FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

repvez
A hibrid rendszerrel ugyan annyi csak , és mint tudjuk azt nem tudják állandoan használni. Ha tisztán motorerõben lenne ugyan anyni a teljesitmény és azt fejelnék meg a hibriddel akkor egy szavam sem lenne,de igy a F2es csapatok alig maradnak el köridõben.

Meg ha van erõ van sebesség akkor oldják meg erõbõl az elõzéseket mint régen ,ne DRS-es kikerülések legyenek.
Totti5
Gábor Wéber

Ricciardót kizárás fenyegeti, mert az FIA adatok szerint a motorja átlépte a 100 kg/órás maximum átfolyási limitet.

Mi hiányzott még egy ilyen "jó" futam után?
Szerk: a verseny elõtt épp ezt az átfolyásmérõt cserélték ki Ricciardo autójában, és tegnap Vettelnek is ezzel gyûlt meg a baja. Abban az esetben kerülhetik el a kizárást, ha egyértelmû, hogy a szenzor hibásan mért.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Az erõ kb annyi mint tavaly. Nyomaték a duplája ( nehezebb kigyorsítás, erõteljesebb kigyorsítás, érezhetõen nagyobb végsebesség )

Más a motor és a hybrid rendszer mûködése mint a V8as volt, más pontokon jön meg és adja le az erõt.

http://gaborszantai.co.uk/

Jacek
Valaki oda csaphatná már az asztalra.. most mi lesz a kifogás? eddig volt a szélcsatorna meg miegymás.. most mi lesz?

repvez
NAgyon nem tetszik, hogy ebbe az irányba megy el a verseny.
A hibrideknek meg a zöld autóknak van külön verseny sorozatuk, ez itt nem az a hely ahol sporolni kéne.
Itt a teljesitmény és a fejlesztés kéne hogy az elsõdleges szempont.
Mindent annak kéne alárendelni.
Ezért szezonközi tesztek, korlátlan motorfejlesztés és csak tiszta motorerõ ami a csövön kifér .

A hengok is hiányoznak, milyen már hogy hangosabb a gumi nyikorgás egy elfékelésnél vagy a boxból elindulva.Még a közönség hangja is behallatszott.

A kerékcserék utánni kiindulás is olyan vontatott volt mintha valaki egy keresztezõdésbe akarna kifordulni az autójával.ÉS mi az hogy motorfékkel beguritom féktávon a kocsit? Itt a padlógáz és a fék közötti szinte átmenetnek kéne lenni , hogy a határokat feszegessék.

REmélem , hogy a börni lép valamit az ügyben vag yaki utánna jön,mert ha ez igy megy tovább akkor tényleg elektromos autók lesznek a végére .

Az meg tényleg nonszensz, hogy az alacsonyabb kategóriákban nagyobb motorokat használnak és ugyan olyan gyorsak mint itt . akkor Ez nem lesz motiváció a fiataloknak , hogy csak a legjobbak legyenek itt,mert akkor bármelyik F2-es pilóta elveeti az F1es autókat ,mert nem lesz teljesitménybeli ugrás a két kategória között.

A végére, a szabályokat ugy kéne megalkotni, hogy a pályán dõljön el a futam,de a futam után az asztalnál.
Jeffjohnson
Áhh ne számíts semmi jóra.

Legnagyobb gond az, hogy megint nincs tempó az idõmérõn, ehhez még hozzájött az, hogy a rajt utáni elsõ etapos tempó nem tûnt valami biztatónak és amit mindenki várt, hogy hátha a végén elindulnak az is hiú ábránd volt. Nem tudom, hogy lehet-e találni ennyi tempót. Egyedül abban lehet bízni, hogy valami komolyabb gond hátráltatta õket mert ha tényleg ennyi volt a max., amit tudtak és köv. versenyen is ezt hozzák akkor nem sok jóra lehet számítani mert max. a Force Indiával lesznek egy szinten és még a Q1-be kerülés is csak nagy erõlködés árán lesz meg.

Jacek
<#eljen> Ferka😞( De majd Europától meglátjuk mi helyzet.

<#eljen>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Jeffjohnson
1. verseny után a helyzet szerintem a következõ.

-Merci erõs de ezt már tavaly is lehetett sejteni de remélem csapatutasítás nem lesz és hagyják õket versenyezni

-"RB hisztéria"... nevetséges volt, amit a sajtó és õk mûveltek de hát kellett a hype. Szerintem jelenleg a RB-ban van a legtöbb fejlõdési potenciál, továbbra is tartom, hogy idény felétõl dominálni fogják a versenyeket.

-Mclaren-t jó újra az élmezõnybe látni és a fiatal pilótájuk is nagyon jónak tûnik. Úgy látszik megint sikerült nekik a kalapból a nyulat elõvarázsolniuk.

-Ferrari... õk szerintem nem is elõrefelé, hanem visszafelé fejlesztettek. Szörnyû látni, ahogy a két világbajnokuk ennyire szenved... ebbõl nem, hogy vb nem lesz de még dobogó sem. Ez a mai 4.v.5. hely Alonsonak pusztán szerencse. Az elején annyira szenvedett, hogy a Force India is simán ment el mellette. Harmat gyenge.

-Williams igazi erejét sajna még nem lehetett látni de nekem úgy tûnik, hogy a Mclaren szintjén vannak.

Erõsorrend jelenleg szerintem:
Merci,RB,Mclaren/Williams,Ferrari

Könnyen elképzelhetõ, hogy a RB már a következõ versenyen sokkal közelebb lesz a Mercikhez.

ÁjjLe BoBBi
Jahj bizonyára te is azon "milliók" között voltál, add ki hát fájdalmad 😊

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Jacek
😛 ez a napszemüveg😄DDD

Peter1
Annyira nem is hivatalos 😊

Ide mit lehet írni?

Jó a Williams na😊 nem jött még ki a valódi tempójuk...de látványosan gyorsabb volt a többieknél a Mclarenek szintjét simán hozták sõt...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

És kit érdekel, hogy te mikor regisztráltál? Nem látom az összefüggést hogy mit tehetsz meg meg a regisztráció dátuma között. Ha nem a topik témájával kapcsolatban írsz akkor csak trollkodsz vagy unatkozol. Eddig nem láttalak ide írni és elsõ hozzászólásod is már sírás volt. Nem is beszélve, hogy lehülyézted és férgezted a többi fórumozót és még pár millió embert a Földön.

Bottas-on meglepõdtem, hogy mit alkotott a mai futamon, úgy érzem megvan az idei kedvencem. Kár volt hogy lekoccolta a falat, nagyon erõltette. Ferka meg összeszedhetné magát, évek óta nincs elõrelépés ott. Ricciardot meg sajnálom pedig szépet ment. Következõ idõmérõn is hasonló sorrendet várok, bár ebbe a williams belezavarhat simán.
Jacek
Most ezt posztoljam a moderátor topicba? Mi a flame?
Hogy jössz te itt ahoz hogy azt írd hogy valaki ugat?

ÁjjLe BoBBi
hát besírok ezeken az embereken 😄DDDD

Totti5
Kezdõdik a dili, flém, ugatás? csináljátok, nem törlöm, megy a moderátorokhoz minden egyes hsz. Csak tudnám miért mindig az a pár ember nem bír magával?

Jacek
az sem lenne baj hogyha elolvasnák az emberek mit is jelent itt az SG-n a házigazda😊 Na csak szólok nem azt hogy övé a topic😄DD

nearo
Hadd döntse már el a házigazda, hogy mit tûr meg a topicjában és mit nem...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Totti5
Egyszer megkértelek, többet nem fogom. A többit úgy veszem hogy nem "szóltál" be.

ÁjjLe BoBBi
Én pedig megkérlek arra hogy a hülyeségeddel ne fertõzz te sem, mert ez egy fórum ahol regisztrált tag voltam már 7 évvel az elõtt hogy megjelentél és ugyanúgy olvasgattam és írogattam minden olyan témában ami éppen meg tetszett...nos ez most sem fog változni, ha nem okoz problémát...

Sziasztok srácok, androidra keresek egy olyan F1 alkalmazást amely élõben értesít az aktuális futam, aktuális helyzetérõl. (nem közvetítés csak hír formájában)
Olyasmire gondolok mint pl. a SofaScore

Elõre is köszönöm.

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Totti5
Megkérlek, ha nincs építõ jellegû normális mondanivalód a futammal és az F1-el kapcsolatban, akkor ilyeneket ne posztolj.

Egyrészt nem szoktál ide írni, másrészt amit eddig ma írtál annak sok értelme nem volt az értelmetlen negatívkodáson kívül. Vannak más fórumok, csetek, fészbuk oldalak, ahol ez a módi, de itt nem.

a.carkey
Szerintem három fajta opció van ha egy "cég" szarul megy.

1. Lehúzzuk a rolót.
2. Fejlesztünk, mindent bele, visszatérünk oda és ahhoz a módszerhez ami a csúcson nagyon jó volt, és vagy lehúzzuk a rolót vagy nem.
3. Vegetálni kezdünk. Költségcsökkentés, kevesebb reklám, megvágjuk amit lehet, szarabb fizuk, kevesebb mani, miközben ugyanúgy ott kellene lenni mindenhol, ahol eddig, de ilyenkor csak az agóniát húzzuk el, de a vége az, hogy lehúzzuk a rolót.

Na a mostani F1 a 3. eset. Semmi másról nem szól, csak arról, hogy ameddig Bernie él, addig neki legyen. Ha meghal, õ már leszarja.

A medve nem játék.

ÁjjLe BoBBi
nem hogy csinálnának egy nagy és egy kis világbajnoki címet...
a nagyra idõszakonként egy egy csapatot feltol a háttérben munkálkodó sötétség és ezen csapatok két pilótái megvívják média harcukat az elismerésért a hírnévért
és hát vannak a többiek, kell a story.

<#zavart1><#wilting>

baszki :S sajnálnám, ha élete elsõ dobogójától így fosztják meg...

de tényleg felettébb érdekes, hogy a RB ilyen jó volt a teszteken történtek után

Totti5
Mivel real time nézik, ezzel trükközni nem lehet, fõleg hogy nem egyszer el lett mondva hogy ha bármi eltérés lesz akkor az büntetés. Tegnap nyilván nem volt gond, és akkor is gyorsak voltak. Ma valami gond volt, hát ez van, szabály az szabály. Valami elromlott, valaki hibázott.

a.carkey
A Ferrari így már nem áll olyan rosszul.

A medve nem játék.

a.carkey
Megj. megint a hülye Jo Bauer alkot ...

A medve nem játék.

Totti5
Hanghiány számomra azt jelenti hogy nincs hang. Ez ebben a formában nem igaz. Nyilván ha kimész mad a ringre akkor is megtapasztalatod a hiányt, vagyis nem mert füldugó ugyan úgy elkél. Ha konkrétabban körbeírod mi nem tetszik, akkor ok, mert én csak a hiányra reagáltam.

a.carkey
"Ötletem sincs, hogy mit csinált a Red Bull, de az autó gyors volt. Hihetetlen az a fordulat, ami most bekövetkezett a teljesítményünket illetõen" 😊 khm. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
McLaren 2-3. Nem is olyan rossz. Viszont geciség. De azért csoda is volt, hiába ment jól a manó, hiszen nulláról rögtön a másodikra ugrott a RB. Most, hogy direkt trükköztek, vagy csak véletlen, hát ...

A medve nem játék.

ÁjjLe BoBBi
ez egy felettébb mókás szezon lesz úgy érzem...😉

Peter1
Hivatalos. Kizárták Ricciardot.

Ide mit lehet írni?

Dietrich
Daniel Ricciardo az elsõ áldozata az üzemanyagspórolásnak. Német források szerint, az ausztrált kizárták a versenybõl, pontjait elvették, így Jenson Button 50. pódiumát ünnepelheti távolról...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Õõõ... Nem akarok vádaskodni, de hirtelen mégis életképesnek bizonyult a RB + a harmatgyenge Renault motor, aztán erre jön egy ilyen hír...

Sajnos nem tudom nem látni a LEHETSÉGES összefüggést.
a.carkey
"aki csoda mit ki nem hozott a Force Indiából"

Fordítom:

"aki kibaszottul feltartotta az egész mezõnyt annyira lassú volt, és verstappeni "szuperséggel" végül tönkrequrta a mögötte haladók versenyét" 😊

Tavaly a KERS-DRS kombóval legalább elõztek. Ez megint csak vonatozás 1 mpen belül.

Fogjuk rá az elsõ versenyre, de ha nem változik, az egyik Merci simán megnyeri, és ugyanolyan baszott unalmas idény lesz, mint a tavalyi.

A medve nem játék.

Peter1
Talán 100kg/óra. mintha a mondták volna a közvetítés alatt.

Ide mit lehet írni?

a.carkey
Költségcsökkentés. Ja. 😊

16 futam helyett 19. Ha a ruszkit nem is tartják meg - mert csak 1x volt Koszovóban kutyavásár -, az akkor is 18.

Ráadásul európai futamok helyett csomó távol keleti, mert Bernienek tejelnek az ottani népek, míg máshol - Európában - még nyereségesre is akarják a futamokat. 😊

A medve nem játék.

Bocs de ez már sima kötözködés amit mûvelsz!!!

Oké nincs hanghiány más jóval/nagyon/baromira fílingtelen tartományban szól!
Így jól leírtam a véleményem?

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Botond
Pillanatnyi fogyasztás is maximalizálva van. Csak senki nem tud magyarul, vagy senkinek nincs autója így nem tudja miaz. 😄
Jacek
Mennyi üzemanyag folyhat át a tankból a motorba😊 meg van határozva õõõõ nem tom mennyi😊

miaz hogy üzemanyag átfolyási sebesség?

HTS s3rg1nh00
szerintem mivel "folyamatosan túllépte" a megengedett értéket,inkább a mérõeszköz lesz szar...volt már erre példa.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Totti5
A sok pia.

Kobat felmentte az FIA ugyanis mûszaki hiba okozta azt az elfékezést, ami után Massába ment bele...

Ricciardo pedig az üzemanyag átfolyási sebesség probléma miatt elveszítheti 2. helyét:S:S beidézte az FIA

és maguk a versenyzõk nyilatkozták, hogy sokkal bonyolultabb a rendszer a gombokat újra kellett tanulniuk...

ÁjjLe BoBBi
ez oké de akkor ne szopassanak már 100 kiló üzemanyaggal vagy lehessen tankolni aztán had szóljon...