182273
  • Totti5
    Érdekesség, arra vonatkozólag hogy mi történne ha egy mai modern pilóta a full extrás vasból beülne egy H váltós verdába.

Nem F1, hanem rally, de a lényegen ez nem változtat.

Élvezzétek! Nem sétakocsi, hanem élesbe egy fiatal modernkori pilóta egy retró vasban.

• Master91
    Marussia hivatalos facebookja lecserélte a profilképét:
  • BooMiller
    Légyszi még ragadjál még ki szavakat és okoskodj róla, szakadt farmer+sportcipő+flaneling=cowboyról értekezz, ja az nem megy:DDDD istenem....
    Többet ebben a témában nem írok mert győztél elismerem, tudod ismered a mondást ami az emberek aláírásában szokott lenni.......
    Utoljára szerkesztette: BooMiller, 2015.02.12. 11:11:17
  • Jeffjohnson
    Mondjuk a Force India-t talán megverik mert ők annyira el vannak maradva, hogy valószínűleg a köv. tesztre csak a 2014-es kocsiz hozzák.
  • Jeffjohnson
    Részlet a Mclaren nyilatkozatból:
    Morris said the problems that had restricted Fernando Alonso and Button to just 79 laps over four days were a combination of "operational issues" caused because McLaren and Honda had just started their relationship and "some minor electrical issues, which have resulted in a lot of down time but have been relatively easy to fix".

Máshol azt olvastam, hogy szerkezeti probléma nincs a motorral. Szerintem nagyobb baj van itt de következő teszten meglátjuk. Igaz, hogy a Mclaren már nem egyszer bizonyította, hogy év közben is nagyon jól tud fejleszteni de itt azért már nem csak aero csomag van és a BAR Hondás időszak sem a dicső győzelmekről szólt. Meglátjuk, én ha most kellene tippelni, akkor a Mclarentől az is csoda lenne, hogy a tavalyi Ferrari szintjét hozzák. Alonso most is Vettel mögött lesz.

Jelenleg, ahogy nézem a Honda és Alonso közösen veregetik egymás hátát a nyilatkozatokkal és a szokásos tiszteletbeli köröket futják. Várjuk meg mi lesz ha 5 verseny után is a végén kullognak. Mert, hogy a spanyol nem fog lakatot tenni a szájára az biztos :)
    Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.02.12. 10:41:57
  • G_ArchAngel #153206
    A KKK mar toboroz a melegek es feketek kozott is. A lenyeg mar nem a feher hetero istenhivo amerikai ferfi, hanem a hazafi, aki utal mindenkit, aki Amerika ellensege: pl mexikoi kerteszek es kinai mosodasok
  • BooMiller
    1 hónap meg egy kicsi:)
  • BooMiller
    :DDD ez igy van, de a beszélgetés arról szolt hogy ez mitől cowboy? Mert lényegében ha egy néger felvesz egy farmert akkor a klán felgyújtja? Persze a hülyeséget elismerni persze nem megy ezért elmentünk a milyen fajta kalapok léteznek felé ahol még van esély:)
  • G_ArchAngel #153203
    Eleg unalmas ami most megy. Vettel jegyzetel a Ferrari gyarban, Hamiltonek szakitottak, a FI lehet csodbe megy, a Williams meg akarja menteni a Marussiat, Ricciardo megdontotte Hamilton TopGear rekordjat.

Ossze is foglaltam az elmult 10 napot.
    Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2015.02.12. 10:28:15
  • Jeffjohnson
    Azon látszik, hogy kevés infó van most az F1-ről, hogy ilyen hülyeségekről "vitatkozunk" :)
  • G_ArchAngel #153201
    Azt irtam, hogy viseltek mindenfele kalapot, nem azt, hogy o viseli. Nem csak stetson letezett, erre irtam.
  • Jeffjohnson
    Nade, a "top hat" teteje lapos ennek meg gömbölyű de végül is mindenki azt lát bele, amit akar, ha neked egy lumberjack felsős, szakadt farmeres, sportcipős feka napszemüvegben cowboy, akkor lelked rajta.
  • Master91
  • BooMiller
    Értem:) Svájci sapka is mehet de ez cowboy:))) Ja bocs értem farmer:DDD
  • G_ArchAngel #153197
    Stetson nem lenyeg, kulonbozo kalapokat hordtak, Doc Hollywoodnak is ilyesmi volt, volt akin top hat volt.
  • BooMiller
    Mert még ha stetson vagy csimma lenne rajta:DDD de így:)
  • G_ArchAngel #153195
    Kockas ing, farmer - oke, akkor favago
    Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2015.02.11. 13:43:25
  • BooMiller
    Mitől cowboy?:)
  • Szabi #153193
    és ráadásul még Angol is..
  • G_ArchAngel #153192
    Texasban azert az ilyen kep feler egy durvabb sertessel: szinesboru gyerek deli cowboykent pozol :)
  • Szabi #153191
    jé, ez nem lila :D
  • kjhun
    Eladó Schumacher Mercedes-e
  • AnuluWork #153189
    Schumacher, Kimi
  • Totti5
    Top Gearban aki volt pilóta mind nagyon közvetlen módon viselkedett, teljesen elengedte magát. Jó srácok ezek amikor nem dolgoznak. Vettel, Webber, Hamilton, Button akik most hírtelen beugorottak.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.02.10. 17:32:24
  • b-type
    az volt az? le volt halkítva, csak azt láttam hogy bemutatott, meg a végén légbokszolt valaki felé :D
  • Count Adyn
    A beszélgetés is jó volt vele, mikor megkérdezte valaki a közönségből tőle hogy milyen Lewis autójának a hátulja :DDD
  • b-type
    már elkezdett. :)
    Nem győzelemfüggő hogy kit kedvelek vagy nem kedvelek az F1-ben, így ez a 'veszély' nem fenyeget.
  • mcmoha
  • Jeffjohnson
    Hogy fogjátok ti még őt utálni ha elkezd nyerni :)
  • b-type
    nagy jó arc ez a srác :DD
  • lac coo
    http://auto.indavideo.hu/video/Ricciardo_rekordkore_a_Suzuki_Lianaban?utm_source=flash&utm_medium=watchoninda&utm_campaign=videoplayer
  • desigo
  • RatBaG #153179
    https://twitter.com/myLaMai/status/563449579173990400
  • AnuluWork #153178
    Undorító ez a popszakma.
  • Master91
    Pontosan, legalább a tartozásokat a melósok felé ha kitudják fizetni, már oda adnám nekik (ha van tartozás a melósoknak persze)
  • Pluskast
    Elég hülye volt az új tulaj, hogy ennek az állításnak be is dőlt. Egy ilyen szar anyagi helyzetben lévő csapatnál ilyen állítást elhinni elég buta dolog.
  • G_ArchAngel #153175
    Azert ez nem igy van. Akik eladtak, azok sem hulyek. Lehet az arba ez bele volt kalkulalva, hogy ennyivel tobbet er a csapat...
  • Botond #153174
    Hát ez azért nem így igaz. Az új tulaj/szponzor/akárki nem dolgozott meg semmiért, mert nem volt sehol, de idén azért kivette volna a lóvét.
  • Totti5
    Az nem potya pénz hanem teljesen megérdemelten az övék amiért megdolgoztak.
  • Botond #153172
    Egész konkrétan az első futamon indultak volna szerintem, felvették volna a plusz zs-t, majd a második futamra már ismét csődben lettek volna, és akkor annyi történt volna szumma szummárum, hogy a pénz jó része elhagyta volna a boxutcát. Lehet beállítani úgy, hogy a többi gonosz csapat elbánt velük, de szerintem csak simán átláttak a szitán.