182094
  • HTS s3rg1nh00
    pódium,csak szokás szerint fordítás közben elveszett a lényeg
  • nearo
    igazából sztem kurvaunalmas volt a futam, és keríteni kellett valamit, amin lehet csámcsogni
  • Jim Morrison
    hopp, elszólta magát nem végezte rendesen a dolgát. most majd megbüntetik :(
  • G_ArchAngel #154110
    "A munkáltatóm azt mondta, álljak a dobogón, én pedig pontosan ezt tettem"

A dobogón?
  • Totti5
    Időközben a Shanghai Daily című lap egyébként az érintett hölgyet, Liu Szijinget is felkereste, aki elárulta, korántsem csinált akkora ügyet a történtekből, mint egyes médiumok. „Csak alig pár másodperc volt, és nem is igazán gondoltam róla semmit. Talán egyes külföldi médiumok érzékenyebbek erre a témára, mint a helyi sajtó. A munkáltatóm azt mondta, álljak a dobogón, én pedig pontosan ezt tettem” – nyilatkozta a hölgy.
  • mcmoha
  • G_ArchAngel #154107
    Görbe Tükör
  • desigo
    Pont így szeretnék élni ha ötösöm lenne a lottón...
  • pedobear
    A házaspár egyébként még 2011-ben tűnt el a nyilvánosság elől. Egy ideig siófoki házukba költöztek, aztán külföldre utaztak. A lap szerint a legutolsó pletykák szerint Palikék Mallorcán élnek a két gyerekükkel, és valamilyen zárt közösség (???) tagjai.
    Utoljára szerkesztette: pedobear, 2015.04.15. 21:19:51
  • pedobear
    Német luxus Mercivel jött Budapestre Palik
  • TuskoMobile
    Mostani 2015 motorokról nincs vmi pontosabb leírás?
    (Van ahol annyira minimalizált infót adnak hogy a hibrid se látszik.)
  • Count Adyn
    Hát igen ez a hang hianyzik:)
  • greenkawa
    :)
  • b-type
    Nehezen hiszem hogy a csávó ennyire hülye, de a szőke csaj... :D
  • TuskoMobile
    A férfiak is mehetnének tüntetni mi meg nem vagyunk két lábon járó pénztárcák ennyi.
    Nemi útra terelnek egy olyan problémát ami tipikusan mind 2félben úgyan úgy benne van az emberi gyarlóság.
  • benőmenő
  • G_ArchAngel #154097
  • greenkawa
    Ki ez a kanca? Mondjuk azt azért nem értem,vajon ki lehet az aki őt szexuális tárgyként kezelné
  • Bercy #154095
    Mondjuk ez a kep sok mindent megmagyaraz. Szegenynek biztos az a vagya, hogy vegre egyszer ot is szexualis targykent hasznaljak.

Kicsit off de szerintem viccess video:
  • kifli
    a csajt valaki kérdezte amúgy hogy neki okozott-e bármi problémát az eset? Vagy csak a jogait védik a habzószájú feministák?
  • lac coo
    Össze kellene kötni egy vizespóló-versennyel ! :)
  • Stockbauer33 #154092
    A Sky Italia értesülései szerint a Ferrari meghosszabbítaná Räikkönen szerződését. Az olasz csapat nagyon elégedett a jelenlegi párosával.
  • Stockbauer33 #154091
  • Totti5
    Nem is kell. Annak kell locsolni aki egy verseny után a dobogón áll. Senki másnak.
  • paj01
  • AnuluWork #154088
    De vannak itt még jelentkezők szexizmus témakörben:

• AnuluWork #154087
    Mondjuk őket én is bármikor locsoltam volna. :)
  • bardocz
    A szexista állatja, nem csoda, hogy eltűnt az F1-ből valami névtelen unalmas sorozatba!...
  • b-type
    ezt loptam:

• AnuluWork #154084
    Qurva szexisták! :D

• b-type
    Igen,..valószínűleg csak a te családodban. :))
    Rendben, ha te fogsz bármilyen világversenyt nyerni, akkor majd figyelsz erre.
  • bboyatty
    Ügyes vagy tisztelni is kell őket, de nem olyan nagy dolog ez mint amilyen feneket kerítenek neki. Majd elnézést kér és megy minden tovább, max fizet pár ezer eurót a hölgyeménynek, hogy kárpótolja.
  • G_ArchAngel #154081
    En nem locsolnek ossze egy not pezsgovel, ha igen, akkor figyelnek, hogy a ruhajara menjen, ne az arcaba.

Persze lehet csak azert, mert a mi csaladunkban szokas tisztelni a noket.
  • b-type
    Én biztos nem... kapott már Versenymérnök, csapattulajdonos, másik versenyző, de még Bernie is.
    Leparasztoztál igen sok versenyzőt. Kimi-t is.

• Totti5
    Pofon egyszerű, a pezsőgés előtt takarodjanak el onnan. De nem mentek és közben sem... ha annyira fájt volna neki, akkor félresétált volna. Jósorukban ezek az állatvédők már nem tudják mit csináljanak. Ez a jó munka, nem kell hozzá semmi ész.
  • bboyatty
    Na ez hiányzott még, gondolom akkor a FIA betiltja a pezsgőzést is.
  • G_ArchAngel #154077
    Mondjuk en nem is tartom sokra, aki alkoholt kilocsol. Kimi csinalja jol, az azert van, hogy megigyuk.
  • G_ArchAngel #154076
    A hostessek semmi penzt nem kapnak az F1-ben.
  • Nohab
    Ilyen logikával a pilóták már számtalanszor szétpüfölték volna egymást. Nemegyszer ment az egyik szemébe a pezsgő.

Talán inkább azokért pampognának a jogvédők, akik Kína másik felén egy év alatt se spórolnának meg egy ilyen pezsgőre valót.
  • benőmenő
    Jó, de nem is fizetik azért, mert szépen törik meg rajta a fény és néha még tapsikol is.
    Hogy nem az arcába kellett volna közvetlen, fényes nappal azzal egyet tudok érteni.