FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type
sztem is maradj ha akarsz ezzel foglalkozni. ...vagy legyen több, ha lehetséges, akinél általában nyitva van az SG.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Master91
Én is ezt mondom amúgy.
Jeffjohnson
Én nem támogatom! Maradjon inkább Totti...

contraste
Én is szoktam beírni dolgokat, persze nem anyázva, néha lehet, hogy ellentmondásosan, de érdekes módon még sosem törölték hsz-emet.

ain't got no history

Totti5
Biztos nem lett törölve, ha csak ennyit írtál. Kérlek ne ferdítsetek

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

kabel15
Az a FLAME keltés, hogy valaki leír valamit amirõl végre lehet beszélgetni, és 2 verseny között nem csak azt az 1-2 hsz-t nézzük ami érkezett verseny után? Pont ez lenne a lényeg, pörögjön a topic. Lehet vitatkozni és pont ez lenne a lényeg, mindenki megpróbálja a saját érdekeit és saját kedvencét védeni. Ha nem így lenne akkor vasárnap estig jönne még hsz aztán legközelebb csütörtök este az elsõ tesztek után. Ez dög unalom.
Egyszer leírtam, hogyha az RB nek nem tetszik e rendszer el lehet menni. Rögtön törölve lett. MERT???? Nem lehet véleményt nyilvánítani? Ha ugyan ezt írtam volna a Ferrariról vagy a Mercirõl akkor is törölve lett volna?

BattleTag: kabel15#2672

Jacek
Szerintem simán nyerhet még Vettel az autó brutális ahoz képest milyen motor van benne.. jövõre 4 motor gyártó lesz.

DasIsFuck
úgy látszik idén a mercedes motoros csapatok fognak dominálni😄
egyébként nem lenne jobb ha 1 motoros lenne az f1?
úgyis csak 3 gyártó van.

Idén vettel úgylátszik nem lesz vb:S
...de sebaj, szurkolhatok akkor Rosbergnek😄

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Jacek
Valami olyasmit írtak hogy megcsinálták a padló lemezt ami sérült az ugratásban de most vették észre hogy a komplett kaszni sérült..de ebbe sokmindent bele lehet magyarázni..

Master91
Zárjuk le, és ne nyíljon meg többé.

elképzelhetõ, még esetleg akkor lenne logikus hogy ha valami hajszálnyi repedés lett volna, ami mondjuk mostanra nyílt meg akkorára, hogy észre vegyék
Aha, csak az az erdekes, hogy az ugratas utan Kimi lenyomta a 3. edzest, az idomerot es a futamot ezzel az autoval. A futamon ketten neki is mentek, megis befejezte.
Szerintem valami nagyobb baj van es ez jo kifogasnak tunt...

http://gaborszantai.co.uk/

Jacek
Ez nem egy vita kezdete hanem a közepe.. ki lehet ragadni bármit ez a futam utág kezdõdött a törölgetéssel, aztán a jelentgetéssel, nem mindeggy.
De mondtam hogy zárjuk és én is adok neked +1-et próbáljuk ki hogy csinálod, pudingnál is ezt alkalmazzák😊

Master91
Olyan ~15 hozzá szólást adtál a topiknak ezzel a mondatoddal:

Jacek
Kifejtenéd?Ezt még megvárom..

Totti5
Semmi nem lesz sajnos, mert te nem akarod hogy legyen.

Jacek
Mindegy hagyjuk nekem már fárasztó😊 Vedd át meglátjuk mi lesz😊)

Jacek
Te hisztiztél megint hogy szapulta valaki vettelt(nem én) és annyit írtam le kb 2x hogy hagyd már abba a sírást😊) Namost 😄DD

Master91
azok a postok szabálytalanok voltak ha tetszik ha nem. ha már voltál úgy is a Moderálási alapelvek oldalon, végig is olvashattad volna:

Hozzászólások törlése:
.
.
.
-A kulturált, folyamatos társalgást feltûnõen és szándékosan akadályozó és zavaró, agresszív vagy off-topic hozzászólások.
-Céltalanul vitát szító hozzászólások.
.
.
.
Master91
Na várjunk, arra az esetre gondolnak mikor ugratott?

Jacek
Meg ahogy most beszélgetünk ezeket a posztokat bemásolja a moderátor topicba hogy bannoljanak..... õõ mivan???? azért ez egy kicsit vicces..

Jacek
Nincsenek illúzióim😊 Nem is ez az elvárásom, de nekem az büdös hogy nem lehet negatív véleményt formálni egy F1-es pilótáról egy F1-es topicban semilyen formában.. mert az flame keltés.

RatBaG
Jacek
Érdekes😊 le mernéd ide írni hogy mibõl indult a mostani vita? Milyen posztot törölgettél? Elõre tudom hogy nem..... sajnos nincs shotom kiderülne egybõl milyen ember is vagy te...

nearo
Értem én egyébként mire gondolsz, de ez egy utópia, büdös életbe nem fogsz olyan embert találni, aki tökéletesen pártatlanul, gyakorlatilag egy robotként, mindenkinek a megelégedésére látná el a feladatát. A házigazda keze nyoma meg fog látszani egy topicon, és mindig lesznek olyanok, akiknek ez nem fog tetszeni, akik úgy gondolják, hogy ezt lehetne jobban is csinálni.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Totti5
Te 0 topikban vagy HG. Én már párban voltam és vagyok most is. Te hány felkiáltó jelet kaptál vagy bannt? meg én hányat. Nekem nem kell olvasnom, tudom és betartom.

pont a szavazós részére gondoltam

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Jacek
Látod ezért kellene elolvasnod a moderálási alapelveink pontot akkor tisztában lennél a dolgoddal...

Totti5
Nem kell pártatlannak lenni. Ez csak egy fórum, nem bíróság😊 a szabályokat kell betartatni, amik le vannak fektetve. Mikor megválasztottatok akkor ezeket leírtam, mindenki tudomásul vette és aszerint ment a 'vita' ( vagyis majdnem mindenki 2 embert kivéve ).

Jacek
Régen jártak...

Master91
feldobni? mivel? táncoljak tangába mi? Max. a fejlécbe kicsit bele lehetne turkálni, vagy valami szavazós dolgot össze állítani. de mivel nem járnak ide olyan tömegek, pár futam után az is befuccsolna
Totti5
Minden nap itt vagyok voltam, szóval ez simán nem igaz, aki mást állít, ha meg nem voltam akkor azt jeleztem elõre... mert én ilyen vagyok.

te gyakran itt vagy szóval remélhetõleg a jövõben feldobod a topikot bár én rohadt keveset járok ide😄 olymind1

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Totti5
Ezért amit most olvasol. Én mindent megtettem, valaki ellen ez sem volt elég. Mivel a moderátorok nem adnak életjelet az én eszközeim meg ennyire voltak elegek, nem látom értelmét az egésznek. 1-2 ember miatt folyamatosan, mindig nem fogom magamat túráztatni minden hétvégén, annyit nem ér az egész. Megpróbáltam, nem jött össze.

Jacek
Nézd meg mire írtam😊

nearo
Nyilván egyébként egy hg-nek nem csak a törölgetés a dolga, most csak kiemeltem egy dolgot, ami általában a legtöbb vitát okozza.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Jacek
Erre mindig ezt tudom mondani, amit szerintem el sem olvasnak ez az SG véleménye a házigazdákról..

"A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELÕSSÉG. A felhasználó semmivel nem lesz különb, elvárjuk hogy segítse a fórumozókat, "legyen jelen". Pprobléma esetén a törlési lehetõséget elvesszük."

Semmi értelme jelenteni ugyanis az nincs meg mit törölt folyamatos backup meg nem megy😊

Master91
Régebben azt hittem hogy alig van itt Totti, de tévedtem, mert amikor tud itt van. Csak nem magyaráz. Lehet hogy van kedvence, lehet hogy egy Rai gyõzelemnél õ írná tele a topikot, de mivel hg. így valamilyen formába neki pártatlannak kell lennie.
Jacek
Házigazdának folyamatosan jelen kell lenni, nem hetente vagy havonta egyszer...

nearo
"Látod le is írtad a problémát "akkor a te szabályaid szerint futtathat a topik" NEM EZÉRT VAN A HÁZIGAZDA!! NEM AZ Õ TOPICJA!!
De sok sikert hozzá.... mint mondtam van még lejjeb..."

De azért mivel minden ember különbözik, és senki sem tud tökéletesen objektív maradni, ezért aztán két házigazda sem lehet egyforma, tehát tulajdonképpen mégiscsak annak a szabályai szerint mûködne a topic, aki épp a hg. Tuti, hogy nem találnál olyan embert, akivel tökéletesen egyezne pl a te véleményed arról, hogy mi az offtopic, mi a flémkeltõ, meg egyáltalán mi az ami törlésre érdemes... tehát akárhogy is nézzük, azért egy kicsit mégiscsak a házigazdáé a topic.
Ugyanígy két egyforma moderátor sincs... van akinél elég sokáig elmehetsz, és olyat is eltûr, ami másnál esetleg már leverné a biztosítékot.

Az meg hogy úgy érzed külsõ dolgok miatt jogtalanul törölnek... jelentsd fel a modiknál, aztán vagy igazat adnak neked, vagy nem. Egyébként meg a dolog titka, hogy nem kell összeveszni az emberekkel 😊

megy rád a szavazat tesó😄

Totti szabad tudni miért fejezed be?😮

Peppus
"Sajnos nem 12 éves vagyok hogy erre idõm legyen😊"
Erre van mi? 😄

Jacek
El is ismerem, csak tudod pl nem tudom mit szólnál ahoz ha valahol vitázol e kedve házigazdával(más téma) erre itt elkezdi törölgetni a hozzá szólásaidat csak úgy😊 Biztos szépen dicsérnéd a továbbiakban😊

a bukott fajtabol <#nyes>

Master91
van aki egy Arkangyal mi?
Azert valljuk be, messze te generaltad a legtobb vitat eddig... nem szent senki sem, de hozzad kepest angyalok vagyunk 😊

Jacek
?

V43 1105
Takarodj már innen

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Jacek
Sajnos nem 12 éves vagyok hogy erre idõm legyen😊
Az a baj hogy mivel tök egyformán gondolkodtok😄D komolyan érdekes amikor itt látok egy Kimi fikázást.. semmi.. Alo egy fos ... semmi .. be ír valaki egy Vettel fikázást felrobban tõled meg tottitól a topic azonnal törlések és kb 10x nagyobb vita mint egyébként volt..

Nem véletlen hogy már kb csak 5 ember irkál ide.. alapvetõen nem tisztelitek a másik véleményét ha az nem egyezik a tiétekkel..

Látod le is írtad a problémát "akkor a te szabályaid szerint futtathat a topik" NEM EZÉRT VAN A HÁZIGAZDA!! NEM AZ Õ TOPICJA!!
De sok sikert hozzá.... mint mondtam van még lejjeb...

Master91
Nem tudom miért jelent nálad ekkora gondot hogy a flém keltõ hozzá szólásokat törli, én is törölném. Fogalmazd meg úgy,hogy 1 jó vélemény legyen, ne pedig a lavinát indítod ,vagy pakolod a taligára a sz.rt, és nem lesz törölve.

Nekem is törölt nem 1 kommentemet, most akkor robbantsak forradalmat ?
Jelöltesd magad, és ha te leszel a házi gazda akkor a te szabályaid szerint futtathat a topik.
Jacek
Rajtam aztán biztos nem múlik, szó szerint😄D
Nem is érdekel tottinál is csak a sunyiskodása nem tetszett legtöbbször õ generálta flamet mert ok nélkül törölgetett.. aztá meg itt játssza a mártírt😊 ugyan már az sg-n? 30 évesen😄DDD Mindegy ez egy másik történet😊

A lényeg a házigazdának nem az a dolga hogy egy beszélgetésbe vitába bele szóljon azzal hogy a maga véleménye szerint elkezd pl. törölgetni, annál jobb ha nincs házigazda ha valaki enragel azt úgyis kibasszák a modik....