FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem vagyok RB/Vettel fan, utáltam is hogy folyton õk nyertek, ezzel együtt tisztelem is õket, hogy képesek voltak valami olyasmit alkotni, amit a többi csapat nem.
Na mindegy, ez csak az én véleményem, biztos bele lehet kötni jó pár ponton, de amíg nem mond nekem valaki egy jó érvet, addig nem érdekel, tartom magam ehhez.
Más: ha a Renault kér (és esetleg kap is) halasztást, akkor adják meg azt a többi csapatnak is, úgy igazságos... a franciák meg túlórázzanak, hogy utolérjék a többieket <#smile>#smile>
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
ain't got no history
Szerintem meg lehet a másik becsmérlése nélkül is beszélgetni a témában, nyilván óriási hülyeség személyes indulatokat táplálni, hiszen nem találkozunk velük, és ez sztem így is van jól egynémely indulatkitöréseket olvasva.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
BattleTag: kabel15#2672
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
A medve nem játék.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
http://gaborszantai.co.uk/
"Nulla tenaci invia est via"
Ma éjfélkor lejár a homolgizációs határidõ: a V6-os turbók teljesítményét ezután már nem lehetne fokozni a szabályok szerint, csak "a megbízhatóság, a biztonság és a költségcsökkentés" érdekében lehet változtatni a motorokon az FIA külön engedélyével. Az Auto Motor und Sport úgy tudja, a Renault tegnap három-négy hónapos halasztásért folyamodott az FIA-hez - ezek szerint ennyire jelentõs lemaradásban vannak. Ám korántsem biztos, hogy megkapják, mert ehhez a Stratégiai Munkacsoportba képviselõt delegáló hat csapat (a Red Bull, a Mercedes, a Ferrari, a McLaren, a Lotus és a Williams) mindegyikének hozzá kellene járulnia. Már egy vétó is elég lesz, hogy a Renault kérését elutasítsák, és az bizony komoly válságba taszíthatja a francia gyártó csapatait.
2-3 honap nem rossz
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
A medve nem játék.
A medve nem játék.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Pirelli is mindig szar volt utcai gumiba is f1 be is szar.
Mislen gumi kell, Redbullnak meg Mercedes moci, vagy ha a BMW visszatérne az lenne az igazi. BMW motor volt az egyik elgjobb
Io pujaro lasho
na mert az elmúlt néhány év annyira jó volt a sportnak az RB miatt.. 😄D
"Nulla tenaci invia est via"

ain't got no history
<#nyes>#nyes>
A medve nem játék.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Ez egy fórum, ha rosszat mondasz valakire neked esnek, de ez elkerûlhetetlen.
Egyszerûen itt ilyen a társaság, nem tisztelik egymást.