182273
  • Master91
    pénteken nekem is megfagyott a duna, de miután itt nem volt panaszkodás így gondoltam hogy az én szolgáltatóm a ludas, ez van

remélem futamnál jó lesz
  • Totti5
    Mint mindig nagyon korrektek és segítőkészek, ennek ellenére kapták a mocskot reggel faszbukon...

Boxutca

Kedves Szurkolók!

Sokan jeleztétek, hogy az idei szezon első időmérő edzésének közvetítése során zavaró hanghibákat tapasztaltatok. Műszaki kollégáink a műsor után azonnal megvizsgálták a berendezéseinket és az élő közvetítés körülményeit. Ezek után teljes bizonyossággal kijelenthető, hogy a hanghibákért nem a Boxutca stábja a felelős.

Kollégáink rögtön egyeztetéseket kezdtek azon szolgáltatókkal, amelyeknél a hanghibák jelentkeztek. Szakembereink az érintett szolgáltatók munkatársaival együttműködve mindent megtesznek azért, hogy a vasárnapi futam közben ne ismétlődjenek meg a szombaton tapasztalt bosszantó hibák.

Ne feledjétek, a szezonnyitó Ausztrál Nagydíj élő közvetítésével a Dunán várunk Benneteket, vasárnap reggel 5.30-tól!
  • desigo
    Maurizio Arrivabene
    az a fej meg haj

• bakkerman
    Bernie irodájában lehet kérvényezni személyesen a "különleges engedélyt"
  • desigo
    "A Williams pilótájának, Valtteri Bottasnak erős hátfájdalmai miatt kérdéses a holnapi versenyzése, helyét a tesztpilóta, Susie Wolff vehetné át, de különleges engedélyt kell kérnie a csapatnak."

Hatodik helyről nulla F1-es tapasztalattal kemény rajtja lenne...
    Utoljára szerkesztette: desigo, 2015.03.14. 11:16:39
  • bakkerman
    Igen a holland is jot ment,jo kis fiatal paros lesznek ok,csak ne torjek az autot,fiataloknal ez nagy kerdes mindig. Lotus biztato,vajon maga a motorvaltas hozta meg ezt a nagy elorelepest,vagy az autot is teljesen ujragondoltak a tavalyihoz kepest? A Force India nagy kerdes,ahogy Weber mondta felkesz autoval jottek,europara lehet mar ok is odaernek a Will-Fer paros moge
  • Totti5
    Verstappen is ugyan olyan nagyot ment. Erős páros a Toro Rosso. Ők a jövő.

Alonsonak és Buttonnak egy dolga van idén, az autót összerakni és a lehető legtöbbet kihozni belőle. Az egész konstrukció gyenge és kiforratlan, de ennek ellenére nem a tök utolsó helyre vártam... viszont ha a Honda nem kapja össze magát akkor ebből jövőre sem lesz semmi, lásd Rönó...
  • desigo
    Carlos Sainz Jr. és Max Verstappen elég ügyes
  • bakkerman
    Ham 1.3 mp-t vert Massara,nem semmi,ott folytatja ahol abbahagyta. Vettel es Raikkonen kozt egyelore nincs akkora kulonbseg mint volt Alonso meg a finn kozott,jo csata lesz az is. Bottast sajnalom elkurta,de boven lesz eselye odaerni a 3.-ra holnap :) Sainz gyerek nagyot ment,jo az auto is. Mclaren meg...vicc. Europaig nem javitanak szerintem Alonso nem adja a nevet ehhez a baromkodashoz es kiszall az f1-bol
  • Totti5
    McLaren tök utolsó... ez gáz.
  • passatgt
    ha jól tudom a hd feliratot levették összes közmédiáról, mert mindenhol abban jön
  • Firerock
    Nálam is van DunaHD. Viszont ami jön az nagyon nem HD,még a HD jel sincs ott... Érdekes...
  • Szabi #153479
    nálam van Duna HD is, szerencsére tényleg 1080p-nek is néz ki :)
  • zzeN
    720p ha minden igaz.
  • Firerock
    Csak nekem nem HD a DunaTv?
  • Master91
    Sajna olyan helyen vagyok ahol nincs wifi xD
    jol kezdodik,holnapi idomerot nem tudom nezni ismetelve sem,szabad edzes meg fagy.....fck this
  • otrosinka
    Online Forma 1 Streamek.

:D
  • Master91
    Nektek is befagyott a Duna ?
  • Stockbauer33 #153473
    https://www.facebook.com/video.php?v=10152670197107411&set=vb.79511407410&type=2&theater
  • Stockbauer33 #153472
    http://sportrajongo.hu/cikk/id/massat_lenyugozte_a_ferrari_tempoja_130315
  • G_ArchAngel #153471
    1. ROS 1:32.106 (lágy keverék)
    2. RAI 1:32.353 (lágy keverék)
    3. HAM 1:32.417 (lágy keverék)
    4. VET 1:32.824 (közepes keverék)
    5. BOT 1:33.054 (lágy keverék)

Nem is volt rossz Kimi, ha Hamilton is lagyon volt...
  • G_ArchAngel #153470
    Úgy tűnik nincs minden veszve... (bár én kicsit optimistának tartom ezt az elemzést)
  • Totti5
    Nem is kell, lehet onnan is nézni:)

Nyilvánvaló volt a tesztek után hogy Merci ott van ahol abbahagyta. Egyszerűen ővék a legjobb alap, motor, konstrukció. Nem kellett "semmit" tenni, csak a jót még jobbá fejleszteni.

Többieknek meg újra kellett gondolni, újracsinálni ami vagy később össze fog állni, vagy tévút.

Williams lenne egy erős ellenfél, de nem gyári csapat, nincs annyi pénz. Red Bull pedig ha idén is a Rönó miatt fog szenvedni akkor lesznek itt balhék... McLarennek meg idő kell mire összeáll az egész, ez az év bukdácsolás lehet európai futamokig nekik.

A többiek meg annyira le vannak maradva h az erős középmezőny. Lotusnak is idő kell mire a tavalyi pocsék év után magukhoz térnek.
  • bakkerman
    tetszetős a lista,a szöszi helyére berakjuk futam végeredményre valamelyik finnt,vagy Ric-et,és én elégedett lennék
  • Stockbauer33 #153467
    Ritka kép
  • Stockbauer33 #153466
    http://www.f1vilag.hu/hirek/sokk-red-bullnal-ricciardo-maris-lenullazott-motort
  • mcmoha
  • Fura Alak
  • mcmoha
  • HTS s3rg1nh00
    Button alatt 2x kotlott meg a technika,Magnussen alatt egyszer és FP2n össze is törte az autót.
  • Pluskast
    Ahogy elnézem a Mclaren nagyon szint alatt teljesített mindkét szabad edzésen. Azt hiszem ez a szezon nagyon nyögve nyelős lesz nekik (talán jövőre jobban megy majd).
  • mcmoha
    FP2:
  • BooMiller
    Már 1:27-et mennek...
  • G_ArchAngel #153458
    Még megvárom a másik két szabadedzést és az időmérőt, de én nem fogok kimászni az ágyból egy Mercedes 1-2 miatt vasárnap reggel, az biztos.
  • pedobear
    Monisha Kaltenbornt beidézték a bíróság megsértésének gyanúja miatt, mert a holland versenyző ügyvédei szerint a csapat az ítéletet figyelmen kívül hagyva semmit nem tett, hogy autóba ültethesse Van der Gardét.
  • mcmoha
    FP 1 eredmények:
  • Stockbauer33 #153455
    http://sportgeza.hu/forma1/2015/03/12/hamilton-rosberg-utkozet_meg_kemenyebb_lesz/
  • AnuluWork #153454
    Már előre félek mennyi vakolat esik majd le a Várbazárról, ha eddig is hullott. És még a Redbullék is jönnek repkedni nyáron. :)
  • mcmoha
    :D
  • Fura Alak
    Kimi Räikkönen május 1-jén a Lánchídon hajtja a Ferrarit, a Red Bull orosz tehetsége, Danyiil Kvjat is eljön, természetesen ő egy Red Bull-Renault-val száguldozik majd.

illetve:

Élmény látni és hallgatni, ahogy Kimi Pestért lelkesedik
    Utoljára szerkesztette: Fura Alak, 2015.03.12. 17:10:13