FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg ha van erõ van sebesség akkor oldják meg erõbõl az elõzéseket mint régen ,ne DRS-es kikerülések legyenek.
Ricciardót kizárás fenyegeti, mert az FIA adatok szerint a motorja átlépte a 100 kg/órás maximum átfolyási limitet.
Mi hiányzott még egy ilyen "jó" futam után?
Szerk: a verseny elõtt épp ezt az átfolyásmérõt cserélték ki Ricciardo autójában, és tegnap Vettelnek is ezzel gyûlt meg a baja. Abban az esetben kerülhetik el a kizárást, ha egyértelmû, hogy a szenzor hibásan mért.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Más a motor és a hybrid rendszer mûködése mint a V8as volt, más pontokon jön meg és adja le az erõt.

http://gaborszantai.co.uk/
A hibrideknek meg a zöld autóknak van külön verseny sorozatuk, ez itt nem az a hely ahol sporolni kéne.
Itt a teljesitmény és a fejlesztés kéne hogy az elsõdleges szempont.
Mindent annak kéne alárendelni.
Ezért szezonközi tesztek, korlátlan motorfejlesztés és csak tiszta motorerõ ami a csövön kifér .
A hengok is hiányoznak, milyen már hogy hangosabb a gumi nyikorgás egy elfékelésnél vagy a boxból elindulva.Még a közönség hangja is behallatszott.
A kerékcserék utánni kiindulás is olyan vontatott volt mintha valaki egy keresztezõdésbe akarna kifordulni az autójával.ÉS mi az hogy motorfékkel beguritom féktávon a kocsit? Itt a padlógáz és a fék közötti szinte átmenetnek kéne lenni , hogy a határokat feszegessék.
REmélem , hogy a börni lép valamit az ügyben vag yaki utánna jön,mert ha ez igy megy tovább akkor tényleg elektromos autók lesznek a végére .
Az meg tényleg nonszensz, hogy az alacsonyabb kategóriákban nagyobb motorokat használnak és ugyan olyan gyorsak mint itt . akkor Ez nem lesz motiváció a fiataloknak , hogy csak a legjobbak legyenek itt,mert akkor bármelyik F2-es pilóta elveeti az F1es autókat ,mert nem lesz teljesitménybeli ugrás a két kategória között.
A végére, a szabályokat ugy kéne megalkotni, hogy a pályán dõljön el a futam,de a futam után az asztalnál.
Legnagyobb gond az, hogy megint nincs tempó az idõmérõn, ehhez még hozzájött az, hogy a rajt utáni elsõ etapos tempó nem tûnt valami biztatónak és amit mindenki várt, hogy hátha a végén elindulnak az is hiú ábránd volt. Nem tudom, hogy lehet-e találni ennyi tempót. Egyedül abban lehet bízni, hogy valami komolyabb gond hátráltatta õket mert ha tényleg ennyi volt a max., amit tudtak és köv. versenyen is ezt hozzák akkor nem sok jóra lehet számítani mert max. a Force Indiával lesznek egy szinten és még a Q1-be kerülés is csak nagy erõlködés árán lesz meg.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
-Merci erõs de ezt már tavaly is lehetett sejteni de remélem csapatutasítás nem lesz és hagyják õket versenyezni
-"RB hisztéria"... nevetséges volt, amit a sajtó és õk mûveltek de hát kellett a hype. Szerintem jelenleg a RB-ban van a legtöbb fejlõdési potenciál, továbbra is tartom, hogy idény felétõl dominálni fogják a versenyeket.
-Mclaren-t jó újra az élmezõnybe látni és a fiatal pilótájuk is nagyon jónak tûnik. Úgy látszik megint sikerült nekik a kalapból a nyulat elõvarázsolniuk.
-Ferrari... õk szerintem nem is elõrefelé, hanem visszafelé fejlesztettek. Szörnyû látni, ahogy a két világbajnokuk ennyire szenved... ebbõl nem, hogy vb nem lesz de még dobogó sem. Ez a mai 4.v.5. hely Alonsonak pusztán szerencse. Az elején annyira szenvedett, hogy a Force India is simán ment el mellette. Harmat gyenge.
-Williams igazi erejét sajna még nem lehetett látni de nekem úgy tûnik, hogy a Mclaren szintjén vannak.
Erõsorrend jelenleg szerintem:
Merci,RB,Mclaren/Williams,Ferrari
Könnyen elképzelhetõ, hogy a RB már a következõ versenyen sokkal közelebb lesz a Mercikhez.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Bottas-on meglepõdtem, hogy mit alkotott a mai futamon, úgy érzem megvan az idei kedvencem. Kár volt hogy lekoccolta a falat, nagyon erõltette. Ferka meg összeszedhetné magát, évek óta nincs elõrelépés ott. Ricciardot meg sajnálom pedig szépet ment. Következõ idõmérõn is hasonló sorrendet várok, bár ebbe a williams belezavarhat simán.
Hogy jössz te itt ahoz hogy azt írd hogy valaki ugat?
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Olyasmire gondolok mint pl. a SofaScore
Elõre is köszönöm.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Egyrészt nem szoktál ide írni, másrészt amit eddig ma írtál annak sok értelme nem volt az értelmetlen negatívkodáson kívül. Vannak más fórumok, csetek, fészbuk oldalak, ahol ez a módi, de itt nem.
1. Lehúzzuk a rolót.
2. Fejlesztünk, mindent bele, visszatérünk oda és ahhoz a módszerhez ami a csúcson nagyon jó volt, és vagy lehúzzuk a rolót vagy nem.
3. Vegetálni kezdünk. Költségcsökkentés, kevesebb reklám, megvágjuk amit lehet, szarabb fizuk, kevesebb mani, miközben ugyanúgy ott kellene lenni mindenhol, ahol eddig, de ilyenkor csak az agóniát húzzuk el, de a vége az, hogy lehúzzuk a rolót.
Na a mostani F1 a 3. eset. Semmi másról nem szól, csak arról, hogy ameddig Bernie él, addig neki legyen. Ha meghal, õ már leszarja.
A medve nem játék.
a nagyra idõszakonként egy egy csapatot feltol a háttérben munkálkodó sötétség és ezen csapatok két pilótái megvívják média harcukat az elismerésért a hírnévért
és hát vannak a többiek, kell a story.
<#zavart1>#zavart1><#wilting>#wilting>
de tényleg felettébb érdekes, hogy a RB ilyen jó volt a teszteken történtek után
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Sajnos nem tudom nem látni a LEHETSÉGES összefüggést.
Fordítom:
"aki kibaszottul feltartotta az egész mezõnyt annyira lassú volt, és verstappeni "szuperséggel" végül tönkrequrta a mögötte haladók versenyét" 😊
Tavaly a KERS-DRS kombóval legalább elõztek. Ez megint csak vonatozás 1 mpen belül.
Fogjuk rá az elsõ versenyre, de ha nem változik, az egyik Merci simán megnyeri, és ugyanolyan baszott unalmas idény lesz, mint a tavalyi.
A medve nem játék.
16 futam helyett 19. Ha a ruszkit nem is tartják meg - mert csak 1x volt Koszovóban kutyavásár -, az akkor is 18.
Ráadásul európai futamok helyett csomó távol keleti, mert Bernienek tejelnek az ottani népek, míg máshol - Európában - még nyereségesre is akarják a futamokat. 😊
A medve nem játék.
Oké nincs hanghiány más jóval/nagyon/baromira fílingtelen tartományban szól!
Így jól leírtam a véleményem?
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Ricciardo pedig az üzemanyag átfolyási sebesség probléma miatt elveszítheti 2. helyét:S:S beidézte az FIA