, ami 20-30 lóerővel gyengébb mint a mezőny többsége.” - tette hozzá Horner.
„Miközben a karosszéria nyújtotta előnyöket élvezzük a motor egyre inkább kulcskérdés lesz. Különösen úgy, hogy az előnyöket és a hátrányokat is három-négy évre befagyasztod.”
„Nagyon örülünk annak a támogatásnak, amit a Renault-tól kapunk. Ha az egyenlőség kérdését sikerül megoldani, akkor nincs semmi ok a változtatásra.”
„Nem tudom, hogy a Mercedes egyáltalán elérhető lenne-e nekünk. A fontos dolog azonban az, hogy a gyártók üljenek össze és egyezzenek meg.” - zárta le a brit szakember.
...
Az FIA megengedte a teljesítményhiánnyal küszködő Renault-nak, hogy a tavalyi idény vége óta a fejlesztési tilalom ellenére is ráncfelvarrást végezzen a motorján, behozva a többiekhez képesti lemaradását, de a versenyigazgató Charlie Whiting hangsúlyozta, hogy ez egyszeri engedmény volt. "Mindegyik csapatnak megadtuk a lehetőséget, hogy benyújtsa azoknak a változtatásoknak listáját, amiket szeretne elvégezni a motorján az egyenlőség érdekében, mert úgy tünt, a motorok teljesítménye között van egy be nem tervezett eltérés" - utalt Whiting a motorbefagyasztás eredeti céljára, hozzátéve, hogy a Renault által elvégzett módosításokhoz az összes csapat hozzájárult. - "A Honda távozása után - mert úgy tünt, nekik a leggyengébb a motorjuk -, a gyártók megállapodtak egymással, hogy nem próbálják meg változtatásokkal kiegyenlíteni a motorjaik közötti különbségeket, de azt megengedik, hogy a Renault tegyen valamit. Én apró frissítésnek nevezném ezt. Egyszeri beavatkozás volt; nem lesz belőle rendszer. A csapatok már benyújtották a listájukat, mi rábólintottunk, de 2012 végéig nem lesz több módosítás." A Renault-nál azt mondták, azért kerültek hátrányba a vetélytársaikhoz képest, mert velük ellentétben szó szerint betartották a fejlesztési tilalmat. A Renault V8-asa becslések szerint legalább 30 lóerővel gyengébb volt a Mercedes-énél.
...
A Ferrari-nál meg azt gondolom amit írtam....megspékelve az olyan húzásokkal amit a leváltott motorfejlesztő arc nyilatkozott, hogy az aero hatás kedvéért kellett keskenyebbre-előnytelenebbre szabni a Ferrari motort.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.01.17. 13:48:47 -
#152875 Honda motorilag pajszer volt mindig is! Brawn meg a duppla diffuzor miatt nyert nem a merci miatt, évad felénél utol is érték őket ennyi nem több.