FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A medve nem játék.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
3 pilótás felállás tetszik.
Egyébként én se azt mondtam, hogy innentõl minden évbe kell 10 motor. Csak amíg nem értenek hozzá. Én vártam ezt a szezont de így csak mintha tesztet néznénk ahol a végén pontot osztanak és a 3 legjobban spórolós pilótának adnak egy fém darabot. Egyébként ilyen egyetemek között van ahol kapnak 1 liter benzint aztán kõrözgetnek amíg tudnak. Ide süllyedt az f1? Hogy ugyan azt csinálják mint az 5 fõs egyetemi kis csapatok?
BattleTag: kabel15#2672
Volt itt Minardi, ami tûzön-vízen át kitartott, mert szerette Giancarlo amit kitalált, és bár eredményt tk. csak egy évben ért el, mégis, igazi "kiscsapat" volt, ami nagy versenyzõket és magyar "ikonok" - bocs 😊 - termelt ki.
DE, amikor véget ért a mese, ezzel csak vegetált volna, akkor lehúzta a rolót, totál értelmesen.
Erre mi van most?
Van egy rakat "kiscsapat" amelyek nagyok szeretnének lenni, de erre esélyük sincs, mert hiába van némi tõke mögöttük, igazán nagyot nem tudnak durrantani évek óta. Van pár vegetáló, kétévente egy-egy kiugrással, mint a Williams, meg minden évad elején vagy végén esélyes Force India, és pár fiókcsapat, mint pl. a Toro Rosso. Aztán kész.
VISZONT, a nagyon kiscsapatok helyett inkább néznék teljes, nem spórolásos költségen 3-3 McLaren, Ferrari, Mercedes, Red Bull autót, mint esélyre alkalmatlan, fizetõs pilótákkal felálló törpecsapatokat, ahol orosz-ukrán-ázsiai oligarcháktól függõen van pénz és remény, vagy roló lehúzás ...
És az az igazság, hogy a nézõk sem a Marussianak vagy a Catheramnek szurkolnak, hanem még több Ferrarit, Mercedest, McLarent és esetleg Red Bullt szeretnének látni nem fizetõs pilótákkal, hanem korábbi nagyobb nevekkel, akik mert nem volt elég pénzük kikerültek a F1-bõl, viszont népszerûek voltak.
Szóval inkább a mindent bele híve vagyok, és "hulljon a férgese", mint ez a bohóckodás menjen még 18 futamon szinte elektromos autók hangján muzsikáló fasz és hangyász orrú autókkal!
A hangra meg van egy egyszerû megoldás:
Bemegy a cigány a Media Marktba.
-Egy hangszórót szeretnék a Mercimbe, de valami nagyon erõset, ami jó hangos tud lenni!
Az eladók egyike megmutatja neki merre találhatja a legerõsebbeket. A cigány nézegeti a sorokat, majd megtetszik neki az egyik, talán a legnagyobb ami még befér egy autóba, melyhez mikrofont is lehet erõsíteni, így hát azonnal megveszi.
Amikor hazaér, az emberei - a szokásostól eltérõen - be is szerelik neki az autóba, nagyokat csodálkozva, hogy így is lehet ...
Miután megvannak vele, a cigány kezébe veszi a mikrofont amit már rá is erõsített a hangszóróra, beül a kocsiba, majd elindul Budaörs-szerte, miközben beleordítja a mikrofonba:
- DINNYÉÉÉÉT!!
No, hacsak nem, akkor így. Suzuki sufnitunningal. 😊
A medve nem játék.
zsir uj technologia ,kurva draga,mert nem a motorrol beszelunk hanem a hajtaslancrol (robbano motoe+ers+stb stb) bele remegne sok csapat,sot,2kicsi ,lotus sztem meg is rokkanna
az akkor is megduplázná a 15-23 millió €-t,amit mondjuk a 100M alatti büdzséjû csapatok (akik már így is küzdenek eléggé) rohadtul nem tudnának kifizetni (és akkor még arról nem is beszéltünk,hogy az utaztatás költségei is megnõnének,a több alkatrész miatt)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
- Sokat tankolsz - sokat mész de nagy súllyal
- Keveset tankolsz többet jössz be de könnyebb az autód.
Persze csinálhatod azt, hogy feltekered maxra a motort és tele tankolod a verdát. Valószínûleg a súly miatt nem leszel gyorsabb mint az aki könnyebb autóval kíméletesebben megy max a vége fele gyorsulsz be. Ehhez számításokat kéne végezni.
Egyébként ez a motor tekergetés is hülyeség akkor. Legyen 2 beállítás. Verseny és Idõmérõ. Ne lehessen folyamatosan tekergetni.
Az embereknek nem megbízhatósági verseny kell hanem izgalmas. És ne azért legyen izgalmas mert vajon kibír e még 20 kört XY kocsija. (Mert a hétvége errõl szólt, a csapból is ez fojt. Nem arra mentek a találgatások, hogy ki nyer. Hanem ki tudja befejezni a versenyt.)
Ezért írtam tegnap, hogy nem kéne erre az elsõ évre motor számot korlátozni. Vagy legyen korlátozás de ne 5 hanem mondjuk minden 2. versenyre új motor. Igen drágább. (Fú de földhöz vághatja a csapatot az a +5 motor) Így legalább mennének akkor is ha már dögledezik a motor. De mennének.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
A medve nem játék.
Nekem bejön, az is jó volt ez is jó .
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Amikor Kimi elõször kigurult a Ferrarival a boxból tetszett nagyon (a Ferrarinak amúgy tényleg egész jó hangja van btw. és kicsit emlékeztet a régiekre, a Merci borzalmas, a Renault sem sokkal jobb btw)gondoltam jó lesz ez.
De ez tényleg sokkoló, hogy ennyire halk az egész. Eddig ha a másik fülébe ordítottál akkor is csak zörejeket hallot, most majdhogynem suttoghatsz majd a pálya mellett. I
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A traffikat is így lövik be pl, még itt Magyarországon is (!), lakott területen belül (50kph alapértelmezésnél) tudtommal 65kph a közigazgatási bírság alsó határa, a traffik megengedett hibahatára +- 3kph, így elvileg 68kph-ra vannak belõve. A 6kph szórással számolva így a büntetés 65kph-72kph tényleges sebességtõl kezdve várható. Azt azért hozzáteszem, hogy nem bíztatnék ezzel senkit, mert ha a helyszínen félre tudnak állítani, akkor nincs a 15kph-s tûréshatár, hanem max a már említett 3kph hibahatár, ami rossz esetben ugye akár 51-et is jelenthet (maradva az 50kph-s példánál).
Telesport
"„Az FIA technikai szakemberei a telemetria adataiból a verseny során megfigyelték, hogy túl magas az átfolyási sebesség, ezért kapcsolatba léptek az istállóval, és lehetõséget adtak nekik arra, hogy igazodjanak az õ korábbi utasításukhoz, vagyis csökkentsék úgy az átfolyási sebességet, hogy azzal a határon belül tudjanak maradni, melyet az egységesített szenzor mér. Ezzel tehát engedékenyek voltunk a csapattal. Õk azonban úgy döntöttek, nem korrigálnak” – áll az FIA közleményében."
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
amúgy a párhuzam valóban helytállóbb...Lotus igazi erõssége a gumikezelésben rejlett tavaly fõleg Kimi esetében
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sauber mindkét versenyzõjét is kizárták úgy 3 éve (Kobát és Perezt) miután a hátsó szárnyaik illegálisak voltak pont itt Melbourneben...
érdekes most, hogy agyalok az elmúlt évekbõl valamiféle kizárás itt mindig volt😄
2008: Barrichello pontjait elvették, miután piros lámpa után hajtott ki a boxba SC-os eset idején
2009: Hamiltont kizárták a hazugságügy miatt a Trullival való incidens miatt...
2011: 2 Sauber versenyzõt kizárták a hátsó szárny miatt
2014: Ricciardo kizárása most történt meg az üzemanyag trükközése okán
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
én örülnék, ha Rosberg idén megverni a celebkidet...
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
félig meddig örülök, mert reménykedem benne h Rosberg világbajnok lesz😉 Ha valaki õ nagyon megérdemelné a sikereket
A medve nem játék.
Elég bugyután nyúltak bele ismét a szabályokba.
Bár még csak egy futam ment le, és az ausztrál nem mindig a valós erõviszonyokat mutatja, pl. tavaly a Lotus és a Ferrari ment jól, mégis Vettel nyerte a VB-t.
😄
A medve nem játék.
A modinak nem az irányadónak kell lenni, akinek a stílusát kell követni különben kuss.
Ami tény, hogy egy jónak hangzó szabályváltoztatást a kocka lebutítással és szabályozással sikerült totálisan kiherélni. És a Ferrari motorokat kivéve, nem csak halkak lettek az autók, de borzasztó hangzásúak is.
Szezononként 1x lehet váltóáttételezést változtatni, a guminyomással nem lehet variálni? Hát mi a f*szom ez? Ennek mi köze akármilyen költségcsökkentéshez? Mi lesz a következõ? Futamonként max 3 elõzés pilótánként?
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"