182094
  • Master91
    Titokban a ferrari garázsban az összes szerelő elmorzsol egy kis könnycseppet, mert most már tudják, A Nagy Fernando bizony 1 kiállással meg csinálta volna a futamot. Valóban bánhatja a Ferrari hogy elengedte. De sebaj, McLaren Hondával csak úgy húzza a győzelmeket!

Ja nem, még pontja sincs.
    Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.04.20. 12:39:12
  • allock #154192
    szerintem van 200% is, sőt SPM fokozat is lenne eldugva a kormányon

• lac coo
    En nem vagyok semilyen fun, de tippem szerint nem ment volna el, leginkabb mert meg nincs ott annyira a ferrari.
  • Totti5
    Jajajaj Alonso most nyerne ezzel lol... Vettel meg nem tud előzni lol...
  • Cserpák Károly
    Itt jön ki a különbség Vettel. és Alonso között. Időmérőn is az a pici plusz hiányzott, amit Alonso hozzá tudott tenni a Ferrarihoz, az a 130%, és ott lett volna közvetlenül Hamilton mögött, vagy elé is kerülhetett volna.
    Futamon meg teljesen kijött a különbség kár is róla beszélni. ALonso futamot nyert volna, Vettel a Redbullal a legjobb autóval a mezőnyben sem tudott előzni, most az egyik legnagyobb végsebességű Ferrarival sem ment neki, ennyit róla.
    A Ferrari bánhatja, hogy elengedte Alonsot.
  • Count Adyn
    Ha Vettel nem fékezi el az elején, vagy elengedi Kimit utána, elég szoros lett volna a vége azért ennek:)
  • BooMiller
    Mondjuk ez komolyabb probléma:))

"Christian Horner jelentette be a viadal után. „A leintést követően minden tűzijáték elsült, a motoruk pedig nyilvánvalóan szeretett volna csatlakozni hozzájuk” – jegyezte meg szellemesen a brit szakember. „200 méterrel a cél előtt ment tökre, de szerencsére volt annyi lendület az autóban, hogy Daniel át tudjon haladni a célvonalon. Azt hiszem, ez a motor már csak dohányzóasztal lehet. Barcelonában a negyediket használja majd!”
  • BooMiller
    Megnéztem volna én is hogy mihez kezd KImi:) Te sajnálod mert így nem tudtad fikázni:)))
    Magyarul te azt vártad hogy nem tudja megelőzn, a Kimi fanok meg hogy úgy előzi meg mint Fisicot annó:DDDDDD
    Utoljára szerkesztette: BooMiller, 2015.04.20. 09:20:32
  • lac coo
    Igen pont kimelos versenye volt mmost :)))
    De a lenyeg hogy kar erte.....
  • BooMiller
    Valamilyen szinten igen:)) Hányszor szóltak hogy kímélje? Csak amit beadtak?Ennyi erővel a gumit is szét lehet gyalázni és a PIrelli a hibás nem a driver:DDD
    Utoljára szerkesztette: BooMiller, 2015.04.20. 09:12:20
  • lac coo
    Mindegy, akkor sem vezetoi hiba volt.... :)
  • BooMiller
    Annyira hiba mint amikor elkopik a gumi:DD
  • BooMiller
    Legjobb az egyik ezt mondja a másik meg azt:)

Lewis Hamilton is hasonló gondokkal bajlódott. „Hibaüzenetet küldött, a pedál előbb túl kemény volt, majd beesett. És amikor utóbbi történik, az általában fékhibát jelez, szóval ilyenkor nemigen tudod, mi is történik. Elég gyorsan sikerült reagálnom erre, változtattam a kapcsolókon, és visszatért. Lényegében újraindítottam az elektronikus fékrendszert” – mondta a győztes.
    Főnöke, Toto Wolff nem győzte hangsúlyozni, nem Rosberg hibázott a hajrában. „Ez nem az ő hibája volt, hanem a miénk. Mindkét autónál elszálltak a fékek, Nicónál másfél körrel a vége előtt, Lewisnál az utolsó körben. Aztán már nem tudtuk őket működésre bírni” – magyarázta.
  • BooMiller
    Legközelebb ha nagyon kopik a gumi, akkor meghibásodott a gumi:))
  • BooMiller
    Nem látom a fékhibát, ja hogy szarul volt be állítva és elmelegedett.. sorry

fékhiba....
  • BooMiller
    Mire gondolsz?
  • Stockbauer33 #154177
  • Stockbauer33 #154176

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.04.20. 02:27:04
  • Stockbauer33 #154175
  • Master91
    es ezt te komolyan is gondolod?
  • McCartman
  • desigo
    sokat javult a technika
    majdnem kibírta végig :)
  • mcmoha
  • lac coo
    Még csak megsem blokkolta az elsőt, szóval az nem elfékezés volt :))))

PPersze mindegy, a vége számít, de megnéztem volna sikerül-e elmenni a Ferkának mellette !
    Szvsz nem ....
  • BooMiller
    Persze leírta valaki, majd pár nap múlva kiderül..
  • G_ArchAngel #154168
    "Lewis Hamilton végig uralma alatt tartotta a Bahreini Nagydíjat, a végén azonban ráijesztett a technika. A brit világbajnok és csapattársa Nico Rosberg a végsőkig kicentizett előnyt őrizgettek az utolsó körökben a nagyot hajrázó ferraris Kimi Räikkönen előtt, amikor másfél körrel a leintés előtt mindkettejük autóján meghibásodott az elektronikus hátsó fékrendszer. Rosberg elvesztette a pozícióját, amikor az utolsó előtti körben rövid látogatást tett az első kanyar bukóterében, ám Hamiltonnak sikerült az első helyen átgurulnia a célvonalon."

motorsportal.hu
  • BooMiller
    "Mindkét Mercedes elektromos hátsó féke feladta" ezt még nem olvastam sehol mert akkor nem értek volna célba de hát itt csak szép lehet az ember:D
  • BooMiller
    Azt nem mondtam hogy rossz volt a fék, csak hogy gondjai akadtak:) Haminal meg sima melegedés volt semmi más..... Rosbergnél egyből bekamuzott a csapat hogy a PR meg a lelke rendben legyen, de szegény k. bajban van idén.
    Ahogy Berger írta hogy most azt kapja amit ő Sennától.
    Utoljára szerkesztette: BooMiller, 2015.04.19. 19:45:30
  • benőmenő
    A lekörözöttek mögött melegedtek fel a fékjei, de a rádión a brake by wire-re panaszkodott.
  • lac coo
    :D

Jóvan akkó ! :)
  • BooMiller
    Most olvastam írta hogy gondjai akadtak a fékkel, ezt el is hiszem:)
  • BooMiller
    Ezt honnan mert Hami melegedésről beszélt.. Rosbergnek meg mondták rádióban amit a mai F1-ben 90%-ban nem hiszek el...
  • G_ArchAngel #154161
    Mindkét Mercedes elektromos hátsó féke feladta.
  • BooMiller
    Véleményem szerint lófaszt volt ott fékhiba, max Rosberg lábában...
  • lac coo
    Ez jo verseny volt, sajnalom, hogy Kimi fekhiba miatt ment el Rozsi mellett, megneztem volna mihez kezd a Mercedessel.
  • desigo
    Vettelnek nem sok hiányzott,hogy nekimenjen Bottasnak.
  • desigo
    A fék túlmelegedett.
  • G_ArchAngel #154156
    Mi volt ez a Hamiltonnak még egy kört nem bírt volna az autója amit Wolff mondott?
  • bakkerman
    Hami 3. címét a két Ferrari fogja kikaparni :D Ha így folytatják,szép körbeverés lesz,Lajos meg hülyére nyeri magát :D
  • BooMiller
    Na nincs probléma egyből ott van Kimi:)