182273
  • AnuluWork #153891
    Kimi: Egy nagyon szar első kört futottam, ami lényegesen meghatározta a futamomat. :D
  • repvez
    Nem támogatja a mindig TV-t a TV-m igy ezért az egy csatornáért nem veszek mégegy STB-t mikor a digiTV-n is ugyan azok a csatornák megvannak, csak a dunaHD nincs.
    Pedig pont ezért cseréltettem beltérit és fizetek plusz dijat, hogy HD adásokat is nézhessek :(
  • lac coo
    A jó nagy többségnek :))
  • Rita79
    Pont annyival kevesebbszer állt ki Vettel nem?
  • Totti5
    Márakinek.
  • lac coo
    Jajj mert nagy hírt mondtam, hogy olyan unalmas 20-ból 18 futam, hogy csak aludni jó !? :DDD
  • Master91
    szerintem is vissza tudták volna tolni, ha pár próbálkozásra nem sikerült volna akkor mehetett volna SC
    nem baj, inkább ez mint valami súlyosabb

az kemény, kb. szinte akkor sose nézed a futamot,ezt se nézted végig csak az elejét meg a végét, de Alonso a sztár, meg #153853

• lac coo
    elejét meg a végét láttam :))

De úgy nagy átlagban pár éve már csak aludni kapcsolom be ....
  • bakkerman
    felesleges volt,ráadásul futam kimenetelét befolyásoló tényező lett az SC behívása. Sárga zászló,két pályamunkás meg visszatolja a svédet,és ennyi. Ha meg ennyire fosnak a suzukaihoz hasonló balesektől,akkor vezessék be hogy megáll kompletten a mezőny,amíg a bukótérben autó,meg pályamunkás,daru tartózkodik
  • Totti5
    "A Maláj Nagydíj szervezői megegyeztek a Forma-1 Menedzsment (FOM) vezetőivel, azaz a mai napon hivatalossá vált, hogy a futam további három évig a versenynaptár részét képezi majd. Az illetékesek azt is bejelentették, hogy a folytatásban is a Petronas lesz az esemény főtámogatója."
  • G_ArchAngel #153881
    Unalmas volt a mai futam?
  • Szabi #153880
    van, nálam (Antenna digital) külön van Duna HD és brutálszép kép volt, de néhány ezerért vehetsz szobaantennát amivel mindigtv-n is hd-ba nézheted :)
  • greenkawa
    Gondolhatod,hogy Suzuka óta,értelem szerűen óvatosabbak..
  • bmwcrash
    Én a Suzukára mondtam, hogy balos:)
    Tényleg nem kicsi a tempó, de itt fékeztek, Suzukába meg pont, hogy gyorsultak.
    De nem is ez a lényeg, hanem, hogy elment konkrétan az egész mezőny.
    Én örültem a SC-nek mert legalább Kimi fel tudott valamennyire zárkózni, de attól még értelme nem volt:)
  • greenkawa
    Először is egy jobbos! és a célegyenes végén,ahol nem kicsi a tempó.De ettől függetlenül,Vettel így is úgy is nyert volna.Sőt ha nincs a SC,akkor akár nagyobb előnnyel is......
  • b-type
    Én is visszatoltam volna.
  • bmwcrash
    Igen, teljesen felesleges volt. Nem esett az eső, jó látási viszonyok voltak, nagyobb volt a bukótér és a kanyar is lassabb mint Suzukaban volt. Az egy hosszú balos volt amibe folyamatosan gyorsultak nem egy folyamatosan lassuló kanyar. Ja és már elment a komplett mezőny.
    Utoljára szerkesztette: bmwcrash, 2015.03.29. 12:08:28
  • McCartman
    Igen, felesleges volt erre köröket vesztegetni, elég lett volna a VSC is.
  • zritya
    Lehet, de már nem ő a TOP 1 pilóta .
  • AnuluWork #153872
    Szar kocsiban ül. Kimi elment pihizni, Alonso maradt.
  • AnuluWork #153871
    A Dunának van HDje a UPCnél, csak HD STB kell hozzá.
  • Totti5
    10 pályamunkás és egy gép volt a padlógázas egyenes szakasz féktáv bukóterében, sőt nem is ott hanem a pályától pár méterre. Szerinted felesleges volt a tavalyi baleset után?
  • lac coo
    Amennyire én követem ezt a dögunalom szart, kb az egész boxutca így gondolja :))))

De mindegy, magánügyem, felőlem rugózhattok rajta, meglesz a napi betevőtök legalább :DDDD
  • mcmoha
  • McCartman
    Hihetetlen impotens volt ma a ez a mercedes. Rosszkor, a rossz gumin a rossz időzítéssel. Mondjuk az a SC se volt kutya, tök fölösleges volt és végül is az indította el a dominók dőlését. Látszólag elmúltak azok az idők mikor a balfaszkodások ellenére is oda-vissza átszelik a mezőnyt, ideje lenne felébredniük.
  • twi452
    azért látszik milyen jól beleépült az emberek tudatába ez az évek óta mondogatott valami pluszt mindig kihoz a kocsiból duma amit mondogatnak a kedvenc műsorvezetőink állandóan..:)
    Utoljára szerkesztette: twi452, 2015.03.29. 11:42:12
  • zritya
    Alonso már nem igazán versenyez úgy mint régen, túlságosan elment rossz irányba ezekkel a garanciát akarok meg társaival. Mikor ő lett a világbajnok a crashgép is sokban hozzá játszott.
  • Dodo55
    Basszus tényleg nem figyeltem, most vettem csak észre, hogy bizony hozzátette a McLaren-hez is:

Nem tudom amúgy milyen anyagból lehet, ha ilyen kis méret ellenére (simán elfér az orrkúp végén) targonca kell a szállításához
    Utoljára szerkesztette: Dodo55, 2015.03.29. 11:40:35
  • greenkawa
    Pont senkit se érdekel,Te kit mire tartasz!Vannak tények és vannak feltételezések.Az idő mindenre választ ad ......
  • szabii98
    Szerintem nincs, a júpíszínél legalábbis nincs, de még a HD packot is megnéztem, és abban sem találtam
    Gondolom várni kell az M4-re vagy mi a halál lesz a neve a sport csatornának
  • repvez
    Van a Dunának Külön HD csatornája mint az M1,meg TV2 és RTL klubnak? Mert nálam a digi csatornalistájába csak a sima DUna van és elég fos volt a minősége a futam közben.
    Esetleg ha valaki tudna abban segiteni, hogy a digiTV müholdas boxában Kaon 1000-es hogyan kell rákeresni , az nem lenne rossz.
    Köszi
  • mcmoha
    Mert nem figyelted a versenyt. Amikor az egyik targoncán Alonsót tolták a boxba egy másik kissebb targin ott tolták a pluszt is befele.
  • Dodo55
    "Most banhatja aFerrari Alonsot, pont a kis plusz amif o barmilyen autohoz hozza tud tenni, az fog hianyozni de nagyon a Ferrarinak!"

Elsőre nevettem ezen, mert azt hittem irónia. Másodszorra még jobban nevettem, mert leesett, hogy komolyan gondolod :DDD
  • lac coo
    Ezen nem veszunkossze Alonsot jobbnak tartom....:-)
  • bakkerman
    Alonso őszre elérheti,hogy egy képen mutassák őt a Ferrarikkal,ha épp lekörözik őt :D
  • G_ArchAngel #153856
    Nem biztos, hogy neki fekudt volna ez az auto. A masik az, hogy pont Alonso kiskiralykodasa miatt nem volt igazan jo a hangulat, ami nagyon sokat jelent a felkeszulesi idoszakban.
    Sokakat (engem is) irrital Vettel ujjongasa, gyerekes viselkedese, eltulzott lelkesedese, de ezt nagyon nagy moralis loket, amire minden csapatnak szuksege van.
  • Totti5
    Azt hozzátette ma Vettel. Szerencse? dehogy volt ez szerencse.

Alonso már nincs, remélem nem kell egész évben ezt olvasni, hogy így meg úgy...
  • Magnum PI
    Most azt miből gondolod, hogy Vettel nem hozza a pluszt?
  • lac coo
    Szep de szerencses gyozelem.
    Pont az az ido hianyzott Hamiltonnak, anit forgalomban vesztett sc utan, meg igy is , hogy a gumik miatt lassult a Mercedes kb egy idot mentek.
    Most banhatja aFerrari Alonsot, pont a kis plusz amif o barmilyen autohoz hozza tud tenni, az fog hianyozni de nagyon a Ferrarinak!
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.03.29. 11:00:51
  • AnuluWork #153852
    Jordannél beakadt a rágó a fogába? :D