182094
  • G_ArchAngel #153593
    Alapvetoen Danica sem bena es van meg par csaj, akik a kozepmezonyben elvannak, meg meg villanva. Itt inkabb az a kerdes, hogy mennyire birja a ferfiak egoja, hogy a nemelyikuknel jobb egy csaj...

Ugyebar van egy Jutta Kleinschmidt, aki mar megmutatta, hogy az XX kromoszoma nem hatrany az autoverenyzesben.
    (volt egy noi Dakar motoros is, aki eleg jol ment, asszem tavaly, de nem jut eszembe a neve)
    Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2015.03.16. 19:02:15
  • kifli
    hogy más sportban miért nem keverik az egyértelmű, motorsportnál nem
  • Totti5
    Nem tudom, de ez senkit ne zavarjon. Susie Wolf nagyon keményen edz, készül hogy amikor lehetőséget kap akkor hasznára legyen a csapatnak és már tesztelt nem 1szer, ahol nem törte össze az autót. Valahol el kell kezdeni. Nem lassú és nem is béna, csak nő egy fréfi mezőnyben ami sosem lesz egyenlő, nem véletlen nem keverik őket egyetlen másik sportban sem, de mivel nincs női F1, DTM, Indycar, Nascar muszáj a férfi mezőnyben menniük, ha versenyezni akarnak.
  • bardocz
    „Szóval Pat Symonds tulajdonképpen most fokozta le Susie-t egy olyan pilótává, aki csak promóciós szempontok miatt van náluk?”

Melyik női pilóta nem ilyen szempontok alapján került ide mostanában?
  • Totti5
    Susie mellett Alex Lynn a másik tesztpilóta.

" Amikor azonban arról kérdezték Symondsot, hogy Bottas sérülése megnyithatja-e az utat a brit versenyzőhölgy számára, a technikai szakember meglepő módon azt felelte, hogy Wolff nem a Williams tartalékversenyzője. „Jelenleg nincs tartalékversenyzőnk.”

Ezzel Symonds tulajdonképpen kijelentette, hogy nincs esély Wolff bemutatkozására, és azt is hangsúlyozta, hogy a hölgy épp úgy tesztpilóta, mint Alex Lynn. „Vannak terveink erre az esetre” – mondta a pótlásról, azaz esetlegesen egy harmadik név lehet a helyettes adott esetben. A Twitteren azonnal nagy vihart kavart az interjú, egy ismert cseh rajongó így értékelte a technikai szakember szavait: „Szóval Pat Symonds tulajdonképpen most fokozta le Susie-t egy olyan pilótává, aki csak promóciós szempontok miatt van náluk?”

Ők tudják, de most akkor sem lett volna értelme ( sőt kifejezetten veszélyes lett volna ) a versenyre beültetni azt aki egy centit nem ment egész hétvégén. Nonszensz, ha teszpilóta, ha tartalék.
  • G_ArchAngel #153588
    Valahol azt olvastam, hogy csak tesztversenyzoi pozicioja van, nem tartalek versenyzo, azaz, ha penteken tesztel volna, akkor sem indulhatna versenyen.
  • G_ArchAngel #153587
    STR
  • Totti5
    Nem is értem hogy lehet ezt neki felróni... Gondolkozzunk már egy kicsit.
  • Pluskast
    A Red Bull-on kívül melyik csapat megy még Renault motorral?
  • Totti5
    Susie a neve és azért nem mert hétvégén egy métert nem tett meg az autóval. Tesztpilota akkor tud beugrani ha már eleve úgy kezdődik a hétvége lásd Magnussen. Más különben legalább egy edzés kellet volna neki hogy megismerje a pályát beállítsák az autót és legyen tapasztalata a körülményekről.
  • greenkawa
    Mint ahogy te is!
    Mert minden számunkra nem tetsző véleményt már annak titulálunk.Próbálja mindenki a saját igazát ráerőltetni a másikra,amit feltevések,találgatások alapján,kreál ténnyé.
    De valójában fogalmatok (unk) sincs mi mikor és miért történik.
  • repvez
    Az aranyosságával nincs is baj, mert bejön mint csaj, csakugy mint a renaultos társa,de ha nagyon ott akarják , hogy legyenek akkor legyen PR-os vagy sajtós,de egy teszt pilóta vagy tartalék pilóta az lássa is el a feladatát amiért ott van. ha teszt pilóta akkor legyen olyan tapasztalata amivel hasznára van a csapatnak a fejlesztés alatt és a 2 pilótának is , ha meg tartaék pilóta akkor meg versenyezhessen ha kiesik az éles.

Én eddig ugy gondoltam, hogy a tartalék/teszt pilóta az egy és ugyan az és a csapat dönti el, hogy egy tapasztalt versenyzőt tesz oda aki versenyen nem olyan jó,de a fejlesztéseknél nagy hasznát veszi és a beugró szerepében is jól szerepel. vagy egy ujoncot tesz oda akit kinevel magának ha az éles pilóta kiöregedik vagy elmegy a csapattól.

Itt ezt egyik csapatnál sem látom, hogy melyik fajta lenne a 2 közül
  • mcmoha
    Hát mert olyan aranyos. :)
  • HTS s3rg1nh00
    azért a teszt az nem egészen olyan,mint amikor 17-19 másik autó vesz körbe a pályán...
  • repvez
    olvastam,de épp emiatt érdekelne, hogy akkor miért van ott?Mert a teszt alatt már vezette az autót, volt vele tapasztalata.A saubernél meg mégis engedig majd a van der gardét vezetni, hogy semmit nem tud az autóról.
    Meg a tesztek alatt sztem a sussie is csak azt tudta megmondani, hogy a szinek hogyan passzolnak egymáshoz hogy trendi legyen, mert nem hiszem, hogy müszakilag annyira képben lenne, hogy ő adjon tanácsot , meg ha nem ő vezet akkor nem is az ő stilusának megfelelően kell fejleszteni a kocit hanem annak aki majd egész évben hajtja.

Tehát vagy engedjék nő létére is versenyezni hamár odakerült vagy irják bele a szabályok közé, hogy nők nem lehetnek pilóták ha ennyire nem akarják beválalni őket.
  • mcmoha
    Magyarázkodás.
  • repvez
    A williamsnél nem nagyon értettem, hogy miért nem mehetett zsuzsika a versenyen? Ki a tartalék pilóta akkor ha nem ő vagy ha ő csak tesztpilóta akkor ki az igazi tartalék? ÉS miért nem ment senki a kocsival, mikor elvileg nem a kocsival volt gond.A mecklarennél is beult a tartalék versenyző itt mért nem indittották a második kocsit a versenyen?
    Ha csak disznek van ott akkor őt miért nem fikázzák mint a renaultos csajt, mert a wolf kisasszony se hiszem, hogy olyan nagy ász lett volna a kisebb csoportokban.
    Illetve ha ő egy teszt pilóta és nem tartalék, akkor a többi csapatnál miért nincs külön ilyen?
  • Laceee
    Kizárt, hogy a merci adott volna nekik motort, nem hülyék azok sem.
  • Magnum PI
    Egyik héten 3. csapatot emlegetnek utána meg, hogy kivonulnak. Nem ők az elsők akik menni akarnak. Volt aki ment is. Ez mindig ilyen volt.
  • bakkerman
    a tavalyi kabaré után lehetett volna annyi eszük,hogy áttérnek a Merci motorra
  • Dietrich
    Ferrari is hányszor jelezte már hogy kilép mikor szarul ment nekik..
  • Totti5
    Rajtuk kívül álló dolgok miatt szopnak idén is, szerinted tapsikoljanak? Tény hogy ennek így nincs értelm, mert hiába lapatolnak bele pénzt és fejlesztenek ha a motor visszatartja őket.
  • lac coo
    már megint kivonul ? :))))
  • AnuluWork #153570
    A Red Bull Racing a kivonulással fenyeget

Senki sem tiltotta meg nekik, hogy tavaly év végén ne váltsanak Mercire. Ja, hogy akkor nem felt. azt kapták volna, mint a Merci maga? Van ez így.

Most akkor Newey visszavonult, vagy sem? Ha igen, nem tök mindegy, ha nem, mit kamuznak?

Kemény dolog ez a popszakma!

• AnuluWork #153569
    "talán még a Spai nagy big one után is többen maradtak versenybe..."
  • BooMiller
    hehe ez mekkora:))
    Wolff és Hamilton:)
  • Dietrich
    nem a célba érkező, hanem az induló!
  • AnuluWork #153566
    Monaco, 96, meg jó pár más Monaco, vagy Indy, Zsótival, stb. stb. Volt pár.
  • Norbi1990
    Nem maradtak volna többen, ha nem lettek volna tartalékautók :D
  • benőmenő
    Az első:
  • HTS s3rg1nh00
    megvan a tettes

micsoda kedélyes interjú lehetett ez :D

és persze Kimi...hát ő csak Kimi
  • Dietrich
    a 2005-ös balhés USA nagydíjat nem számolva, akkor nem csoda hogy nem emlékszem ilyenre.
  • mcmoha
    Azt olvastam, hogy utoljára az 1969-es monzai futamon volt ilyen kevés autó. :(
  • Dietrich
    jimmy vasser ‏@jimmyvasser 14h14 hours ago
    F1 is a disaster

Én már sok évtizede nézem, de ilyen kevés autóra nem emlékszem a F1-ből..13..talán még a Spai nagy big one után is többen maradtak versenybe...
  • Count Adyn
    nem érdemes fangirlokkel vitatkozni:D
  • Rita79
    Nem trollkodom, csak van egy véleményem az eseményeket és a logikát követve. Persze engem nem a Vettel ellenesség vezérel, mint láthatóan téged, másfelől meg kérdés, hogy mikor mi derült ki a közönség számára és az ami kiderült a paddockban már mióta lehetett köztudott.
  • bakkerman
    te tuti trollkodsz az ezutáni hozzászólásaidból is ez jön le,tavaly elpicsázta Ricciardo Vettelt,még azelőtt mielőtt kiderült volna hogy vörösbe bújik a szöszi idén. Azonos technikával mentek,úgy hogy Ricciardo volt az újonc a csapatnál,a második helyre sorolt pilóta a 4x bajnok mögött,és mégis el lett kenve a német.
  • b-type
    Akkor gondolkozz még rajta sokat..
    Az átigazolás nem derült ki az év elején, Alonso-nak 2016 végéig volt szerződése, Kimi-nek meg ha jól tudom idén jár le (opcióval).
    Gondolni sokat lehet, én pl,. azt gondolom hogy Vettel-nek kellett a váltás, és elege lett a kifütyülésekből, azt is látta hogy a Red Bull merre tart, és a Renault hogy dolgozik.
    El akart menni, amit becsülök benne, mert ennyi idő és siker után kihívást kell keresni, és a Ferrari az egyik legnépszerűbb márka, és legenda...meg tudták győzni mint ahogy annak idején Hamilton-t is meggyőzte a Mercedes.
    De ettől még 2014-ben Ricciardo elverte Vettel-t mint a szél, mert Vettel-nek nem feküdt az autó, padlólemezeket cserélgettek, próbálták megtalálni hogyan lehetne Vettel-nek jobb.
    ..és nem példa nélküli, a Ferrari is hasonlót játszott el tavaly Kimi-vel....nem direkt sz@r autót adtak neki..
  • AnuluWork #153555
    Höhö
  • Totti5
    Ez látszott a teszteken összességében, látszott péntektől kezdve. Valaki meg volt lepve?!!! a többeiknek kell összerakni a technikát, mert addig nincs miről beszélni és itt elsősorban a Ferrari és a Williams most az aki felveheti a versenyt velük pályától és körülménytől föggően, de hogy nagyon nehéz lesz megverni a tökéletes Mercedest az biztos. Aki bármiféle mást vár ne nézze. Merci előnye Európa előtt nem fog elfogyni, utána lehet reménykedni hogy megszorongatja őket valaki, már ha a Williams és a Ferrari tud annyit fejlődni.