FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
DE legyen akkor békés a pici szíved, ezentúl minden képre és szöveges linkemre írok elemzést ok?
BattleTag: kabel15#2672
2: nekem semmit nem csinált ( 3 spyware írtó, 2 vírusírtó)
3: ne kattintgass a reklámra
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
12:59 A Mercedes megerõsítette, nem Hamilton volt a hibás a balesetben. Az autóval voltak gondok.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Biztos meg dicsérik, ha nem mûszaki baja lett a kocsinak.
Jó ha holnapra össze teszik a kocsit
féknyom:
http://ultimate-sport.hu/wp-content/plugins/wp-live-stream/view/frontend/timthumb.php?src=http://ultimate-sport.hu/wp-content/uploads/2014/01/BfEH7o7CEAAbeHk.jpg-large.jpg&w=690
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Merci orra nagyon szép (többihez képest)
Red Bullé is tetszik
McLaren autója nagyon tetszik az egész
Force India ...uhhhh
Viszont nagyon jó a festése neki is.
Maradt a Catterham, Marussia, és a Lotus, ugye?
----
turbó motor amirõl 0 adatuk van, pár fontos elem az autón ami minden csapatnak teljesen eltér a másik csapattól, úgy érzem baromi jó évünk lesz.
Persze HA pipirelli + max. benzin nem szopatja meg az egészet.
„Elég vicces a szabály, mert meghatároz egy maximális oldalnézeti magasságot az orrkúpnak, de emellett még 50 mm-rel meg kell hosszabbítanunk az orrot, hogy eleget tegyünk az elõírásoknak. Ez a rész pedig jóval alacsonyabban van, így szinte két orrhegyet kapunk eredményül: az egyik maga a fõ elem, a másik pedig az abból kinyúló ág, csak azért, hogy megfeleljünk a szabályoknak. Szerintem ez elég szégyenletes. Számomra fontos a Formula-1-es autók esztétikája. A modelleknek jól kellene kinézniük, de jelenleg nem sok csapat szeretheti igazán a sajátját.”
Totti5 írd meg neki a magadét! :-D
Védd meg az FIA-t, mit képzel ez a ficsur? :-D
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Nulla tenaci invia est via"