FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Azonkívűl megfosztotta a nézőket egy várhatóan igen jó csatától a 2 élcsapat és a McLaren között. Így a verseny kb 2 harmada elég uncsi lett.
A legrosszabb: ugyanez várható jövőre is. Itt csak kizárás versenyről lenne a hatásos büntetés, ismételt baleset okozásért, leterelésért.
Vannak sportok ahol büntetik az ilyen aggresszív és veszélyes játékot. A legismertebb neve: labdarugás. Piros lap, ami miatt ki kell hagyni a következő meccset pld.
és akkor most teljesen másról menne itt a szájtépés xd
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Ami közös az egészben az Ross Brawn - mert az utóbbi években ő a FIA technikai igazgatója. Ezek szerint egy csalót alkalmazott a FIA.
Brave New World.
és a merci gumi tesztelés trükközése?
http://goo.gl/gd6Zi5
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Amúgy meg, ez a nagy Hamilton csend, média, nyilatkozat kerülés lehet amiatt is, hogy előjött benne a 2007 finálé, és a furcsa motorerő vesztés. Akkor még lenyelte, de most már kettő címet is vesztett gyanús körülmények között, és igen, ez azért sok(k) . Nem lennék meglepve, ha valami kiszivárogna a 14 évvel ezelőtti dolgokból.
Amúgy meg, másodszor: a Ferrari motortrükközése (2018) miért lett eltussolva, büntetlen valójában ? Nem vontak le pontokat, nem volt pénzbüntetés sem. Csak megakadályozták, hogy folytassák a következő évben. Protekció ? Igen.
\"If in doubt, flat out!\"
Amugy meg lagalabb ennyi marad meg az embereknek Perezbol, rettento szar volt iden... Gyanitom ha tovabbra is ilyen nyakatekert auto kell Max-nak marad is teljes homalyba szegeny..... Ilyen szponzorokkal elegge csocsre futott szerintem.....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2021.12.28. 12:13:01
"az emlékezetes 2007-es Brazil Nagydíjon, amikor Kimi Räikkönen szinte csodával határos módon elhappolta előle a vb-címet, rejtélyes műszaki hibával szembesült, és évekkel később elejtett egy megjegyzést, amivel mintha konspirációra célzott volna, de nem fejtette ki, mit ért azalatt, hogy a McLaren nem nyerhette meg a bajnokságot (a kémügy évében). (Egy évvel később, 2008-ban viszont pont ő volt az, aki hihetetlen szerencsével megnyerte első vb-címét, az utolsó kör utolsó felében megelőzve a drámaian lelassuló Timo Glockot. A konspiráció abban az évben is felmerült a végül második helyen végző Massa rajongóinak egy részében, aki a célvonalon, a kockás zászló alatt még bajnoknak érezhette magát.)" .
Igen, az a 2007-es finálé Brazilban, és Hamilton valamikor az elején rejtélyes lassulása - motorerő vesztés több körön át nekem is igen gyanús. A versenyt tavaly néztem először - Angol és Magyar TV felvételekről - ami érdekes, hogy az angolból hiányzik pár kör, pont a Hamilton lemaradás közben ... Talán nem csak ő jött elő konspirációs elméletekkel ? Ami biztos, a McLaren keményen lett büntetve abban az évben, a konstruktóribol ki lett zárva. Pontosan, jól gondolod : mintha nem akarták volna, hogy az ő versenyzőjük legyen az egyéni VB - vsz. Alonso előnye esetén neki ment volna el a motorerő, hogy aztán csodálatos módon (errefelé távvezérlésnek nevezik) visszajöjjön.
Ami a 2008-as Brazil finálét illeti - nem igazán hasonlít sem a 2007-es fináléra, sem az ideire. Timo Glock nem akart kimenni interekért, néhány körrel a vége előtt. Ment az ötödik helyért. De nem bírta ki végig, Ham szinte az utolsó kanyarban előzte meg. Azt mondják, hogy a másik Toyotás, szintén slickeken sem ment jobban. Nyilván a csalódott Brazil szurkolók nem ilyen magyarázatra vágytak.
Ez van, vannak dolgok amiket valószínűleg sosem fogunk tudni biztosan. Érdekes, hogy pont 2008 után jöttek valami panaszok, hogy az 1 ponttal való VB cím nemigazán jól fest. De persze, erre megoldást találni ... Attól is lehet rosszabb - mondjuk egy felsőbbrendű nemzetből való versenyző egál pontszám esetén az eggyel több gyózelem miatt lesz VB - olyan győzelem, ami 3 kőr SC utáni körözés a verseny helyett esetében történt.
Ami a legjobb, legizgalmasabb szezont illeti: az e évszázadbeliek közül nekem a 2012-es az, egyértelműen. Első 6 verseny - 6 különböző győztes. A cím az utolsón dőlt el. És egyik a 2 esélyes közül sem győzött azon (Vettel és Alonso). Igen, az volt az ahol Hülkenbergnek komoly esélye volt a győzelemre is. De a szemét Hamilton nem engedte ... Micsoda egy alak - nem szereti ha más végez előtte !
" Amellett, hogy a motor gyorsabb lett, a strapabírása sem csorbult, nem hagyta cserben Verstappenéket a szezon hajrájában sem. A Red Bull ugyanezzel a motorral folytatja a versenyzést, de a jövő évtől a Honda mérnökei segítségével üzemelteti, fejleszti őket. Ezen kívül saját néhány év múlva saját erőforrást szeretnének létrehozni" .
Érdekes, a motor gyorsabb lett :-) Miben ? A RedBull külön időszámításban operál (nem pácienseket) ? De ez már most saját, mert megvették, örökölték a Hondától. Létrehozni ? Semmit sem hozunk létre teljesen sajátmagunktól - mindig ott van az elődöktől átvett tudás, tapasztalat, akár felszerelés, stb. Vagy a RB egy párhuzamos univerzumban van. Gondolom, egyes agyakban igen :-)
Amúgy te beszélsz helyesírásról? Nézd már meg a #178915 hozzászólásod alaposabban <#rolleyes>#rolleyes> <#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: gabi89, 2021.12.25. 23:42:39
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Példa: "Jövőre a Ferrari fog dominálni, vagy legalábbis az elkövetkezendő időszakba. Ahogy a merci kezdte. " . Ja, pont a Ferrari.
Ja, az a helyes hogy 'időszakba' és nem 'időszakban' ... De talán az oktatási rendszer, tanárok is gagyák mostanában általában. Azt mondja a Coop-ban: 'Olvassa le a bankkártyájat' :-) Ja, a vevő kell hogy leolvassa, nem a terminál :-)
'Ahogy a merci kezdte' - huahahuhamhaha - a merci nem kezdte nagy sikerekkel az új kori F1 szereplését. 2010-ben indult, a Brown-t vette meg. 2012 ben volt az első gyözelem. Az új turbó volt az áttörő siker. Ja, talán hozzá kellett volna tenni valamit mint: az új motorok bevezetésekor, 14-ben. De az már túl nagy intellektuális és billentyúkezelési teher lett volna.
Egy dolog biztos fog dominálni 2022-ben - a gagyaság.
Karácsony van, legalább most vegyétek le .
Bár ha jobban belegondolok, illik az aggresszív stílusához. Remélem, egy 10 év múlva eljutunk a Kolosszeumi izgalmakig is :-(
Valaki számolná hogy az új VB hányszor is szorított/terelt le valakit, és abból mennyiért kapott büntit ?
Valahogy ez nekem nem a legizgalmasabb, hanem a legkoszosabb szezon. De ez van, a foci sem különb, esetleg ritkábban van szárnysérülés :-)
érdekes, hogy Ham 16-6-ra verte Bottast, de átlagos időkülönbség tekintetében nincs másfél tized közöttük
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Jövőre a Ferrari fog dominálni, vagy legalábbis az elkövetkezendő időszakba. Ahogy a merci kezdte.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Az én szarkazmusom szemmelláthatóan magas volt neked. És nem, nem kell senki hogy fogja a kezemet hogy szarkasztikus, gúnyos legyek.
Magyarázat, mielőtt még egy tucat süket válasz jön: "Pique direkt ment neki a falnak, Latifi meg szögben ? :-) "
A direkt itt szójáték - jelenthet derékszögben-t is, meg szándékos ütközést is. És ott van a mosoly is ..
A legjobb ruhán levő szöveg, amit láttam nem éppen rövid életem során egy fiatal, kb. 18-éves lányon volt : "Ha nem érted amit mondok az nem azt jelenti hogy hülye vagyok" .
Mit tudunk mi mi minden folyik a háttérben ..
Szóval ven még idő, hogy esetleg itt is előjön valami nagyon mutyis, esetleg.
Senki nem mondta hogy a kettő eset azonos, de több hasonlóság van mint a Brazil esettel.