182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Ne légy idióta. A Q2be akart bekerülni, nem a legjobb időt futni. Minél többet spórolni. Mint mindenki. 4x mutatta a kamera, abból 4x minimum két autó volt előtte. Amikor belső nézetre váltottak nála, még vissza is kellett vennie, úgy szétqurta egy P15+ pont a gyors körét a lassúságával. Az, hogy lassan tölt fel a rendszer, és ha forgalomba kerül cseszheti a körét, az NEM AZ Ő hibája.
"Folyamatosan szivatják, már vagy 2 éve."
Kb. Ha egy emberre akarod építeni a csapatot, akkor a másikat ha pattog ki kell golyózni. Érdekes módon a Lotusban nem úgy tűnt, hogy kiégett, nem szereti a versenyzést. Legtöbb előzés egy évben, meg a minden versenyen pont nem ezt mutatta ...
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.06.21. 08:40:15 -
Kimi mostani megítéléséhez hozzátartozik pár dolog, én nem zsigerből savazom, ...erre az évre is, írtam is valahol ha nem ennyire sz@r lenne az SG keresője, szal írtam is valahol hogy általam a legjobban várt párharc a Vettel-Kimi.
..és nincs.
..és ez volt Alonso-Kimi párosnál is, arra hegyezi magát az ember hogy lát valami nagyot, pláne hogy emlékszem erre voltak kihegyezve a rajongók...mert annak idején Alonso miatt küldték el Kimi-t, hát most majd...
..és nem volt.
Nekem már személy szerint a Lotus savazása is sok volt, mert hogy a sz@r csapat miatt nem tud nyerni Kimi,..és majd a Ferrari, kell hogy emlékezz, mert pont veled dumáltam erről emlékszem.
..és a Ferrari-nál is ez van, mert hogy sz@r a csapat.
Írtam két nagy bajnokot tudott volna megverni Kimi, ALonso-t és Vettel-t, mindkettő levadászása komoly trófea....és ha annyira jó akkor legalább egy nagy csatát várna az ember, alul lehet maradni történik ilyen.....de nagy csatákat kellene látni.
Ehelyett még mindig a csapat a sz@r a duma....és tudod, ha valaki nem Kimi drukker, akkor ez már régen nem elég, mert a másik csapaton belüli versenyző van a cikkekben hogy mekkorát domborított, nem Kimi...a sz@r csapatban.
Azt is elfogadja az ember egy ideig, hogy mindig pont Kimi-t súlytja a balszerencse, de azért a másik is balszerencsés ám néha.
Semmi mást nem akarok csak valami összecsapás félét, hiszen nagy kaliberű csapattársai vannak, ezt a Vettel-Kimi felállást láttam a legizgalmasabbnak erre az évre....és nincs, ez a sz@r, nem a csapat. :( -
G_ArchAngel #155095 Az egyetlen pozitivuma, hogy Kimi egy bena fasz: nem kell elcsesznem a vasarnapom azzal, hogy bamulom 2 oraig a kepernyot azert, hogy lassam befutni a Hamilton-Rosberg-Vettel dobogot.
Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2015.06.21. 07:18:46 -
Annak hogy valaki hogy néz ki, hogyan létezik a magánéletében...mi köze van a vezetéshez? Gondolom nem mondok újat neked ha azt mondom nem vagyunk egyformák,...pláne hogy ezen a földgolyón léteznek teljesen más körülmények, kulturák, közösségek.
Ezt elfogadni még csak nem is intelligencia kérdése, sztem az egymás mellett éléshez alapvetően szükséges.
Kimi meg számodra tök rendben van, ellenben semmit nem mutat fel a vezetésben, káromkodik, ennyi. Egyedül egy kiscsapatnál, a Lotus-nál volt domináns, bár Grosjean-nal sem könnyen bírt, aztán most meg aki arra jár elveri...
Az általad kifigurázott versenyző mellett ...mondanám hogy észre se lehetne venni, de ennél lejjebb már nem nagyon van mint amit Alonso és Vettel mellett láttunk,...szal mondjuk ugyanennyire a fasorban sem lenne.. -
sírok
-
Dodo55 #155092 Még száradt a pálya, a 3 körös taktika teljesen ésszerű: a kivezetőben megnyomja ésszel, hogy megnézze hol vannak a határok, utána megy egy töltőkört, majd az utolsóban rámegy az elsőben felmért határokra. Ilyen körülmények között ennél jobban nem is lehetne csinálni.
Persze megértem, hogy nehéz ezt egy olyan embernek belátnia, akit nem az irritál, ha valaki 3 számmal nagyobb sapkában meg fél kiló arannyal a nyakában a telefon kijelzőjét összetévesztve az objektívvel készít rendszeresen tájképeket, hanem pont az, ha valaki nem hajlandó erre, és mellette még az idióta értelmetlen kérdésekre sem próbál meg mindenáron diplomatikus válaszokat adni. -
A holnapi rajtrács. 
-
Megint kibabrált szegény Kimivel ez a csúnya csapat.. Pedig benne volt a világverő idő, csak ő a 25-ik körében akart egy iszonyatos brutál kört futni, mert addig nyugisan rákészül gondolta.. Ismerjük már, ő ilyen.. Aha.. de persze nem szóltak neki, hogy csak 24-et tud menni :( Mert addig leintik a Q1-et.. És az iszonyatos körét nem tudja megmutatni a világnak... A francba, direkt szivatják ezt a srácot...
Hősiesen magára vállalhatta volna a dolgot, de inkább bevallotta őszintén, hogy már megint a csapat cseszte el az egészet. Nem szeret ő hazudni, ezért is szeretjük. Sosem hibáztatja a csapatát, most az egyszer kivételt tett.
Folyamatosan szivatják, már vagy 2 éve.. És a sok buta tuskó, meg azt hiszi, hogy milyen béna.. Pedig tudjuk mi folyik a háttérben :(
-
"Azt mondták, három mért körünk van, majd persze észrevették, hogy túl későn mentünk ki a pályára, nem lesz meg a három kör – de ezt sosem mondták nekem. Csináltam a normális tervet, és persze nagy különbség, ha nem szólnak.” -
ShaiHulud #155088 http://www.espn.co.uk/f1/story/_/id/13119008/kimi-raikkonen-puts-q1-elimination-miscommunication -
-
-
Kimi odabaszott a két Manornak. A Mercit tréleren hozzák be a boxba mégis verik a mezönyt. Izgalmas versenynek nézünk elé.
-
viszont most mindig a 2.gyors kör volt a jobb,a szabadedzések elemzése szerint meg a lágy (nem a szuper,a sima) lesz az elsődleges versenygumi,sima két cserével-mindenki jól járt ma,hiszen nem is kellett őket igazából használni (nincs sok időkülönbség,kb.0.7-0.8 s körönként,de a szuperlágy jobban szemcsésedik 10 kör után és vagy gyorsan levetik,vagy kivárnak jó pár lassabb kört,de addig elvesztik a tempóelőnyt a másik keverékkel szemben)
szerintem holnap egy sima szuperlágy-lágy-lágy két cserés versenyt látunk,kérdés mennyire lesz meleg és ki mikor cserél. -
És a Q3-ban is egy szett szuper gumi megy a versenyre, egyet meg kapnak arra hogy kinyomják a belét, ami a 2. szett szokott lenni, mint most is. De itt ugye az is számít h Q1-Q2-ben ki hány lágyat használ el ( vagyis a gyorsabb keveréket ), s mennyi kört tesz bele, és hogy a versenyre marad e új, vagy mindegyik bekoptatott. De mivel a Q3ba csak 1 kört mennek 1 szettel az szokott a legjobb állapotban maradni ideális esetben.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.06.20. 15:58:28 -
Q2-ben futnak azon a gumin,amivel versenyeznek
Kimi mehetne nyugdíjba lassan,néhány Ferrarissal együtt mert elég feleslegesen fizetik őket,ha már a Q1-ből sem tudnak továbbmenni.
a Mclaren-Hondások meg mehetnek kapálni,közröhej hogy komolyan el kell gondolkoznom,mikor volt a 2 autóból problémamentes bármelyik egyetlen edzés/kvali/futam teljes idejére...hahó,ez nem a gokart vb,rengeteg idő és erőforrás állt rendelkezésre,ez a feladatvégzés brutálisan elégtelen. -
Alonso autóján helyére került az új festés, így már arányos és jól néz ki a piros logó. -
Szvsz ez volt az extra szett. -
Igen elég jó időmérő volt! -
A végén szerencséjük volt,hogy az egyik autó se tört.
Nico milyen gumikkal indul? Ezekkel az elfékezettekkel? -
Kimi lassú kört ment. Csak a szokásos bénázás. Itt ez nem fér bele, jobban kellene koncentrálnia. -
Könnyű hibázni és maximálisan határon mennek, jól mutatta ez a példa, de amúgy eseménydús edzés volt. -
két Merci stílszerűen agyonverik a mezőnyt aztán hibáznak :DDDD -
Azzal az autoval illene meg forgalomban is tovabbmennie a ku2-be...megint o baszta el,szarik mar az egeszre Kimi sajnos -
Fel nem tudom fogni,hogy a boxban lévő 100 csapattag miért nem segíti jobban... -
ShaiHulud #155072 de Vettelnek nem volt jo az autoja. raikonek most semmi magyarazata nincs, egyszeruen fos volt...szanalmas.. jobban orulnek nem is versenyezne akkro legalabb nem kene tovabb nezni ezt a fos f1-t... -
Folyamatosan 3-4 autó volt előtte. Ez van. Legutóbb a nagy Vettel nem került be szárazon. Hamilton sem büszkélkedhetett ma a Q1ben. -
G_ArchAngel #155070 Erre nem tudom mi lesz a magyarazat, de nem hiszem el, hogy ezt nem lattak elore a Ferrarinal. -
Kimi out
ohh -
-
Menet közben nem tud beesni az eső. -
Legfrissebb hírek szerint Alonso a jövő évi magyar nagydíjon már az első 10-ből rajtolhat,ha jó kört fut
-
Lehet szidni a szabályt, de ez nem amiatt van. Rossz a Hona és a Rönó is. Az nonszensz hogy 1 hétvégét sem bír ki a cucc. Jövőre majd jobb lesz, rakják össze, azért fizetik a mérnököket. Jelenleg szar munkát végeznek. -
Stockbauer33 #155064 http://www.f1vilag.hu/hirek/szenvedes-50-rajthelyes-buntetes-mclarennek -
Remélem összesen egy 100 helyes rajtbüntetést kiosztanak.
lol -
Persze hogy vízálló, ahogy az egész autó. -
Stockbauer33 #155061 http://www.espn.co.uk/f1/story/_/id/13112558/mercedes-taking-ferrari-threat-very-seriously-lewis-hamilton -
Ilyen nagy esőnél pl. tócsa van a kabinban és a kormány is totál vízálló?
Van ilyen képetek milyen a belseje ilyenkor és hol lesz vizes a pilóta? -
twi452 #155059 Finom kis eső van arrafelé :D -
Live Stream