182094
  • Fernandooo #154953
    Ő is meglehetősen unalmas már a nonstop fapofájával, kelletlenségével évek óta, miközben milliókat kaszál és úgy nyilatkozik kb minden alkalommal, mintha valami rohadt nagy szívességet tenne, hogy egyáltalán jelen van és szóba áll bárkivel...
  • Dietrich
    Grat! :D
  • pedobear
    Az az érdekes, hogy az egész csapatban csak 1 feka van
  • pedobear
    http://formula.hu/f1/2015/06/10/coulthard-a-versenyzok-nem-elvezik-az-f1-et

http://formula.hu/f1/2015/06/10/raikkonen-unja-a-jelenlegi-f1-et
    Utoljára szerkesztette: pedobear, 2015.06.10. 13:30:45
  • Dietrich
    Coulthard: A versenyzők nem élvezik az F1-et
  • Dietrich
    Raikkönen unja a jelenlegi F1-et
  • Stockbauer33 #154947
  • Stockbauer33 #154946
  • repvez
    Én eddig azért nem voltam kint élőben, pedig volt rá több lehetőségem is, mert sok dologról lemaradnék.Mert a jegyemnek megfelelő helyre leülök és azon a szakaszon elhuznak az autók és a többi részről vagy fogalmam sincs vagy ugyan ugy a monitorokon láthatom mintha ithon nézném nyugalomban.

Egy repülönap ezért sokkal jobb számomra, ott az elejétől a végéig minden mozdulatot látok még akkor is ha épp a földön fekszek
  • Norbi1990
    Hát én a 2009be voltam F1-en Péntek-Szombat-Vasárnap és a Massa baleseten kívül csak a hang volt ami maradandó élmény volt.
    Idén voltam a Suzuki kupás hétvégén is (összevolt a hétvége vonva kistúra, nagytúra, vmi zóna kupa is volt, mindenféle autókkal) és ez sokkal jobban tetszett összességében mint az F1-es hétvége. Suzuki volt a legizgalmasabb, volt sok előzés, párharc az élen.
  • Firerock
    Nem valami nyílt napon voltál véletlenül? Egy F1 teljesen más mint egy Suzuki kupa... Infrastruktúrát,repedt székeket és rozsdát tekintve.
  • HTS s3rg1nh00
    én voltam egyszer,kalap szar volt.
  • desigo
    +1
    Szerintem is legalább egyszer érdemes élőben megnézni.
    Nem is értem azokat akik sose voltak,hogy mondanak róla véleményt.
  • AnuluWork #154940
    Mindeközben egy gyerek okozott balesetet az Ecclestone családban ...

Íme! :D
  • Fernandooo #154939
    :D Mondtam, hogy ez csak egy saját vélemény, nem orákulumi kinyilatkoztatás.
  • Totti5
    Akkor ennyi, jól meggyőzted magad hogy mennyire szar. Tiszta sor.
  • Fernandooo #154937
    Ne haragudj, de szerintem midenkinek magának kell eldöntenie, hogy mit akar kipróbálni a saját élete során. Már bocs, de a pöcegödör Hungaroringért én 5 forintot nem fizetek. Meg lehet nézni a korszerű pályákat, oda sokkal szívesebben kitenném a lábamat, mint egy ilyen, balkánt idéző helyre. Itt nincs se infrastruktúra, se semmi, csak a pusztulat, a rozsdamarta, nyekergő lelátók, a kényelmetlen repedt székekkel, meg a lacikonyhás, nyolckeres hangulatot árasztó büfékkel kétezerötszázért egy gyrosszal, a homályos, rosszul beállított kivetítőkkel. Egyszer voltam kint a ringen, bőven elég volt, olyan kisszerű, szocreál érzés, hogy egy életre elment tőle a kedvem. Persze ez az én személyes "élményem", lehet, hogy nekem jött át rosszul, én vártam sokat ebben az országban, aztán közben egy tök jó hely, teljesen modern meg minden.
  • Totti5
    Minden évben van, tudod pontosan mikor van. Kb senkit nem érdekel h kinek mennyire szar az élete. Oldja meg, dolgozzon, spóroljon ( mint mindenki más ) ahogy megoldható, hogy arra az eseményre amit meg akarsz látogatni félretegyed pénzt. Van rá egy éved minimum ezt betervezni. Aki kimegy azt érdekli, az egész hangulata, atmoszférja óriási, egy autósport fan kimegy 1-2szer minimum 1-1 eseményre mert azt a TV nem adja át sosem. És igaz TVben otthon kényelmesebb, látsz mindent. Tiszta sor. Én sem megyek ki mindenre, de 1-1szer igen. Voltam rallyn, voltam anno WTCC-n ( 2012, hihetetlen élmény volt ), és F1en is már. Örök élmény mind. Ki kell próbálni mindenkinek egyszer.
  • Fernandooo #154935
    Hát ez meg a másik fele, negyedét nem éri meg az egész felhajtás, főleg ezekkel a frankó európai fizetésekkel.
    Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.06.09. 17:31:52
  • Pluskast
    Nincs ezzel baj, de még ha ingyen adnák akkor sem mennék ki (voltam már kint meg is bántam). Egyrészt kurva drága, másrészt kb semmit nem látni kint azon kívül, hogy elsuhannak a verdák, harmadrészt dög meleg lesz és a francnak van kedve ropogósra sülni, negyedszer otthon kényelmesebb és még jót is szunyálhatok a kedvenc kanapémban.
  • memphys87
    köszönöm, hogy drukkolsz. Igazából saját, privát F1 belépő vásárlási lehetőségemet próbálnám továbbadni, kedvezménnyel, a megfelelő célcsoportnak, F1 iránt érdeklődőknek. Elvileg itt olyanok vannak. Nem spamnek szántam és nem is vízlágyítót kínálok eladásra, hanem ismétlem F1 belépőt
  • Fernandooo #154932
    Remélem, hogy innen egy deka vevőd nem lesz. Pofa kell ahhoz, hogy egy fórumba reklámokat szórjon az ember.
  • memphys87
    Kifinomult és elegáns reakció. A hivatalos oldalon is EUR-ban vannak az árak. Ha szeretnéd elmagyarázom, hogyan lehet átszámolni forintba....
  • b-type
    A Honda-nak ott a nehézsége, hogy a többiek az első évben nagyobb mozgásteret kaptak. A Honda pl. már most hozza a Ferrari tavalyi időmérős idejét,..az még akkor a Q3-ba elég volt.
    Jelenleg ők annyi módosító pontból gazdálkodnak mint a többiek, akik már egy éve csinálják.
    Ettől függetlenül persze nagy a nyomás, mert olyan versenyzőket igazoltak le akit szinte mindenki az elejében szeretne látni, ez van,...ez az év ilyen lesz..egy kicsit javulni fog.
  • AnuluWork #154929
    Talán ekkora buktát, mint amit most a Honda levág nem saját csapatban utoljára a Porsche csinált 1991ben. Kihagytak pár évet, majd azt hitték, hogy ha jó turbót építettek, a turbókorszak után hipp és hopp menők lesznek ismét, csak hogy a 12 hengeresük gecinehéz volt, az ereje kb., mint a mostani Honda a többiekhez képest, stb. Az Arrows utána még 1x betett az autójába egy hasonlóan szar motort, melyet a hová tűnt Damon Hill miatt legalább sosem fogunk elfelejteni. De tény, a Honda dicstelenül távozott és ahogy elnézem most sem a csúcs felé tart. Ilyenkor egy Yamaha és egy Porsche simán dobbantott, a hülye Honda meg próbálkozik. Nem azt mondom, hogy 1x nem lesznek sikeresek, de a Merci mellé a turbókorszakban szerintem sosem fognak felzárkózni.
  • ShaiHulud
    na meg itt nem is csak a gumi szamitott, hanem az uzemanyag. nem tudom lattatok-e hogy ertek celba. kimi hibaja ezen a palyan duplan megbosszulta magat, mert lemaradt, elfustolte a gumikat, es fel sem tudott mar zarkozni tok mindegy milyen gumival, mert sporolni kellett az uzaemanyaggal. igy is kimi votl az egyik legtobbet fogyaszto.
  • csabush
    Hát ezt nem fogjuk megtudni, annyit láttunk hogy a végén hiába ért mögé annyival nem volt gyorsabb feltehetőleg jobb gumin, mint a Kimi, hogy utoljára. Hozzáteszem ez ezen a versenyen volt így, az eddigi példák inkább azt mutatták amit mondasz, hogy Vettel talán jobban tudta tartani a lépést a Mercikkel.
  • ShaiHulud
    hu bakker te tenyleg nagyon elfogult vagy:)
  • G_ArchAngel #154925
    Kiminek nem volt ilyen futama, hogy hatulrol a negyedik helyet hozta?
  • Count Adyn
    Rajt és boxkiállás után 60 secig nem lehet állitani a motorvezérlést, ez nem hiba, hanem szabály mindenkinek, az hogy Kimi elfelejtkezett erről sajnos vezetői hibának számít, hiába a félrevezető cikk címek:)
  • Dodo55
    Nekem meg az, hogy az említett rajtbeállítással az autó a finom gázadást is nagy gáznak vette, holott nem az lenne a lényege, elég lenne nagy gáznál agresszíven reagálnia.
  • Totti5
    Nem az a lényeg hogy átment ( ami nagyon szép volt, meg kellett csinálni... ), hanem az hogy Kimi mögött ért célba nem is olyan sokkal lemaradva. Nagyon kellett volna oda Vettel, talán kis nyomást tudott volna tenni a Mercikre. Kimi erre nem volt képes.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.06.08. 20:38:45
  • csabush
    Valamiféle köze biztos van a kettőnek egymáshoz, szerintem nem véletlen, hogy a merci lépéselőnyben van, ők már elég régóta turbómotorokkal hajtják az AMG gépeket. Már a szabályváltozásnál azt gondoltam, hogy nekik ez előnyt fog jelenteni és szerintem biztos, hogy segített nekik, hogy van tapasztalatuk nagy teljesítményű turbókkal.

Kimit fikázni is divat, de mostanában már világszinten divat, ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy most is mindenki Vettelről beszél, hogy de átment a mezőnyön, de könyörgöm, ezen a futamon 3 csapat volt a pályán gyakorlatilag (max négy ha a Lotust is nézem..) ez pedig a Merci, a Ferrari és a Williams. A többiek akadályok voltak, amit átlépett Vettel, nem nagyon izzadt meg egyik előzésénél se és a végén 2 tizedekkel autózott jobbat mint Kimi, úgy, hogy neki akkorra már nem sok lehetett a gumikban, mert (számomra érthetetlen módon) az utolsó 28 körre felrakták neki a szuperlágyat miután megpördült, ahelyett, hogy kapott volna lágyakat, amivel lett volna cirka 10 kör előnye Bottashoz képest gumi téren a végére. Eleve ő jött ki egyik legkorábban az első cserére szuperlágyról, nyilván nem volt az annyira jó alatta, de hát nem vagyok versenymérnök. Plusz már Kimi is mászott át a mezőnyön, nagyon nagy teljesítménybeli különbségek vannak a csapatok között, így ez szerintem nem akkora dolog, illetve inkább természetes.

Persze most megforgott, lényegtelen, hogy saját hibából vagy tényleg valami megviccelte, ez van. Az időmérős teljesítménye viszont tényleg elég tré (bár most pont nem volt az). Egyébként is teljesen lényegtelen ezeken pörögni, a Merci mindenkinek az arcára élvez egyelőre.
    Utoljára szerkesztette: csabush, 2015.06.08. 20:26:26
  • Dietrich
    Nem értek veled egyet, mert a mormota elég izgalmat okozott.
    De ez egy szar hétvége volt.
    F1-t leírtad.
    Indycar semmi izgalom Texason.
    Nascar, Pocono..hagyjuk már big one sincs..
    egyedül a WTCC-ben volt kis esemény..meg ezen a GT4-es befutón.

Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2015.06.08. 20:20:21
  • TuskoMobile
    F1 teljesen más mint az utca auto gyártás mérnök gárda is javarészben különbözik kár hasonlítani
  • Totti5
    Csak a Honda közben kihagyott 6 évet. Úgy nehéz autót csinálni, hogy a motor, hajtás nem jó, márpedig a McLaren olyan autót épített erre a rendszerre ami pocsék volt és most sem 100as még mindig. Erőben, karakterisztikában gyenge és baltával faragott. Kompletten az egész rossz, de ez látható is ahogy vezetik az autót, vagyis próbálják. Új autó kell, és a jövő évet építeni, amit márt javában csinálnak, idén meg tesztelnek szépen, és foltozzák a dolgokat.
  • repvez
    Oké,de ha a többiek tavalyi formájához viszonyitjuk a mostani mclarent akkor is gebasz van, mert akkor tavaly annak kellett volna bekövetkezni amit jósoltak, hogy az első felébe a szezonnak 60% a kieshet a kocsiknak és mégse ezt történt, az első perctöl kezdve mentek még a reanault is, pedig nekik gondjuk volt.

Tehát 2 lehetőség van
    1.Valamit nagyon elk...tak csak nem valják be
    2. valami nagyon innovativat és egy évre elöre tervezve fejlesztettek ,hogy a lemaradást ledolgozzák és ehhez még nem elég a technologiai szint.
  • nearo
    A cikkből nekem az jön le, hogy ez nem annyira motorvezérlési hiba, hanem inkább csak megfeledkezett róla, hogy kerékcsere után más a beállítás egy percig.
  • Totti5
    Csak annyit mondtam, hogy a többiek ezen a téren is több mint 1 év előnyben és egy teljes szezonnyi tapasztalaton túlvannak...
  • repvez
    Most ezt ugy mondod, mintha a többi cégnek a civil autoikon kivül már lett volna az F1es hybrid hajtáslánca mikor tavaly vezették be először.

Tehát igen is ugyan az mint mondjuk egy toyota prius vagy renault vagy merci esetében. ott is az alapokat a civilből hozták majd az F1be tökéletesitik, hogy utána ujra a civilbe tudják hatékonyabban használni.