FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem kell szavaim kiforgatni...nem a kopás mértékére gondoltam, hanem elsõsorban semmi taktikázás nincs a kemény és lágy keverékkel...látványosabban ki kellene jönnie egy egy váratlan elképzelésnek, amellyel pozíciókat lehetne nyerni...

tankolás számomra izgalmasabb volt 2009-ig, amíg érvényben volt...

tavalyi Pirelli szánalmasan gyenge volt az nem baj, ha nem kopik túlzottan...féltek a médiától így Hemberyék inkább keményebb keverékeket gyártottak le...

Egyenautókat pedig senki nem vár el...A fejlesztések nem olyan szembetûnõek évek óta...ha egy csapat lemarad esélye sincs szinte behozni a lemaradást (lásd tavaly Williams akár a Mclaren)...ez pedig a teszttilalom okozta következmények

tavalyi szezont nem élveztem abszolút és nem Vettel egyeduralma miatt hisz remekül versenyzett, demoralizáló volt...egyszerûen a futamok semmitmondóak voltak...

idén eddig a Bahrein nagyon jó versenyt hozott, Melbourne elment, de Kína és Malajzia ahol mindig jó versenyek voltak rém gyenge futamokat eredményezett...reméljük ennél márcsak jobb lesz:/ de valahogy nem régi az F1 és igen én is 7 éves korom óta bámulom

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

lac coo
Ez F1 mindenki fejleszt kinek jobban összejön kinek kevésbé ...egyforma egyen autók itt soha nem lesznek ,aki azt várja, hogy másfél órán át együtt marad a mezõny, az csalódni fog.... Örökké . 😊

Tavaly az volt a baj ,hogy a gumi miatt variálnak, most az a baj ,hogy amiatt sem kell nagyon taktikázni ... 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

A szar F1 jobb, mint a nincs F1. Nézd a pozitív oldalát vagy ne nézd egyáltalán.

http://gaborszantai.co.uk/

Jacek
Átjött a lényeg..... szokásos

Totti5
Mint ahogy Alonso, Hamilton Vettel sem tud egy nem kézre álló lassú autóval nyerni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

desigo
besírtam <#taps>
idén tény és való 1 verseny volt izgalmas...

az a gond, hogy taktikai kihívások sincsenek...nem lehet ugyebár a benzinnel játszadozni, nem lehet az abroncsokkal sem, nincsenek meghibásodások (amiket szeretnek a versenyzõk elkerülni érthetõ módon, de na)... és ráadásul ahogy látom az autók kezelhetõsége sem lett nehezebb pedig be volt harangozva, hogy mennyire fog számítani a versenyzõi tudás😊

látjuk, hogy idén még nagyobb a szakadok a csapatok között, mint mondjuk tavaly a Red Bull és a többiek közt...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

b-type

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

adam46
Azért ez kicsit összetettem, mint kijelenteni ilyet, hogy ha nem tetszik, akkor nem kell nézni. Körül-belül nyolc éves koromtól kezdve nézem, akkor még jó futamok voltak, kialakult egyfajta kötõdés a Forma 1 iránt, ha futam van, felkelek nézem, jót szórakozom, de mostanában valami siralmas, hogy hova jutott. Szerintem teljesen megérthetõ a sok siránkozó megjegyzés, az emberek többsége ezen nõtt fel, most meg csak úgy engedjük el?
+1

Vettelnél már 12-ben is látszódott, hogy amikor a technika nem áll össze neki akkor bizony verhetõ...akkoriban Webber is elõtte végzett sokszor...ahogy a Red Bull verhetetlen õ feltámad...Ricciardo motivált és bizonyítani akar egyelõre jól kezeli a szituációt fejben fõleg úgy, h ogy az elsõ 2 futamon önhibáján kívül nullázott (ebbõl 1 elvett dobogó) és meglepõen erõsnek tûnik mentálisan...

plusz sztem a Pirelli kopási mérték is stabilizálódott minden csapatnál így már a nincs meg se neki se Raikkonennek az az elõnye, ami úgymond tavaly a többieket hátráltatta...

Jacek
Nem flamet akarok és nem is fikázás!! De Riccardo teljesítménye igazából jót tehet Vettelnek mivel kicsit lehúzza a földre és innen építkezhet+ van kihívás és nem egy ûr autóval kell verni mindenkit.

Botond
Rosberg faterja is második helyekkel lett vb, még korai az ifj rózsinak izgulni. 😊
Mclaren pokoli nagy hanyatlásnak örvend😊 1. futam dobogó most pedig még pontszerzés se jön össze..mi történt ott?😮

Alonso és Kimi közti különbség érthetetlen😊, de úgy tûnik Fernando egyelõre jobb, de még hosszú a szezon

Jacek
Féltávnál meglátjuk+ Kimi szerintem segíti is ha akkrora a különbség..

Peter1

Kimi Antonio Spagnoloval beszélget. 20 perce kezdõdött a beszélgetés és még mindig tart

Ide mit lehet írni?

Jacek
Ennyi van belõle legközelebb megkapja a másik.

PLaci
Pontosan. Szar a szélcsatornájuk, így a verseny az egyetlen valós adatokat adó összehasonlítási lehetõségük.

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

b-type
Nagyon-nagy egyetértés! nem is kell hozzátenni semmit.<#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Benne van szerintem a bizonytalanság IS, hogy élesben mennyire válnak majd be, ilyen szempontból pedig jó visszajelzést adhat, hogy össze lehet hasonlítani a régi technikával ugyanazon a pályán, ugyanolyan körülmények között.

Ettõl függetlenül ez szintén nem elég jó ok arra, hogy a csapat egyik versenyzõje hátrányt szenvedjen ebbõl, úgyhogy én sem értem...
Nem tudom srácok, en utálom a pacalt, tehát nem eszem, nem akarom, hogy seggbe legyek dugva, nem megyek meleg bárba. Akinek nem tetszik az F1 miért nézi!? Legtöbben felnõttek vagytok, be kellene látni, hogy értékesebben is el tudjatok tölteni ezt a ket órát és akkor siránkozni sem kell miatta.
Szerintem nem kell atomfizikusnak lenni ahhoz, hogy eldöndtsük, ami nem jó és nem muszáj idõt szánni rá, arra ne is szánjunk.

adam46
Elõzõ futam utána mondták sokan nagy mellénnyel, hogy akik folyamatosan fikázzák a Forma 1-et a rettentõ érdektelensége/unalmassága miatt, azok most "befoghatják" szájukat. Mondtam is, hogy ne kiabáljuk el ésssssss visszatért a régi jó dögunalmas Forma 1, fantasztikus, hogy lehet így elcseszni egy szériát. Elsõ öt kör izgi, míg egy másodpercen belül vannak, de utána valami elképesztõen szar.
desigo
Sose értettem ezeket az újításokat miért csak az egyik autó kapja meg.
Talán olyan rohadt nagy költség duplát gyártani?
b-type
csutka mindegy, 30 pont van köztük, nem arra mondom, hogy Kimi szedje össze magát, hanem arra hogy ha nem kezdi el csökkenteni a különbséget, akkor be állhat Alonso mögé akkora lesz a pontkülönbség.

Viszont szentmise van! 😄
Amúgy tényleg gáz... Bár a Boxutca Online-ban is röhej ami van ma, Szujó eléggé szenved és a háta közepére se kívánta.

"Alonso->Kimi (Kimi-nek figyelnie kell(ene))"

Az új fejlesztések nagy részét még csak Alonso autója kapta meg, plusz Kiminek váltóproblémái is voltak folyamatosan.
Totti5
Brutál milyen erõfölénybe van még a Ferrari is a Rönóval szemben. Egyenesbe úgy nyúlt el mint ha a másik a kéziféket húzogatta volna... amíg itt nem lesz valami egyensúly a motorok közt, az ilyen erõbõl kell menni pályákon nem lesz érdemi verseny.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

gibson9
De az m1 megint mi a retekért kapcsol el a nyilatkozatokról?? Most nincs váladztási mûsor...

b-type
Elég nagy pofonok osztódtak ki.
-Ricciardo->Vettel (ez különösen gond, hiszen elmúlt évek meghatározó világbajnokát iskolázza az idén a csapathoz kerülõ Auszi.
-Alonso->Kimi (Kimi-nek figyelnie kell(ene))
Hamilton->Rosberg...ezt még be is tudnám annak a piszok nagy ütésnek ami -Bottas és Rosberg közt történt, de a futam utáni arckifejezés az tényleg elég beszédes volt.

DasIsFuck
a többi mercedes is versenyzett egymással.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

desigo
Haha szobamerleggel csapatjak xD
Hamilton az új Vettel.
Rosberg szépet mentett. Alonso erõn felül teljesített. Ricciadro továbbra is megszolgálja a belefektetett bizalmat.
A többieknek indulni sem kellett volna.

Húzok vissza nézegetni a szemhéjam belsõ oldalát.

Sky-on mondták, hogy az nem hívatalos értek, hanem egy kalkuláció. A tényleges adatot csak a csapatok tudják.

Master91
kozvetitok kalkulalt adatokat mutatnak
De láttam. Versenyzett a két redbull egymással meg a két mercedes egymással. Viszont a mercedes és a redbull(vagy bárki) nem tudott egymással versenyezni.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Hogy a fenébe van, hogy nekünk a képernyõre kiírják rosberg üzemanyagfogyasztását, a csapat meg nem tudja, kérdezgetik a pilótát???
Rossz a telemetria a csapat felé, de a közvetítõk látják...

Master91
asszen nem lattad az elozo futamot
Kobayashi megelõzte vettelt. :-)
Ennek a versenynek az a szerencséje, hogy reggel van, ebéd után már rég bealudtam volna... Pocsék az idei forma1.

A kommentátorok mindíg azt mondják : "Telibemassza" Kiváncsi vagyok , mi lesz ha 1x eltalál valamit és be kell mondani : " Telibemassza - Telibekapta " 😄
Master91
annyira jo lenne,hogy mikor belso kameras felvetel van 1 autoba, kicsit a kommentatorok befoghatnak + ne akkor nyomjanak be radio adast

ja es Alonso sir -.-
Norbi1990
Sárga zászlózott az egyik bíró valamiért.
desigo
Mi volt ez a lassusag a felvezeto kor vegen?
9:00 Forma-1 Kínai Nagydíj Online : STARTLAP - DR és OnlineTV - DR lapokon ( külföldrõl is ) --- 11:00 ünnepi szentmise
PLaci
Azt hiszem, Alonso és Räikkönen is igen keményen harcolt ezért az ülésért, így szép volt megmutatnom nekik azt, hogy jó döntést hozott velem a Red Bull. Ez mindenkinek segít a csapatnál.”

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

V43 1105

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

RatBaG
már alig várom a holnapi futamot...

Per Aspera Ad Inferi.

Botond
Még iPaden is megy, jobb töltési sebességgel, mint a mindigtv app. Köszi!
Botond
Régen meg mindenki a linkeket vadászta, most meg az a baj, ha van? Egy sima köszönöm is elég lett volna válasznak.
Norbi1990
Holnap is berakod?
21:40-23:25 MTV2 : F1 Kínai Nagydíj idõmérõ ismétlése. Online : STARTLAP - DR és OnlineTV - DR lapokon ( külföldrõl is )