FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
ain't got no history
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Egyszer leírtam, hogyha az RB nek nem tetszik e rendszer el lehet menni. Rögtön törölve lett. MERT???? Nem lehet véleményt nyilvánítani? Ha ugyan ezt írtam volna a Ferrariról vagy a Mercirõl akkor is törölve lett volna?
BattleTag: kabel15#2672
egyébként nem lenne jobb ha 1 motoros lenne az f1?
úgyis csak 3 gyártó van.
Idén vettel úgylátszik nem lesz vb:S
...de sebaj, szurkolhatok akkor Rosbergnek😄
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
elképzelhetõ, még esetleg akkor lenne logikus hogy ha valami hajszálnyi repedés lett volna, ami mondjuk mostanra nyílt meg akkorára, hogy észre vegyék
Szerintem valami nagyobb baj van es ez jo kifogasnak tunt...
http://gaborszantai.co.uk/
De mondtam hogy zárjuk és én is adok neked +1-et próbáljuk ki hogy csinálod, pudingnál is ezt alkalmazzák😊
Hozzászólások törlése:
.
.
.
-A kulturált, folyamatos társalgást feltûnõen és szándékosan akadályozó és zavaró, agresszív vagy off-topic hozzászólások.
-Céltalanul vitát szító hozzászólások.
.
.
.
Per Aspera Ad Inferi.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
"A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELÕSSÉG. A felhasználó semmivel nem lesz különb, elvárjuk hogy segítse a fórumozókat, "legyen jelen". Pprobléma esetén a törlési lehetõséget elvesszük."
Semmi értelme jelenteni ugyanis az nincs meg mit törölt folyamatos backup meg nem megy😊
De sok sikert hozzá.... mint mondtam van még lejjeb..."
De azért mivel minden ember különbözik, és senki sem tud tökéletesen objektív maradni, ezért aztán két házigazda sem lehet egyforma, tehát tulajdonképpen mégiscsak annak a szabályai szerint mûködne a topic, aki épp a hg. Tuti, hogy nem találnál olyan embert, akivel tökéletesen egyezne pl a te véleményed arról, hogy mi az offtopic, mi a flémkeltõ, meg egyáltalán mi az ami törlésre érdemes... tehát akárhogy is nézzük, azért egy kicsit mégiscsak a házigazdáé a topic.
Ugyanígy két egyforma moderátor sincs... van akinél elég sokáig elmehetsz, és olyat is eltûr, ami másnál esetleg már leverné a biztosítékot.
Az meg hogy úgy érzed külsõ dolgok miatt jogtalanul törölnek... jelentsd fel a modiknál, aztán vagy igazat adnak neked, vagy nem. Egyébként meg a dolog titka, hogy nem kell összeveszni az emberekkel 😊
Totti szabad tudni miért fejezed be?😮
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Az a baj hogy mivel tök egyformán gondolkodtok😄D komolyan érdekes amikor itt látok egy Kimi fikázást.. semmi.. Alo egy fos ... semmi .. be ír valaki egy Vettel fikázást felrobban tõled meg tottitól a topic azonnal törlések és kb 10x nagyobb vita mint egyébként volt..
Nem véletlen hogy már kb csak 5 ember irkál ide.. alapvetõen nem tisztelitek a másik véleményét ha az nem egyezik a tiétekkel..
Látod le is írtad a problémát "akkor a te szabályaid szerint futtathat a topik" NEM EZÉRT VAN A HÁZIGAZDA!! NEM AZ Õ TOPICJA!!
De sok sikert hozzá.... mint mondtam van még lejjeb...
Nekem is törölt nem 1 kommentemet, most akkor robbantsak forradalmat ?
Jelöltesd magad, és ha te leszel a házi gazda akkor a te szabályaid szerint futtathat a topik.
Nem is érdekel tottinál is csak a sunyiskodása nem tetszett legtöbbször õ generálta flamet mert ok nélkül törölgetett.. aztá meg itt játssza a mártírt😊 ugyan már az sg-n? 30 évesen😄DDD Mindegy ez egy másik történet😊
A lényeg a házigazdának nem az a dolga hogy egy beszélgetésbe vitába bele szóljon azzal hogy a maga véleménye szerint elkezd pl. törölgetni, annál jobb ha nincs házigazda ha valaki enragel azt úgyis kibasszák a modik....