182094
  • Totti5
    Érdekesek a piros motívumok, felülről szépen látszik. Látványos mindenkép.

Jó volt olvasni a boxutca facebook kommenteket, tisztára meglepő hozáállással, ment a köcsögök ahelyett hogy javítanák az autót erre pazarolják az időt :)))
  • Pluskast
    A narancs sárga festéssel jobb.
  • Magnum PI
    Biztos rájöttek, hogy ha leszedik festéket akkor 1 kilóval könnyebb lesz a verda
  • Count Adyn
    Egész jól néz ki
  • bakkerman
    „Szóval Nico nem olyasvalaki, aki a földbe van döngölve. Nagyon apró különbség van köztük, ami elég volt Lewisnak ahhoz, hogy megszerezze a pole-t, és kontroll alatt tartsa a versenyt. Ha Nico végez előrébb az időmérőn, teljesen másképp alakulhatott volna a történet.”

Istenem :D Meg a tavalyi év vége is teljesen máshogy alakulhatott volna,ha Rosberg nyeri a futamokat és nem Lewis :D Eddig idén szarnak van csapva a német,időmérőn 1 körön lassabb,de még futamon se tudja tartani a lépést a brittel.A csapata persze bíztatja,mert mi mást mondanának,de azért nem csak apró különbségek vannak köztük. De még ezek "az apró különbségek" amikről beszél Wolff,ezek is elegendőek a világbajnoki címhez
    Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.05.05. 16:11:12
  • Stockbauer33 #154308
    http://www.f1vilag.hu/hirek/mercedes-szerint-rosberg-visszavag-majd-hamiltonnak
  • Gabor77
    Börni nemnormális...felhúzzák a sok pályát, és amiből nem jön pénz, azok 1-2 évig bírják. Magny azért lett kihúzva a versenynaptárból, mert a "semmi" közepén van a pálya, nincsenek szállodák a pálya körül, infrastruktúra nagyon gyér..ennyi pénzből simán rittyenthettek volna köré egy várost, ahogy koreába is ígérték (igaz abból semmi se lett) :D
  • Pluskast
    Az, hogy néző nem lesz az másodlagos kérdés :) A lényeg, hogy Bernie még több pénzhez jusson. Hiába no a lánya sokba kerül :))
  • Palinko
    Na igen a török pálya nagyon jó volt, azt is bűn volt kivenni. Szimulátorban is nagyon élveztem
  • BooMiller
    Jó kis pálya az fasza autókkal jó versenyek vannak.. biztos Bakiban is remek lesz a legújabb tilke szaron.... van jó pályája ott meg néző nincs:)) A Türkei pálya..
  • Palinko
    ja az is jó lenne, vagy egy Nürburgring leghosszabb verzió :D

meglepett, hogy másoknak is hiányozna a Monza, azt hittem csak én szeretem a pályát, a többieknek meg unalmas :D
  • BooMiller
    Az sem rossz de tőlem jöhet az Indy is egy Monza/Imola/Spa/Magny/Hocken/Suzuka/SaoPaulo pályákkal:))
  • Palinko
    F1 classics, a régebbi gépekkel :D
  • Pluskast
    Pénzéhes vén sutyerák Bernie szerint az azeri futam tökéletesen jó lesz helyette (anyád picsája).
  • BooMiller
    Már nem sokat kell kidobni és lehet indítani ellen szériát mert meg lesznek a történelmi pályák, akkor meg mehet a picsába...
  • Palinko
    Monzát is kihúzták a versenynaptárról? se németország se olasz? és ilyen félnomád országok miatt? lassan még annyian sem fogják követni ezt mint ezidáig. Bernie teljesen tönkreteszi, na de már nem sokáig.
  • Pluskast
    Ja csak ezért odadobni Monzat....... Végül is csak kb azóta rendeznek ott futamokat mióta Monacóban, de hát a pénz és a profit mindent felülír ugye.
  • Botond #154296
    Iránban nem robbantgatnak többet, mint mondjuk Bahreinben, és ha jól emlékszem Bahreinben a tömegbe is gyakrabban lőnek, mintha maradt is volna el futam ilyesmi miatt.
  • repvez
    És akkor Iránhoz mit szóltok mint verseny helyszin? Eléggé el kell gurulni a gyógyszernek ha már ilyen helyek felmerülnek , mikor szinte a terrorizmus központja van ott.Mit gondolnak, hogy arra a hétre majd nem fognak robbantgatni meg fejet levágni, mikor a legnagyobb nézettségre tehetnek szert egy ilyen alkalomhoz ?
  • desigo
    Max and podium girls.

• AnuluWork #154293
    Szerintem a legkisebb baj Bakuval lesz. Korrekt város lett belőle az olaj miatt. Semmivel sem rosszabb - sőt! -, mint Budapest volt 1986-ban, vagy most Bukarest, Belgrád, Zágráb, esetleg Szófia.

• maffioso
    Európa játékokat is ott rendezik. Szánalmas. Kint van a halál faszában Ázsiában, mi a picsáért viszik oda Európát?
  • bakkerman
    európa nagydíj (Baku)

Zseniális tényleg,Azerbajdzsánban rendezni európa nagydíjat...de legalább börni megint jól jár,az a lényeg!
  • AnuluWork #154290
    2016?

Orosz nagydíj, Szocsi, Május 1. :)
  • AnuluWork #154289
  • Palinko
    azt hittem megjött a benzinszámla
  • RatBaG #154287
  • Palinko
    jaja teljesen egyetértünk, ez a 10 másodperc soknak tűnik, régen nem sokkal volt lemaradve egy B groupos rallyautó a korabeli F1es géphez képest :D

a 24 órások meg nem nagyon mennek mostanában, báris mintha hallottam volna a Le Manse körül valamit. szóval nagy képmutatás.
  • repvez
    igen fontos a környezet kimélő autók létrehozása,de ahhoz az kell, hogy tartósak legyenek vagy hamar megtalálják a megoldást a felmerülő problémákra ÉS az F1 minden csak nem az amiben ezt meg tudják valósitani, mert nem mennek olyan sokat hogy a tartósságot teszteljék és anynira lekorlátozták a teszteléseket, hogy a fejlődés nagyon lelassitották.
    A tartósságot a 24 órás versenyeken lehet tesztelni, mert ott kapja az ivet a motor a gyors fejlesztést meg az lenne, ha nem 4 motort használhatnának egy évben hanem mint régen akár versenyenként u fejlesztés és ami a csövön kifér minden versenyen.
    Semmi sporolás meg 100kg uza. Ez itt nem erről kéne hogy szoljon.
    2004 óta 10mp-et lassultak. és itt nem a végsebességet kéne nézni a kanyarokban lehetne elérni gyorsulást , évről évre a kör rekordokat kéne feszegetniük ,mert az jelzi a fejlődést .

Ez olyan mintha az olimpián nem az nyerne aki a leggyorsabb hanem aki a legtovább birja visszatartott levegővel az uszást.
  • desigo
    Jules Bianchi Health Update: F1 Racer out of artificial coma breathing unaided and declared in a 'stable condition
  • Stockbauer33 #154283

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.05.02. 12:21:00
  • maffioso
    Többnyire ott kong a lelátó, ahová kurvára fölösleges volt vinni a versenyt. Baku is ilyen lesz.
  • desigo
    A közönség viszont megőrül mert látványos és csinálják a showt.
    Egy-két F1-es futamon meg kong a lelátó az ürességtől...
  • b-type
    Sztem el van csúszva a dolog, nem annyira a környezetkímélés a lényeg mint az energia visszanyerés és hasznosítás...ami + környezetkímélő...
    Nagy lehetőség, és nagy terület...a jelenlegi LMP autók..bár külön energiakategóriában futnak, pl: Porsche 919 LMP-H Hybrid 500Le jön a robbanómotorból de ... 900LE teljesítményt tesznek le hybrid hajtásban.
    ..és ez még lófsz :) ...az F1-nek is figyelnie kell, mert pikk-pakk letolják az LMP-k hiába próbálja az FIA nyomni lefele.

Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.05.01. 14:16:27
  • G_ArchAngel #154279
    valahol volt egy osszehasonlitas, hogy a logisztika/verseny kozben elkovetett legszennyezes sokkal-sokkal nagyobb, mint az osszes versenyautoe, az osszes futamon
  • Palinko
    én azt mondom, hogy fontos a környezetkímélő motorok létrehozása, de nem a versenyen, mert az annyira elenyésző terhelés, hogy csak na!
  • bardocz
    Ez már nem is gond, itt vannak olyan sokak számára felfoghatatlan dolgok, mint pl a kanyarok, nem csak rá kell lépni egy pedálra, és menni egyenesen.
  • Master91
    voltam hasonlón, meg van a maga feelingje, nekem baromira bejött, hiába nem jön át sok mindenkinek videón
    mondjuk Ő nem tötyög
  • bardocz
    De még csak nem is látványos meg izgalmas, ahogy 50nel tötyögnek :D
  • repvez
    Aztán még a F1-nek kell környezet tudatos meg hibrid Motorokat épiteni, hogy ne szennyezzék a körnezetet aha persze..