FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
BattleTag: kabel15#2672
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Mert elmérte a féktávot és még nuni ezt be is vallani.
„Gyenge ütközés volt" – mondta Sanghajban. „Szerintem egyszerû versenybaleset történt, de az autók alacsony orra miatt (Gutiérrez) azonnal felszállt a levegõbe, ahogy az oldaldobozához értem. Kicsit sokkoló volt repülni látni az autóját, erre nem számítottam. Most azonban számolnunk kell ezzel."
ain't got no history

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Ez az ami feltûnt a linkelt képeden, csak nem tudtam az elnevezését.
#hhwnd
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
#hhwnd

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
2007ben? Na kb. ennyire komoly a cikk.
A medve nem játék.
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Még a tavalyiakat is. <#papakacsint>#papakacsint>
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"Az említett sorozatban a mostani volt Mick elsõ dobogós helyezése - a pódiumon a hírek szerint az ég felé mutatott, s apjának ajánlotta sikerét."
Elsõ futamon Vettel kiesett, Ric 3. lett ( pontok nélkül ).
Második futamon Ric kiesett, Vettel 3. lett
Harmadik futamon Ric 4. lett és Vettel 6. ( nem ment a DRS és voltak gondjai, de ettõl független Ric nagyon jól ment és lehet akkor is elõtte végez, de lehet hogy nem, sose tudjuk meg/lényegtelen )
Ebbõl milyen gondolatmenet jön le?
Webber még Vettel mögött sem tudott menni, annyira távol völt tõle sebességben és legtöbbször a dobogótól is.
Szóval igen trollkodás amit csinálsz és nem nem szûrõdik át semmi lényeg.
Tudom 1 héttel ezelõtt ki lett volna törölve minden..
Persze trollkodás de remélem átszûrõdik a lényeg:) valszeg nem fog...
amikor szar volt a BMW Kubica is az asztalra csapott, Alonso is folyamatosan ezt csinálja a Ferrarinál...amikor a Mclarennél Button véletlenül gyorsabb volt nagy különbséggel idõmérõn (2012 Spa) akkor pedig Hamilton hisztizett (az annak volt nevezhetõ) sõt a frusztrációját kifejezte a twitteren is...Alonsocskával együtt pont ezért celebkid...mindent kitesznek még azt is, ha szartak egyet...
de Vettelre pont ez nem jellemzõ, ezért is bírom
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Nemértem miért csináltok vallási harcot a témából...