FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ain't got no history
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
G_ArchAngel: az idióta, aki úgy nyílvánul meg, mint te és se nem lát, se nem hall.
ain't got no history
http://gaborszantai.co.uk/
ain't got no history
A medve nem játék.
Olyan sûlyesztõben eltünni nem nagy tragédia ahol jobbról és balról is világbajnokok szenvednek, csak másik autóban.
Vettel annyira szuperhõs, mint Hamilton, Alonso, Button. Ha jók a körülmények akkor olyan pluszt adnak hogy az VB címhez segíti õket ( ez a plusz nem volt meg Massában, Kovalainenben, Webberben, Barichelloban )
Rosberg náluk erõsebbnek tünik, de kérdés meddig. Én Hamiltonra teszem a pénzem, nagyon beletelált most, meglepõdnék ha Rosberg ezzel megbírkózna, fõleg ha még pár ilyen futam akkor oda az önbizalomnak is.
Most meg Vettel elfelejtette, hogyan kell vezetni egy gyengébb autót... Szóval most esett le, hogy Vettel sem egy szuperhõs, magasan a többieket verõ kocsi nélkül õ is eltûnik a süllyesztõbe.
Különbség: A Mercedes még nem nyert bajnokságot.
A medve nem játék.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
De igazira. Kõtörés, sitthordás, stb.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Nem is értem, miért téma ez állandóan.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
antireklám 😊))
<#eljen>#eljen>
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Nem hiszen, hogy a Shell boldogan nézi, hogy Raikkonen futamok óta csak MASSAtol a pályán...
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Kimi :
Úgy gondolom, leginkább a vezetési stílusommal és az idõjárási körülményekkel, a hideggel volt probléma, emiatt nem tudtam mûködésre bírni a gumikat. Ha valamiféle (mûszaki) probléma lett volna, akkor nem lettünk volna gyorsak és elégedettek az új gumikkal. Tehát úgy vélem, ez az egész a körülmények, a pálya karaktere, valamint a vezetési stílusom kombinációjának eredménye.
Vettel :
Egyelõre nem boldogulok a csomaggal. Az autóban vannak lehetõségek, amiket Daniel jobban kihasznál. A csapat gondoskodni fog arról, hogy elõrelépéseket tegyünk.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
off
vezetünk hokiban dél-korea ellen erre most kezd a wtcc is...
"Óriási baki: idõ elõtt intették le a Kínai Nagydíjat!"
Én is jártam így, nem tudtam haladni a WRC változásával és ezért érdeklõdésem vesztettem.
Az F1 változik, mert változnia kell, változnak a piacok, változik az igény minden részrõl, változnak a motorszállítók igényei, és a csapatok igényei is.
...a legnagyobb változást a biztonság iránti igény hozta.
Amennyiben ezeket nem tudod lekövetni akkor nem érdemes az idõdet fecsérelni, én is inkább lebeszélnélek errõl mint arra buzdítanálak hogy kedved ellen való dolgot cselekedj.
Az F1 a régi formájában megszûnt volna, nem akarnak motorokat gyártani 12 hengerrel, és kettészakadó autókat sem akarnak, lehetõleg lerepülõ kerekeket, sõt rugókat sem.
Ez van...vagy ilyennek szereted, vagy ne szeresd....de ezen fanyalogni nincs értelme...Hockenheim sem kapja vissza a régi vonalvezetését..
változik, kell is hogy változzon.
Sokszor nem jó irányba, egyéni meglátás, vagy megbarátkozol vele vagy nem.
Sokan kérdeztétek, hogy miért nem adtuk le a Kínai Nagydíj utáni interjúkat. Mint azt bizonyára tudjátok, a Húsvét a keresztény világ legfontosabb ünnepe. Egy közszolgálati csatornának - bármilyen hihetetlen is számotokra - vannak egyéb kötelezettségei a sportesemenyének közvetítése mellett. A húsvéti mûsorfolyam miatt így kaptunk adásidõt erre a hétvégére. A félreértések elkerülése végett: az interjúkat az érvényben lévõ Forma-1-es szerzõdésünk szerint NEM kötelezõ adnunk. Ennek ellenére az esetek 99 százalékában leadjuk, mert szerintünk is szerves része a futamoknak, és mi is szeretjük hallani, látni a legjobbak elsõ reakcióit. Az élet most úgy hozta, hogy a múlt hétvégén a választási, most pedig a vallási mûsorok miatt nem fértek be az élõ adásba az interjúk.
Sokan írjátok, hogy "bezzeg az RTL Klubon…!". Azon mûsorok szerkesztõjeként pontosan emlékszem, hogy a Kanadai és Amerikai Nagydíjak, (és idõmérõ edzések) után nem közvetítettük az interjúkat, mert kezdõdött a vasárnap (szombat) esti film, vagy éppen a Barátok közt (!) aktuális epizódja.
Többen jelzitek, hogy milyen kevés Forma-1-es mûsorunk van. A magyar F1-es közvetítések történetében soha nem volt még csatorna, amelyik leadta volna a második szabadedzést teljes egészében, vagy online háttérmûsort, elemzést csinált volna.
Páran felvetik, hogy rövidebb felvezetõ mûsor után befértek volna az interjúk. Õk üljenek le és gondolják végig, hogy mit írtak…!
Végezetül pedig: a bahreininél unalmasabb futam miatti csalódottságot, frusztrációt ne itt és ne így vezessétek le, ha kérhetem!
További jó szurkolást, kedvenceiteknek sok sikert, a hölgyeknek sok locsolót, az uraknak pedig sok tojást kívánok!
Szujó Z.