182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
"McLaren (In FP3): Fernando, you're currently P1
Alonso: Can you take a photo of it?" -
És Alonso idén se nullázza ki az egész évet. Micsoda jóság! :( -
Abban a megtartásban benne volt a brazil piac (marketing szempontok),és a 'ringi balesete (támogatás,empátia),plusz nem egy nagypofáju pilóta,sőt a mezőny egyik legbarátságosabb,szerethetőbb figurája. Nyílván a fizuigénye se volt olyan magasságokban mint a nagymenőké -
Massát is megtartották négy évig, és végigbénázta az egészet. -
Akkor ő volt hülye. Sosem jó esőben, pontosabban amióta eljött a McLarentől talán 1x láttam tőle elfogadható teljesítményt. Visszaszívva a Ferrariról minden. Még két olyan futam van, és Japán, ahol jó szokott lenni. HUN, BEL. Ha ott is szar, sanyi neki. -
Minden klasszis pilota futam kozben szamolgat,oszt-szoroz,kommunikal a mernokevel,hogyan all a taktika satobbi...ö szarik az egeszbe,ha megy az auto nyomja,ha nem akkor nem,majd valahol bekocog. Nem tud futamot menedzselni belulrol,en csipem ot a karaktere miatt,de mar nincs helye az f1-ben -
Úgy tűnik Kimit jövőre max a ralis topicban láthatjuk viszont. :( -
Laceee #155325 http://gp-live.hu/f1-hirek/vettel-a-dobogon-raikkonen-sajat-maga-taktikazta-el-a-versenyet-silverstone-ban-nem-a-ferrari/ -
-
Jó futam volt! :)
-
Ja, csak 6.ból lett 8. +1 kör hátránnyal. Marha elfogult vagyok. Meg behívták még 1x ...
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.07.05. 15:59:15 -
greenkawa #155321 Már megint túl elfogultan nézed a dolgokat!
Teljesen jó döntés volt,mivel már nagyon lassú volt,pont semmit nem vesztett vele,de legalább volt egy esély,hogy ha bejön akkor sokat nyerhet.De ezt már nagyjából leírták előttem is...Nem mindig máshol kell keresni a problémát,még ha érzelmileg kicsit túlfűtött is nálad ez a tényező.Gondolom ismered a szálka/gerenda történetet
-
Vettel mindig ott van. Őt is pont annyira szeretem mint Kimit :D De elismerem, hogy egy rohadt jó pilóta. -
Az eső minden szériában izgalmas változó. -
Vettel kihasználta ma is. -
33 seccel lett neki több. Annyira nem. 1x már Vettelnek is behúzhatnának egy ilyet ebből a géniuszból ami a fejükből kijön, mert ez azért nem igazságos. Simán elképzelhető, hogy Vettel tudta, hogy Kimi bemegy, és így előzött. De most már mindegy. De lehet nyugodtan fikázni Kimit, de az is tuti, hogy a szar eredményeiben remekül benne van a kísérletezgető csapata is. -
Kimit hagyjuk már.. Te is láttad, hogy rohadt lassan ment, miután leesett 2 csepp eső.. Inkább bevállalta az intert. Nem jött be neki. De ha nem rakja fel, akkor sem lett volna gyorsabb.. Hamilton is lassú volt, de neki hatalmas szerencséje volt. Rosberg most megérdemelte volna a győzelmet. Bevállalós volt, és gyors.
-
Mondjuk mikor kiállt interért akkor már Vettel mögött volt:) Kb a tökmindegy alapon bepróbálták, nem jött be:) -
Szegény Frank Williams, megérdemelne már a csapat egy győzelmet. Most nekik drukkoltam, de mindig elszúrják és a szerencse sem áll mellettük. A Futam elején simán kiautózhattak volna egy kis előnyt, ha Bottas picit segíti Massát. Ezért jár neki egy seggberúgás.
-
Massa,Bottas versenye jol elment... -
Nem Kimit kellene elküldeni, hanem az egész ótvar Ferrarit a jó francba!
32 secből lett az inter miatt 66, majd 88, és még egy kerékcsere. Remek.
Mindezt MEGINT úgy, hogy Vettel előtt volt. Remélem Kimi helyett hoznak valakit Vettel nyakára, ha már annyira szar, akit szintén bedarálhatnak majd a hülye döntéseikkel, hiába is volt előtte fényes karrier.
-
Hamilton visszakapta most fortunától a monacoi betlit -
rai ggwp... -.- -
Szomorú,hogy oda jutott a motorsportok "király"kategóriája,hogy mint a messiást úgy várják a kommentátorok az esőt,hogy hátha történik valami izgalom -
Rosberg nagy bajban van most -
jah, csak "fél szemmel" figyelem, és olyankor hasznos tud lenni, még ha néha hülyeséget is beszélnek... -
Ettől félek én is.
De a Merci is baki képes szerencsére -
A Williams elég jó helyzetben van de szerintem elfogják izgulni a boxban a mérnökök ezt a futamot...Nem nagyon voltak még ilyen helyzetben -
Ezt kéne meg lépni :D oda-vissza előznék egymást DRS-el, amit Wéber mondott
de poén lenne, évekig beszélnénk róla ha ezzel tényleg elhúznának merciktől -
Amit Gábor mond az okos, kérdés hogy a fiatal, sikeréhes titán és az öreg, tapasztalt(mondhatni) pilóta képes-e erre. De látványos lenne az biztos :D -
Bottast ki kellene hozni. -
Sokat nem veszítesz :) -
MinDigTV alkalmazással nézem tableten , kép van, autók hangja szól, rádióüzenetek hallatszódnak, kommentár az viszont nincs.. -
nem vagyok benne 100%-ig biztos, de mintha sárga zászlót láttam volna a pálya szélén, amikor perez előzte vettelt... más nem figyelte? -
nálam jó minden
Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.07.05. 14:15:07 -
kommentátorok sztrájkolnak, vagy mi történt ? -
Max ezt elcseszte. -
Végre végre -
Bottas egy Mercis szerzodes remenyeben volt ennyire alamuszi? -
Ajj pont most jon SC mikor csata van
Sux