182278
  • Stockbauer33 #154256
    Ez mi ez?

Közben kiderült, hogy Hamilton a Safety Cart intézte el.

video
    Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.04.27. 18:21:02
  • RatBaG #154255
  • greenkawa
    Az kemény volt! Sumi vs Hill, Adelaide 94 ;)
  • mcmoha

• bakkerman
    A 3. képen fullra mint az apja,remélem látjuk egyszer az F1-ben. A fater meg a bokszból figyelné...csak épüljön fel!
  • Stockbauer33 #154251
  • TuskoMobile
    Miért mit vártál? buksi simi és jutalomfalatka
  • Master91
    #MickSchumacher (Son of #MichaelSchumacher) and #HarrisonNewey (Son of #AdrianNewey) at #Formel4.

• mcmoha
  • Totti5
    Május 1-jétől Vobeczky Zoltán váltja Szujó Zoltánt az MTVA Sportfőszerkesztőségének élén.

Szujó Zoltán a jövőben is meghatározó személye (kommentátora és műsorvezetője) lesz a Forma 1-es közvetítéseknek, illetve - ahogy főszerkesztői kinevezése előtt is - a motorsporttal foglalkozó műsorok kreatív producereként fog tevékenykedni. Az MTVA mind az M4 sportcsatornán, mind más, új területeken továbbra is számít Szujó Zoltánra.
  • desigo
  • Totti5
    Egyik pilóta sem dedós. Jók ezek a lenéző kommentek mindenhol ahol most Rosberget rugdossák. Nem tudja tartani Hamilton tempóját, aki most talán pályafutása legjobbját mutatja annyira összeszedett. Ez van, ettől még nem lesz Rosberg közepes pilóta és nem lesz Hamilton beképzelt. Ő is ember és természetes hogy nagyon frusztrált, mert nem erre készült, Hamilton meg a fellegekben van. Ők is ugyan olyan emberek mint bárki más, ugyan úgy reagálják le a dolgokat, van hogy hibásan. Sokszor hibásan. Ilyenkor olyan negatív mocskot kapnak ezek a sportolók hogy rossz ránézni bármelyik oldalra.
  • bakkerman
    tavaly szezon közepén volt Haminak egy "szériája" amikor 7 futamból csak 1-et nyert meg (hazai pályán),Rosbi meg azalatt 3-at is nyert,aztán összekapta magát a nagy "sírásból",és úgy elpicsázta a németet (7 futamból 6 győzelem),hogy csak pislogott. Lehet hogy emberi dolog a picsogás,de a pályán bizonyítani kell
  • G_ArchAngel #154243
    Mindegyik ilyen, Hamilton is hisztizett es majdnem bogott, mikor Rosberg elverte parszor tavaly. De ettol egyik sem lesz kevesebb, csak emberibb.
  • repvez
    Mert önélzetes a kis latol, majdnem sir mert megelőzte egy gyorsabb bácsi !
  • HTS s3rg1nh00
    por,páratartalom,izzadtság...érzékeny a szeme.
    Hamiltonnak is volt tavaly ilyesmi gondja.
  • Laceee
    Rosberg szemével mindig van valami, valaki tudja miért?
  • Count Adyn
    van benne valami:D
  • repvez
    Most néztem az ARgó 2 reklámját és egyből ez az Arrivabene faszi jutott eszembe a Tejesemberről :D
  • Stockbauer33 #154237
  • Master91
    Rosbergs Championship Hopes
  • G_ArchAngel #154235
    gorbe tukor
  • BooMiller
    Ostoba nem tudja mi az ignore:))))) Elarulom nem kell olvasni a szemetet ami kijon a mocskos szadon, akinek nem tetszik az enyem lehet ignoralni.
    De hogy nyigas megy mikozben futam utan 2 post van 3 nap alatt az jobb, ha meg valaki ir valamit akkir trollkodas....
    Topic legyen olyan mint a mai F1, egy masik topicban beszeljuk meg mit lehet irni es mit nem OMG
  • G_ArchAngel #154233
    A legtöbb pénzt o kapja, nem véletlenül ment szívni.
  • TuskoMobile
    ez a legjobb me3me

• TuskoMobile
    fölös büntetni meg utálni mert jó megszívta bünteti most magát a hondánál

Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.04.22. 04:11:12
  • benőmenő
    Basszus olvasd már el rendesen ami itt van: #154212.
    Választhattak, hogy szemcsésedik a gumi, mint állat, vagy megreckírozzák, hogy kevesebb hűtést kap a fék.
    Utóbbit választották és igazuk volt. Rosbergnak több gondja volt, mert többet autózott forgalomban. Egyik versenyző sem csinált semmit rosszul, és így utólag a csapat is jól döntött, mert ha jobban elhasználják a gumikat, és mondjuk plusz 1 cserét kell megcsinálni, akkor ismét a Ferrari nyer, mint Malajziában.
  • BooMiller
    Már írták de ez most pont nem jött be:))) Mert Rosbergra meg pont mondhatjuk hogy megelőzte, tehát messze volt a tökéletestől.
    Mielőtt vissza ütnéd én értem mire gondolsz mivel amit le írsz azt mindenki érti, de lehet másként gondolkozni. Természetesen mindenkinek a saját segge rózsaillatú:)
    Utoljára szerkesztette: BooMiller, 2015.04.21. 21:41:54
  • Totti5
    Bármi közbejöhet, amihez azonnal igazodni kell. Számtalanszor volt hogy alternatív taktikával valaki kilőtt és másodpeceket faragagott le, de a végén pont nem előzte meg. Nem véletlen!

Kivételek mindig vannak...
  • Count Adyn
    Mégiscsak vannak véletlenek, mint pl a forgalom, mert ugy számolták hogy kibirja, nem azt tervezték be hogy utolsó körbe megdögliik:D Ez elég komoly jele annak hogy komolyan félnek a ferraritól:)
    Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2015.04.21. 21:35:59
  • Master91
    Mert az megy hogy vasárnap óta azt kell olvasni tőled hogy Rosberg elcseszte? Tűnj már el
  • Totti5
    "+5 kor es Kimi nyer"

Véletlenek nincsenek. Azért ülnek a mérnökök és a szakemberek, stratégák a gépek előtt hogy előre kiszámoljanak mindent. Jól hagzik mindig, hogy ha még lett volna 2-3 kör akkor megelőzi, csak a lényege az egésznek hogy az adott körszám alatt ne előzze meg. Hogy a végén 3 mpvel vagy 1 mpvel ér be előtte azt jelzi hogy tökéletes munkát végeztek, mert ez volt a cél.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.04.21. 21:33:07
  • BooMiller
    Nem, az tényleg kesze kusza lett:) De bevallom hogy röhögtem ezen a szerencsétlenen, másik meg igazán lefosom a grammarnácikat itt a SG.hu szarkupacon:)
  • BooMiller
    Újaj mondtam én hogy nagy baj van itt fejben:DD Azért nem gondoltam hogy ennyire megártott hogy a kicsi Rosberged(már eleve a Rosberg rajongó az milyen állatfajta?) szétcseszte a fékét a verseny végére:) remélem kihevered és majd megpróbálsz az F1-ről is beszélni mert nem nagyon megy..... OMG
    Utoljára szerkesztette: BooMiller, 2015.04.21. 21:27:12
  • bboyatty
    Jó a szó!
    De akár abba is hagyhatnák, mert már vége a futamnak lassan 3 napja.
  • maffioso
    1, Elég lett volna egyetlen kör Kimi győzelméhez, mert Hamilton fékei teljesen elfosták magukat.
    2, BEÉRTEK, egybe írjuk, borzasztóan bántja a szememet és mindenhol találkozni ezzel
    3, Az előző kommented logikai értelmébe már inkább ne menjünk bele. Nem várok el perfekt helyesírást senkitől, pláne mobilról, de azért egy minimális szintet üssünk meg, ha kérhetem, hogy legalább érteni lehessen a másik gondolatait.
    4, Várom a hisztit.
  • G_ArchAngel #154220
    Noverkem, ne sirjal, hogy nem jott be az almod es Rosbi ma sem fog hatulrol beleddurrantani. Hasznald a kis ujjacskaidat, csak torold le a nutellat rola mielott elkezded az orrodat turni :D
  • BooMiller
    Nem mondtam hogy nem kellett menni, de benne volt hogy nem birja a fek, le is irtak hogy az elejen tudtak.... Meg makjuk is volt hogy be ertek ebben a pozicioban, +5 kor es Kimi nyer.
    De ezt valasztottak olyan szempontbol bejott hogy vegig birtak...
  • Totti5
    Még jó hogy pofon egyszerű vezetni ezeket az autókat és mivel nem volt verseny nem is kellett nyomni hanem csak autókázni körbe körbe.
  • Master91