FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
Jó nem egészen, mostmár elektromos motor is hajtja az autókat, csak annyi az elektronika. Meg kaptak elõzés gombot a pilóták, hogy elég legyen az egyenesbe kerülgetni egymást, így nincs szükség annyira technikás vezetõi tudásra sem. De statisztikába így több az elõzés.
b-type
Igazából ezt az idõszakot én sem kedveltem, a kávédaráló szerû kipörgésgátlóval, a bordás gumikkal, a rajtautomatikával...talán még itt engedve volt a két irányú kapcsolat a kocsi és a mérnökök közt is..
A mostani jobb szvsz.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Totti5
Pontosan, ugyan ilyen most is. <#wow3>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

bakkerman
most meg DRS megkerülés egyenes végén,spórolás a motorral,a gumival,a benzinnel

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Norbi1990
és mégis volt verseny 😊
kifli
ja, mert most semmi elektronika, meg ügyeskedés kipörgés gátló hatású megoldásokkal...
Totti5
Kipörgésgátló, full elektronika<#levele>

bakkerman
ez se volt piskóta 😊

és milyen gyönyörû hangjuk volt azoknak a gépeknek

allock
Felejthetetlen ez a fogócska. <#eljen>

#hhwnd

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

a.carkey
Ez marha jó!

Megkönnyeztem ...

A medve nem játék.

Totti5
Jaja, azért mert csak átlagos 230-es tempóval 235 helyett 😄

HTS s3rg1nh00
azigen,Schumi is lelassult '99-ben...ja,mégse,nyert zsinórban 5 címet<#zavart1>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Peppus
Megvan a megoldás <#idiota>
Vettelt a lánya lassitotta le

befújt difi tavaly sem volt...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

😄DDD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

b-type
Dávid Sándor úr, akinek van jó meglátása,..és igazából nem is akarom kritizálni. De sztem mellõzöttnek érezheti magát, mert aki ennyi felszedett és megszerzett tudással él, és még mindig igazolást keres arra hogy 'õ megmondta', ott lehet valami sérelem.
Egyébként nem azzal van a baj hogy játszanak a cirkusszal, ezt csinálhatják sokféle módon, a gumiszállítóval egyeztetve, vagy a szabályok értelmezésével játszva, kiskapukat nyitva hagyva...stb.
De amikor ez a két srác összeeresztette az akaratát, és ott próbálták egymást legyûrni...azt hogy képzelheti bárki hogy meg lehet rendezni?
A Mercedes (bár sokan gondolhatják) egyáltalán nincs abban a helyzetben hogy 'játszhasson' F1 tulajt, nem is olyan régen még egy kicsit lesajnált csapat voltak, akik bizonyos hõmérsékleten akár gyõzni is tudnak de általában futamon belassulnak és kerülgetik õket.
Nagyon rosszul teszik a Mercinél, ha ebben az idõszkaban amikor bárki kopogtathat náluk, nem próbálnak erõsíteni, akár szakember, akár versenyzõi fronton.
..vagy csak annyi lett volna amegrendezés hogy Maldonado-t belezavarják Gutierez-be, hogy az SC összerázza a mezõnyt? Ezzel szvsz foglalkozni sem érdemes.
Pláne hogy Montezemolo mellett Bernie is kompromittálta magát, hiszen õ is tanácskozni akart, mert az F1 vesztett a piaci értékébõl..
Sztem hülyeség, pláne hogy Hamilton néha kicsit sok is volt, pont belefért még, de nem tünt teljesen 'hidegnek' 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

én csak témát akartam adni azért adtam ezt a link címet😄D

aki elolvassa láthatja, hogy a cím szenzációhajhász...de azért ne félj az "intelligens" FB-sok rögtön elkezdték Vettelt oltani milyen gyáva, most legalább átérzi mit érzett Webber és ehhez hasonló szövegek😊

4 futam ment le és még mindig Rick elõtt van a bajnokságban mirõl beszélünk?

Totti5
Hova menne? Ferrariba?😊) nyilván mindenki a Mercibe ülne idén. Redbull meg erõs, talán ez az év max futamgyõzelmere lesz elég ( meg a Ferrarinak is ). Jövõre neki lehet esni megint, kiegyenlített motorerõkkel.

lac coo
Ez a német meleg techno stílus a halálom! 😄DD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

😄DD simán

Ricciardot a barátját direkt engedte most el, megkapatta egy kicsit, legyen sikerélménye, de a következõ futamon nagyon elkeni a száját mindenkinek ezt garantálom.
HARJÁÁ VETTEL MINDENKI LEGYÕZÕL!!!

azt ugye tudjátok hogy Vettel idén 5*-ös VB???
hát ha nem akkor mostmár tudjátok.
ja és al egjobb pilóta õ a mezõnyben, Alonso egy kis senki hozzá képest, csak azért van elõtte mert csal a ferrari a benzinnel
És ahhoz mit szolnátok ha Vettel az utolsó futamot megnyerné és úgy alakulna a bajnokság, hogy 1 ponttal gyõri le Hamiltont??
Aztán megforgatná a kocsiját, dobogón pedig a mutatóújját felmutatná, megcsókolná a serleget, aztán rámosolyogna hamiltonra és felé nyujtaná a kupát nézze meg mit vesztett el.
jobban utálnák emiatt Vettelt szerintetek?
Pluskast
Hakinen nem mondott baromságot, hanem a cikk címe állít valótlant. Õ egy szóval sem mondta azt, hogy ez annak a jele, hogy távozni akar. Éppen ellenkezõleg. Azt mondja, hogy nehezen viseli csapattársa jobb teljesítményét és derogál neki, hogy négyszeres világbajnokként végre kellett hajtani egy ilyen csapatutasítást. Ami viszont nem tesz jót a jövõjének mert ez azt mutatja, hogy nem egészen csapatjátékos, amiben meg szerintem Hakinen téved. Vettel egész egyszerûen nehezen viseli, hogy nem õ van az élen azt meg még nehezebben, hogy a csapattársa idén eddig jobb nála. A cikk címe egész egyszerûen szenzáció hajhászás.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Botond
A Honda egy komoly nevet akar a mekibe, a rönó turbó szar, a hondáé elméletileg legendás lesz, Alonsot utálja Dennis, szóval nem biztos az.
a.carkey
Hakkinen szokott baromságokat is mondani. Ez egy ilyen.

A medve nem játék.

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

megrendezett😄DDDDDDDDDDD hol a kamera? ez itt a kész átverés show?<#ejnye1><#zavart2>

b-type
sok hülyéje a világnak,...A Maláj futamot is izgalmasra kellett volna rendezni, nem betenni 18 másodpercet Hamilton és Rosberg közé és akkor nem lett volna nagyszámú kritikaáradat...vagy a mostani Kína-i futamot is rendezhették volna izgalmasabbra, hogy a Bahrain-i futam ne egyszeri dolognak tûnjön...
..megrendezték, ...meg az egymástól független külföldi portálok..ez már ködös..tök mindegy hogy külföldi, attól még lehet Magyar, vagy ezt most hogy kell érteni, nem lenne egyszerûbb a forrást mondani, hogy eldönthessük hogy mennyire vehetõ komolynak? Azért mert hogy külföldi (jelentsen ez bármit is a neten), már komolynak kell hinni?

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Master91
Irvine, aki Schumacher oldalán átélte ezt a Ferrarinál, azt mondta róla: "Megtiszteltetés volt látni a telemetriáját, mert kiderült belõle, hogy mire képes egy autóval. Elképesztõ volt. Spában még teli tankkal, a verseny legelsõ körében is padlógázzal ment át az Eau Rouge-on. Én soha nem voltam képes erre. Csak bámultam, hogy ez képtelenség."

Tényleg jó cikk, fõleg mikor elemzi azt a Mercedeses lapot.

Komment:

totopad 2014-04-23 17:30:42

jahm és bahreini show-t egyre több helyen olvasom, hogy megrendezett volt, egymástól független külföldi portálokon! - 900.-ik futam, visszaesett nézõszám, nagyszámú kritikaáradat... megvan?-

görbe tükör

Elég hardcore lett...

http://gaborszantai.co.uk/

mcmoha
Elhallotta vagy elgépelte. 😊

HTS s3rg1nh00
a 44.körben amit cHAMpionnak mondtak,instead helyett in case volt 8)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

mcmoha

contraste
Valszeg nem sokkal több😄

ain't got no history

bakkerman
Kimi az megint hozta az elvártat ahogy nézem 😄 Annyira végighallgatnám egy futam alatti összes rádióbeszélgétését a mérnökével 😄

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

immovable
Hajrá Vettel!
adam46
Igen, Di Restához is nagy reményeket fûztek, aztán egyik nagy csapat sem karolta fel. Az a baj, hogy akinél ott van a technika, annál van a vb.
contraste
Persze, sokan tehetségesek, de nem bírják aztán itt a nyomást vagy valami miatt nem jön ki nek ia lépés, sztem ez volt Di Resta, pedig láthattuk néha mit tud.

ain't got no history

contraste
Nem bizonyíték, nekem ez jön le, elfogadom, hogy másnak tud szimpatikus lenni, bár furcsálom, de az magánügy😊 Amúgy is a lényegibb tulajdonságuk nem ezek a versenyzõknek, hanem a pályán mutatott teljesítmény. Örülök, hogy nem a RB vezet, és örülök RIC-nek is, hogy veri Vettelt, ez hadd legyen öröm sokunknak.

ain't got no history

ja és Di Resta azóta sehol sincs😊

Kikapott Sutiltól, kikapott Hülkenbergtõl...rinyálni azt tudott, mást nem

én mostmár Grosjeant is odasorolnám...ha fejben összeszedett az a srác akkor pokoli gyors tud lenni tavalyi év második felét láthattuk, sõt Hülkenberg is bõven megérett arra, hogy nyerõ autóval a vb címért harcoljon...

hányszor megbeszéltük, hogy senki sem szuperhõs...

vannak versenyzõk, akik jóval gyengébb autóból is többet ki tudnak hozni, de, ha a technika nem teszi lehetõvé akkor képtelenség világbajnokságot nyerni...

Totti5
Tehát minden amit Vettel mond vagy csinál az neked bizonyíték. Szépen elém tártad😊

Õk pedig mögötte végeztek:

Kamui Kobayashi
van der Garde
Kazuki Nakajima
Sébastien Buemi
Romain Grosjean