FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jacek
Így száguld a kis Schumi

"Az említett sorozatban a mostani volt Mick elsõ dobogós helyezése - a pódiumon a hírek szerint az ég felé mutatott, s apjának ajánlotta sikerét."

Jacek
Ezt mindjárt gondoltam hogy nem szûrõdik át semmi😄

Totti5
Tudtommal

Elsõ futamon Vettel kiesett, Ric 3. lett ( pontok nélkül ).
Második futamon Ric kiesett, Vettel 3. lett
Harmadik futamon Ric 4. lett és Vettel 6. ( nem ment a DRS és voltak gondjai, de ettõl független Ric nagyon jól ment és lehet akkor is elõtte végez, de lehet hogy nem, sose tudjuk meg/lényegtelen )

Ebbõl milyen gondolatmenet jön le?

Webber még Vettel mögött sem tudott menni, annyira távol völt tõle sebességben és legtöbbször a dobogótól is.

Szóval igen trollkodás amit csinálsz és nem nem szûrõdik át semmi lényeg.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Jacek
A mai napon ünnepli 72. születésnapját Sir Frank Williams!

Jacek
Nincs is baj ezzel, Alonso aztán tényleg tud rinyálni😊

Jacek
Ki? te meg totti? Nem tudom mért ennyire érzékeny téma ez mert mind a ketten állítjátok hogy nem vagytok Vettel fanboyok.. pedig lehet szerintem értelmesen beszélgetni, persze ha te kijelented hogy faszság akkor biztos az..de remélem lehet za embernek más véleménye és azt l is írhatja.
Tudom 1 héttel ezelõtt ki lett volna törölve minden..

Jacek
Ti gondolatmenetetek alapján ami itt tavaly elhangzott, hogy abból látszik mekkora isten Vettel hogy mennyire megveri Webbert mert nem az autó jó hanem Vettel, most hogy megverte Riccardo párszor akkor kérdem én hogy most Vettel elfelejtett vezetni vagy Riccardo UFO?
Persze trollkodás de remélem átszûrõdik a lényeg😊 valszeg nem fog...

nálam a hiszti és a helyzetjelentés mást jelent...egyik évben talán 2 éve pont egy SC-os esetnél valóban rinyált Vettel, de 1-1 alkalom volt és gyorsan elfelejtették az emberek annyira jelentéktelen volt...

amikor szar volt a BMW Kubica is az asztalra csapott, Alonso is folyamatosan ezt csinálja a Ferrarinál...amikor a Mclarennél Button véletlenül gyorsabb volt nagy különbséggel idõmérõn (2012 Spa) akkor pedig Hamilton hisztizett (az annak volt nevezhetõ) sõt a frusztrációját kifejezte a twitteren is...Alonsocskával együtt pont ezért celebkid...mindent kitesznek még azt is, ha szartak egyet...

de Vettelre pont ez nem jellemzõ, ezért is bírom

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

kifli
szerintem lehet normális hangnemben is fórumozni...
kifli
jaaaaa, hogy te nem tudsz semmirõl, akkor az nincs. OK
Dietrich
én még motorversenyen is voltam a Népligetben.

Montoya szerint Haas Formula 1-es projektje õrültség

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Master91
Unjuk az orbitális fasságokat pl.
Totti5
Akkor nincs mirõl beszélni. Én a semmirõl nem tudok, a te képzelgéseidrõl meg nincs értelme. Szerintem errõl ennyit.

kifli
Ok, akkor nem mondta azt amit bejátszottak, vettem kapitány 😄D
Nemértem miért csináltok vallási harcot a témából...
kifli
nem lovagolnék rajta, nem is volt annyira tragikus. Példát kértetek, hogy mikor hisztizett, írtam kettõt, de ez sem volt elég nektek. Nem volt hûdenagy beszólás, de hisztinek hiszti.

Arra nem érdemes a téma, hogy most visszakeressem és szószerint idézzem, ti fújjátok csak fel...
Totti5
Csak szólok hogy a rádió forgalmazésból a show érdekében kepunk 1-1 elszólást vagy érdekességet, aki ebbõl leszûri az egészet az nagy látnok lehet. Nade te olyanokat látsz bele ami nincs.

kifli
A hiba jelentése, és a csapatnak tett nyilvános szemrehányás nem ugyanaz.
A hibajelentés rész az, hogy: nincs erõ a motorban
Az hogy: srácok ez így nem mehet tovább kvázi azt jelenti a faszom ki van veletek, már nem hibajelentés.
Totti5
Mit mondott pontosan Vettel ami ennyire tragikus volt? kérlek idézd, keresd vissza ( szóról szóra ), mert nekem már nem rémlik, annyira nem volt fontos hogy ezen lovagoljak jó ideig. Más különben ehhez nem tudok mit hozzáfûzni.

Amúgy érdekes, hogy amikor Vettel volt az élen az volt a baj és azért ment a szófosás, most szó nincs róla, nem tényezõ és most sem képesek egyesek leszakadni róla. Persze az utálat határtalan, mindig és mindenre lehet.

Master91
Komolyan nem tudlak hova rakni. Trollkodsz vagy tényleg nem vagy tiszta?

Baj van a kocsival, és ne mondja meg a rádión hogy "srácok ,szar a gép, xy nem megy , stb stb " mert néhány debil ezt sírásnak tekinti?

De minek beszéljék meg 4 szem közt? Majd ha bement a boxba, és végi gondolták hogy mivan, meg beszélik.

Áh nem is írok semmit. Borzasztó.
kifli
Mi olyan érthetetlen abban amit mondtam? Én nem értem te mire gondolsz. Nyilván azt nem tudom, hogy mikor mit beszéltek futamon kívül, illetve az egész futam során sem hallom végig a beszélgetéseket, de ez a beszélgetés elég egyértelmû volt.
Nem csak rádión megy a jelentés, hanem mikor elhaladnak a box elõtt, kézjelekkel és kiabálással is kommunikálnak, vagy nemtudom mire gondolsz.

Légyszíves fejtsd ki, mert így nem igazán tudok a beszélgetéshez hozzátenni érdemben.
kifli
futam közben nemhiszem, hogy a csapat becsmérlése a legfontosabb, van ott bõven dolga a pilótának. Én profizmust várnék. Nemhiszem, hogy mikor vettel vágta mondjuk falhoz a kocsit, akkor kapta rádión, hogy mi a f@szt csinálsz.

A másik, pedig az, hogy a pilóták is tudják, hogy a rádióforgalmazást nem csak õk hallják. Ha a pilótának valami gondja van a csapattal, akkor beszélje meg velük 4 szem közt, nem mindenki elõtt kell õket oltogatni.

Elhiszem, hogy lehangoló de nem egészen így kellene elõadni, mert ez hiszti. El kell tudni fogadni, hogy nem megy mindig minden tökéletesen. De ezt egy jó sportembernek tudnia kellene. Nem csak nyerni de veszíteni is tudni kell...
ScarY MAN
szóval csak rádión keresztül adnak jelentést 😄 értem 😛 ...

...

Botond
Ja, ha a borsonline így tudja, akkor így is van. 😄
Peppus
Totti5
Nem, de biztos nem volt lehangoló hogy az autó vagy ki sem ment a boxból vagy pár kör alatt megkotlott és be kellett fejezni az egészet. Ez volt az RB teszt. Elsõ héten még megesik kategóriára, második héten már nem csoda hogy mindenki ideges volt és Vettel is akinek egy dolga volt akkor körözni, amit nem tudott, miközben Mercedes 100 köröket ment naponta, ami õ max csak nézett. Ne együnk már álszentek, bárki ilyen esetben baromi ideges és lehangolt lenne és legkevésbé a jópofizás és a firkászok kérdései hiányoznának. Elment, mert nem tudott mit csinálni. Minek maradt volna?

Futamon pedig nem sírt, csak elomndta hogy baj van az autóval. Kimi el elmondja, Button is és mindenki más is. Erre van a rádió, vagy ilyenkor mit kellene tenni? te mit tennél?

kifli
mi a belsõ infó? Az hogy nézem a tv-ben a futamot és bejátszák a rádió beszélgetést?
Azthittem ezeket mindenki hallja, de akkor csak a benfentesek 😄
Totti5
Nyilván Webbert évekig csak az autója hátráltatta, meg a csapat és minden más. Õ maga nyert volna, ott lett volna mindig, hisz azzal az autóval bárki. Nyilván ez egy hülyeség és nem igaz.

ScarY MAN
mintha ott lettél volna 😄DDDDDD szép 😄DDD tudsz még belsõ infókat? 😄 jól jönne 😛

...

kifli
nem hiba jelentés az, hogy srácok ez így nem mehet (vagy valami ilyesmit mondott)
A hiba jelentés az az, hogy megmondja mi a baja. Amit amúgy valószínûleg bentrõl is látnak a telemetrián. A szemrehányás a csapatnak nem tartozik a hibajelentéshez szerintem. Mit gondol, direkt csinálják?
Master91
Ja igen megint akkor a szokásos:

pilóta jelenti hogy mi a baj az autóval --->hiszti

Grat!
kifli
szóval jerezbõl nem hisztizve lépett le, lemondva az összes sajtótájékoztatót? És a rádión sem hisztizett futam közben. Ugyan...
Master91
Nincs egyforma autó, mit olyan nehéz ezen meg érteni ?
nem emlékszem semmilyen hisztijére😄, pusztán bizakodtak, hogy a Red Bull ott lehet aztán ellentmondtak maguknak, de Vettel semmiféle hisztit nm vágott le

egyetlen alkalom volt amikor unszimpatikus megnyilvánulása volt ezt is akkor, amikor Karthikeyant leuborkázta...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Jacek
Most ki lesz a csapatfõnök?😄D OMG

Monti...

""Segíteni fogok neki (Mattiaccinak), úgy, amint a múltban is tettem, közelebb leszek a Forma-1-hez, mint eddig, több idõt fordítok rá. A legelégedetlenebb jelenleg én vagyok, de nem kell aggódni, a feladatnak szentelem magam" - mondta, vagyis elég egyértelmûnek tûnik, kinek a kezében lesz a gyeplõ."

Jacek
Persze tök egyforma autóval.. alig romlott el😄 tök jól lehetett Webber autójával rajtolni... soroljam még😊ugyan már😄
Ezerszer átrágott gumicsont de még mindig ugrotok rá..

Totti5
Milyen hisztiket? Linkeld kérlek.

Totti5
Bárki akkor Webber is, de még gyõzni is alig tudott.

kifli
érettebb lett? idén milyen hisztiket levágott már? Már a teszteknél, mikor problémák voltak az autóval és nem tudott menni, lemondta az összes interjút és elhúzott a pályáról, mint valami hisztis kislány. Tényleg érett 😄
nem hiába volt patkány a beceneve😄

de azért az alsó ajkát elharapja idáig látszik milyen egér pofája van😄DD

Peppus
és itt még a füle is megvan 😛

volt már múltkor igen😊 bezony volt itt nálunk

RatBaG
"1976. Budapest, Népliget, Niki Lauda egy bemutatón."
hö? <#wilting>

Per Aspera Ad Inferi.

ez gáz azért...

méghogy semmitmondó...bebizonyította, hogy tud küzdeni, a 2008-as Toro a mezõny kb 4., 5. legjobb autója volt maximum esõben pedig már akkor is jól ment...

fejben összeszedett, neki is voltak persze klengései fõleg a 2010-es szezonban, azóta érettebb, összeszedettebb lett arról pedig nem tehet, hogy Newey és a szabályok által olyan autók épültek alatta, amivel bárki végigverte volna a világot. Érdemes hozzátenni 2012 elsõ felében nem így volt...

Jacek
Neweynak elég sok VB-je van😄DD Õ a legjobb😄

a.carkey
Végül is a Jaguarból lett a Red Bull, tehát annyira ez nem lehet rossz elõjel. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Röhej, de a másik 4xesnek is egy van Neweytõl. 😊

A medve nem játék.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

b-type
..ha én lennék az 'egyesek', akkor nekem nem fáj 😊
Nem egy versenyzõ nyert már VB címet amirõl másként gondolkodtam, Alzamora, Capirossi (Harada-val szemben), mindkettõ jobban megmozgatott.
Ez csak a véleményem, nem statisztikai szemmel nézem az F1-t, és nem is hagyom kívül a nyilvánvalót...pusztán ez van.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type