182273
  • Norbi1990
    Egyetlen említésre méltó esemény a Massa vs Ericsson csata volt.
  • Pluskast
    Szerintem adjuk oda az első helyet Hamiltonnak fejezzük be az idényt és lapozzunk. Kurva unalmas az egész.
  • Stockbauer33 #154889
    Te vezettél már F1-es autót hogy ilyet írsz?A pofám leszakad mekkora királyok irogatnak ide.A nagy kedvencem mikor az ide író olyan lazán elirányítana egy Forma1-s csapatot mint a . . . . és persze mit keres ott az akit odaválasztottak
  • Botond #154888
    Gyász ez az egész, nem is értem minek kapcsoltam már megint oda vacsora közben. Mondjuk legalább az 5-6 éves gyerekeim élvezik, nekik nincs viszonyítási alapjuk. Ők lefeküdtek aludni, Alonso kiesett, kikapcsolom asszem.
  • szabii98
    Alonso kezdi unni már sztem :D de twitterre megy majd az üzi hogy most is gyorsultunk
  • Peppus
    Balfasz Kimi ezt minden éveben megcsinálja ebben a kanyarban :D
  • desigo
    Szerencse,hogy nem volt ütközés
  • szabii98
    na Rai versenye el is ment
  • Firerock
    Vicc kategória ez a DRS... De így legalább Vettel is tud előzni.
  • repvez
    elvileg ez is élő lesz
  • Master91
    3-4 futammal ezelőtt ezen néztem végig

vagy az idő mérő volt? már nem tudom
  • nearo
    Ja, én is nézem, hogy van ilyen... ez működni fog? Rémlik valaki mondta itt régebben, hogy a futamra lelövik... de nem tudom pontosan mi volt.
  • Master91
    http://www.mediaklikk.hu/media-lejatszo/?ch=3
  • Master91
    Én is kérek :D
  • Master91
    Hamilont megelőzi és össze ütköznek
  • Stockbauer33 #154876
  • desigo
    Kimi versenye ma min fog elmenni?
  • nearo
    kérek szépen majd egy streamet, előre is köszönöm annak aki ad :)
  • Stockbauer33 #154873

• Fernandooo #154872
    Oké, ezt így már elfogadom, hát majd meglátjuk, bár én nem hiszem, hogy Hamiltont el lehet majd kapni.
  • G_ArchAngel #154871
    A futamokon ő nem igazán hibázott, ha mások sem mentek neki és a csapat sem szúrta el, akkor ő a legjobb a gumikkal és konstans köridőkkel Hamilton után. A hátrányát mindig az időmérős gyengesége miatt kellett leküzdenie. Most ez sincs, szóval bizonyíthat. Nem számítok győzelemre, de ha a csapat és ő jól játszanak össze, akkor a második hely meglehet.
    Persze a fene sem tudja, hogy Bottas mire lesz képes, nekem ő a sötét ló, aki ki tud szúrni Raikkönennel és Rosberggel is.
    Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2015.06.07. 13:57:29
  • Fernandooo #154870
    :DDD A mercik meg addig nem csinálnak semmit, nem is kell őket számításba venni, hát hogyne, meg azt, hogy a finn messze nem azt a formáját hozza most már évek óta, amit kellene... Futamgyőzelem... :DDD
  • Dodo55
    Bíztató az is, hogy ebben az évben megint olyan autó van alatta, ami nem akadályozza a jó rajtjait. Ha hozzávesszük még a várható versenytempóját, illetve a pálya magas nehézségi fokozatát (gyors és veszélyes, nagyon előtérbe kerülnek a vezetői képességek), akkor elég reális esélye van a győzelemre is.
  • twi452
    Miért nem? Nem ő fog vezetni? :D
  • repvez
  • AnuluWork #154866
    Kimi páratlan helyről indul, viszonylag előlről, rá figyel a Ferrari. Ha nincs semmi baj az autóval és a Lotusok közül se amortizálja le senki az első kanyarban, a pénteki tempó alapján ezen a pályán jól mehet. Nem rajta fog múlni, az tuti.
  • mcmoha
    Jót csatáznak majd Verstappennel.
  • bakkerman
    A szabaly az szabaly
  • allock #154863
    ettől függetlenül dobogóesélyes itt is
  • Totti5
    Vettelt szénné büntették. Még 5 hely és 3 büntetőpont...

• Totti5
    A többiek viszont a bokszokban és egyéb fedett területen bosszankodtak, viccelődtek, múlatták az időt. Sokan a mobiltelefonjukkal babráltak, amire az MTVA kommentátora, Szujó Zoltán viccesen odavetette: Elindult az Angry Birds bajnokság...

De nem a folyton bizonyítani vágyó Sebastian Vettel telefonján, aki egészen odáig vetemedett, hogy betöltötte a Google Translate programot, majd bepötyögte, hogy „Kib....tt eső”, és az olasz fordításra bökött. Az eredményt pedig, ami úgy szólt, hogy „cazzo di pioggia”, meg is osztotta a nagyérdeművel. A Sutton képügynökség fotósa pedig volt olyan leleményes, hogy el is kapta a pillanatot.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.06.06. 16:34:37
  • mcmoha
    Vaze. Vajon mi a szar az a fék mágia.
  • Totti5
    "és ottragad az sokkal izgalmasabb verseny"

Egyel kevesebb autó a pályán. Az mitől izgalmas?
  • passatgt
    Szakítsd meg a fék-mágiát
  • repvez
    Én is ezt gondoltam,csak már ugy reagáltak a pár napja szinte ugyan erre a megállapitásomra, hogy én biztos azt akarom, hogy meghalljanak vag y megsérüljenek a pilóták.
    Természetesen erről szó sincs,de attól,hogy kiszélesiti a pályát és ottragad az sokkal izgalmasabb versenyt eredményezne és még akár a merci 1-2 befutók sem lennének előre boritékolva.

Nem is néztem, szerintem már nincs is tétje a fogadó iródákban, hoyg ki nyeri a versenyt mert mindenki a mercit rakná és nyerne
  • b-type
    Ezt sehol egy szóval sem említi. Senki nem akar sérülést.
    Annyit akar hogy legyen következménye a hibának, súlyos következménye...a sóderágy az, akár benne is ragadhatsz.
    A 'neki kell mennie' akár fordítási hiba is lehet, de gondolhat másra is, valami energiaelnyelő cuccra, mint a modern bála...de nem a versenyzők biztonságának kockáztatásáról berszél, hanem a futam folytatásának kockázatáról.
  • Master91
    „A sportág történetét azzal kezdték el fölszámolni, hogy kivették az olyan helyszíneket, mint San Marino, hogy a nagy és gagyi arab országokba menjenek, ahol senkinek lövése sincs az F1-ről”

" Nem törődnek a szurkolókkal, akik ismerik a sportág történetét, és a pályákkal, amelyeket úgy imádtak, ahogy voltak.”

Egyet értek.

"Semmi értelme könnyíteni az előzéseken, mivel így csak értéktelenebbé váltak a manőverek. A múltban ha valaki előzött, az emberek azt gondolták magukban, hű, ez bámulatos volt."

Valóban már egy ideje ritkábban látni epic előzéseket, szerencsére azért vannak. De általában azért lesz epic, mert akit előznek vagy 5-7 körrel öregebb gumival megy elől.

"A Porschéval minden egyes körben nyomom. A Forma–1 inkább a hosszú távról szól. Az emberek nem ezt szeretnék hallani, de mégis ez a helyzet” – állapította meg a német. "
    Ja. Szólnak a boxba, hogy 3 másodperccel lassabb köröket menj, mert spórolunk a gumival. Remek. Nem hogy inkább nyerj még körönként 5 tizedet, és utol éred az előtted lévőt

• repvez
    "Lennie kell valaminek a pálya szélén, neki kell mennie, bele kell csúsznia a kavicságyba. A szurkolók azt akarják látni, hogy a hibákért súlyos árat fizetnek”

Most akkor Eddie Irvine is azt akarja, hogy megsérüljön valaki? Mert ugye Fernandooo-tól én ezt a választ kaptam ,mert ugyan ezen a véleményen vagyok.Pedig nem csak azt ,hogy tényleg legyen valami olyan esemény ami kiszámithatatlan és nem a boxból tervezhető és ha hibáznak annak legyenek következményei.
  • Totti5
    Hamilton rádió Monaco, vágatlan!

Bonnington: Tehát emlékeztetőül, biztonsági autó, virtuális biztonsági autó. Figyeld a kijelződet és a táblákat! Maradj mindig pozitív tartományban! Maradj pozitív! És kint maradsz.

Bonnington: Kint maradsz, maradj pozitív!

Bonnington: Rendben, Lewis, beküldték a biztonsági autót.

A csapat első szándéka szerint tehát kint akarta tartani bajnokát. Téves adataik alapján azonban úgy gondolták, Hamilton kerékcserével együtt is megtarthatja vezető pozícióját, így megadták a lehetőséget versenyzőjüknek, hogy maga döntse el, kiáll-e.

Hamilton: Biztosak vagytok benne, hogy a legjobb kint maradni?

Bonnington: Nem, a kör végén bejövünk a boxba. A kör végén bejövünk a boxba. Maradj pozitív! Maradj pozitív! Másfél kanyarunk van opciós gumikért jönni. Hacsak nem mondasz mást nekünk.

Bonnington: Rendben, Lewis, kérlek, erősíts meg.

Bonnington: Rendben, akkor kint maradunk. Kint maradunk. Kint maradunk. Kérlek, erősíts meg a rádión!

Hamilton ekkor azt mondja, véleménye szerint érdemesebb lenne kereket cserélni.

Hamilton: Fiúk, ez nem jó. Ezek a gumik teljesen lehűltek. Mindenki az opciósokon lesz.

Bonnington: Rendben, vettük, vettük! Box, box, box, box!

Bonnington: Szakítsd meg a fék-mágiát. Vigyázz a boxbejáratnál. RS-mód, RS-mód!

Bonnington: Szakítsd meg az RS-módot! Figyelj a boxkijáratnál a vonalra!

Hamilton visszatér a pályára, ám Nico Rosberg mögött, Sebastian Vettel mellé.

Hamilton: Mi történt, srácok? Srácok, mi történt?

Bonnington: Rendben, Lewis, visszaestünk. Megnézzük, vetünk rá egy pillantást. Megnézzük a videót. Hagyd, hogy melegedjen a fék!

Miután Hamilton besorol Vettel mögé, a Mercedes még bízik benne, hogy előzhet lágyabb és frissebb abroncsain.

Bonnington: Lewis, elveszítettük a irányító-rendszert. Talán valamit tehetünk, hogy felülírjuk a DRS-t.

Hamilton: Elveszítettem ezt a versenyt, igaz?

Bonnington: Nem, ha az ő gumijuk lehűl. Elsődleges abroncsokon vannak, te pedig nagyon jó opciósokon.

Hamilton: Hány kör van még?

Bonnington: 13 kör van még hátra.
  • mcmoha
    Monaco nem fizet.