182094
  • repvez
    Miért a régi időkben nem ez volt? Senna idejében is? amugy meg a videon is látszik, ha nem aszfaltozzák le a parabólikát akkor most vagy mind a ketten kiesnek vagy meggondolták volna, hogy kiszélesitik e a pályát.

Egyébként nem gondolom, hogy szándékosan mentek egymásba, elmérték a féktávot meg a helyzetet, ez benne van a pakliba, a jó versenyző ezt fel tudja mérni, hogy mit hol tehet meg aki meg nem annak le kéne morzsolódnia és egy tehetségesebbnek váltani,de amig a pénz és nem az eredmények számitanak addig ez csak rosszabb lesz.

ez igy van
    Utoljára szerkesztette: repvez, 2015.06.01. 11:02:08
  • Norbi1990
    A versenyzés egymással nem azt jelenti, hogy a másikba belemegyünk (főleg formula autóval!!). Ha ez történik akkor már átlépte azt a bizonyos határt. Itt az a fő probléma hogy az ilyen gyerekek egyáltalán nem tisztelik a másikat és úgy leszorítják a versenyzőtársukat a pályáról, mintha ott se lenne, aztán csodálkoznak ha ebből baleset lesz.

A versenyzés nálam arról szól, hogy egymás mellett mennek kanyarokon keresztül, vagy be beszúrogat a hátul jövő féktávon kontakt nélkül, esetleg túraautóban egymáson fordulnak a kanyarba úgy hogy egyik se esik le a pályáról.
    Ez a leszorítom a másikat a faszba hozzáállást ki kéne tiltani az összes versenypályáról.
    Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2015.06.01. 10:42:16
  • repvez
    Komolyan mondom ez a szánalom, aztán csodálkoznak, hogy unalmas az F1.
    Itt legalább még lelkesek és van verseny egymással, nem ugy mint az elvileg a királykategóriában ahol meg van tiltva minden.
    Nem védekezhetnek csak egyszer, 1mp-en belül a mögötte autózó ugyi kikerüli a drs-el,mert nem védekezhet, mindenért büntetés stb..

Mi lenne ha az F1be is minden baleset miatt SC után kéne menni,nehogy bajuk essen? ez a vicc, ezek az emberek ezt választották tudják, hogy bármikor balesetet szenvedhetnek és a bátorságukon múlik, hogy mit válalnak be, de ezek a szabályozások megolik a versenyszellemet és egy beleunt robotokká változtatja a versenyzőket mint ahogy látjuk is.
  • Dietrich
    7 perc múlva rajt.
    és ebből holnap is lesz még1 teljes verseny.
  • Stockbauer33 #154749

• desigo
    Arról is lesz videó amikor azt magyarázza,hogy miért törte össze a Gumballon az autót?

• mcmoha
  • benőmenő
    /Troll mode On
    Úgy valóban nehéz lehet a Cheetosos zacsikat kerülgetni két bal kanyar közt.
    /Troll OFF
    Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2015.05.30. 18:04:02
  • Norbi1990
    Teljesen más világ :)
    Plusz Indycar kocsikba nincs szervó se :)
  • Stockbauer33 #154744
  • Totti5
    Még hogy a Monaco huplis :)

• AnuluWork #154742
    Levágta! Bünti!
  • lac coo
  • BooMiller
  • Totti5
    Így tett volna?! így tett vagy nem így tett. Ezen pofon egyszerű, hisz ideiglenesen felépült, ha akart lépéseket tenni, akkor annak van nyoma. S nem tudják mi történt?! azt hogy a fenébe?
  • pedobear
    http://formula.hu/f1/2015/05/28/karteritest-kovetel-de-villota-csaladja
  • pedobear
  • RatBaG #154736
  • Master91
    http://www.gphirek.hu/f1/20150527-f1-baki-vagy-osszeeskuves-mi-tortent-hamiltonnal-monacoi-gorbe-tukor.html

Túlzás nélkül kijelenthetjük, hogy bedőlt a saját csapata szakállas trükkjének. A Mercedes persze valójában nem őt, hanem a Ferrarit akarta lépre csalni – és fel akart készülni minden eshetőségre –, amikor kiküldte a szerelőit a garázs elé. Odaát nem kapták be a horgot: Inaki Rueda, a maranellói istálló stratégája megnyugtatta a társait, hogy hátradőlhetnek, mert a Mercedes csak egy „show-t" ad elő nekik éppen. „Azt mondta, bármit csinálnak, ha be is mennek a bokszba, mi maradjunk kint a pályán" – árulta el Maurizio Arrivabene, a Ferrari főnöke. „Nagyon határozott volt, és teljesen igaza is lett."

Hamilton viszont pechjére kiszúrta a pálya melletti kivetítők egyikén, hogy a szerelői a garázs előtt gyülekeznek, és azt hitte, Rosberg kereket cserélt. Ha tényleg így történik, ő kényelmetlen helyzetbe kerül, hiszen az újraindításnál a nehezebben bemelegedő, keményebb gumik lesznek az autóján, ezért hiába üzenték neki azt a Mercedestől, hogy maradjon kint a pályán, Hamilton mégiscsak be akart állni a bokszba. „Azt feleltem, ezek a gumik ki fognak hűlni" – emlékezett. „Feltételeztem, hogy az üldözőim autóján a szuperlágy gumik lesznek, az enyémen viszont a lágyak. Akkor végre azt mondták, menjek be. Abban a biztos tudatban tettem meg, hogy a többiek ugyanezt csinálták." Amire egyébként elvileg tényleg lett volna lehetőségük még a 64. kör végén, mivel ők még csak a Nouvelle Chicane és a Tabac között jártak a Safety Car beküldésekor, Hamilton viszont már valahol a bokszbejáratnál.

Szimpla kommunikációs hibáról volt szó: a Mercedesnél nem tudták, hogy Hamilton azért akar kereket cserélni, mert úgy hiszi, Rosberg (és esetleg Vettel) új gumikat kapott, ő pedig nem kérdezett rá, hogy tényleg így történt-e. Ennek fényében ő is saras egy kicsit, tehát nem merő szolidaritásból állította, hogy „kollektív döntés" született. Ugyanakkor az igazi felelősség a csapaté, hiszen nekik kellett volna jól felmérniük, hogy Hamiltonnak van-e ideje kereket cserélni; ő erre az autóban ülve nem lehetett képes. Meg kellett volna akadályozniuk a végzetes lépést, de a már említett okokból egész egyszerűen nem ismerték fel, hogy az végzetes lesz.

Az kemény :D
  • Dietrich
    Digi most ismétli.
    Ezeket láttad? Fejhallgatón, maxi hangerőn kell nézni. :)
    https://www.youtube.com/watch?v=yQkocy2W3Q0
    https://www.youtube.com/watch?v=96cVDpcNRxk
  • Totti5
    Láttam! Dúrván úszik a sikerben most. Jó látni hogy újra a toppon.
  • Dietrich
    Montoya megkapta a vadi új C7-es Pace Cart, hozzá 2,449,055 millió dollárt, hogy tudjon tankolni bele :)
    Power "csak" 792,555 dollárt kapott. Nem véletlen mondta anno PT, hogy csak az Indy500 győztesekre emlékszik mindenki, hogy ki volt x évben a bajnok senkit sem érdekel....
  • TuskoMobile
    kicsi mellé ment szerintem, vegyél vissza én hozzád se szóltam
  • G_ArchAngel #154730
    Nyugodtan visszavalthatod az accountad kicsikavics. A szo amit keresel: fan
  • TuskoMobile

Vigyázz mert itt rakottkrumpli funok vannak és nem tetszenek nekik a tények pedig ez tény mindig csak másodpilóta most és a közelmúltban is az meg a kutyát nem érdekli hogy régen mi volt régen ennyi érvel több pilótát is lehetne említeni milyen jók voltak nincs értelme, jelennel kell foglalkozni.

Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.05.27. 23:58:24
  • Stockbauer33 #154728
  • mcmoha
    Van rutinja régről.

• desigo
    Nyugger :)
    Ültettek volna bele egy 15 éves profi szimulátorost...
  • desigo
    Respect
  • Totti5
    Martin Brundle multkor tesztelte a Force Indiát. Össze is törte. ( csak mert könnyű vezetni ezeket, még csiga tempónál is egy kicsit több gáz és már repült is ).
  • Totti5
    F1 Monaco Kollektív hiba, egyéni bűnhődés. Wéber Gábor
  • AnuluWork #154722
  • Totti5
    Egy kis hangulatkép Amerikából. Csak halkan... de Montoya vezeti a bajnokságot és BAJNOK lehet idén, ha így folytatja.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.05.27. 18:23:21
  • mcmoha
  • Stockbauer33 #154719
  • G_ArchAngel #154718
    Ebben a topicban nalad sokkal jobb trollok sem mentek ezzel semmivel. Kurva sokat kell meg tanulnod, hogy itt felkavard a vizet kicsi kavics :D
  • DarkLighter
    Kit érdekel, hogy valamikor jó közepes versenyzőnek számított, amikor most a legalja? Tavaly nem érte el a 60 pontot! idén ez megvan, hurrá... csak a csapattársának már 38-cal több.
  • Master91
    "Miközben akciók után sír az F1-es nézők tömege, ahogy akció van rögtön jön az ítélkezés is. "
    "Nem tudom, Max Verstappen pályafutása meddig jut és mire lesz elég, de az biztos, hogy az eddigi hat F1-es hétvégéje alatt minden szempontból a Clarkok, Sennák, Schumacherek útján halad, ami előbb-utóbb keresztez néhány más pályafutást - meg féktávot is."

Így látom én is.
    Mikor ki öregszik a mostani pilóta mezőny, Bottasnak szurkoltam volna. De lehet már hogy Max lesz az.
  • Master91
    ja, tiszta pancser, sose volt jó pilóta

tavaly is hogy szárnyalt Alonso, alig bírták vissza fogni
    Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.05.27. 00:31:29
  • DarkLighter
    Azt nem értem, hogy miért tartja meg Raikkönent a Ferrari... tavaly és idén is vállalhatatlan az, ahogy megy, míg a csapattársa szárnyal.