182094
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#154913 "A 2007es Honda Civic is az volt"
Igaz, teljesen ugyan az. -
#154912 Na -
#154911 Baszki ez a mi a szar? Forintba írd köcsög! Ez itt nem apró!
Regisztráció időpontja: 2015. 06. 06.
Utoljára szerkesztette: pedobear, 2015.06.08. 18:57:00 -
#154910 Mi az hogy a hondának nincs tapasztalata a hybryd hajtással? A 2007es Honda Civic is az volt. Itt aki egyáltalán nem volt tapasztalata ilyen téren az a Ferrari volt, mivel az utcai autójuknál ez sose számitott ezért is húzták a szájukat a bevezetés miatt.
Kiminél meg motorvezérlés hiba volt -
#154909 Idén hányszor úszott el időmérő vagy verseny Kimi miatt.. ? -
#154908 Én nem tudom itt sokan mit néztek egy egész jó kis futam volt. Ha másért nem, ahogy Massa és Vettel jöttek előre. Nagy versenyt futottak mind a ketten.
További érdekesség, hogy Rosberg már nem állt be a második helyre, hanem igenis nyomta neki, még ha itt ez nem is lett elég, hogy beérje Hamiltont.
A honda egy gyász, Kiminél meg majd kiderül mi is történt. -
#154907 Hondánál nem csak a motorról van szó... komplett hybrid hajtás és minden ami ezzel jár. Többieknek ezzel már volt tapasztalata, Hondának nem. Minden szempontból hátránnyal álltak neki, ezeket nekik is össze kell rakni. -
#154906 Azért azt se hidd el, hogy a honda nem állt neki a tervezésnek közel egyidőben a többiekkel , mert a visszatérés elött már azért fél-1 évvel már sztem biztosan tudták, hogy be akarnak ujra szálni és pont az uj motorszabály miatt,tehát mikor véglegesitették a szabályokat akkor ök is nekiáltak csak a bejelentés nem történt meg azonnal és ugye addig nem tudták a kasztniban tesztelni, mig a mercivel volt a mclaren szerződve.,
De fékpadon addig senki és semmi nem akadályozhatta volna meg öket , hogy ne teszteljék éjjel nappal a motort amig hivatalosan nem vettek részt.
ÉS azt aláirom, hogy az első évben nem lesznek jók,de hogy 300km-t nem tudnak végigmenni ugy, hogy ne dögöljön meg a motor?
ÉS ha jól emlékszem tavaly a ferrari volt ilyen helyzetben, hogy csak 2 csapat használta a motorukat mégse volt enynire gondban.
Ezt a zsetonos marhaságot meg hagyjuk, milyen marhaság ez is, hogy egy évvel késöbb belépő motorszállitónak ugyan annyi modositást engednek csak mint a régieknek.
Igy akkor mindig le lesznek maradva,mert elvettek tölük egy csomo lehetőséget a modositásra.
-
memphys87 #154905 Sziasztok!
Az idei, 2015-ös Magyar Nagydíjra lenne eladó jegyem.
Juttatási csomagom része a sportbelépő vásárlás, F1 belépőt terveztem venni (ezzel kalkuláltam), de sajna nem fogok tudni menni a futamra, így szeretném "kamatoztatni" a lehetőséget.
15% kedvezménnyel adnám az alábbi jegy(variációk) valamelyikét.
Szombati időmérőre ÉS a vasárnapi futamra:
- "GOLD 2" belépő 1 főre 43+268 EUR HELYETT 43+222 EUR, azaz 265 EUR !
- "SILVER 1" belépő 1 főre 36+225 EUR HELYETT 36+186, azaz 222 EUR !!
- "SILVER 2" belépő 1 főre 36+225 EUR HELYETT 36+186, azaz 222 EUR !!
- "SILVER 3" belépő 1 főre 36+225 EUR HELYETT 36+186, azaz 222 EUR !!
- "SILVER 4" belépő 1 főre 36+225 EUR HELYETT 36+186, azaz 222 EUR !!
CSAK a vasárnapi FUTAMRA:
- "GOLD 1" belépő 1 főre 297 EUR HELYETT 252 EUR !!
- "GOLD 2" belépő 1 főre 268 EUR HELYETT 228 EUR !!
- "GOLD 3" belépő 1 főre 297 EUR HELYETT 252 EUR !!
- "GOLD 4" belépő 1 főre 297 EUR HELYETT 252 EUR !!
EGÉSZ HÉTVÉGÉRE (péntek, szombat, vasárnap):
- "BRONZE 2" belépő 2 főre 238 EUR HELYETT 202 EUR !!!
Ha érdekel, írj a memphys87{kukac}gmail.com címre. -
#154904 Nem hiszem, hogy Kimi kap még egy évet a Ferraritól, ha nem szedi össze magát. Mások azzal hívják fel magukra a figyelmet, hogy a gyenge vasakból mit ki tudnak hozni... Kiminél meg már akkor örülünk, ha komolyabb hiba nélkül lehoz egy időmérőt vagy versenyt.
Neki drukkolok, de szinte mindig csalódás ér, és egy VB-hez ez nagyon kevés lesz. -
Laceee #154903 Talán mert a többi motorgyártó 2 évig fejlesztette a motorját a 2014-es bevezetésig (a Merci állítólag 3 évet fejlesztett), idén 3-4 év fejlesztés van a motorjukban, a Hondának max 1,5-2, ha egyik napról a másikra behoznák a többi gyártót az azt jelentené, hogy a többiek rossz munkát végeztek, főleg a zsetonos buzulás miatt is... -
G_ArchAngel #154902 Az egyetlen. -
#154901 Egy rakás szar volt a tegnapi futam és már 2008 óta rohadt unalmas az F1. -
#154900 kinézetet másolni lehet, de tesztelni csak futamok alatt tudnak, ráadásul csak ez a 2 autó van honda motorral így viszonylag kevesebb info áramlik a vissza motor viselkedéséről -
#154899 az egyik legizgalmasabb pillanat:
http://gfycat.com/CraftyDenseIberianemeraldlizard -
#154898 Na ezzel en is igy vagyok,egyszeruen nem ertem hogy mi folyik naluk...ezr az evet dobni kell,es rafekudni a jovo evi autora,mert iden amulyen "mertekben" fejlodnek szezon vegere joindulattal lesz nekik 8-10 pontjuk. -
#154897 A hondásokat nem értem, tavaly az összes csapatnak ugyan igy uj volt a felállás és a 7. futamra már szinte az egész mezőny stabilan be tudta fejezni a versenyt ha nem volt ütközés.
A hondánál mit csinálnak, hogy még most sem tudnak végigmenni egy versenytávot sem? Ráadásul ugy, hogy nekik ugymond volt egy évük, hogy a többi csapattól ellessenek pár apró trükköt amitől jobb vagy tartósabb lehetne a motoruk.
Még a menornak is mind a két kocsija is többet megy , pedig még az is kérdéses volt, hogy el tudnak e indulni ( tudom, hogy ott azért ferrari motor van),de a fejlesztések azért korántsem ilyen mértéküek mint egy hondánál. -
Fernandooo #154896 Hami hozta amit kellett, szépen elcicázott a reménytelenül teperő Rosberggel, Vettel és Massa adta a showt (azt a keveset), Grosjean és Kimi nem tagadták meg magukat, a McLaren-Honda szánalom és totál megértem Alonsot, Bottasnak ölébe hullott a dobogó, aztán kb. ennyi. A klasszikust önkényesen kiforgatva: Sok semmi nagy hűhóval. Na jó, Hami győzelmének örülök. -
#154895 Ez a futam nem sok semmi volt. :( -
#154894 Meg az, hogy Maldonado megszerezte idei első pontjait -
#154893 Kimi megint kapott Vetteltől egy nagy tockost... be kellett volna hoznia a Ferrari 3. helyre... erre nem, mert elrontja, úgy ahogy senkit más. -
#154892 hát ehelyett tanulhatam is volna, jobban járok...
najó, vettel meg massa szépet mentek -
#154891 Egyetlen említésre méltó esemény a Massa vs Ericsson csata volt. -
#154890 Szerintem adjuk oda az első helyet Hamiltonnak fejezzük be az idényt és lapozzunk. Kurva unalmas az egész. -
Stockbauer33 #154889 Te vezettél már F1-es autót hogy ilyet írsz?A pofám leszakad mekkora királyok irogatnak ide.A nagy kedvencem mikor az ide író olyan lazán elirányítana egy Forma1-s csapatot mint a . . . . és persze mit keres ott az akit odaválasztottak -
#154888 Gyász ez az egész, nem is értem minek kapcsoltam már megint oda vacsora közben. Mondjuk legalább az 5-6 éves gyerekeim élvezik, nekik nincs viszonyítási alapjuk. Ők lefeküdtek aludni, Alonso kiesett, kikapcsolom asszem. -
#154887 Alonso kezdi unni már sztem :D de twitterre megy majd az üzi hogy most is gyorsultunk -
#154886 Balfasz Kimi ezt minden éveben megcsinálja ebben a kanyarban :D -
#154885 Szerencse,hogy nem volt ütközés -
#154884 na Rai versenye el is ment -
#154883 Vicc kategória ez a DRS... De így legalább Vettel is tud előzni. -
#154882 elvileg ez is élő lesz -
#154881 3-4 futammal ezelőtt ezen néztem végig
vagy az idő mérő volt? már nem tudom -
#154880 Ja, én is nézem, hogy van ilyen... ez működni fog? Rémlik valaki mondta itt régebben, hogy a futamra lelövik... de nem tudom pontosan mi volt. -
#154879 http://www.mediaklikk.hu/media-lejatszo/?ch=3 -
#154878 Én is kérek :D -
#154877 Hamilont megelőzi és össze ütköznek
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Stockbauer33 #154876 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!dobogós lesz ma -
#154875 Kimi versenye ma min fog elmenni? -
#154874 kérek szépen majd egy streamet, előre is köszönöm annak aki ad :)