FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok.

Ezen : Arenavision-TV most miért megy Forma1 ?

( http://88.150.196.74:8080/arenavision )
Totti5
Ez erõs túlzás amit írsz. Nekem pl nem sokat jelent Senna. Nem láttam versenyezni, nem 'ismerem'. Simonchelli, vagy Colin Mcare, vagy Richard Burns-t viszont igen és sokkal több érzelmet váltanak ki belõlem az õ hiányuk, mint Senna-é ( ami kb semmit ). Mindenki máshogy éli meg, de kisajátítani valamit valakinek az túlzás.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Botond
Lábtérben azok a palackok! 😄 Hát nem egy safety 1st tervezés az tuti! 😄

Kösz, ezek a képek feldobták a napom! <#eljen>
bakkerman
Senna nem rakható az "összes többi elhunyt F1 versenyzõ" halmazba,õ a valaha élt legnagyobb versenyzõ volt,Schumacher mellett. Abszolút megérdemli,hogy évente egyszer,ezen a napon megemlékezzen rá az egész világ,és a médiában is ez fõ téma legyen

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
Várjál. Szerintem visszafejlõdtek 1985höz képest.

1985, McLaren

A medve nem játék.

Botond
Az elsõn milyen ügyesen elrejtették a kormányon a LED kijelzõt, nem is látja a felületes szemlélõ. <#idiota>
a.carkey
A két csúcstechnológia:

1988, McLaren

2014, Mercedes

A medve nem játék.

Botond
Az a kormány az 5 gombbal. És már ez is a hightech verzió a félautomata váltóval. Azok voltak a szép idõk.
a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Master91
Brummgartner 😄
Totti5
Glock jól tolja!

a.carkey
Nem kapta meg.

A medve nem játék.

Totti5
Élõbe biztos fasza volt, TVn ez most nem jött át. Kevés gumifüstölés, nagyon gyér sebesség ( látványra ), folyamatos fékezés.

desigo
Szépen pattognak a rakparton a RedBullok 😊
Mondatta=mosdatta

http://gaborszantai.co.uk/

Amúgy neked miért kell flamet szítani, ráadásul leszarva a tényeket? Az egész 2012-ben kezdõdött, akkor sem volt pénz, akkor Kimi belement, hogy majd kifizetik, hitt a Lotusnak es folytatta. Egyértelmû hogy a háttérben mi ment, nemhiába ment el Allison is. Bouiller sem egy nap alatt döntött, hanem mert ket éven keresztül tartotta a hátát és mondatta a csapatot. A munkások sem kaptak meg a pénzüket. Ez nem Raikkonenrõl szólt, egyszerûen a gyûlölködõk az õ személyéhez kötötték a történetet, holott õ csak az egyik szenvedõ alanya volt a többiek mellett.
2013-ban az év felétõl csorogtak az infók, hogy a Lotus senkinek nem tud fizetni, de a igyekeztek legalább a technikai csapatot megtartani. Se szponzor, se jövõkép, foleg nem Allison nélkül. Itt csak olyan pilóta maradt volna, akinek nincs máshol esélye. Raikkonen nem mondott semmi újat, amit a sajtó nem tudott addigra, hiába hazudoznak a hater-ek. Grosjean is ideges volt, mert nem volt szerzõdése, senki nem tudta decemberig, hogy egyáltalán lesz-e Lotus 2014-ben a rajtrácson,
Le merem fogadni, ha a Williams vagy FI felajánl neki egy ülést, akkor aláír. Neki nem volt lehetõsége váltani, a finnek igen.

b-type
Nem kell itt lenni 😊
..pláne ilyen stílusban.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Peppus
Sajnálom szegényt, de az élet megy tovább. Akkor az összes többi F1 pilótáról megemlékezünk, akik már elhunytak? Mert úgy a fair nem?
Mert ha nem, akkor ne szólj bele, hogy én mikor mit írok.

A Nagy Futam II:

Élõ - Online : STARTLAP - DR és OnlineTV - DR lapokon ( külföldrõl is )

Többféle minõségben, többféle lejáttszóval.

MTV1 - VLC player verzió ; VLC player telepítõ

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Senna és Ratzenberger halálnak évfordulóján szerencsére az ostoba, buta, egybites fórumozó végre nem Vettelt, hanem Räikkönent fikazza. Mert mi magyarok ilyen faszok vagyunk, gratulálok parasztok.

Peppus
Az meg undorító dolog, hogy kiteregeti a szennyest a saját csapatánál..
Végül megkapta a pénzt nem? Miért aggódott? és miért csinált botrányt? Majd jól bezárják a Lótusz Kft-t és lelépnek a pénzemmel.. 😄 Biztos így dünnyögött magában.
Kellemetlen volt a csapatnak, a szponzoroknak, lejáratta az egész bandát. Persze biztos voltak problémák, de nem így kellett volna megoldani.

itt mindenki olvasta a targyalasokrol a jegyzokonyveket, vagy miert ilyen okos mindenki?

b-type
Ezek a dolgok nem vitatják azt amit írtam.
Kimi ha versenyezni akart volna, marad az F1-ben akkor is amikor elküldték a Ferrari-tól, de õ elfogadta a nagyobb pénzt.
Kimi megtehette volna, hogy végigvezeti az évet a Lotus-nál, pénzzel, vagy pénz nélkül....nyilván nem közmunkáról beszélünk, hanem a választott hivatásáról, autóversenyzésrõl a 'világelitben'.
A Red Bull-nál meg nem kellett, mert nem kellett..csutka mindegy miért nem, õ ment volna oda is, de nem õt választották.
A Ferrari-hoz szerzõdött....ez egyébként jó döntés, még ha jelenleg nem is látszik. De azért ahogy elküldték, szerzõdésbontással, világbajnoki cím után...kifizetve két nagy valag pénzt csak hogy elmenjen, hááát sok pénzért talán le lehet nyelni.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Legalább ma ne vitatkozzatok. Legyszives.

mcmoha
<#idiota>

mcmoha
<#idiota>

a.carkey
Mirõl beszélsz. Kiminek a Lotus lógott 15 milla euróval és a prémiumokkal, ami kb. összesen 18,5 milla euró volt. Ezután, hogy ne tiltsák el a csapatot lett meg az egyezség, hogy:
A. kifizetik Kimit
B. Kiminek nem kell rajthoz állnia a végén
C. ha nem tudják kifizetni Kimit, akkor az adósság fejében részt kap a csapatból, vagy ami marad belõle, és valaki megveszi, az rendezi az adósságokat.

Egyelõre az A variáció megy részletekben, de a C lehetõség is benne van a pakliban. A határidõ 2014. július 1.

A Red Bullba tudtommal pont a tulaj és Vettel miatt nem ment. Õk Ricciardoban gondolkodtak, és egyelõre úgy néz ki, hogy jogosan.

A pénz annyira motiválja, mint téged. Vagy te mostanában szinte ingyen dolgozol közmunkásként 47 ezer forintért, még ha 6 felsõfokú nyelvvizsgád van, öt különbözõ egyetemen szerzett diplomával? Ugye, hogy nem!
Szerintem Te is próbálod a legjobb munkahelyet megszerezni, és ha bedõl a cég, nem maradsz ott takarítani, míg fel nem számolják az egészet a hitelezõk? Vagy igen? Na Kimit is kb. ennyire motiválja a pénz! Ahogy a rally után a tengerentúlon is kipróbált mindent az alaskai snowmobiltól a körpályás Nascar Truckon át, álnéven a dragracingig, kb. ingyért, na ennyire motiválta a pénz. Elvált. Asszonytartást se kell fizetnie. Kell ennél több?

Aztán a Lotusból váltani akart egy topcsapathoz, ahol nagyon várnak a sikerre. Így lett belõle Ferrari. De ugyanilyen sanszos volt számára a Honda miatt McLaren is, ahová végül nem õt szerzõdtették le. Schumacher távozása kapcsán a Mercinél ismét felmerült a neve, õ Boullier miatt maradt a Lotusnál.

Annyira nem rajta múlt a dolog, hogy

A medve nem játék.

b-type
?
Na az ne legyen hogy a Lotus a hibás mert Kimi-nek el kellett mennie 😄D
Kimi-t a pénz mozgatja, ezért volt hajlandó lelépni az F1-bõl, ezért is jött vissza, és ezért ment vissza a Ferrari-hoz (meg mert a Red Bull-nak nem kellett), és ezért verte ki a cirkuszt a Lotus-nál....és végül ezért nem is állt versenyhez tavaly.
waichai power 😊

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

a.carkey
Egy biztos, ilyen kemény napok-hetek ritkán vannak egy versenysportban ...

A medve nem játék.

a.carkey
Amikor Senna aznap összetörte magát, ugyanakkor, kicsit késõbb, már piros zászló alatt Comas beesett a Tamburelloba fullgázzal, miközben a pálya tele volt orvosi és pályabíróautókkal és egy helikopterrel, na akkor meghûlt bennem a vér, hogy nem ért véget az a tragédiákkal tarkított hétvége (Barrichello, Ratzenberger, Lamy, Senna) ... De szerencsére Comas le tudott fékezni, bár az eset jutalául nem kapott többet F1es szerzõdést.

A medve nem játék.

desigo
Gyorsan eltelt ez a két évtized.

a.carkey
A 94-es olaszországi hoki vébén Knézy Jenõ az egyik meccs alatt megosztotta élményeit a két halálesettel kapcsolatban. Nincs ez meg valahol? Anno nekem meg volt felvételen, de szerintem a gyerekek beletöröltek.

A medve nem játék.

20 <#rinya>

Totti5
Mit érne a Lotussal? azt hogy a csapat ennyire el volt maradva Õ láttam, ezért is ment el. Nézd meg. Hamilton, Alonso mindig jókor váltott csapatot, s most Kimi is. Ez nem véletlen, ezt a pilóta látja, hogy a csapata merre tart, mi megy a háttérben.

AnuluWork
Kimi sem jószántából ment a Ferrarihoz. Maradt volna a Lotusnál, csak lógnak neki 15 milla euróval ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

contraste
Alonso egy akkorra már hulladék Renault-ban ült kényszerbõl. Te most mivel hasonlítod ezt össze, normális vagy?😄

ain't got no history

contraste
Szerintem meg te vagy nagyon vakon😊 Wéber Gabi is ezt mondja biztos õ is össze-vissza beszél. De azt nem értitek, hogy nyílván látható, hogy szar a Ferrari, én is tudom de RAI akkor sem pörög 100% akármennyire is benne van a nyelvetek a seggében, de mind1 aki hülye, hát mit lehet tenni.

ain't got no history

Master91
Senna on track with Ratzenberger, San Marino 1994. Evocative shot.
pedobear
m1 mûsora
2014. május 4. vasárnap

13:25 DTM Futam
Élõ közvetítés Hockenheimbõl

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

V43 1105
Akkora zöldségeket hadoválsz itt össze-vissza, hogy az valami hihetetlen .. Kimivel semmi gond nincs az ég egy adta világon .. nem tudom te hogy teljesítenél egy büdös nagy "hajóban" .. mert a mostani ferrari kb azon a szinten van .. amúgy sem tervezték rá az autót, nem vett részt a fejlesztésben és semmi egyéb ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

AnuluWork
Tavaly a Lotusban fizetés elmaradással IS hozta az eredményeket egészen addig, ameddig a gumikat meg nem változtatták a ring elõtt. Mégis, a ringen pont õ volt az utolsó aki megelõzte Vettelt 2013ban.

Ha fizetés nélkül is így nyomul valaki, ott nem a motiváltsággal van gond, hanem idén tényleg szar az autó.

Ahogy 2009ben is szar volt a Ferari, és "hogyhogynem" akkor is dominált egy csapat, ami "hogyhogynem" ugyanaz a csapat, mint most, és akkor is az elsõ hatbõl Button ötöt megnyert. Alonso abban az évben nem nyert pl. egyet sem.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

contraste
Sztem legutóbbi nyilatkozata is ezt mutatja, azt mondta, hogy a Ferrari az utolsó csapata, ameddig lehet marad és keres még egy kis pénzt😊 Ez is egy motiváció igaz😊

De viccen kívûl, sztem látszik rajta, hogy már nem olyan, mint pár éve, de akár tavaly is volt.

ain't got no history

allock
Most már muszáj rákérdeznem, de számodra miben nyilvánul meg más ember motiváció hiánya?

Itt egyedül tudod kinél lehetne motiváció hiány? Maldonadonál.

Nem kell tepernie, megerõltetnie magát, mert bármelyik kisebb-közép csapat amelyik anyagiak szûkében van, kapva kap(na) utána. Neki meg ehhez nagyobb eredményt sem kell elérni kb. Ezt õ is tudja, ki is használja.

#hhwnd