182094
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#155193 -
#155192 év végéig érvényes szerződése van, nincs min hápogni -
Stockbauer33 #155191 http://www.telesport.hu/2015/06/24/szorul-a-hurok-raikkonen-korul/ -
#155190 -
#155189 nem ér ez annyit, konkurens sorozatot indítani olcsóbb lenne -
#155188 Grosjean ezek között a fiatal gyerekek között igazi nagyapának érezhette magát a pályán :DD -
#155187 The $10 billion move that could see a US-Qatari consortium buy the commercial rights to Formula 1 -
#155186 MEkkora szöveg -
#155185 -
#155184 :D
-
Dodo55 #155183 Igen, Szujó szövege (/stílusa) nálam is sokszor kiveri a tolakodó marketinges biztosítékot, ellenben Palik közvetlen, őszinte kommentárt nyomott, emiatt az ember sokkal jobban bele tudta magát élni a látottakba. -
Stockbauer33 #155182 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#155181 lol de jó ilyen videókat berakni mert később ad még ajánlást, megnéztem a Bojkott az F1-ben, az de szép volt, 6 kocsi indult el :D lehet teljes versenyt is érdemes lenne megznézni. -
ElNano #155180 Nekem pedig úgy jön le, hogy kalmárkodik az unalommal, azt valami fú de izgi dolognak beállítva. Amúgy sem tartottam jó választásnak ezt az embert és kövezzetek meg, de Palikot én sokkal jobban bírtam. Tovább megyek: Egyenesen visszasírom. Nem tudom miért, én csíptem a stílusát. Lehet, hogy nekem "jön át" Szujó rosszul, de valahogy nem tud megetetni azzal, hogy márpedig nekem hű de izgulnom kell. Néha azt szoktam kérdezni futam közben, hogy ez mit néz, mert én is átkapcsolok akkor oda. Ilyenek: Hami 10 mp-s előnnyel vezet, van még kb. 15 kör és benyögi, hogy Rosberg szorongatni kezdte a britet. :D Nem tudom mikor volt ez, de behaltam rajta. Vagy amikor Hami nyílvánvalóan cicázott Rosberggel, és simán tartotta a néhány mp-s előnyét és Szujó valami epikus párharcot vízionált. Miközben egy magamfajta tévénézőcske is tudta, hogy Hami szopatja Rosberget - amit aztán Rosberg a későbbiekben szóvá is tett. Szóval nem tudom, ezek mire jók, gyűlölöm, ha bárki elkezdi torzítani a valóságot, ha rajongó, ha nem. -
#155179 Ron Dennisnek mekkora Deja vu-ja lehet idén! :D -
#155178 -
#155177 Semmi ilyesmit nem csinál. Neki és Gábornak az a dolga hogy a műsort lenyomják. Nekik nem jajveszékelni kell, hanem közvetíteni pártatlanul ( amit nem lehet, de arra törekednek ). Hidd el nem szégyenli magát, hanem rajong az F1ért, hisz abban a közegben dolgozott a helyszíneken sok évig és sok sok pilótát ismer közelebbről mint az internet népe összesen valaha is fog. Millió dolgot átélt, és az F1 közvetítés nem csak abból áll ( most ), hogy beül aztán mondja... -
ElNano #155176 Szujó egy szélhámos. Egy bulvár figura. Az összes, rémesen unalmas versenyen azt akarja beadni a nézőknek, hogy amit látnak, azt rosszul látják, és valójában egy nagyon izgalmas futamot/idényt néznek. Nevetséges az erőlködése, ahogy talán magát is győzködi arról, hogy a mai F1 izgalmakban és valós szenzációkban bővelkedő sportág. (Az a legszebb, amikor bizonyos mondatokat futamról-futamra elmond, ismételget…) Persze, ez a dolga, és talán magában szégyelli is, hogy ennyire sok hülyeséget össze kell hordania, de akkor is vicces, ahogy el akar adni egy romlott árút úgy, mintha az maga a mennyei manna lenne. El kell engedni a fülünk mellett a szövegét -, Wéber miatt teljesen lehalkítani nem érdemes, bár ő meg a néha már kínosan részletes technikai jellegű elemzésekkel próbálja fenntartani az érdeklődést, ami hosszú távon megint nem életképes -, és úgyis látjuk, amit közvetítenek: a semmi különöset. Egyszer csak megoldják, hogy izgalmasak legyenek az idények. Legalábbis remélem. -
#155175 Veszélyes manőver volt, szerencsére nem volt semmi gond. Annyi tragédia volt az elmúlt 10 évben is a versenypályákon hogy minden balesetnél amíg nem száll ki a pilóta nagyon aggódok. -
#155174 azért Szujó kamuőrjöngése se volt semmi vasárnap az Alonso-Rai balhénál,úgy jajveszékelt mintha felrobbant volna a fél mezőny...
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.06.23. 17:27:11 -
#155173 Visszavonulása után 10 évvel csak az igazi f1 fanok fognak róla tudni :DD -
#155172 de hát Massa a majdnem világbajnok :D -
#155171 Ugyanez a cég gyárt Grosjeannak is egy majdnem tökugyanilyen órát. Gondolom az ára is hasonló. -
#155170 Azért ehhez eléggé Massa fannak kell lenni, hogy valaki megvegye. Ha már ennyit ad valaki óráért, az egy olyan versenyző nevét akarja látni rajta, aki el is ért valamit. Még a mostani mezőnyben is lényegesen többet elért versenyzők vannak. -
zritya #155169 Van pénz lóvéra -
Stockbauer33 #155168 -
#155167 "...és LESZAKADA 'zautó!!!4...Hát ELKÉPESZTŐÜŐÜŐÜÜŐÜŐŐ!44!4"
Ilyenkor hálát adok a mostani párosért. -
Stockbauer33 #155166 -
Stockbauer33 #155165 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mick Schumi & Jean Todt
-
#155164 Lehet értelme, de nincs. Először is gyorskörön volt, másodszor pedig egész hétvégén a gumi és a fék hőmérsékletével szoptak, mert nehéz volt felmelegíteni őket. Amúgy van logika abban, amit mondasz. -
#155163 A nyomatékok összeadódnak, és hogy ha van bármi hatása a motorféknek, akkor ugyanahhoz a fékhatás eléréséhez elég lesz kisebb nyomatékot kifejteni a súlódófékekkel, mintha nem lenne egyáltalán motorfék. Lehet értelme, pl kevésbé kopik, kevésbé melegszik a fék. -
#155162 Azt én értem, amilyen logika mentén mondod ezt, de csak képzeljed el, hogy a motorfék lassít 0,5g-vel (tökmindegy), emellé ráfékezel a pedállal, ami 5g-t is tud. Nem lesz a motorféknek hatása, annyira megfogja az autót a fék. Rosberg vezet(ett) úgy, hogy a fékezés utolsó fázisában gangolt le csomót, de előtte nem.
A v8-asok motorféke megint érdekes kérdés, a befújt diffúzor és annak a maradéka a tiltás után elég sokat felemésztett amennyire én tudom. Kérdés, hogy a turbolyuk elleni harc mit művel a motorfékkel. Itt inkább a hibrid rendszer foghat "nagyot", de mondom szerintem nem érződik, ha konstans fékezésnél levált egyet a pilóta. -
ElNano #155161 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#155160 A gyors visszaváltások eleve adják a motorféket, szóval mindenki használja folyamatosan. Gondolom...
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.06.22. 17:34:56 -
#155159 pályabíró közel volt
-
Beagie #155158 Lehetséges amit írsz, egy forma-1-es autó másként működik, ha még használnak is motorféket, keveset, lehet berögzült mozdulat is. Mostani autókat nem tudom, de v8 korszakban használtak motorféket (nagyobb jelentősége volt), de pályánként szabályozták, mekkora mértékű legyen, most talán kevesebb ennek a jelentősége a bbw rendszer miatt is. -
Stockbauer33 #155157 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#155156 -
#155155 Szerintem ezek az autók a motorféket nem igen használják, egyrészt egy normálisan vezető versenyző eleve kerüli a motorfékre támaszkodást, másrészt a fék mindig erősebb annál. Így is tapadáshatáron fékeznek, a motorfék mit tud arra rátenni? Semmit. Motor fékkel csak azok a boyracerek és wannabe racerek fékeznek, akik gázfröccs nélkül basszák vissza a fokozatokat és úgy érzik, hogy fú de nagyon lassul a verda. A töltést lehet befolyásolja, de gyorskörön minek? Szerintem csak berögzül mozdulat, amivel nem veszít semmit effektíven. -