FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HTS s3rg1nh00
ilyen infrastruktúrával és múlttal vs.ilyen szarul megépített,sorban 6-7-8.autóval te sem nagyon lennél motivált...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

contraste
Elnézést😄

ain't got no history

Norbi1990
A ringrõl kérte, nem errõl a bemutatóról.

WTCC Hungaroring programok
contraste
Az autó sem jó, de egyáltalán nem egy motivált versenyzõ képét mutatja RAI.

ain't got no history

contraste
A Nagy Futam II részletes programja

Budapest, május 1., a Lánchíd és a Margit híd között

A Duna felett

11:00 11:12 Besenyei Péter mûrepülõ világbajnok felszáll az Erzsébet hídról
11:12 11:17 Flying Bulls Aerobatic Duo - Két repülõgép légi bemutatója
11:17 11:29 Red Bull Aerobatics Team - Négy repülõgép légi bemutatója
11:29 11:44 A Flying Bulls B25, P38 és F4U tipusú repülõgépének bemutatója
11:44 11:56 Veres Zoltán mûrepülõ egyéni légi bemutatója
11:56 12:06 A Flying Bulls Bell Cobra helikopter légi bemutatója
12:06 12:14 Illés Tamás mûrepülõ világbajnok légi bemutatója EDGE 540T tipusú repülõgéppel
12:14 12:20 WizzAir A 320 tipusú repülõgép áthalad a Duna felett
12:20 12:28 Imreh Lajos pilóta bemutatója MI-2 tipusú helikopterrel és füstölõvel
12:28 12:38 RedBull Ejtõernyõ Csapat bemutatója egy PC-6 tipusú repülõgéprõl, 5 ejtõernyõs ugrása
12:38 12:48 BO-105 tipusu helikopter bemutató
12:48 13:00 L-29 Delfin és Alpha Jet Show légi bemutató a Duna felett
16:21 16:31 FELIX BAUMGARTNER egy BO 105 tipusú helikopterrel leszáll a Batthyányi térnél

Az aszfalton

14:00 14:20 Infinity Red Bull Racing FORMULA 1 Show DAVID COULTHARD és DANIEL RICCIARDO pilótákkal
14:21 14:30 DTM BMW versenyautó bemutató TIMO GLOCK pilótával LeMans BMW versenyautó bemutató
14:31 14:40 World Series By Renault bemutató BAUMGARTNER ZSOLT pilótával Formula Master bemutató ROY NISSANY pilótával
14:41 14:50 Silver Sting és Mercedes SLS AMG versenyautó bemutató
14:51 15:00 Formula Master és Formula BMW versenyautó bemutató
15:01 15:10 Drift show Drifting.hu és a Dragracing.hu szervezésében
15:11 15:20 Lamborghini autócsodák bemutatója
15:21 15:30 Le Mans BMW versenyautó bemutató
15:31 15:40 Porsche 997 CUP versenyautó bemutató
15:41 15:50 Ferrari Race car bemutató
15:51 16:00 Auto GP sorozat versenyautói a rakpartokon
16:01 16:10 WTCC 1.
16:11 16:20 WTCC 2. IVAN MuLLER, SÉBASTIEN LOEB, MICHELISZ NORBERT, JOSÉ MARIA LOPEZ pilótákkal
16:32 16:57 Infinity Red Bull Racing FORMULA 1 Show DAVID COULTHARD és DANIEL RICCIARDO pilótákkal

ain't got no history

Tud valaki pontos hétvégi programot a Ringrõl? (idõpontokkal)
Kösz!

Peppus
Hú mennyit játszottam vele Amigán 😄

a.carkey
Autobrake? 😄

Mint az F1 gomb a Microprose Grand Prixnél? 😄

A medve nem játék.

Master91
nem, az egy zöld led
passatgt
az szerintem csak valami videó tömörítési bug, jpg-t tömörítsz, akkor szokott ilyen szögletes foltot csinálni

Minstrel
Felvillan mellette egy zöld led, biztos jelzi, hogy mikor kell fékezni <#idiota>

http://topgearhungary.blogspot.com/

passatgt
mit kell látni rajta?

Master91
LMP1-es autót nem kötik szabályok aerodinamikailag, F1-es autót igen.

+ két külön kategória, szerintem kár is méregetni egymáshoz
bardocz
Totalcaron azt írják, hogy egy LMP1-es autó nagyobb leszorítóerõvel rendelkezik, mint a F1-es kocsik. Szerintetek?
HTS s3rg1nh00
megjött az AMuS elemzése a Merci új orrkúpjának elõnyérõl...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

kabel15
Ja akkor ezt benéztem 😄

BattleTag: kabel15#2672

Pluskast
Két Nico van. Nico Hülkenberg és Nico Rosberg. Mi Nico Hülkenbergrõl beszéltünk 😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

kabel15
Nico miért menne el a Mercitõl? Versenyképes az autó. Valószínûleg jövõre is az lesz, már százszor ki lett tárgyalva, hogy manapság nem elég, hogy valaki gyors, a gépnek is jónak kell lennie alatta. Idén jó gép van alatta egyetlen dolog ami gondot okoz neki idén az a csapattársa, aki jelenleg jobb mint õ. Ha okosat akarna húzni, akkor Mclaren-Honda kéne mennie, mert új csapat nagy tõke lehet meglepetést okozni, de ha nem hozzájuk megy akkor szerintem jobban jár ha marad a Mercinél, így legalább tud versenyt nyerni.
És ki tudja még egy VB is lehet a végére.

BattleTag: kabel15#2672

Pluskast
Nyilván igen egy vb-vel rendelkezõ pilótának nagyobb a piaci értéke. Nem azt mondom, hogy Kimi szar félre értés ne essék, hanem azt, hogy a motiváltságot én személy szerint nem látom. Aztán abszolút lehetséges, hogy 2-3 vagy a következõ futamtól megváltozik a dolog és ismét hozza a tavalyi formáját.

Igen, nem jól látod. Raikkonen motivált, az autó nem jó.
Egy pilóta soha nem fogja felvenni a piacon a versenyt egy VB-vel, aki mar rengetegszer bizonyított, Nico meg semmit nem tett le az asztalra.
Ellenben lehetséges Kimi lesz az aki marad és Nico csapattársa lesz, ha Alonso aláír a McLaren Hondahoz.

http://gaborszantai.co.uk/

Pluskast
Így járt, de az idénynek még nincs vége 😊

Hülk!!😊 Idén is hasít, és mégis Pereznek van dobogója😄DD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
úristen hogy repül az idõ...2010 tavaszán még latolgattuk az esélyeket faterral,hogy mi fog kisülni a Hamilton-Button duóból...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
szezon végén jár le,5 éves szerzõdést kötött a Mekivel

Pluskast
Ez abszolút igaz. Azonban ha belegondolsz Kimi kifelé megy az F1-bõl (35 lesz idén) és ha a Ferrari hosszú távon akar gondolkodni akkor olyasvalaki kell aki máshogy vélekedik az F1-rõl. Ráadásul - lehet én látom rosszul - én úgy veszem észre, hogy most Kimi nem motivált. Tavaly tényleg nagyon jó volt szemmel láthatólag élvezte a futamokat, de ez most nincs meg. Ok, hogy több futam nem az õ hibájából sikerült rosszul, de pont ez az a hangulat ingadozás ami miatt én úgy látom, hogy most nem megy neki. Persze tényleg kívánom, hogy jó legyen neki az idény!
Hülkenbergben viszont én úgy látom meg van a kellõ harapósság ami - amellett, hogy a tehetsége is megvan - kiváló versenyzõvé teszi és szerintem a Ferrarinak pont egy ilyen karakterû pilótára lenne most szüksége.

Én azért nem értek egyet, mert Kimi azon kevesek egyike, akik nem hajlandók felfogni azt a tényt, hogy az F1 jelenlegi (X évvel ezelõtt kezdõdött) korszakában nehéz elõzni... Plusz közûlük is azon még kevesebbek egyike, akik ráadásul úgy teszik ezt, hogy nem amortizálják le az ellenfelet (és/vagy magukat) a folyamat során. Ez nem kis érték.

Az most más kérdés, hogy a jelenlegi konstrukció egyelõre nem fekszik neki teljesen, de ez csak idõ kérdése, láttuk elõtte mit alakított a Lotussal is az elmúlt években.
Master91
Is-is. Szerintem a fõbb baj az hogy már nem kapják meg úgy az adatokat a Merci motorról mint ahogy kéne.

Sajna ez az év is bukta, Button-nek nem tudom mikor jár le a szerzõdése, de kétlem hogy meg lesz hosszabbítva :/
Pluskast
Én is bírom õt félre értés ne essék, de õ nagyon "hangulat" ember.

bakkerman
én is ezen a véleményen vagyok,pedig bírom Kimit,de jobb lett volna Hulkot odavinni

Pluskast
Valószínûleg sok ember nem fog velem egyet érteni, de én tavaly azon a véleményen voltam, hogy Hülkenberget a Ferrarihoz kellett volna vinni Kimi helyett.

McLarent kihagytam, mert még nem tudom, hogy csak nagyon szarok vagy inkább szimplán rosszabbak, mint tavaly.

'A Ferrari FI szinten van, a Red Bull saját neveléssel megy, Ric nem is biztos hogy gyengébb Hulknal. Mercedes pilóták szinten verhetetlennek. Lotus most kezd magára találni, Williams szintén FI szint,

Tehát?

Pluskast
Szerintem pont azért állt meg, hogy ne legyen belõle nagyobb baj.
Sokan nem hallgatnak a testük jelzésére es csak befejezik az adott versenyt, majd a sérülés miatt hosszabb pihenõt kell tartaniuk, ami alatt formahanyatlás következik be.
Én az elsõ félmaraton utolsó 5km-ét ugy tettem meg, hogy minden lépésnél azt éreztem valaki szöget ver a térdembe. Utána három hétig nemhogy futni, de sétálni is alig tudtam. Ha megállok a fájdalom kezdetekor, akkor három nap kihagyás utan ujra futhattam volna.

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

mcmoha
Milyen elegáns villanykapcsoló van hozzá. <#vigyor>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

pedobear
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Nem is tudtam, hogy az Istanbul park Franciaországban van😊
Izgi elõzés vagy nem, sokkal jobb azt nézni mint ezt...12 körön át vergõdik mögötte, hát kurva izgalmas volt. DRS-es elõzés se egyértelmû mindig azért. Sokszor hallani olyat is futamon, hogy kevés a drs, hiába van mögötte nem bír elmenni. Mi lenne ha az sem volna? Nem szar ez a drs, nagyon is szép csatákat/elõzéseket idézett elõ az utóbbi években, többszörösét mint amennyit a korábbi érában láthattunk.
Írni kéne Wéberéknek, Palikot visszahívhatnák egyszer kétszer "sztárvendégnek"😄 Hátha tudna kezdeni valamit ezekkel a tré futamokkal😊

contraste
Izgalamasabb volt, még ha ritkábban is elõztek, mert fullon mentek, harcoltak körökön át, most hiába van több elõzés, ha azt lakonikus nyugalommal nézzük végig, hogy, "nyitja a DRS-t.. igen, elment simán..", na meg " már elfogytak a gumijai, szinte elengedi maga melett a frisseb gumival érkezõt " ezek aztán az izgi elõzések😊

ain't got no history

bakkerman
bizony,amikor elszuszókáltam és Palik hangja felvert,mert Alonso-Montoya-Schumi megint egymást öli,vagy épp Sato vezet kamikáze módjára

adam46
De jó volt ezt nézni.
Jeffjohnson
Én is pont ezt akartam írni de aztán eszembe jutott a Hamilton Rosberg csata.Ha még lesz több ilyen akkor ez egy jó év lesz (az elõzõekhez képest).