182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Kimi: Egy nagyon szar első kört futottam, ami lényegesen meghatározta a futamomat. :D -
Nem támogatja a mindig TV-t a TV-m igy ezért az egy csatornáért nem veszek mégegy STB-t mikor a digiTV-n is ugyan azok a csatornák megvannak, csak a dunaHD nincs.
Pedig pont ezért cseréltettem beltérit és fizetek plusz dijat, hogy HD adásokat is nézhessek :( -
A jó nagy többségnek :)) -
Pont annyival kevesebbszer állt ki Vettel nem? -
Márakinek. -
Jajj mert nagy hírt mondtam, hogy olyan unalmas 20-ból 18 futam, hogy csak aludni jó !? :DDD -
szerintem is vissza tudták volna tolni, ha pár próbálkozásra nem sikerült volna akkor mehetett volna SC
nem baj, inkább ez mint valami súlyosabb
az kemény, kb. szinte akkor sose nézed a futamot,ezt se nézted végig csak az elejét meg a végét, de Alonso a sztár, meg #153853
-
elejét meg a végét láttam :))
De úgy nagy átlagban pár éve már csak aludni kapcsolom be .... -
felesleges volt,ráadásul futam kimenetelét befolyásoló tényező lett az SC behívása. Sárga zászló,két pályamunkás meg visszatolja a svédet,és ennyi. Ha meg ennyire fosnak a suzukaihoz hasonló balesektől,akkor vezessék be hogy megáll kompletten a mezőny,amíg a bukótérben autó,meg pályamunkás,daru tartózkodik -
"A Maláj Nagydíj szervezői megegyeztek a Forma-1 Menedzsment (FOM) vezetőivel, azaz a mai napon hivatalossá vált, hogy a futam további három évig a versenynaptár részét képezi majd. Az illetékesek azt is bejelentették, hogy a folytatásban is a Petronas lesz az esemény főtámogatója." -
G_ArchAngel #153881 Unalmas volt a mai futam? -
van, nálam (Antenna digital) külön van Duna HD és brutálszép kép volt, de néhány ezerért vehetsz szobaantennát amivel mindigtv-n is hd-ba nézheted :) -
greenkawa #153879 Gondolhatod,hogy Suzuka óta,értelem szerűen óvatosabbak..
-
Én a Suzukára mondtam, hogy balos:)
Tényleg nem kicsi a tempó, de itt fékeztek, Suzukába meg pont, hogy gyorsultak.
De nem is ez a lényeg, hanem, hogy elment konkrétan az egész mezőny.
Én örültem a SC-nek mert legalább Kimi fel tudott valamennyire zárkózni, de attól még értelme nem volt:) -
greenkawa #153877 Először is egy jobbos! és a célegyenes végén,ahol nem kicsi a tempó.De ettől függetlenül,Vettel így is úgy is nyert volna.Sőt ha nincs a SC,akkor akár nagyobb előnnyel is...... -
Én is visszatoltam volna. -
Igen, teljesen felesleges volt. Nem esett az eső, jó látási viszonyok voltak, nagyobb volt a bukótér és a kanyar is lassabb mint Suzukaban volt. Az egy hosszú balos volt amibe folyamatosan gyorsultak nem egy folyamatosan lassuló kanyar. Ja és már elment a komplett mezőny.
Utoljára szerkesztette: bmwcrash, 2015.03.29. 12:08:28 -
McCartman #153874 Igen, felesleges volt erre köröket vesztegetni, elég lett volna a VSC is. -
zritya #153873 Lehet, de már nem ő a TOP 1 pilóta . -
Szar kocsiban ül. Kimi elment pihizni, Alonso maradt. -
A Dunának van HDje a UPCnél, csak HD STB kell hozzá. -
10 pályamunkás és egy gép volt a padlógázas egyenes szakasz féktáv bukóterében, sőt nem is ott hanem a pályától pár méterre. Szerinted felesleges volt a tavalyi baleset után? -
Amennyire én követem ezt a dögunalom szart, kb az egész boxutca így gondolja :))))
De mindegy, magánügyem, felőlem rugózhattok rajta, meglesz a napi betevőtök legalább :DDDD -
-
McCartman #153867 Hihetetlen impotens volt ma a ez a mercedes. Rosszkor, a rossz gumin a rossz időzítéssel. Mondjuk az a SC se volt kutya, tök fölösleges volt és végül is az indította el a dominók dőlését. Látszólag elmúltak azok az idők mikor a balfaszkodások ellenére is oda-vissza átszelik a mezőnyt, ideje lenne felébredniük. -
twi452 #153866 azért látszik milyen jól beleépült az emberek tudatába ez az évek óta mondogatott valami pluszt mindig kihoz a kocsiból duma amit mondogatnak a kedvenc műsorvezetőink állandóan..:)
Utoljára szerkesztette: twi452, 2015.03.29. 11:42:12 -
zritya #153865 Alonso már nem igazán versenyez úgy mint régen, túlságosan elment rossz irányba ezekkel a garanciát akarok meg társaival. Mikor ő lett a világbajnok a crashgép is sokban hozzá játszott. -
Dodo55 #153864 Basszus tényleg nem figyeltem, most vettem csak észre, hogy bizony hozzátette a McLaren-hez is:
Nem tudom amúgy milyen anyagból lehet, ha ilyen kis méret ellenére (simán elfér az orrkúp végén) targonca kell a szállításához
Utoljára szerkesztette: Dodo55, 2015.03.29. 11:40:35 -
greenkawa #153863 Pont senkit se érdekel,Te kit mire tartasz!Vannak tények és vannak feltételezések.Az idő mindenre választ ad ...... -
Szerintem nincs, a júpíszínél legalábbis nincs, de még a HD packot is megnéztem, és abban sem találtam
Gondolom várni kell az M4-re vagy mi a halál lesz a neve a sport csatornának -
Van a Dunának Külön HD csatornája mint az M1,meg TV2 és RTL klubnak? Mert nálam a digi csatornalistájába csak a sima DUna van és elég fos volt a minősége a futam közben.
Esetleg ha valaki tudna abban segiteni, hogy a digiTV müholdas boxában Kaon 1000-es hogyan kell rákeresni , az nem lenne rossz.
Köszi -
Mert nem figyelted a versenyt. Amikor az egyik targoncán Alonsót tolták a boxba egy másik kissebb targin ott tolták a pluszt is befele.
-
Dodo55 #153859 "Most banhatja aFerrari Alonsot, pont a kis plusz amif o barmilyen autohoz hozza tud tenni, az fog hianyozni de nagyon a Ferrarinak!"
Elsőre nevettem ezen, mert azt hittem irónia. Másodszorra még jobban nevettem, mert leesett, hogy komolyan gondolod :DDD -
Ezen nem veszunkossze Alonsot jobbnak tartom....:-) -
Alonso őszre elérheti,hogy egy képen mutassák őt a Ferrarikkal,ha épp lekörözik őt :D -
G_ArchAngel #153856 Nem biztos, hogy neki fekudt volna ez az auto. A masik az, hogy pont Alonso kiskiralykodasa miatt nem volt igazan jo a hangulat, ami nagyon sokat jelent a felkeszulesi idoszakban.
Sokakat (engem is) irrital Vettel ujjongasa, gyerekes viselkedese, eltulzott lelkesedese, de ezt nagyon nagy moralis loket, amire minden csapatnak szuksege van. -
Azt hozzátette ma Vettel. Szerencse? dehogy volt ez szerencse.
Alonso már nincs, remélem nem kell egész évben ezt olvasni, hogy így meg úgy... -
Most azt miből gondolod, hogy Vettel nem hozza a pluszt? -
Szep de szerencses gyozelem.
Pont az az ido hianyzott Hamiltonnak, anit forgalomban vesztett sc utan, meg igy is , hogy a gumik miatt lassult a Mercedes kb egy idot mentek.
Most banhatja aFerrari Alonsot, pont a kis plusz amif o barmilyen autohoz hozza tud tenni, az fog hianyozni de nagyon a Ferrarinak!
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.03.29. 11:00:51 -
Jordannél beakadt a rágó a fogába? :D