182278
  • Fernandooo #154896
    Hami hozta amit kellett, szépen elcicázott a reménytelenül teperő Rosberggel, Vettel és Massa adta a showt (azt a keveset), Grosjean és Kimi nem tagadták meg magukat, a McLaren-Honda szánalom és totál megértem Alonsot, Bottasnak ölébe hullott a dobogó, aztán kb. ennyi. A klasszikust önkényesen kiforgatva: Sok semmi nagy hűhóval. Na jó, Hami győzelmének örülök.
  • Papa01 #154895
    Ez a futam nem sok semmi volt. :(
  • Norbi1990
    Meg az, hogy Maldonado megszerezte idei első pontjait
  • Totti5
    Kimi megint kapott Vetteltől egy nagy tockost... be kellett volna hoznia a Ferrari 3. helyre... erre nem, mert elrontja, úgy ahogy senkit más.
  • nearo
    hát ehelyett tanulhatam is volna, jobban járok...
    najó, vettel meg massa szépet mentek
  • Norbi1990
    Egyetlen említésre méltó esemény a Massa vs Ericsson csata volt.
  • Pluskast
    Szerintem adjuk oda az első helyet Hamiltonnak fejezzük be az idényt és lapozzunk. Kurva unalmas az egész.
  • Stockbauer33 #154889
    Te vezettél már F1-es autót hogy ilyet írsz?A pofám leszakad mekkora királyok irogatnak ide.A nagy kedvencem mikor az ide író olyan lazán elirányítana egy Forma1-s csapatot mint a . . . . és persze mit keres ott az akit odaválasztottak
  • Botond #154888
    Gyász ez az egész, nem is értem minek kapcsoltam már megint oda vacsora közben. Mondjuk legalább az 5-6 éves gyerekeim élvezik, nekik nincs viszonyítási alapjuk. Ők lefeküdtek aludni, Alonso kiesett, kikapcsolom asszem.
  • szabii98
    Alonso kezdi unni már sztem :D de twitterre megy majd az üzi hogy most is gyorsultunk
  • Peppus
    Balfasz Kimi ezt minden éveben megcsinálja ebben a kanyarban :D
  • desigo
    Szerencse,hogy nem volt ütközés
  • szabii98
    na Rai versenye el is ment
  • Firerock
    Vicc kategória ez a DRS... De így legalább Vettel is tud előzni.
  • repvez
    elvileg ez is élő lesz
  • Master91
    3-4 futammal ezelőtt ezen néztem végig

vagy az idő mérő volt? már nem tudom
  • nearo
    Ja, én is nézem, hogy van ilyen... ez működni fog? Rémlik valaki mondta itt régebben, hogy a futamra lelövik... de nem tudom pontosan mi volt.
  • Master91
    http://www.mediaklikk.hu/media-lejatszo/?ch=3
  • Master91
    Én is kérek :D
  • Master91
    Hamilont megelőzi és össze ütköznek
  • Stockbauer33 #154876
  • desigo
    Kimi versenye ma min fog elmenni?
  • nearo
    kérek szépen majd egy streamet, előre is köszönöm annak aki ad :)
  • Stockbauer33 #154873

• Fernandooo #154872
    Oké, ezt így már elfogadom, hát majd meglátjuk, bár én nem hiszem, hogy Hamiltont el lehet majd kapni.
  • G_ArchAngel #154871
    A futamokon ő nem igazán hibázott, ha mások sem mentek neki és a csapat sem szúrta el, akkor ő a legjobb a gumikkal és konstans köridőkkel Hamilton után. A hátrányát mindig az időmérős gyengesége miatt kellett leküzdenie. Most ez sincs, szóval bizonyíthat. Nem számítok győzelemre, de ha a csapat és ő jól játszanak össze, akkor a második hely meglehet.
    Persze a fene sem tudja, hogy Bottas mire lesz képes, nekem ő a sötét ló, aki ki tud szúrni Raikkönennel és Rosberggel is.
    Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2015.06.07. 13:57:29
  • Fernandooo #154870
    :DDD A mercik meg addig nem csinálnak semmit, nem is kell őket számításba venni, hát hogyne, meg azt, hogy a finn messze nem azt a formáját hozza most már évek óta, amit kellene... Futamgyőzelem... :DDD
  • Dodo55
    Bíztató az is, hogy ebben az évben megint olyan autó van alatta, ami nem akadályozza a jó rajtjait. Ha hozzávesszük még a várható versenytempóját, illetve a pálya magas nehézségi fokozatát (gyors és veszélyes, nagyon előtérbe kerülnek a vezetői képességek), akkor elég reális esélye van a győzelemre is.
  • twi452
    Miért nem? Nem ő fog vezetni? :D
  • repvez
  • AnuluWork #154866
    Kimi páratlan helyről indul, viszonylag előlről, rá figyel a Ferrari. Ha nincs semmi baj az autóval és a Lotusok közül se amortizálja le senki az első kanyarban, a pénteki tempó alapján ezen a pályán jól mehet. Nem rajta fog múlni, az tuti.
  • mcmoha
    Jót csatáznak majd Verstappennel.
  • bakkerman
    A szabaly az szabaly
  • allock #154863
    ettől függetlenül dobogóesélyes itt is
  • Totti5
    Vettelt szénné büntették. Még 5 hely és 3 büntetőpont...

• Totti5
    A többiek viszont a bokszokban és egyéb fedett területen bosszankodtak, viccelődtek, múlatták az időt. Sokan a mobiltelefonjukkal babráltak, amire az MTVA kommentátora, Szujó Zoltán viccesen odavetette: Elindult az Angry Birds bajnokság...

De nem a folyton bizonyítani vágyó Sebastian Vettel telefonján, aki egészen odáig vetemedett, hogy betöltötte a Google Translate programot, majd bepötyögte, hogy „Kib....tt eső”, és az olasz fordításra bökött. Az eredményt pedig, ami úgy szólt, hogy „cazzo di pioggia”, meg is osztotta a nagyérdeművel. A Sutton képügynökség fotósa pedig volt olyan leleményes, hogy el is kapta a pillanatot.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.06.06. 16:34:37
  • mcmoha
    Vaze. Vajon mi a szar az a fék mágia.
  • Totti5
    "és ottragad az sokkal izgalmasabb verseny"

Egyel kevesebb autó a pályán. Az mitől izgalmas?
  • passatgt
    Szakítsd meg a fék-mágiát
  • repvez
    Én is ezt gondoltam,csak már ugy reagáltak a pár napja szinte ugyan erre a megállapitásomra, hogy én biztos azt akarom, hogy meghalljanak vag y megsérüljenek a pilóták.
    Természetesen erről szó sincs,de attól,hogy kiszélesiti a pályát és ottragad az sokkal izgalmasabb versenyt eredményezne és még akár a merci 1-2 befutók sem lennének előre boritékolva.

Nem is néztem, szerintem már nincs is tétje a fogadó iródákban, hoyg ki nyeri a versenyt mert mindenki a mercit rakná és nyerne