FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
A Ferrarit viszont rossz volt nézni hiszen ennél erõsebb pilótapáros nem nagyon lehetne és mégis úgy elõzik meg õket, hogy védekezni sem tudnak. Ebbõl nem, hogy VB de még dobogó is csak nagy mákkal lesz. El nem tudom képzelni, hogy ebbõl a gödörbõl tudnának VB-t nyerni. Az egy olyan nagy csoda lenne, ami még nem nagyon volt az F1ben, legalábbis az utóbbi 10 évben biztosan nem.
..ha erre gondolok még mindig ingatom a fejem, és el kell olvassam ALonso mondatait, hogy a következõ pályákon jobbak lesznek azért ennél.
Az elektromos sportmotor témájú cikk fejléce jut róla eszembe valami 20 éves motoros újságból: -nehéz de legalább gyenge-
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Majd direkt rosszabbakat kapnának nehogy lenyomják a gyári Mercit.. ?
Azért megy nekik jobban mert velük lett fejlesztve a motor. Õk az elsõdlegesek, mint a Renaultnak az RB, Ferrarinal meg a Ferrari.
Õk már tudták hogy milyen lesz a motor mikor a kocsit építették, a többi Mercedeses meg nem tudott még akkor annyit a motorról.
Annyit elképzelhetõnek tartok, hogy a jobban sikerült darabokat betartják maguknak, azt viszont már nem hinném, hogy technikailag is eltérés lenne a saját és a kiadott motorok között.
Az lehetséges, hogy saját maguknak egy jobb motort raknak be, amibõl nem adnak senki másnak? Vagy csak ennyivel jobb az aero csomagjuk?
http://gaborszantai.co.uk/
„A bajnoksággal kapcsolatban kérdeznek az elsõ nagydíj óta, csütörtökön, pénteken, szombaton és vasárnap. A média azt akarja, hogy egyszer azt feleljem, nem, nem hiszek már a bajnoki címben. Erre a válaszra várnak, de nem kapják meg mindaddig, míg matematikai esélyem van. És remélhetõleg Abu-Dzabiig negatív választ kapnak. Még hosszú út áll elõttünk. A Mercedes fantasztikus volt, egyetlen hibát sem vétettek. De láthattuk a Brawn GP-t is dominálni, majd szenvedni. Megvan a szükséges hátterünk, tehát csakis rajtunk áll, hogy jó munkát végezzünk. Ez a pálya a szempontunkból az egyik legrosszabb, Kínában sokkal versenyképesebbek leszünk. Elõtte lesz még itt egy tesztünk, és mindkét napon vezetni fogok. Nem fogok lazítani, amíg nem változik a helyzetünk”
én nagyon bírom ezért.
Jelenleg csapaton belül 26:7 az arány pontokban, mindhárom futamot a csapattárs elõtt fejezte be, tehát nincs miért magyarázkodnia, ennyi van benne, egy másik világbajnok sem tud belõle kihozni jobbat.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Itt nem a mázli gyõzött! 😛
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
FI szépet ment, bár a szívemhez nekem Hülk áll közelebb, de így se rossz.
RB elképesztõ, hogy mit kihoz ebbõl a fostalicska Rönó motorból.
Williamseknek sajna nagyon nem jött jól SC, pedig nekik szurkoltam 3.-4. helyért.
Ferrari egy katasztrófa, ez a 2+1 pont is csoda (vagy inkább mázli)... Mekik nem esnek ki, még ennyi se lett volna.
A futam egész nézhetõ volt (najó, kurvajó, nekem nagyon tetszett)... kis szépséghiba a Mercik egyeduralma, de legalább (még?) nincs team order, ment a harc a gyõzelemért is.
Maldonado hozta a formáját, ott egy pillanatra elkezdtem aggódni a mexikóiért, de gondolom csak egy "reboot" kellett neki, brutális lehetett ezt belülrõl átélni... #147991 harmadik kép aztakurva...
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Hami megint megúszta:S, remélem Rosberg visszavág
Force India pozitív meglepetés, a Williams benézte a SC-al, a Ferrari bûnrossz a Red Bull mázlista volt a SC-al, de Riccnek örültem, mert jó versenyt futott...
Buttont sajnáltam simán 5. helyen haladt, de Magnussennel együtt ezen a versenyen csõdöt mondtak...év eleje nem így indult...
Ez meg rólad árul sok mindent😊
Aztán az hogy nem érti mi az hogy privát az már más kérdés😄D Nem érti hogy nem azért nem írom ide mert nem merem hanem mert neki szánom nem a többi embernek😊
De nem véletlenül jutott erre a szintre ez a topic hogy szinte nem is ír ide senki, mivel akármilyen hangnemben írsz ha vettelkére negatív fogja és kitörli😄DDDD Azzal sincs tisztában mi a házigazda feladata..
Azért az elég durva, ide már több kell a többieknek mint egy két új alkatrész 😄D
Ricc ügyes pilóta, nagyon jól megy! Hogy jobb e tud lenni mint Vettel az majd év végén kiderül, mert most nincs semmi alap, mindkettõ szerzett már dobogót, mindjettõ kiesett technika miatt és ma Ricc végzett elõrébb. Ebbõl semmi nem szûrhetõ le, csak hogy a RB a dobogóra is nehezen ér fel. Ilyen pályákpn ahol sok az egyenes ezzel a rönó motorral az is csoda hogy nem vesztek el mint a Ferrari ( bár ott nem csak a motor a gond ).
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"