182094
  • G_ArchAngel #154073
    Nem ő lett fülön spriccelve. Lehet te sem élvezted volna, hanem kiverted volna az üveggel a fogát a parasztnak, aki ezt csinálja veled.
  • TuskoMobile
    húsvéti locsolás
  • b-type
    látszik a háttérben lévő csajon is mennyire helyteleníti a dolgot..

• Bercy #154070
    Teljesen egyetertek. A legjobban az idegesit, hogy honnan van ideje/penze az ilyen jogvedoknek ezen vergodni. Csinalnanak inkabb valami ertelmes es hasznos munkat, mert ezzel a frocsogessel sokat nem tesz a vilaghoz. Konkretan mi dolgozunk helyette is...
  • b-type
    Miattunk lesznek arctalanok és semmitmondók a versenyzők. Mert minden hülyeségbe belemagyarázzuk a saját betegségünket, elfogultságunkat meg az egyéb sz@rokat.
    V. Rossi konkrétan lábközé locsolta a csajokat...
    Nem kell odamenni, nem kell hoszteszlányokat odavinni és kész. A versenyző meg a képernyőn kívül örüljön mert esetleg valakinek éppen sz@r napja van és nem fog neki tetszeni...
    ...
    ...régen a szurkolók is jobbak voltak.
  • Count Adyn
    Lol bazeg ezek betegek komolyan, nagy az isten állatkertje ezért belekötni :D
  • TuskoMobile
    Mostani 2015 motorokról nincs vmi pontosabb leírás?
    (Van ahol annyira minimalizált infót adnak hogy a hibrid se látszik.)
  • Master91
    Gábor Wéber
    1 hr ·

Idén a Totalcaron boncolgatok futamok után. Íme az első eset.
  • repvez

Ezt a filmet látta már valaki ?
  • benőmenő
    Egyelőre úgy 5. Massa mögött, hogy az eddigi 3 futamból Ausztráliában 0-zott önhibáján kívül.
    Versenyben úgy vettem észre, hogy kitudta azt autózni, amit Vettel. Ez az időmérőn múlt, és valószínűleg ő bénázta el a friss gumis gyors körét.
  • TuskoMobile
    Majd meglátjuk idén hogy végez de ha megint 10.körül akkor nem hívhatjuk csúcspilótának
  • desigo
    Már a harmadik versenyen megy a hiszti.Mi lesz itt pár hónap múlva amikor sorra ki fog kapni Nico?
  • HTS s3rg1nh00
    nem ezt mondtam.számomra unalmas egy verseny,ha már nagy valószínűséggel a rajtnál vagy az első 2 kör után meg lehet mondani,ki végez a dobogón vagy az első 5 helyen,de még ez sem lenne baj,ha történne köztük bármi...Rosberg elmehetne WEC-be,mert Hamilton oldalán esélye nincs.
  • lac coo
    Kimi szerintem se csúcspilóta ! :DD

Adottsága van, de vagy beleszarik, vagy egyszerűen ennyi van benne .....
    Szóval azért egy hangyafaszon múlt, hogy nem Massa vitte el a bajnoki címet ....
    Vettel agyonveri idén, ennyi ....Alo is agyonverte ...Groseannal kb pariban volt :))

Az időmérót néztem ,nem is értem mire hisztizik ,sokszor két méterre ment a kanyar csúcspontok mellett....
  • Dodo55
    Nyugi, senki nem vesz ám komolyan.
  • TuskoMobile
    Jah meg basszus nem 12. helyen kéne végezni nem? Alonsónak sikerült 6. hely pedig ő is ferrarit vezetett kimi biztos áramot és nagyon megrázta szóval 2kimi 1 alonsó talán ha összegyúrod idén őt lehet hogy 6. helyen végez.
  • TuskoMobile
    Maradj az aktualitásoknál ne nosztalgiázz Majd ha megint elér valami épkézláb eredményt mondjuk idén 4-5 helyet akkor talán elmondható róla hogy jó pilóta de hogy "csúcspilóta" legyen dobogósnak kéne lennie
  • Totti5
    Jaja, autóverseny csak az 1. helyért lehet, a többi 18 autó csak úgy van a pályán.
  • HTS s3rg1nh00
    lololol

#154039: persze,autóverseny...a 7.helyért,micsoda izgalmak.
  • Totti5
    "Kimi nem egy csúcspilóta"

Nem hát, mert van neki hivatalos titulusa mint a világbajnok.
  • TuskoMobile
    Kimi nem egy csúcspilóta ez már látszott tavaly is nem is értem minek erőlködnek vele bár azt hozzá kell tenni hogy csak másodhegedűs azokat mindig félre tolják előbb egy kocsi beállítás a lényeg a fő pilótánál a másodnál lehet minden xart tesztelni és néha ezt látjuk hogy utcsó helyen vagy be se ér a célba.
  • G_ArchAngel #154052
    Kiminek nem kellene elb_szani az idomeroket, senki mast nem hibaztathat ez miatt. Futam kozben ugyanazon a szinten vannak, mint Vettel, igy valojaban csak a rajtpozicio donthet kozottuk. Egy koron pedig a nemet osszeszedettebb.
  • bakkerman
    már csak a benny hill zenéje kéne alá :D

a nyári 35 fokos melegben rendezett futamokon bajban lehet még a Merci,addig kikéne találni valamit. Bár azzal is meglehet Lewis 3. vb címe ha tavasszal,és ősszel hozza a futamokat,nyáron meg elég bejönnie a két ferka mögött
  • RatBaG #154050
    https://vid.me/qEXA
  • Totti5
    Frusztrált, s Kimi is. Ez hallatszott a rádiózásokon.
  • b-type
    Nico Rosberg természetesen másképp látta a történteket. „Érdekes, Lewis, amit mondasz, hogy csak a saját tempóddal foglalkoztál. Ez ugyanis következésképpen az én versenyemet is megnehezítette, mert a szükségesnél talán lassabban kellett menni az etap elején, amivel Sebastian nagyon közel került hozzám. Ezzel nyílt lehetőség arra, hogy Sebastian korábban álljon ki, és megpróbáljon így megelőzni engem. Szóval fölöslegesen kerültünk ennyire közel egymáshoz, és ez időveszteséggel járt nálam.”

Ez így van..mi a gubanc Nico? Nem kell parázni, néha előzni is lehet....
    Nem csodálom hogy ilyenek jutnak neki eszébe, ő pl. simán elengedte Vettel-t az előző futamon...nem hogy nem védekezett, még csak be sem húzódott..
  • Master91
  • b-type
    Miért nem volt sima? ...mert akkor neked gondolom a Hamilton-Rosberg is izgalmas volt.
  • AnuluWork #154045
    Sima verés? :D Megint nem egyet néztünk ...
  • AnuluWork #154044
    Ő egy médiageci a főgeci istállójából.
  • Totti5
    Nem igazán érdekel ki nyeri, nem azért nézem a versenyeket. Merci a legjobb, Hamilton a legjobb Mercis = Hamilton nyer. Nincs ebben semmi meglepetés. Aki mást remél az nem tudom mit néz. Ferrarinak volt egy esélye, de hamar elment, onnantól akit nem érdekel az F1 ki is kapcsolhatta a TVt ( jó pár látványos csatáról lemaradt volna ).

Ferrari teljesítménye függ a körülményektől ( még ).
  • Master91
    nem volt izgalmas verseny, de az előzésekkel nincs bajom, nem is panaszkodom
    3 futamból az 1. ratyi volt, második nagyon jó volt, és ebbe is sok jót találtam, hiába nem volt fika izgalom se szinte
  • b-type
    Mindenki azt várta hogy a Ferrari a végére felér a közepeseken...ez hiányzott a futamból, na meg a Williams :D
    Egyébként sztem jó volt, kár hogy Button eltolta Maldonado-t nagyon kíváncsi lettem volna Alonso megoldására, mert az látszott hogy nagyon készül a külső ívre az első kanyarra...aztán csak egy fék lett hogy elkerülje a roncsokat :)
    Red Bull: nagyon komolyan leesett a szint.
  • Peppus
    Unalmas verseny volt. Várható végeredménnyel. Semmi meglepő nem történt, a Ferrari csak extrém esetekben érhet oda a Mercihez. Verstappen lesz ami lesz alapon bedobálta az autóját az egyenes végén, szerencsére a többiek odafigyeltek rá. A Rönó egyre nevetségesebb.
  • Totti5
    szépen felépített és végrehajtott előzések, üldözések voltak a mezőnyben, persze ki miért néz autóversenyt...
  • HTS s3rg1nh00
    ebben a versenyben izgalmas volt az első kör,meg az utolsó 2 amikor sírva röhögtem ahogy próbálják letuszkolni a pályáról az autót...
  • b-type
    Kimi-nek biztos nagy örömet okoztak a beszólások, kár hogy ez az oldala látszik csak a pályán.
    Az egyik legjobb párharcnak gondoltam a Vettel-Kimi csatát, de le kell tenni róla úgy néz ki.
    sima verés csak a csapattárs más.
    Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.04.12. 10:04:32
  • Totti5
    Jó verseny volt, Ferrari lehetne erősebb, de ők talán év közben odaérhetnek a Merci mellé ha jók lesznek a fejlesztések.

Hamilton megint nem adott teret Rosbergnek, Vettel megint a legjobb nem Mercis.

Verstappen hatalmasan ment, remélem mindenki látta miket és hogyan előz... kár hogy a Rönó színvonalon alulian teljesít idén is.
  • Totti5
    Primitív, teljesen sötét-laikus dolgokat hord össze. Életében nem nézett még F1et vagy technikai sportot.
  • gg01
    ejnye, az előző nem a 153-dik másodperctől indítja
    Puzsér a Forma1 -ről