FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ricciardonak nagy grat, óriási, hogy Vettelt milyen szépen tartja😊
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Alonsoról meg egyelõre annyit tudok, hogy vízen jobb, de mivel Kiminél volt két pöccintés, meg egy nem Ferrarinak kedvezõ pálya, ahol Alonso is pont elõtte végzett, egyelõre még nem nem nyilvánítanék véleményt. Alonso ott van 2010 óta, Kimi most jött vissza. Az autót Alonsora építették, a motor még nem az igazi, és nehéz az egész konstrukció, ráadásul Kiminek folyamatos technikai gondjai vannak.
A medve nem játék.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Hajrá Tomi
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
szerinted ez forma 1-es pilótához illõ szint? az agyhalott amcsi kertvárosi anyukák szoktak ilyet csinálni, hogy hátrafordulnak a gyerekhez vezetés közben, aztán tekerik a kormányt.
pásztorkánk alól meg elfogyott az út, õ meg kanyarodott tovább, rofl.
Per Aspera Ad Inferi.
Horner nem a levegõbe beszélt, a sebességmérésbõl kiderült, hogy az idõmérõn a pálya hátsó egyenesében – amely 1170 méteres hosszával a szezon leghosszabbja – a Mercedesek kereken 20 km/ó-val nagyobb sebességet értek el, mint a Red Bullok. Elõbbi csapat volt a leggyorsabb, utóbbi pedig a leglassabb a mérési pontnál.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Maldonado szétesett totálisan, ami érthetõ is, hiszen egy romhalmaz csapathoz szerzõdött. A Williamsnél sem volt egyszerû, de végre volt egy kellõen agresszív (néha túlságosan is) pilóta a mezõnyben.
Anno a Hamiltonos incidense miatt utáltam, de én továbbra is egy Montoyát látok benne, és nekem hiányoznak az ilyen pilóták a mezõnybõl.
Sajnálom ezt a szerencsétlent.
http://sportgeza.hu/forma1/2014/04/19/egy_igazi_hubazz_pillanat_maldonadotol/
Per Aspera Ad Inferi.
tegnap övé volt a legjobb idõ.
nagy kár, hogy itt tud csak indulni és nem GP2 vagy WSR 3.5-ben, mert innen nagyon kilóg és felfelé.
A medve nem játék.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Kiegyeznék holnap egy Lewis-Ricciardo-Rosberg hármassal a dobogón 😊
Nem is értem miért mondják Szujóék mindig, hogy elrontotta, de van még egy köre dolgot. Tavaly ja, idén már nem.
A medve nem játék.
Ha ez száraz idõmérõ, igazad van, de esõben??? Hol kevésbé esik, hol jobban. Valakin kék, valakin zöld gumi van.
A medve nem játék.
Õ a mclarenben volt a legjobb máig nem értem a ferraris szerzõdést, ok ott lett bajnok de az már leszállóág volt, sok a csalódás abból az idõbõl. Aztán a lotusban hozta a tudását versenyen, megint jó volt látni õt. Ez az új ferka szerzõdés a pályafutása megpecsételése...simán leszállóág.
A medve nem játék.
Forma-1 online is nézhetõ: STARTLAP - DR és OnlineTV - DR lapokon ( külföldrõl is ) .
<<< Reméljük valami felrúgja az új üzemanyagspórolásos szabályt 😊 >>>
"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna
Biztos nem a pénze miatt szerzõdtették áá dehogy 😊 a tehetsége miatt