182274
  • maffioso
    Európa játékokat is ott rendezik. Szánalmas. Kint van a halál faszában Ázsiában, mi a picsáért viszik oda Európát?
  • bakkerman
    európa nagydíj (Baku)

Zseniális tényleg,Azerbajdzsánban rendezni európa nagydíjat...de legalább börni megint jól jár,az a lényeg!
  • AnuluWork #154290
    2016?

Orosz nagydíj, Szocsi, Május 1. :)
  • AnuluWork #154289
  • Palinko
    azt hittem megjött a benzinszámla
  • RatBaG #154287
  • Palinko
    jaja teljesen egyetértünk, ez a 10 másodperc soknak tűnik, régen nem sokkal volt lemaradve egy B groupos rallyautó a korabeli F1es géphez képest :D

a 24 órások meg nem nagyon mennek mostanában, báris mintha hallottam volna a Le Manse körül valamit. szóval nagy képmutatás.
  • repvez
    igen fontos a környezet kimélő autók létrehozása,de ahhoz az kell, hogy tartósak legyenek vagy hamar megtalálják a megoldást a felmerülő problémákra ÉS az F1 minden csak nem az amiben ezt meg tudják valósitani, mert nem mennek olyan sokat hogy a tartósságot teszteljék és anynira lekorlátozták a teszteléseket, hogy a fejlődés nagyon lelassitották.
    A tartósságot a 24 órás versenyeken lehet tesztelni, mert ott kapja az ivet a motor a gyors fejlesztést meg az lenne, ha nem 4 motort használhatnának egy évben hanem mint régen akár versenyenként u fejlesztés és ami a csövön kifér minden versenyen.
    Semmi sporolás meg 100kg uza. Ez itt nem erről kéne hogy szoljon.
    2004 óta 10mp-et lassultak. és itt nem a végsebességet kéne nézni a kanyarokban lehetne elérni gyorsulást , évről évre a kör rekordokat kéne feszegetniük ,mert az jelzi a fejlődést .

Ez olyan mintha az olimpián nem az nyerne aki a leggyorsabb hanem aki a legtovább birja visszatartott levegővel az uszást.
  • desigo
    Jules Bianchi Health Update: F1 Racer out of artificial coma breathing unaided and declared in a 'stable condition
  • Stockbauer33 #154283

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.05.02. 12:21:00
  • maffioso
    Többnyire ott kong a lelátó, ahová kurvára fölösleges volt vinni a versenyt. Baku is ilyen lesz.
  • desigo
    A közönség viszont megőrül mert látványos és csinálják a showt.
    Egy-két F1-es futamon meg kong a lelátó az ürességtől...
  • b-type
    Sztem el van csúszva a dolog, nem annyira a környezetkímélés a lényeg mint az energia visszanyerés és hasznosítás...ami + környezetkímélő...
    Nagy lehetőség, és nagy terület...a jelenlegi LMP autók..bár külön energiakategóriában futnak, pl: Porsche 919 LMP-H Hybrid 500Le jön a robbanómotorból de ... 900LE teljesítményt tesznek le hybrid hajtásban.
    ..és ez még lófsz :) ...az F1-nek is figyelnie kell, mert pikk-pakk letolják az LMP-k hiába próbálja az FIA nyomni lefele.

Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.05.01. 14:16:27
  • G_ArchAngel #154279
    valahol volt egy osszehasonlitas, hogy a logisztika/verseny kozben elkovetett legszennyezes sokkal-sokkal nagyobb, mint az osszes versenyautoe, az osszes futamon
  • Palinko
    én azt mondom, hogy fontos a környezetkímélő motorok létrehozása, de nem a versenyen, mert az annyira elenyésző terhelés, hogy csak na!
  • bardocz
    Ez már nem is gond, itt vannak olyan sokak számára felfoghatatlan dolgok, mint pl a kanyarok, nem csak rá kell lépni egy pedálra, és menni egyenesen.
  • Master91
    voltam hasonlón, meg van a maga feelingje, nekem baromira bejött, hiába nem jön át sok mindenkinek videón
    mondjuk Ő nem tötyög
  • bardocz
    De még csak nem is látványos meg izgalmas, ahogy 50nel tötyögnek :D
  • repvez
    Aztán még a F1-nek kell környezet tudatos meg hibrid Motorokat épiteni, hogy ne szennyezzék a körnezetet aha persze..
  • Totti5
    100 kiló, gumi, biztonság :DDDD

• desigo
    Szeptemberben megkezdik a Hungaroring újraaszfaltozását
  • Totti5
    Mindegy mi baja, láthatóan nagyon jól érzi magát és a csúcson pörög a versenyeken. Minden a legnagyobb rendben nála.

Az autói meg brutáljók és imádom a képeit, mert igényesek.
  • mcmoha
  • mcmoha
  • mcmoha
  • b-type
    Nem gyenge a kocsi,..meg a hely is elég [email protected] megyek műszakba dolgozni :D
  • Count Adyn
    A félkilós lánc nélkül ez még vállalható szerkó is lenne tőle, kifejezetten visszafogott:D
  • G_ArchAngel #154265
    A faszt. szerelmes a kicsifiú és a kicsilány, mert mióta szakítottak Lewis és Nicole is pánikszerűen fotóztatja magát, hogy mennyire is boldog és tökéletes a szingli-lét!
  • bakkerman
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mindjart jonnek a "kamurepper csilivili pozer" kommentek :D
  • Stockbauer33 #154263
  • pedobear

Opel Race Track napjainkban
    Utoljára szerkesztette: pedobear, 2015.04.29. 20:51:51
  • AnuluWork #154261
    https://www.youtube.com/watch?v=o7oNvqGnT20#t=2070s

:)
  • mcmoha
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Claudia Schiffer elmegy a plasztikai sebészetre, mivel David Copperfield túlságosan nagynak találta szeméremajkait.
    - Doktor úr, David és én is azt szeretnénk, hogy a műtét teljes diszkrécióval folyjon le, tehát senki sem tudhatja meg, miért vagyok itt.
    Az orvos vállalja a diszkréciót. Lefolyik a műtét, másnap reggel Claudia kinyitja a szemét, és látja ám, hogy az asztalon három csokor virág is fekszik. Bedühödik, és behivja az orvost, aki mentegetőzik:
    - Az első csokrot a férjétől kapta. A masodikat a személyzettől és tőlem. A harmadik Niki Laudától jött, köszöni szépen az új füleket.
  • cement
    kemény :D kicsit hazárd megye lordjaisra vette
  • Totti5

• Totti5
    A régi oválról jött vissza, csak nem úgy ahogy kellett volna:)
  • Stockbauer33 #154256
    Ez mi ez?

Közben kiderült, hogy Hamilton a Safety Cart intézte el.

video
    Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.04.27. 18:21:02
  • RatBaG #154255
  • greenkawa
    Az kemény volt! Sumi vs Hill, Adelaide 94 ;)
  • mcmoha