182094
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#155073 Fel nem tudom fogni,hogy a boxban lévő 100 csapattag miért nem segíti jobban... -
ShaiHulud #155072 de Vettelnek nem volt jo az autoja. raikonek most semmi magyarazata nincs, egyszeruen fos volt...szanalmas.. jobban orulnek nem is versenyezne akkro legalabb nem kene tovabb nezni ezt a fos f1-t... -
#155071 Folyamatosan 3-4 autó volt előtte. Ez van. Legutóbb a nagy Vettel nem került be szárazon. Hamilton sem büszkélkedhetett ma a Q1ben. -
G_ArchAngel #155070 Erre nem tudom mi lesz a magyarazat, de nem hiszem el, hogy ezt nem lattak elore a Ferrarinal. -
#155069 Kimi out
ohh -
#155068 -
#155067 Menet közben nem tud beesni az eső. -
#155066 Legfrissebb hírek szerint Alonso a jövő évi magyar nagydíjon már az első 10-ből rajtolhat,ha jó kört fut -
#155065 Lehet szidni a szabályt, de ez nem amiatt van. Rossz a Hona és a Rönó is. Az nonszensz hogy 1 hétvégét sem bír ki a cucc. Jövőre majd jobb lesz, rakják össze, azért fizetik a mérnököket. Jelenleg szar munkát végeznek. -
Stockbauer33 #155064 http://www.f1vilag.hu/hirek/szenvedes-50-rajthelyes-buntetes-mclarennek -
#155063 Remélem összesen egy 100 helyes rajtbüntetést kiosztanak.
lol -
#155062 Persze hogy vízálló, ahogy az egész autó. -
Stockbauer33 #155061 http://www.espn.co.uk/f1/story/_/id/13112558/mercedes-taking-ferrari-threat-very-seriously-lewis-hamilton -
#155060 Ilyen nagy esőnél pl. tócsa van a kabinban és a kormány is totál vízálló?
Van ilyen képetek milyen a belseje ilyenkor és hol lesz vizes a pilóta? -
twi452 #155059 Finom kis eső van arrafelé :D -
#155058 Live Stream -
#155057 Ricsi is kapott egy 10-est..... -
#155056 Alonso,Button,Kvjat büntetés. -
#155055 -
#155054 a Lotusok elég jót mentek kiváncsian várom mit mutatnak ma időmérőn,jó lenne ha mindkettő bejutna a Q3-ba,lenne egy kis izgalom a futam első 2-3 körében főleg ha Maldonado is úgy gondolja...:D -
#155053 Mondjuk ezt sose értettem, hogy mi miatt ülnek kint a boxfalon, mikor mindegyik a monitorokat figyeli. Gondolom tradicióból maradtak ott amikor még a kézistopperrel mérték az időt és a célvonalhoz ültek,de most már semmi jelentősége.
Ha meg valamiért be kell menni akkor meg csak a rohangálás van, és rájuk nem vonatkozik a szabály, hogy a boxban dolgozónak kötelező a sisak?
Mint a mellékelt videó is mutatja semennyivel nincsenek kevésbé vesélyben mint aki a boxban van, sőt..
Egy elszabadult kerék ugyan ugy eltalálhatja öket vagy egy rossz kiengedés következtében a kocsi felmehet . -
#155052 Sajnálom Ricciardot.Sokkal jobb autót érdemelne a tehetsége. -
#155051 -
#155050 -
#155049 Egy részről érthető is, másrészről meg tényleg idióta szabálynak tűnik....mindenkinek ugyan annyi esélye (sőt, hondának több) volt, hogy megfelelő teljesítményű és megbízható hajtást fejlesszenek, de másrészről meg rohadtul elveszi a nézőktől az élmény faktort, hogy két mercedes köröz az első két helyen, többiek 20-30 mp-cel lemaradva tőlük a verseny végén. Az a gond, hogy amíg nem ért egyet mindegyik csapat a szabályváltoztatásnál, addig marad az, ami most van...Wolfféknak mi okuk lenne változtatni? Tökéletes helyzetben vannak, telibeszarják, hogy ki mit csinál mögöttük, akár tetszik ez az embereknek, akár nem...lóvét így is megkapják. -
#155048 ezt a rajthelyes büntetéseket eltörölném, teljesen értelmetlen igy .A pilótát nem kéne még igy is büntetni,mert a csapata nem teljesit jól.
Ha van külön pilóta és konstruktöri pontozás és bajnokság akkor ilyen végett mért nem a csapatot buntetik a pilóta helyett?
Az meg plusz hülyeség, hogy halmozottan tovább viszi a buntetéseket több pályára is.
Ez igy olyan mintha 2-3x büntetnék mert egyszer cserélt alkatrészt. -
#155047 Aki nézte a versenyt az hallhatta, hogy Wéber Gabi már verseny közben elmondta, hogy ez kizárt, hogy versenyzői hiba. -
#155046 Spa után a második legszebb pálya szerintem,gyönyörű helyen fekszik! -
Stockbauer33 #155045 -
#155044 Kimi megpördülésének rejtélye, íme a válasz
A finn versenyző a két héttel ezelőtti Kanadai Nagydíjon azért vesztette el a biztosnak tűnő dobogós helyet honfitársával, Valtteri Bottasszal szemben, mert a bokszból kivezető körében megpördült a hajtűkanyar közepén – szinte pontosan ott, mint tavaly. A csapat utóbb megerősítette, hogy ez nem az ő hibája volt, és Räikkönen az Origo GPhírek kérdésére a Red Bull Ringen elmagyarázta: egy beállítás nem működött rendeltetésszerűen. -
#155043 Frissített (szabadedzés ideje változott):
-
-
#155041 Off: Van ötletetek hogy hol találom meg a legutóbbi IndyCar futamot magyar kommentárral? (Magon eddig fennvolt az összes,ezt valamiért nem töltötték fel) -
#155040 -
#155039 -
atiwrc #155038 WSR-en ilyenek nem szoktak lenni.
Csak WSR 3.5 és 2.0 az RS01 Trophy versenyautóinak kellett ott lenni idén. Meg szoktak ilyen renault bemutatók lenni. (Renault Truck, és autós vonatozgatás trükkökkel) valamelyik évben volt kiállítás is mikor régebbi F1es reanullt-ok és rally autók is ki voltak állítva.
Szujót ki kellene faggatni mi is volt ez :D, akinek van FB-je esetleg boxutca fb lapján megkérdezhetné, hátha mond valamit róla majd a boxutca online-ba.
Lapaj már beleérte magát hogy ilyenek is lesznek a ringen a 30 éves jubileum alkalmából, de én nem hiszem, hogy bármi hasonló dolog lenne. Lesz valami fotó kiállítás kb és ennyivel le is tudják... -
#155037 Igen, én ott fényképeztem őket. Mondjuk ezek csak ott voltak ahol a pórnép parkolt az utcai kocsijával. Biztos nem látták szívesen a nem Renault csoport autóit :D
Nem tudom, hogy mentek-e a pályán.
Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2015.06.17. 19:23:39 -
#155036 wsr hétvége volt. Azon már kinn voltak? -
#155035 -
atiwrc #155034 Megnéztem, de ötletem sincs miféle rendezvény lehet, a Ferrari Days-re ennyi nem ferrarit nem visznek ki, ötletem sincs :/ A régebbi honlapon volt legalább értelmes eseménynaptár, ahol egybe látni lehetett mindent...