182094
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
Stockbauer33 #155233 -
#155232 Vallott a "náci szexről" a kirúgott sportvezető! -
#155231 ősz végére ez a szám módosulhat 10-re,és megint az olasz fogja hozzátenni -
#155230 omg, ezt benézni, nem gondoltam volna hogy nem ismerem fel a Doctoret :D
komolyan valami számítógép sportosnak néztem :D -
#155229 Valentino Rossi,9xes motogp vb -
#155228 ki ez a jobb oldali? nem értem -
#155227 Itt sincs teltház -
#155226 :DD
jajvazze -
#155225 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Stockbauer33 #155224 -
#155223 http://www.abc.net.au/news/2015-06-28/mark-webber-sebastian-vettel-red-bull-f1-agenda-rivalry/6578116 -
#155222 megint a vétlen járt rosszabbul :( -
#155221 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Stockbauer33 #155220 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#155219 az lett volna komoly ha ráesik a piros overálos pilóta lábára a téma :O nyílván nem 1-2 kiló egy ilyen trófea -
ShaiHulud #155218 szerk: torltem elozot...
kikockaztam 8:03-8:05 nel a videot, tenyleg nem ert hozza.
Utoljára szerkesztette: ShaiHulud, 2015.06.26. 19:06:16 -
#155217 hát itt az volt a buta aki nem rögzítette oda, ha látott volna már 1 videót hogy szokták átvenni a pilóták a díjat tuti odarögzíti -
#155216 Boxutca
Folyamatosan kapjuk az üzeneteket, melyek bizonygatják, hogy Räikkönent igenis meglökte Alonso... Nos, itt van itt ÚJ VIDEÓ, ami pedig azt, hogy NEM!
De mondja meg az olvasó: miért nem hisz a kedvencének? Szerinte nem lökte meg senki...
-
#155215 Most is működik onboard közvetítés. -
Dodo55 #155214 A megoldás szerintem az, hogy minden kamera be van kapcsolva, viszont nem minden kamera streamel egyszerre.
Ha jól látom 720p felbontásúak, és legalább 60fps. A bitráta is jó magas lehet, ha ilyen nagy sebességnél nem látszik szinte semmi tömörítési zaj.
Feltételezem az autó rögzít mindent, onnan lehet ez a két kép, viszont a fent említett minőségi beállítások miatt az összes kamera egyszerre történő streamelése problémás lehet sávszél szempontjából, ezért nem volt róla élőben felvétel. -
#155213 A rajtnál csak 9 autó kamerája volt bekapcsolva. Nem tudom miért, én eddig abban a hittben voltam, hogy minden kocsi kamerája folyamatosan működik és ha valami érdekes történik akkor bejátszák a felvételt. -
#155212 Miért volt egyáltalán kikapcsolva? -
#155211 ez volt 2 évvel ezelőtt..
ez meg 1 éve:
-
#155210 Mintha lenne olyan tartalom az F1-en amit meg lehetne osztani. :D -
#155209 Azt csak a Whiting Karcsi tudja. -
#155208 Nekem az jutott eszembe hogy mi értelme van egyáltalán kikapcsolni egy kamerát? -
#155207 jó pár éve ha jól emlékszem Bernie-nek volt egy olyan vállalkozása, hogy előfizetéses rendszerben bármely kamerát az előfizető kedvére nézhetett volna de ha minden igaz annyira kutyát sem érdekelt az egész, hogy nem volt kifizetődő a kevés előfizető miatt. Valljuk be, akik ide írogatnak vagy akármelyik F1 fórumra azok nem a mezei F1 nézők és sajnos mi vagyunk kisebbségben, ezért a mi kívánságainkat nézik a legkevésbé. Mondjuk ennek ellenére, a közvetítések minőségén lehetne javítani és itt nem a HD felbontásra gondolok, hanem a kameraállásokra. Nagyon mutogatták ezeket a bizonyos 180 fokban vagy 360-ban rögzíteni képes kamerákat de ennek ellenére kb. 1-2 alkalomra emlékszem, hogy mikor láttam a képüket. A boxban az időmérés is egy vicc, hogy a konkrét kerékcsere ideje nincs mérve csak mikor már jön kifelé a pilóta, akkor írják ki és javítsatok ki de elvileg az sem a hivatalos idő, hanem a kézzel mért. Ezen is lehetne változtatni.
Ha fejlődni akarnak akkor sokkal "közelebb" kell hozni a nézőkhöz a sportot, ez lehet elég volt 15 éve de mára már egy NFL mérkőzést lassan több kamerával közvetítenek, mint egy F1-et.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.06.26. 11:32:44 -
#155206 Mert kamuznak . Az sem biztos ,hogy ez a csapatok hatáskörében van, hogy be vagy kikapcsolják, mint ahogyan az is meg van szabva, hogy mnnyi kamerát , hol és hogyan kell elhelyezni az autón.
ÉS ez mindig is zavart, hogy nagyon ritkán mutatják be a belső kamerás felvételeket a baleseteknél mind a két fél szemszögéből csak is a külső kamerák képét mutatják ami kimegy az élő képre,de plusz ismétlésként a belsős vagy nem kereskedelmi kamerák képét nem mutatják.
Pedig sztem érdekes nemme ez a része is. -
#155205 Alonso kamerája a baleset alatt nem volt bekapcsolva, miért kapcsolták be utána? -
-
#155203 -
Stockbauer33 #155202 http://formula.hu/galeria/kesjar-csaba-1962-1988-exkluziv-kepek -
atiwrc #155201 Nem olvasok ilyen bulvár ujságokat, néha rákattintok ezekre a netes linkekre amit f1 topicokba linkelnek, de semmi újat nem látok. Kint él, néha hazajön, PONT.
Hagyják már békén őket is, meg minket is ilyen hülyeségekkel. Hazajön egy évben 2-3szor de arról mindig meg kell jelennie egy cikknek amiben leírják hatszázszor ugyanazt....
(Ráadásul nem is értem, hol volt szó a cikkben nyaralásról....)
Bulvármédia...
Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2015.06.25. 19:50:56 -
#155200 Titokban érkezett haza Palik László
Itthon nyaral a Mallorcán élő Palik
Utoljára szerkesztette: pedobear, 2015.06.25. 18:40:58 -
Stockbauer33 #155199 -
#155198 beképzelt?? :DD
Sztem mi mást mondana bármelyik versenyző??
Hogy látod magad 4 év múlva?
Grosjean: Remélhetőleg egy győztes autóban, remélhetőleg világbajnokként.
Grosjean mennyire beképzelt, eddig 5-6 alkalommal hagyta ki az egyik edzést Grosjean, hogy a tesztversenyző Jolyon Palmer beülhessen vezetni,...mivel Maldonado nem hajlandó átadni az autóját, és a szerződését lobogtatva minden edzésen szerepel.
..és Grosjean nyilatkozata:
Ez az állandó pilóta eddig rendre Grosjean volt (finn sajtóértesülések szerint a márkatárs, Pastor Maldonado egészen egyszerűen nem akarta átadni a helyét, sőt figyelmeztette a vezetőséget arra, hogy szerződése értelmében minden edzésen ott kell lennie), aki természetesen csalódott az elveszített tesztlehetőségek miatt. „Teljesen egyértelmű, hogy ez [a mellőzöttség] nincs a segítségemre” – idézi szavait a Sky Sports. „Néhány tesztet mindenképpen el akarsz végezni az első edzés alatt, majd meg szeretnéd figyelni, milyen hatása van a második gyakorlás előtt végrehajtott változtatásoknak, hiszen a legjobb döntést akarod meghozni a szombati edzés előtt!”
„Tehát, ha nem ülhetsz autóba az első edzésen, akkor maradnak olyan feladatok, amiket sajnos nem tudsz elvégezni. Másrészről, ez egy jó lehetőség Jolyon számára! Tavaly ő nyerte a GP2-es bajnokságot, szóval mindenképpen pozitív számára az, hogy ott lehet a csapattal a versenyhétvégék alkalmával és autóba is ülhet. Persze az ember inkább azt támogatná, hogy minél kevesebb [szabadedzést] veszítsen el, de most ez van, ezt kell szeretnünk. Most, hogy egyre több alkalommal ülhet autóba, ez egy kicsit segít rajtam, hiszen a visszajelzései is egyre pontosabbak lesznek, és valamivel jobban felkészülhetek a második szabadedzésre” – folytatja a francia pilóta.
...
beképzelt, ...az persze..ezt a hülyeséget.
-
#155197 Grosjean: Négy év múlva világbajnok leszek! - beképzelt
Ezért törlik az F1-es videókat a YouTube-ról -
#155196 Eleg nagy butasag lenne hosszabbitani vele,lehet hogy bitang eros a marketingje,es "jo arc" a Ferrarinak,de ha egyszer szarik bele az egeszbe es kullog a csapattarsa mogott akkor abbol semmit nem profitalnak -
#155195 Meglepődnék ha így lenne, miután a Ferrari egy béna Massát éveken át hagyott maguknál vegetálni, aki spec lelépésével jobbat tett a karrierjének, mint bárki gondolta volna. Ha Vettelre építenek, mellé nem kell egy Bottas, sem egy Hülkenberg. Kimi piaci értéke jó, PR értéke talán az egyik legjobb. Most is csak azért megy az anyázás, mert szerződéshosszabbítás előtt áll és nem felt. az ő hibájából nem jönnek úgy a pontok, ahogy annak egy szerződéshosszabbítás előtt álló versenyzőnél kellene. -
#155194 Hát még Susie Wolff. Látszik a kor, 2mp-et kapott is :D