182278
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Fernandooo #154896 Hami hozta amit kellett, szépen elcicázott a reménytelenül teperő Rosberggel, Vettel és Massa adta a showt (azt a keveset), Grosjean és Kimi nem tagadták meg magukat, a McLaren-Honda szánalom és totál megértem Alonsot, Bottasnak ölébe hullott a dobogó, aztán kb. ennyi. A klasszikust önkényesen kiforgatva: Sok semmi nagy hűhóval. Na jó, Hami győzelmének örülök. -
Ez a futam nem sok semmi volt. :( -
Meg az, hogy Maldonado megszerezte idei első pontjait
-
Kimi megint kapott Vetteltől egy nagy tockost... be kellett volna hoznia a Ferrari 3. helyre... erre nem, mert elrontja, úgy ahogy senkit más. -
hát ehelyett tanulhatam is volna, jobban járok...
najó, vettel meg massa szépet mentek -
Egyetlen említésre méltó esemény a Massa vs Ericsson csata volt. -
Szerintem adjuk oda az első helyet Hamiltonnak fejezzük be az idényt és lapozzunk. Kurva unalmas az egész. -
Stockbauer33 #154889 Te vezettél már F1-es autót hogy ilyet írsz?A pofám leszakad mekkora királyok irogatnak ide.A nagy kedvencem mikor az ide író
olyan lazán elirányítana egy Forma1-s csapatot mint a . . . . és persze mit keres ott az akit odaválasztottak 
-
Gyász ez az egész, nem is értem minek kapcsoltam már megint oda vacsora közben. Mondjuk legalább az 5-6 éves gyerekeim élvezik, nekik nincs viszonyítási alapjuk. Ők lefeküdtek aludni, Alonso kiesett, kikapcsolom asszem. -
Alonso kezdi unni már sztem :D de twitterre megy majd az üzi hogy most is gyorsultunk -
Balfasz Kimi ezt minden éveben megcsinálja ebben a kanyarban :D -
Szerencse,hogy nem volt ütközés -
na Rai versenye el is ment -
Vicc kategória ez a DRS... De így legalább Vettel is tud előzni. -
elvileg ez is élő lesz -
3-4 futammal ezelőtt ezen néztem végig
vagy az idő mérő volt? már nem tudom -
Ja, én is nézem, hogy van ilyen... ez működni fog? Rémlik valaki mondta itt régebben, hogy a futamra lelövik... de nem tudom pontosan mi volt. -
http://www.mediaklikk.hu/media-lejatszo/?ch=3 -
Én is kérek :D -
Hamilont megelőzi és össze ütköznek
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Stockbauer33 #154876 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!dobogós lesz ma -
Kimi versenye ma min fog elmenni? -
kérek szépen majd egy streamet, előre is köszönöm annak aki ad :) -
Stockbauer33 #154873
-
Fernandooo #154872 Oké, ezt így már elfogadom, hát majd meglátjuk, bár én nem hiszem, hogy Hamiltont el lehet majd kapni. -
G_ArchAngel #154871 A futamokon ő nem igazán hibázott, ha mások sem mentek neki és a csapat sem szúrta el, akkor ő a legjobb a gumikkal és konstans köridőkkel Hamilton után. A hátrányát mindig az időmérős gyengesége miatt kellett leküzdenie. Most ez sincs, szóval bizonyíthat. Nem számítok győzelemre, de ha a csapat és ő jól játszanak össze, akkor a második hely meglehet.
Persze a fene sem tudja, hogy Bottas mire lesz képes, nekem ő a sötét ló, aki ki tud szúrni Raikkönennel és Rosberggel is.
Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2015.06.07. 13:57:29 -
Fernandooo #154870 :DDD A mercik meg addig nem csinálnak semmit, nem is kell őket számításba venni, hát hogyne, meg azt, hogy a finn messze nem azt a formáját hozza most már évek óta, amit kellene... Futamgyőzelem... :DDD -
Dodo55 #154869 Bíztató az is, hogy ebben az évben megint olyan autó van alatta, ami nem akadályozza a jó rajtjait. Ha hozzávesszük még a várható versenytempóját, illetve a pálya magas nehézségi fokozatát (gyors és veszélyes, nagyon előtérbe kerülnek a vezetői képességek), akkor elég reális esélye van a győzelemre is. -
twi452 #154868 Miért nem? Nem ő fog vezetni? :D -
-
Kimi páratlan helyről indul, viszonylag előlről, rá figyel a Ferrari. Ha nincs semmi baj az autóval és a Lotusok közül se amortizálja le senki az első kanyarban, a pénteki tempó alapján ezen a pályán jól mehet. Nem rajta fog múlni, az tuti. -
Jót csatáznak majd Verstappennel.
-
A szabaly az szabaly -
ettől függetlenül dobogóesélyes itt is -
Vettelt szénné büntették. Még 5 hely és 3 büntetőpont...
-
A többiek viszont a bokszokban és egyéb fedett területen bosszankodtak, viccelődtek, múlatták az időt. Sokan a mobiltelefonjukkal babráltak, amire az MTVA kommentátora, Szujó Zoltán viccesen odavetette: Elindult az Angry Birds bajnokság...
De nem a folyton bizonyítani vágyó Sebastian Vettel telefonján, aki egészen odáig vetemedett, hogy betöltötte a Google Translate programot, majd bepötyögte, hogy „Kib....tt eső”, és az olasz fordításra bökött. Az eredményt pedig, ami úgy szólt, hogy „cazzo di pioggia”, meg is osztotta a nagyérdeművel. A Sutton képügynökség fotósa pedig volt olyan leleményes, hogy el is kapta a pillanatot.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.06.06. 16:34:37 -
Vaze. Vajon mi a szar az a fék mágia.
-
"és ottragad az sokkal izgalmasabb verseny"
Egyel kevesebb autó a pályán. Az mitől izgalmas? -
Szakítsd meg a fék-mágiát
-
Én is ezt gondoltam,csak már ugy reagáltak a pár napja szinte ugyan erre a megállapitásomra, hogy én biztos azt akarom, hogy meghalljanak vag y megsérüljenek a pilóták.
Természetesen erről szó sincs,de attól,hogy kiszélesiti a pályát és ottragad az sokkal izgalmasabb versenyt eredményezne és még akár a merci 1-2 befutók sem lennének előre boritékolva.
Nem is néztem, szerintem már nincs is tétje a fogadó iródákban, hoyg ki nyeri a versenyt mert mindenki a mercit rakná és nyerne