182273
  • ShaiHulud
    igazabol az en hibam hogy leallok veled tiszteletteljesen kommunikalni, mikozben ezzel a nickel fanboyozol... bocs lekozelebb csak ignorallak. es szia.
  • ShaiHulud
    Most ez megint mi? Ebbol arra tudok kovetkeztetni, hogy amiket itt irogatsz hogy Te nem vagy, illetve nem teszel, azokat ugy gondolod, hogy en meg az vagyok, ill teszem, mivel lefanboyoztal: szelsosgesen pozitiv gondolatok, atyauristen.

Hol lattal te tolem szelsosegesen pozitiv gondolatokat? vagy azt hogy szamomra Raikkonen az atyauristen? csupan megcafoltam azt a velemenyedet, hogy Raikkonen nonstop fapofa, ez az allitasod bizony valotlan.

Ezenkivul kerlek keress mar a tobbi versenyzotol verseny/idomero utani videokat, ahol nem az maguktol elvart szintet hoztak es ezutan orommel es lelkesedessel adtak interjut. Addig is legalabb lekotod magad.
  • nearo
    kéne már egy izgi futam amiről lehet beszélni, felrázni a topiclakókat, mert érdektelen hülyeségen megy a vita már megint
  • Fernandooo #154968
    Nem érdekel a téma, a véleményem pont ugyanaz mint eddig és nem feladatom mindenkit meggyőzni arról. Magyarul: eléggé leszarom ahhoz, hogy elkezdjek erről órákon át vitatkozni, ilyeféle küldetéstudatom nekem nincs. Szia.
  • ShaiHulud
    kedves fernandooo, igen en biztos fanboy vagyok, mert azt hogy ALLANDO fapofa, megcafolom tomerdek keppel... hiaba linkelsz utana fapofas interjukat, senki nem mondta hogy SOHA se fapofa... ismeri mindenki Kimit szerintem mar.

Amugy ha mar fanboy, gondolom ezzel a nevvel kedves szamodra Alonso, na most nezd meg Alonso elmult 3-4 evet visszamenoleg, hogy hanyszor nyilatkozott ugy, hogy nem a csapatat szidja, vagy total depresszios, es nem a kotelezo kamupolitikat tolja.

de vissza Raikkonenre: Nem, nem allando fapofa, nem allandoan ugy nyilatkozik, mintha o lenne az asz, ezt max a te utalatod hiteti el veled. Amiota van felesege es fia, azota teljesen megvaltozott, de igazabol mar akkor amikor visszatert a Lotussal, mar akkor mas lett. Az meg hogy nem elegedett a 3. hellyel, azzal nicns egyedul, nezd meg Hamilton arcat amikor nem elso, vagy barki maset. Talan Vettel, meg Bottas az aki mindig tud orulni.
  • Fernandooo #154966
    Idézzetek tőlem Alonso védelmében leírt, csak szélsőségesen pozitív gondolatokat. Az, hogy az egyik kedvencem, semmit nem jelent, nekem nem az atyaúristen, ahogy Schumi is legalább olyan kedvencem, vagy Hamilton. Regisztrációkor meg nem jutott eszembe semmi névszerűség, ez is csak amolyan poén. De azért örülök, hogy mindenki érdemben reagált az ellenvetésekre...
  • Master91
    Bezzeg Alonso
  • AnuluWork #154964
    Azért ilyen névvel fanboyozni ... :D
  • Fernandooo #154963
    Jól van fanboy...

Ezrével tudom hozni a hasonlókat.

Videókból is több tucatnyit, most csak egy pár:

Ez egy ilyen pali. Sótlan, flegma, és érvényes rá minden, amit az előző hozzászólásombna írtam. Semmit nem cáfoltál.
  • Master91
  • ShaiHulud
    cafolatokra? ja igen...
  • hungary27
    Felesleges az ilyenekre reagálni...
  • Fernandooo #154959
    Jó, akkor nem az, pfff...
  • ShaiHulud
    nezd mar de fapofa...:

http://kimiraikkonensmiling.tumblr.com
    google
  • bakkerman
    Sajnos ez igaz,a McLarenes időszaka nagyon rányomta a bélyeget a karrierjére és az utáni hozzáállására is
  • Gabor77
    McLaren nevű szopórollerrel lehetett volna kb. 2szer is világbajnok, csak mindig felrobbant alatt az autó.
  • allock #154955
    kevés olyan F1-es van a mezőnyben aki többet ült szopórolleren mint ő
  • bakkerman
    Én bírom őt,de egyébként szerintem is a pénzen kívül más már nem nagyon tartja őt az F1-ben,és 1 nagyon értékes ülést vesz el olyanoktól akik nagyon tehetségesek de szarabb autóban ülnek.
  • Fernandooo #154953
    Ő is meglehetősen unalmas már a nonstop fapofájával, kelletlenségével évek óta, miközben milliókat kaszál és úgy nyilatkozik kb minden alkalommal, mintha valami rohadt nagy szívességet tenne, hogy egyáltalán jelen van és szóba áll bárkivel...
  • Dietrich
    Grat! :D
  • pedobear
    Az az érdekes, hogy az egész csapatban csak 1 feka van
  • pedobear
    http://formula.hu/f1/2015/06/10/coulthard-a-versenyzok-nem-elvezik-az-f1-et

http://formula.hu/f1/2015/06/10/raikkonen-unja-a-jelenlegi-f1-et
    Utoljára szerkesztette: pedobear, 2015.06.10. 13:30:45
  • Dietrich
    Coulthard: A versenyzők nem élvezik az F1-et
  • Dietrich
    Raikkönen unja a jelenlegi F1-et
  • Stockbauer33 #154947
  • Stockbauer33 #154946
  • repvez
    Én eddig azért nem voltam kint élőben, pedig volt rá több lehetőségem is, mert sok dologról lemaradnék.Mert a jegyemnek megfelelő helyre leülök és azon a szakaszon elhuznak az autók és a többi részről vagy fogalmam sincs vagy ugyan ugy a monitorokon láthatom mintha ithon nézném nyugalomban.

Egy repülönap ezért sokkal jobb számomra, ott az elejétől a végéig minden mozdulatot látok még akkor is ha épp a földön fekszek
  • Norbi1990
    Hát én a 2009be voltam F1-en Péntek-Szombat-Vasárnap és a Massa baleseten kívül csak a hang volt ami maradandó élmény volt.
    Idén voltam a Suzuki kupás hétvégén is (összevolt a hétvége vonva kistúra, nagytúra, vmi zóna kupa is volt, mindenféle autókkal) és ez sokkal jobban tetszett összességében mint az F1-es hétvége. Suzuki volt a legizgalmasabb, volt sok előzés, párharc az élen.
  • Firerock
    Nem valami nyílt napon voltál véletlenül? Egy F1 teljesen más mint egy Suzuki kupa... Infrastruktúrát,repedt székeket és rozsdát tekintve.
  • HTS s3rg1nh00
    én voltam egyszer,kalap szar volt.
  • desigo
    +1
    Szerintem is legalább egyszer érdemes élőben megnézni.
    Nem is értem azokat akik sose voltak,hogy mondanak róla véleményt.
  • AnuluWork #154940
    Mindeközben egy gyerek okozott balesetet az Ecclestone családban ...

Íme! :D
  • Fernandooo #154939
    :D Mondtam, hogy ez csak egy saját vélemény, nem orákulumi kinyilatkoztatás.
  • Totti5
    Akkor ennyi, jól meggyőzted magad hogy mennyire szar. Tiszta sor.
  • Fernandooo #154937
    Ne haragudj, de szerintem midenkinek magának kell eldöntenie, hogy mit akar kipróbálni a saját élete során. Már bocs, de a pöcegödör Hungaroringért én 5 forintot nem fizetek. Meg lehet nézni a korszerű pályákat, oda sokkal szívesebben kitenném a lábamat, mint egy ilyen, balkánt idéző helyre. Itt nincs se infrastruktúra, se semmi, csak a pusztulat, a rozsdamarta, nyekergő lelátók, a kényelmetlen repedt székekkel, meg a lacikonyhás, nyolckeres hangulatot árasztó büfékkel kétezerötszázért egy gyrosszal, a homályos, rosszul beállított kivetítőkkel. Egyszer voltam kint a ringen, bőven elég volt, olyan kisszerű, szocreál érzés, hogy egy életre elment tőle a kedvem. Persze ez az én személyes "élményem", lehet, hogy nekem jött át rosszul, én vártam sokat ebben az országban, aztán közben egy tök jó hely, teljesen modern meg minden.
  • Totti5
    Minden évben van, tudod pontosan mikor van. Kb senkit nem érdekel h kinek mennyire szar az élete. Oldja meg, dolgozzon, spóroljon ( mint mindenki más ) ahogy megoldható, hogy arra az eseményre amit meg akarsz látogatni félretegyed pénzt. Van rá egy éved minimum ezt betervezni. Aki kimegy azt érdekli, az egész hangulata, atmoszférja óriási, egy autósport fan kimegy 1-2szer minimum 1-1 eseményre mert azt a TV nem adja át sosem. És igaz TVben otthon kényelmesebb, látsz mindent. Tiszta sor. Én sem megyek ki mindenre, de 1-1szer igen. Voltam rallyn, voltam anno WTCC-n ( 2012, hihetetlen élmény volt ), és F1en is már. Örök élmény mind. Ki kell próbálni mindenkinek egyszer.
  • Fernandooo #154935
    Hát ez meg a másik fele, negyedét nem éri meg az egész felhajtás, főleg ezekkel a frankó európai fizetésekkel.
    Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.06.09. 17:31:52
  • Pluskast
    Nincs ezzel baj, de még ha ingyen adnák akkor sem mennék ki (voltam már kint meg is bántam). Egyrészt kurva drága, másrészt kb semmit nem látni kint azon kívül, hogy elsuhannak a verdák, harmadrészt dög meleg lesz és a francnak van kedve ropogósra sülni, negyedszer otthon kényelmesebb és még jót is szunyálhatok a kedvenc kanapémban.
  • memphys87
    köszönöm, hogy drukkolsz. Igazából saját, privát F1 belépő vásárlási lehetőségemet próbálnám továbbadni, kedvezménnyel, a megfelelő célcsoportnak, F1 iránt érdeklődőknek. Elvileg itt olyanok vannak. Nem spamnek szántam és nem is vízlágyítót kínálok eladásra, hanem ismétlem F1 belépőt
  • Fernandooo #154932
    Remélem, hogy innen egy deka vevőd nem lesz. Pofa kell ahhoz, hogy egy fórumba reklámokat szórjon az ember.