FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A medve nem játék.
De most komolyan, minek ezeket szabályozni? Egy Belsõégésû RC motor forog 36.000 percenként. Ezek meg bohóckodnak 10.500 al.
BattleTag: kabel15#2672
BMW turbo
Nem hiszem hogy nehéz ez😊
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
2014 a halottak éve lesz
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Per Aspera Ad Inferi.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Viszont egy ilyen mercis sapkát elfogadnék 😄
Még pár pilóta ki maradt, majd azt hozza más is , nem vagyok önzõ 😄
Weekend of a Champion : Roman Polanski dok. filmje ahol 1 hétvégét eltöltött Jackie Stewart-al a Monacoi hétvégén ( 1971 )
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ti jobban benne vagytok a Forma1-ben azért fordulok ide.
Tudnátok nekem olyan filmet vagy akár dokumentum filmet mondani ami az 1970-1980-as évek közötti idõszakról szól?
A Rush-on kívül ami két pilóta "rivalizálásáról" szól. Eléggé megfogott ez az idõszak és szeretnék róla többet megtudni. : )
Régen a DoQ-n láttam egy órás összeállítást ezzel kapcsolatban de címet már nem tudok sajnos.
Számomra eszméletlen hova fejlõdött a Forma1 és abban a korszakban mikkel meg nem próbálkoztak ezért is érdekelne. : )
...::::::...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
KERS-el meg nem igen tudom mi a gond, ez is egy bevett dolog az F1 csak átvette a tengeren túlról, s az energiavisszenyerõ redszerek ma már szerves részei több szériának.
Sportban az a legalja amikor valaki vagy tömegek nem valaki mellett hanem valaki ellen vannak. Az ilyen nem sportkedvelõ, nem szurkló és fogalma sincs hogy egy sikersorozathoz mennyi meló és milyen elkötelezettség kell. A legkönnyebb otthonról fikázni névtelenül, meg a lelátókról kiröhögni és kifütyülni a másikat.
Azt hogy valaki egyszerûen nem nézi mert nem a kedvence nyer, vagy az nyer akit utál, meg megint egy másik téma. Azok akik lemorzsolódnak, nem az F1, az autók a hangulat a pályák, a technika és a körítés, csaták, elõzések miatt nézték. Már önmagában az hogy kigurulnak ezek az autók a pályákra egy élmény és érdekesség. Persze lélek nélküli nagy tömegeket viszik elõre a dolgokat, agy õket kell kiszolgálni fõleg.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10