FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
OFF: amúgy szegény Norbi is megszívta az utolsó elõtti körben:S
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
...de az a srác aki az utcsó kanyarban bepróbálta a két autós elõzést...ssszz
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
De lehet hogy nem lehetett,..valszeg azért Tomi is adott a tempónak hogy eszébe se jusson próbálkozni,..de eszébe jutott, marha nagy hülyeség volt Giovesi-tõl...pedig jó véleménnyel voltam róla.
..ha pedig nem tudta megfékezni, akkor a Tomi legjobb dolgot tette, mert így sérült a legkevésbé az autó.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
A Mercedes 2013-s autója tavaly május közepén, egy gumifejlesztésen..
Decemberben viszont mindenki aki akarta tesztelhette a tényleges 2014-s gumikat..
Mercedes jó autót épített.
Sztem sok dologban igaza van, bár én nem ezt a cikket olvastam, szvsz igaza van a Ferrari-val kapcsolatban, milyen már, hogy a Ferrari, a FERRARI ennyire lemarad egy erõforrás építésében? ...A Sauber-nél is ez problémás, egy nehéz, nagy fogyasztású motor...ami viszont megbízható talán.
Mert hogy aero-ban elverik, oké, de motorban??! Lemaradtak az idõben szvsz, és tényleg csúnyán visszaütött az arrogancia..vagy inkább rátartiság amivel a saját nimbuszukat kezelik az eredmények menedzselése helyett.
Szerintem is 😄
Tavaly hopp a szezon közepén hoztak be új gumit, nektek meg elnéztek egy 1000 kmes gumitesztet melyen már az idei gumikat is próbáltátok. Ennyi.
A medve nem játék.
Ok. Eltaláltátok a motort, elõnyben vagytok. De, hogy ez most kinek jó rajtatok kívül? Kb. Monacora fogja a mezõny feladni az idényt, ha minden így marad, és 12 "remek" további nagydíjat fogunk látni (már aki). Már elõre "örülök" neki.
A medve nem játék.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
#148209: Az a "biztos" anyagi háttér nem túl konkrét. Ha õk is csak a másik 2 kiscsapattal tudnak majd meccselni az eléggé meg fogja ölni a q3-at, mert akkor csak 1 pilóta eshet ki a középcsapatok közül, a mostani 3 helyett.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

fasza kis méregzöld festéssel
Annó szerettem a BMW-t, nem voltak õk rosszak, amikor még bent voltak nem volt ilyen szoros az f1.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Egy utcai autós sorozatnál más, mert ott azért egy-egy gyártó stílusa tényleg emgmarad, még ha ott is a végletekig modifikáltak a kasztnik.
pl egy mercedes mitõl merci az f1-be? az a neve a csapatnak meg õ hozza a motort, de egyébként semmi egyéb.
Egy DTM-be meg pl ránézel egy mercedesre és látod hogy az egy mercedes és nem csak nevében az.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"