182094
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#154993 -
#154992 Mindig is bírtam Manselt, anno gyerekként neki szurkoltam :) Jó fej :) -
ShaiHulud #154991 https://twitter.com/baronvonclutch/status/597119151690358784
csillagjegyek, elvileg a felesége, jómaga és lánya csillagjegyei. Szűz, halak, mérleg.
Utoljára szerkesztette: ShaiHulud, 2015.06.11. 20:48:49 -
milyen tetko az? -
#154989 -
#154988 Börni nagyon raallt Lewisra mostanaban mindenhol felszopja ahol kerdezik rola,szerintem ha a palyan valami csoda folytan szorossa teszi a nemet a VB kerdest majd Börni bá fentröl beleszol...de ne legyen igazam -
#154987 Nevetséges... -
-
Laceee #154985 Amíg Vettel volt a nyerő, addig az ő facát nyalta... -
#154984 :))
Persze. Teli van a média az eredményeivel és fantasztikusságával, és nem azzal hogy mennyire sehol nincs már megint.
..jut eszembe az eredménytelenéségénél már csak az állandó magyarázkodás unalmasabb.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.06.11. 12:56:31 -
#154983 lol
http://imgur.com/a/5fvio -
Stockbauer33 #154982 http://www.eurosport.co.uk/formula-1/lewis-hamilton-best-champion-in-f1-history-says-bernie-ecclestone_sto4777630/story.shtml#uk-fb-po
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.06.11. 12:33:50 -
G_ArchAngel #154981 Pontosan mire erted az idei evben?
Az elso ket futamon serult autoval mentett, a csapat elbaszta a kerekcseret, megloktek, rossz utemben hoztak ki - melyik is Kimi hibaja? Nem volt rajta sapka?
Vettel felert Kimi moge a vegerol? Ugy emlekszem Kimi ugyanezt megcsinalta iden - akkor Vettel volt a balfasz? Vagy ez akkor nem szamit?
A szemuveg, amin keresztul semmit nem latsz, azt kellene levenni...
PS szerintem sem olyan jo, mint regen volt, en sem bannam, ha visszavonulna, de azert faszsagokat nem kell osszealmodozni
Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2015.06.11. 11:58:21 -
Fernandooo #154980 "Az meg ugye külön "erényed" akkor, hogy amíg megy a szekér addig favorit valaki, utána meg már nem."
Hát ja, a McLarenes pechszéria során tényleg ment neki a szekér. És még mindig Alonso a favoritom, pedig egy ideje nem megy a szekere. Erről ennyit. A személyeskedő blődségeidet pedig a moderátorok topickba irkáljad. Befejeztem.
Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.06.11. 11:33:42 -
ShaiHulud #154979 Kimi hívő? Csak utálom ha valakik túlzásokba esnek. Megcáfoltam, hogy idén nincs leégés szintjén. (nálam ez nem leégés szintű lemaradás idén) Viszont tavaly bizony tényleg ott volt. De olvass vissza, ha nagy Kimi hívő lennék, akkor nem hinném hogy Kimi hibázott Kanadában, nem tartanám Vettelt jobbnak. Én full reálisan látom a helyzetet.
Ja én meg régen szerettem a sóskát, de most utálom, tehát sóskahater vagyok. Az meg ugye külön "erényed" akkor, hogy amíg megy a szekér addig favorit valaki, utána meg már nem.
Van itt amúgy jópár "kimihívő", én nem tartom magam annak. Persze kedves számomra Raikkonen, de nem vagyok elvakult fan, ha ez nem jött át, az szerintem nem az én hibám. Ne feledd, azzal kezdődött, hogy Te leírtad, hogy "nonstop fapofa" erre mutattam képeket, ahol bizony nem fapofa, aztán ebből levontad a következtetést hogy akkor nekem biztos Kimi az Isten. Feltételezem, hogy a hiba "szoftveres" nálad és majd tovább fejlődik, de ha "hardwares"... -
Fernandooo #154978 "...fernandooo stílusú hater..."
Ennél jobban nem is lőhettél volna mellé. A McLarenes évei alatt végig ő volt a kedvencem. Hát ennyit a haterségről. Csak hát van, amikor egy idő után sok lesz bizonyos dolgaiból, nem írom le újra, egyszer már megtettem. És most már leszel szíves leszakadni rólam, ne is említsél engem, többet nem reagálok a dolgaidra. Jó ideje megtanultam, hogy egy Kimi-hívővel vitatkozni olyan, mint egy galambbal sakkozni.
Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.06.11. 10:55:37 -
#154977 A véleménykülönbségünk alapja hogy én nem látom ezt a sok 'ha' és 'lehet' dolgot.
..vagy ha látok is akkor látom a többi 'lehet-ha' dolgot pl. hogy ha idén a Red Bull nem esik vissza akkor lehet még rosszabb a helyzet. -
ShaiHulud #154976 Van aki ezt tagadja? Nincs már fénykorában, nem lesz már vb sose, de szerintem futamgyőzelem sem lesz, legalábbis idén, főleg ha ilyen hibák vannak mint most is, bár nem tudom, amúgy mennyire volt reális, hogy a 2 merci ellen tudott volna kezdeni valamit, de Bottast mindenképpen a saját hibája miatt bukta.
Alonso persze hogy szarrá verte, Alonso jó pilóta, és az a Ferrari teljesen az övé volt. Most meg Vettel jobb ez tény, de azért hogy leégne mellette az erős túlzás. Kezdve ott, hogy már első futamon bukott legalább 10 pontot, a nullázással, amit nem Ő okozott. Így van most 36 ponttal lemaradva Vettelhez képest.
Ha azt nézzük, hogy Vettel mindentéren favorit (fiatalabb, tehetségesebb, stb) és a ferrari reális helye, amit hozni kéne az a 3. és 4. hely. 7 futam után ha Vettel midnig előbb ér be (mivel jobb) Raikkonen helyett akkor az 7x3=21 pont lemaradás lenne. Ez már leégésnek számítana? Most ha ehhez hozzávesszük, hogy VEttel nyert már a merci töketlensége miatt. Raikkonen meg bukott 10 pontot, ha az meglenne akkor 26 pont hátránynál járna.
Időmérőkön kapja a verést, elvielg amiatt, hogy 1 körre nem tudja felmelegíteni a gumikat. Amit nem értek, hogy miért nem úgy csinálja a ferrari vele, mint ahogy most a kanadai időmérőn a 2 merci. Kimentek és 2 mért kört mentek, elsőben szerintem nem használtak semmit az elektromos motor részből, illetve óvták a gumikat is, de felmelegítették. És utána a 2. mért körön meg odabasztak. Ezt miért nem tudta volna a Ferrari is kipróbálni? 2. körre csal fel tudta volna már melegíteni Ő is.
Azt se felejtsük, hogy nála többet nem nagyon voltak többen szopórolleren, már a karrierje eleje óta. Hogy ez amiatt van, hogy az Ő vezetési stílusa is hozzájárult mondjuk ahhoz, hogy sorba elfüstöltek alatta a mclaren időben a motorok (pl nem használta ideálisan a vátót), meg leszakadtak a kerekek:D vagy pedig szimplán tényleg van olyan ember, aki szerencsésebb vagy pechesebb a másiknal, azt meg sose tudjuk meg.
Na meg azt sem tudjuk, hogy melyik pilóta mennyire járul hozzá a csapata fejlődőséhez a háttérben a technikai visszajelzéseivel, ötleteivel, lehet most pl Vettel Raikkönennek is köszönheti, hogy egy jóval jobb autó van alatta, mint a tavalyi.
-
#154975 Nekem tök mindegy hogy csürjük-csavarjuk.
Mindig van valami ami nem jó, hol a rajtpozíció, hogy az autó egyensúlya, hol a motorvezérlés, az hogy a lekörözöttek a pályán vannak, Kimi-nek valami mindig sz@r, unalmas az eredménytelensége, unalmas a blazírtsága, függetlenül attól hogy most ő unja az F1-t, vagy csak félreértették mert valójában élvezi....
Eddig olyan semmitmondó, ja tényleg Kimi is célbaért..két világbajnokot lett volna lehetősége elverni,..de ez nem hogy nem sikerül, olyan szinten leég mellettük hogy ezt még akár unhatná is.. -
ShaiHulud #154974 az ne zavarjon senkit, hogy Kimi szájából egyszer sem hangzik el az interjú közben, hogy unná. Csupán ilyen lesz a "hír" ha ilyen fernandooo stílusú hater írja, hozzárakja a saját téveszméjét.
itt van amúgy a full interjú:
ebben is végig fapofa... vagy mégsem. -
#154973 Én is unom Kimi-t. Alonso mellett észre se lehetett venni, de majd most hogy jó az autó....Vettel mellett sem lehet észre venni.
Nem lenne baj az imidzsével ha mellé zseniális lenne,..de nem az. -
Fernandooo #154972 -
ShaiHulud #154971 igazabol az en hibam hogy leallok veled tiszteletteljesen kommunikalni, mikozben ezzel a nickel fanboyozol... bocs lekozelebb csak ignorallak. es szia. -
ShaiHulud #154970 Most ez megint mi? Ebbol arra tudok kovetkeztetni, hogy amiket itt irogatsz hogy Te nem vagy, illetve nem teszel, azokat ugy gondolod, hogy en meg az vagyok, ill teszem, mivel lefanboyoztal: szelsosgesen pozitiv gondolatok, atyauristen.
Hol lattal te tolem szelsosegesen pozitiv gondolatokat? vagy azt hogy szamomra Raikkonen az atyauristen? csupan megcafoltam azt a velemenyedet, hogy Raikkonen nonstop fapofa, ez az allitasod bizony valotlan.
Ezenkivul kerlek keress mar a tobbi versenyzotol verseny/idomero utani videokat, ahol nem az maguktol elvart szintet hoztak es ezutan orommel es lelkesedessel adtak interjut. Addig is legalabb lekotod magad. -
#154969 kéne már egy izgi futam amiről lehet beszélni, felrázni a topiclakókat, mert érdektelen hülyeségen megy a vita már megint -
Fernandooo #154968 Nem érdekel a téma, a véleményem pont ugyanaz mint eddig és nem feladatom mindenkit meggyőzni arról. Magyarul: eléggé leszarom ahhoz, hogy elkezdjek erről órákon át vitatkozni, ilyeféle küldetéstudatom nekem nincs. Szia. -
ShaiHulud #154967 kedves fernandooo, igen en biztos fanboy vagyok, mert azt hogy ALLANDO fapofa, megcafolom tomerdek keppel... hiaba linkelsz utana fapofas interjukat, senki nem mondta hogy SOHA se fapofa... ismeri mindenki Kimit szerintem mar.
Amugy ha mar fanboy, gondolom ezzel a nevvel kedves szamodra Alonso, na most nezd meg Alonso elmult 3-4 evet visszamenoleg, hogy hanyszor nyilatkozott ugy, hogy nem a csapatat szidja, vagy total depresszios, es nem a kotelezo kamupolitikat tolja.
de vissza Raikkonenre: Nem, nem allando fapofa, nem allandoan ugy nyilatkozik, mintha o lenne az asz, ezt max a te utalatod hiteti el veled. Amiota van felesege es fia, azota teljesen megvaltozott, de igazabol mar akkor amikor visszatert a Lotussal, mar akkor mas lett. Az meg hogy nem elegedett a 3. hellyel, azzal nicns egyedul, nezd meg Hamilton arcat amikor nem elso, vagy barki maset. Talan Vettel, meg Bottas az aki mindig tud orulni. -
Fernandooo #154966 Idézzetek tőlem Alonso védelmében leírt, csak szélsőségesen pozitív gondolatokat. Az, hogy az egyik kedvencem, semmit nem jelent, nekem nem az atyaúristen, ahogy Schumi is legalább olyan kedvencem, vagy Hamilton. Regisztrációkor meg nem jutott eszembe semmi névszerűség, ez is csak amolyan poén. De azért örülök, hogy mindenki érdemben reagált az ellenvetésekre... -
#154965 Bezzeg Alonso -
#154964 Azért ilyen névvel fanboyozni ... :D -
Fernandooo #154963 Jól van fanboy...
Ezrével tudom hozni a hasonlókat.
Videókból is több tucatnyit, most csak egy pár:
Ez egy ilyen pali. Sótlan, flegma, és érvényes rá minden, amit az előző hozzászólásombna írtam. Semmit nem cáfoltál. -
#154962 -
ShaiHulud #154961 cafolatokra? ja igen... -
#154960 Felesleges az ilyenekre reagálni... -
Fernandooo #154959 Jó, akkor nem az, pfff... -
ShaiHulud #154958 nezd mar de fapofa...:
http://kimiraikkonensmiling.tumblr.com
google -
#154957 Sajnos ez igaz,a McLarenes időszaka nagyon rányomta a bélyeget a karrierjére és az utáni hozzáállására is -
#154956 McLaren nevű szopórollerrel lehetett volna kb. 2szer is világbajnok, csak mindig felrobbant alatt az autó. -
#154955 kevés olyan F1-es van a mezőnyben aki többet ült szopórolleren mint ő -
#154954 Én bírom őt,de egyébként szerintem is a pénzen kívül más már nem nagyon tartja őt az F1-ben,és 1 nagyon értékes ülést vesz el olyanoktól akik nagyon tehetségesek de szarabb autóban ülnek.