FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9:00 Forma-1 Kínai Nagydíj Online : STARTLAP - DR és OnlineTV - DR lapokon ( külföldrõl is ) --- 11:00 ünnepi szentmise
PLaci
Azt hiszem, Alonso és Räikkönen is igen keményen harcolt ezért az ülésért, így szép volt megmutatnom nekik azt, hogy jó döntést hozott velem a Red Bull. Ez mindenkinek segít a csapatnál.”

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

V43 1105

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

RatBaG
már alig várom a holnapi futamot...

Per Aspera Ad Inferi.

Botond
Még iPaden is megy, jobb töltési sebességgel, mint a mindigtv app. Köszi!
Botond
Régen meg mindenki a linkeket vadászta, most meg az a baj, ha van? Egy sima köszönöm is elég lett volna válasznak.
Norbi1990
Holnap is berakod?
21:40-23:25 MTV2 : F1 Kínai Nagydíj idõmérõ ismétlése. Online : STARTLAP - DR és OnlineTV - DR lapokon ( külföldrõl is )
Totti5
Erre év végén érdemes visszatérni. Hamilton pl most elkapta a lényeget, de volt már õ is lejtõn amikor nem jöttek össze a dolgok... idén is lehet, persze ne legyen😊. Vettelnek gondjai vannak ez nyilvánvaló, mint ahogy Kiminek is, de ezeken úrrá lesznek idõvel szinte biztos.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

tavaly a szezon elején Hamiltonnak jobban feküdtek a pályák...év vége fele jönnek majd Rosberg helyszínei...nincs ez lefutva, de ma Nico tényleg belehibázott párszor...simán verhette volna a Bullokat

Ricciardonak nagy grat, óriási, hogy Vettelt milyen szépen tartja😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

a.carkey
Nem elég ez egy technikai sportban? 😄

Alonsoról meg egyelõre annyit tudok, hogy vízen jobb, de mivel Kiminél volt két pöccintés, meg egy nem Ferrarinak kedvezõ pálya, ahol Alonso is pont elõtte végzett, egyelõre még nem nem nyilvánítanék véleményt. Alonso ott van 2010 óta, Kimi most jött vissza. Az autót Alonsora építették, a motor még nem az igazi, és nehéz az egész konstrukció, ráadásul Kiminek folyamatos technikai gondjai vannak.

A medve nem játék.

Csak azt nem írtad miért is vezet rosberg... merthogy az angol kiesett Ausztráliában motorhiba miatt. Lajost újra összerakták fejben és így idõmérõn és versenyen is stabil. Rosbergnek összejöhet pár futam, biztos vannak olyan pályák ahol õ a jobb. Alonso sem azért jobb rai-nál mert volt három esõs idõmérõ, hanem mert egyszerûen gyorsabban vezeti a ferrarit. Szárazon-vizesen. Tudod ez ilyen egyszerû. Lehet az is benne van, hogy alonsora fejlesztettek, meg massa feltartotta most a finnt meg a múltkor belementek meg nem tudott pénteken az elsõ idõmérõn tesztelni, meg....de a lényeg ugyanaz mint hami-rosberg esetben. A spanyol jobb pilóta. Koba is jobb Ericssonnál ez látszik, mint ahogy bianchi is. Vettel-ricciardo érdekes eset, eddig nagy az ausztrál, meglátjuk mi lesz. Perez-hulkenberg is érdekes még.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

MTV1 : F1 Kínai Nagydíj reggeli idõmérõ ismétlése. Online : STARTLAP - DR és OnlineTV - DR lapokon ( külföldrõl is )
Dietrich
Vörös Csaba

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Peppus
Nagyon szép gyõzelem volt 😊 Ki közvetítette a futamot? Mert az viszont botrányos volt.

Dietrich
És nyert Tomi, gratula!

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Norbi1990
Meglett az 1. gyõzelme Tominak!! <#taps><#eljen>
b-type
sztem a múltkor nagyot bénázó Giovesi sem rossz, de majd meglátjuk mi lesz mindjárt 😊
Hajrá Tomi

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

a.carkey
Már összehozott 1x. 😄

A medve nem játék.

RatBaG
engem mondjuk hidegen hagy kimi, de nem hiszem, hogy õ ilyet össze tudna hozni.
szerinted ez forma 1-es pilótához illõ szint? az agyhalott amcsi kertvárosi anyukák szoktak ilyet csinálni, hogy hátrafordulnak a gyerekhez vezetés közben, aztán tekerik a kormányt.
pásztorkánk alól meg elfogyott az út, õ meg kanyarodott tovább, rofl.

Per Aspera Ad Inferi.

lac coo
Christian Horner tisztában van vele, hogy hol maradnak le a Mercedesektõl a sanghaji pályán. „Tudtuk, hogy a 3-as szektor lesz ezen a pályán az Achilles-sarkunk, ez még ilyen körülmények között is igaz volt. A sebességünk az egyenesben nem olyan jó, mint a Mercedeseknek, nagyjából 7 tizedmásodpercet veszítünk ott körönként” – árulta el a Red Bull csapatfõnöke.

Horner nem a levegõbe beszélt, a sebességmérésbõl kiderült, hogy az idõmérõn a pálya hátsó egyenesében – amely 1170 méteres hosszával a szezon leghosszabbja – a Mercedesek kereken 20 km/ó-val nagyobb sebességet értek el, mint a Red Bullok. Elõbbi csapat volt a leggyorsabb, utóbbi pedig a leglassabb a mérési pontnál.

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Peppus
Ja, ha Kimi babrál és bassza telibe a falat az vagány dolog mi?..
Maldonado szétesett totálisan, ami érthetõ is, hiszen egy romhalmaz csapathoz szerzõdött. A Williamsnél sem volt egyszerû, de végre volt egy kellõen agresszív (néha túlságosan is) pilóta a mezõnyben.

Anno a Hamiltonos incidense miatt utáltam, de én továbbra is egy Montoyát látok benne, és nekem hiányoznak az ilyen pilóták a mezõnybõl.
Sajnálom ezt a szerencsétlent.

RatBaG
ez tényleg egy kretén, erre már nincsenek szavak...
http://sportgeza.hu/forma1/2014/04/19/egy_igazi_hubazz_pillanat_maldonadotol/

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
14:00-tól eurosporton KPT versenye!
tegnap övé volt a legjobb idõ.
nagy kár, hogy itt tud csak indulni és nem GP2 vagy WSR 3.5-ben, mert innen nagyon kilóg és felfelé.

a.carkey
Volt már 7xes is, úgyhogy szerintem ha tenni kell, akkor a németre tesznek, bár már az is volt. Dilemma. 😄 Békén fogják hagyni õket az utolsó versenyig. Max. megint Vettel nyer! 😄

A medve nem játék.

bakkerman
egy ideig engedik õket versenyezni tiszta lapokkal,aztán június környékén már eldõl,melyik mehet a VB-ért. Rosszul nem jár a Merci semmiképpen,vagy lesz egy kétszeres VB-jük,vagy egy német,német csapatnál

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

a.carkey
Nem egy idõmérõn múlik. Ráadásul - egyelõre - Rosberg vezet 11 ponttal. 😊

A medve nem játék.

Szerintem rosbergnek is annyi. Hami jobb ez kiderül. Ha nem áll meg az autó hami alatt akkor õ a favorit. Viszont vettelt keményen ráncigálja ricciardo. Az izgalmas kettõs!

bakkerman
jól mondja Wéber Gabi,idén eddig minden együttvan Hamiltonnál,hogy végre megint bajnok legyen,remélem sikerül neki,de azért ne utcahosszal nyerjen mint Vettel,legyenek izgalmak

bakkerman
na ismét Hami pole,Ricciardo-nak nagy gratula!!
Kiegyeznék holnap egy Lewis-Ricciardo-Rosberg hármassal a dobogón 😊

a.carkey
Ráadásul egy kört töltõdnek az extrák, egy kört nem. Amikor gyors körön lennél és bekavarnak, akkor várhatsz két kört, hogy ismét ideálisak legyenek a körülmények, de esõben???

Nem is értem miért mondják Szujóék mindig, hogy elrontotta, de van még egy köre dolgot. Tavaly ja, idén már nem.

A medve nem játék.

a.carkey
Ne legyetek már ennyire 1xûek, bakker! 😄

Ha ez száraz idõmérõ, igazad van, de esõben??? Hol kevésbé esik, hol jobban. Valakin kék, valakin zöld gumi van.

A medve nem játék.

a.carkey
Egyszer volt száraz idõmérõ, ahol pont verte Alonsot ...

A medve nem játék.

Ugyanmár... Volt 15 perce összerakni egy alonso körüli idõt... Oké egy ilyet elbaszott neki massa... És a többi?
Õ a mclarenben volt a legjobb máig nem értem a ferraris szerzõdést, ok ott lett bajnok de az már leszállóág volt, sok a csalódás abból az idõbõl. Aztán a lotusban hozta a tudását versenyen, megint jó volt látni õt. Ez az új ferka szerzõdés a pályafutása megpecsételése...simán leszállóág.

Amióta raikonnen visszatért, képtelen egy normális idõmérõt összehozni, elsõ 5-ben talán kétszer volt. Simán pénzt lehet tenni, hogy alonso veri idõmérõn, esõben pláne, végülis a lotusban grojean is jópárszor elkapta. Jövõre a Honda helyében erõsen gondolkodni kell alonso szerzõdtetésében, egyedül benne látom az erõt a világbajnokok közül.

a.carkey
Alonso amúgy megkapta az összes fejlesztést Kínára, Kimi nem.

A medve nem játék.

a.carkey
Pöcsszopó Massát elengedte gyors körön - mondtam is a nejemnek, hogy figyeld meg, Massa keménykedni fog, és lõn -, majd amikor Kimi ment gyors körre, Massa elkezdett geciskedni. Ott ment el a Q3. Nem csodálkoznék egy Massa büntin ...

A medve nem játék.

bakkerman
Raikkönen botrány szar amit idén csinál eddig,ennyire beleszarik az egészbe?

Kínai Nagydíj Élõ közvetítés Sanghajból ; szombat 07:45 Idõmérõ edzés ; vasárnap 08:30 Futam

Forma-1 online is nézhetõ: STARTLAP - DR és OnlineTV - DR lapokon ( külföldrõl is ) .

<<< Reméljük valami felrúgja az új üzemanyagspórolásos szabályt 😊 >>>
botto0604
Csak nem Maldonado Lotusa? <#hehe>

"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna

HTS s3rg1nh00
micsoda képet választottak... 😄D

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

a.carkey
Kár röhögni rajta. Ha nincs ez a debil, ezek a képen ma munkanélküliek.

A medve nem játék.

A csúcson kellett volna abbahagynia.

Master91
hát a stresz a venezuelai pénz váltási buliból ki hat rá 😄
Norbi1990
Azért 2012be nyert egy futamot. Aztán utána szépen lassan megindult a lejtõn 😄
repvez
a csapat reakciója 😊
Biztos nem a pénze miatt szerzõdtették áá dehogy 😊 a tehetsége miatt
Jeffjohnson
Jól benézte...

Jeffjohnson
Ez nem az volt, amikor az aktív kerékfelfüggesztéssel voltak gondjai a Ferrarinak?

passatgt
boxbejáratot is benézte