FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az elektromos hajtás csak addig van míg nem nyomja a pilóta a gázt, egyenlõre a Ferrarinal.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
mire koptassam akkor a billentyûzetet?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
DE hamár igy feldobtad a labdát, világosits fel kérlek milyen különbségek vannak és szerinted mit jelent egy kompresszor fokozat.
azért turbó és kompresszor között van némi mûszaki és elvi különbség...
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Amúgy 16:45 tõl M1 en megnyitó.
BattleTag: kabel15#2672
A medve nem játék.
"Ha jobban forgatjuk a motort, csak a súrlódás lesz nagyobb, ennek következtében pedig a fogyasztás, míg maga a teljesítmény csökken."
A medve nem játék.
Merci és a Renault meg üzemanyaggal oldja ezt meg és csak gyorsításra az elektromos cuccokat, valami ilyesmi...
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
McLaren bemutatónál ki írják hogy "Ti is unjátok a bemutatót ? Akkor itt vagyunk mi" vagy vlaami lyesmi, azt beraknak 1 digitális képet a kocsiról. Pf.
Most meg a RedBullnak szúrnak oda, annak a RedBullnak aki ott volt a teszten, és ment is valamit ( lófaszt, igen, tudjuk ), míg Lotus hol volt?
Hát nem tom na..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”