FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HTS s3rg1nh00
szerintem van legalább 1 tartalék is...gondolj bele,ha az egyik versenyzõ bármilyen oknál fogva ripityára töri az autót,de monocoque-ig,nem biztos h.minden alkatrészt tudnak pótolni.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Totti5
Miért lenne? 2 db idei autójuk van, azok már kamionban / a pályán várnak hogy pénteken bevetésre kerüljenek.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

HTS s3rg1nh00
majd nemsokára lesz több kép és akkor meglátjuk,de szerintem értelmetlen lenne egy régi autóval bemutatni az új festést.

Totti5
Nem, ez régi autó, hacsak nincs az elején egy fél méteres banán ami lelóg😊 az orrnak lent kell lennie a megadott ponton. Jelenleg a Ferrari és a Merci oldotta meg normálisan.

Barcelonára a FI is ennyit változtatott?😮 há mi lesz itt

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

V43 1105
Nem .. 2014-es, új orrkúp és új festés mert új fõszponzoruk van.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Minstrel
ez egy régebbi autó, 2012-es talán

http://topgearhungary.blogspot.com/

V43 1105

Oppsz.. ennyir arról hogy ronda orrok lesznek 😛

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Totti5
Mint ahogy WTCC, Le Mans s GT szériákban is...

Master91
és ebbe most mi a "húbammeg"

tetszik a google glass, kéne másik oldalra is, és oculust riftel nézném a futamot 1 pilóta szemszögébõl 😄
passatgt
ezt a képet szokták mutatni f1-ben is kerékcserénél, azt, hogy milyen kamerával, teljesen mindegy, úgyse látszik

bakkerman
DTM-be is már évek óta használják ezt az emelõ cuccost

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Firerock
A kis kamera az egy google glass... 😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

bardocz
Egy pneumatikus emelõ ami amúgy plusz súly a kocsin, meg egy kis kamera a bukósisakban, ez aztán a nem semmi!<#idiota>
passatgt
?

HTS s3rg1nh00
az indycar megint kicsit elõrébb jár...

RatBaG
mcmoha
LOL

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

??
Dario Franchitti teszteli a Jaguárt 2000ben, Silverstoneba.

V43 1105

Master91
én Palit látom 😄
Totti5
Dunán élõbe megy a WTCC. Mi a gond?

Az a logika benne hogy idén a DunaTv-n van a wtcc és minek rakják át az m1-re hisz eddig is ott volt ezután is ott lesz....

kifli
mivel az eurosport vette meg a közvetítési jogot a wtcc-hez így õk közvetítik. Az m1 DTM-hez vett jogokat.
Nem úgy mûködik, hogy azt közvetítenek amit csak akarnak...
Ebbe mi a logika szerintetek ? 2 hetente vasárnaponként az MTV M1 Élõben közvetíti az összes Forma1-et, ennek ellenére most , hogy az EUROSPORT-on világszerte a Hungaroring-en zajló versenyt nézik, az MTV1-en egy másik autóversenyközvetítés van Hockenheimbõl

A MAGYAR televízió az összes külföldi forma1-et közvetítheti, csak azt az egy autóversenyt cserélik ki egy külföldire versenyre, amikor az Eurosport-on külföldiek a Hungaroring-et figyelik ; hogy a Magyarok ne szurkoljanak Michelisz Norbinak a saját fõ TV csatornájukon ?

Totál logikátlan, hogy ha már az MTV M1 úgyse forma1-et körvetít, hanem egy akármilyen külföldi egyéb autóversenyt, akkor miért ne inkább az épp Hungaroring-en zajló autóversenyt közvetítené, még olcsóbb is lenne; miközben még az EUROSPORT fõcsatornáján világszerte meg a Hungaroring eseményeit nézik, és õk szurkolnak helyettünk a Michelisz Norbinak.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

bardocz
Sztálinnak olyan szép bajusza volt<#idiota>
a.carkey
Halottról jót vagy semmit ...

A medve nem játék.

kémügy??? semmi?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Május 3. EUROSPORT Egész nap : SNOOKER VB és Autóverseny ( 14:00-15:30 Auto Hungaroring , 18:30-20:30 Auto Belgium )

Élõ-Online : STARTLAP - DR és OnlineTV - DR lapokon.

Eurosport magától indul, külön ablakba ; semmit nem muszály nyomkodni ; csak ha valaki mást akar elérni a weblapokról.

Jó szurkolást mindenkinek.
a.carkey
Fülledt idõ volt. Simán belefér egy ilyen baleset.

Nekem ez jut róla az eszembe:

A medve nem játék.

most olvasom, hogy meghalt Nigel Stepney:S:S

csak 56 éves volt

kinek mi jut róla eszébe?😉

szép írás😊

Dietrich
be bizony mert nem a DTM-nek a betétfutama a seat leon. 😊
http://www.seat-sport.com/eurocup/

most nézem a digin lesz MotoGP, F3 Open, GT Open, Suzuki Swift (ez az új FIA-s féle)nõi kézi F4..család ki lesz akadva 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Norbi1990
Pff, ezt benéztem 😄
Nem igazán, egyik Nürburgringen, másik Hockenheimringen kezdi az évet 😉
Mindenféle Auto-Motorsport a hétvégén....

Dietrich
biztos és ha olyan lesz mint az utóbbi 5 évben, majd leszokik róla 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
nekem meg ez a királyi tévén 1978 Monza.

Norbi1990
Tudom, de a DTM versenyhétvégéjén mennek a Wéberék 😊
Biztos az is érdekel valakit.
Dietrich
"magyar érdekeltségei"
DTM nem az.

Szabi
<#eljen>

"Nulla tenaci invia est via"

BooMiller
<#eljen>

mcmoha

a.carkey
Az én elsõ emlékem F1es halálra Villeneuve volt. Ledöbbentem, hisz Õ akkor Pironival harcolt, de amikor meghalt, a döbbeneten kívül bennem pl. semmi olyan nem volt, hogy most nagyon sajnálom, különösen mert Pironi volt az elsõ nagy kedvencem és szabad volt neki az út a világbajnokságért. Erre Hockenheimben õ is összetörte magát, és többet nem indult. Na az pl. jobban megviselt, különösen, hogy ha az nem Hockenheimben, hanem egyel utána történik, ma vsz nem Keke Rosbernek hívnák 1982 világbajnokát ...

Utána Ratzenbergerig ugye csak De Angelis halt meg, de Elioval kapcsolatban atomsemleges vagyok mindmáig. Elismerem rövid pályafutását, láttam versenyezni élõben is, de Teo Fabi is nagyobb hatással volt rám, mint De Angelis.

Senna viszont más tészta mindmáig.

Sennát láttam élõben, tévében, de nem szerettem, csak mert õ Senna, és másoknak bejön, mert nekem túl agresszív volt. Lehet azért, mert Pironi után Prostos lettem és maradtam (furcsa, de pont az egyik nagy vetélytárs Alboreto mellett, akitõl kissrácként az egyik elsõ autogramomat kaptam), viszont mindig elismertem Sennát. Aztán amikor 1993ban Prost nyert, és azt mondta, hogy visszavonul, majd tényleg visszavonult, kurvára árvának éreztem magam.

Furcsa, de pont ekkor kedveltem meg Sennát. Hogy Donington miatt, vagy mert Estorilban végre elérte, hogy Andretti (akit utólagos véleményem szerint máig nem kezelnek helyén a témával foglalkozók, hisz 1993ban a McLaren körülményeihez képest annyira nem volt szar, bár Mika mellõzése miatt akkor a pokolba kívántam) helyére Mika kerüljön be testdriver szerepkör után? Nem tudom. De Senna egy viszonylag jó évet zárt második helyen egy nagyon szar autóval, iszonyat kiemelkedõ versenyzéssel, és elkezdett a tiszteletbe némi rajongás is keveredni. Furcsa mód elkezdtem kedvelni. Érdekes, de akkor valahogy mire tényleg 1994 szezonkezdethez értünk, majd lement egy futam, kb. ugyanarra jöttem rá, mint Õ, miszerint Prost nélkül ez a Senna már nem ugyanaz, aki volt, és valahogy emiatt az "esetlensége" és "elhagyatottsága" miatt megszerettem, vagy hogy írjam le, hogy a valahogy jönni nem akaró, az akkori Williamsel "kötelezõnek mondott" sikerek miatt sajnáltam, különösen Aida után, mikor közvetve ugyan, de összeütközött Hakkinennel. (Sosem hittem volna, hogy a következõ mi lesz ...) De mivel már folyamatosan a rajtrácson volt Hakkinen, és õ nálam 1991 Phoenix óta ultrakedvenc volt (és maradt is, bár mostanába sok hülyeséget mond), pedig mindenki legyintett rá, fõleg neki szurkoltam, viszont a realitások talaján, mert az a McLaren-Peugeot 1994ben már tényleg atomszar volt, még a tavalyi Fordhoz viszonyítva is, tehát vébét nem reméltem, sõt még gyõzelmet se nagyon, viszont drukkolni kezdtem Senna világbajnokságáért, ami ugye sosem jött el ... (Mai napig megvan valahol a hétfõi teljes magyar, és a F1el kiemelten foglalkozó külföldi sajtótermékek nagy része.) Szóval engem - mondhatjuk - megviselt, mert nem hittem el, hogy pont õ, és így.

Hogy õ volt-e a legnagyobb? Olyan klubban játszott, ahol nagyon jó játékosok játszottak valaha. A játékosok között volt Fangio, Clark, Brabham, Stewart, Fittipaldi, Lauda, Piquet és Prost, és a másodikok, mint Moss, Alboreto és a kakukktojás Mansell, aki végül behúzta.

Mégis, ami a hatvanas évek szurkolójának Clark volt, a kétezres évek elsõ felének Schumacher, az a nyolcvanas évekének Senna. Az biztos, örülök annak, hogy a nyolcvanas és kilencvenes éveket végigkövethettem, és amit ma F1es autóversenyzésnek hívunk és várunk, na azt tényleg láthattam.

Tény, hogy a sikerekhez egy Fangionak, Clarknak, Brabhamnek, Stewartnak, Fittipaldinak, Laudának, Piquetnek, Prostnak, mind, mind kellett a technika - ami Mossnak és ALboretonak pl. nem adatott meg, pedig nem voltak rossz képességû versenyzõk -, de látva, hogy Senna mit csinált 93ban, az nagyon topkategória volt, pedig akkor pont nem is nyert, de ugyanaz a kategória, mint Schumacher a Benettonal, vagy Alonso a Renaulttal. Nem biztos, hogy õ volt a valaha élt legjobb versenyzõ, mert akkor ha egy karriert nézünk lazán elfeledkezünk Caraccioláról vagy, hogy az "igazi F1esek"-nél maradjunk Fangioról, de a legtöbb érzelmet az biztos, hogy halálával Õ váltotta ki az emberekbõl, mert õt tényleg százmilliók látták a pályán meghalni Alaszkától-Ausztráliáig. Clark is ugyanilyen veszteség volt, és belõle furcsa mód úgy is legenda lett, hogy nem elit kategóriában vesztette életét, és a balesetérõl felvétel sincs, mégis, annyira ledöbbent ettõl az akkori társadalom, hogy biztos, hogy õ is a maga korában volt akkora "valaki", mint Senna a mi korunkban. Húsz éven át róla is folyamatosan megemlékeztek, aztán 1x vége lett. Szerintem, ennek egy oka van: elfogytak azok a pályák a F1es naptárból, ahol Clark valaha is diadalmaskodott. Furcsa, de pl. Monacoban 1x sem nyert ...

Na Sennával ilyen sosem fordul majd elõ, ebben biztos vagyok. Bakkerman is ezért érezheti azt, amit, még ha az nem is feltétlenül úgy igaz, ahogy igaz és ahogy írja, mégis, az is egyfajta igazság.

A medve nem játék.

Norbi1990
DTM is lesz.

M1 Vasárnap 13:25
Élõ közvetítés Hockenheimbõl
a.carkey
De nézd ám meg az áramvonalas tükröt is! 😊

A medve nem játék.

Dietrich
Off.
hétvége magyar érdekeltségei:

AutoGP, Hungaroring KPT:

Szombat
11:10 - 1. VERSENY /Eurosport 2
14:00 - 1. Verseny ism. /Eurosport 1
Vasárnap
12:15 - 2. VERSENY /Eurosport 1

WTCC, Hungaroring Michelisz

Szombat
14:30 - Kvali /Eurosport 1
Vasárnap
13:15 - 15:15 verseny 1-2 futam /Eurosport 1

Seat leon Eurocup, Nürburgring, Wéber, Bús, Tóth (3 nõ van a mezõnyben)

Péntek:
FP1 - 10.05
FP2 - 15.50

Szombat:
Q - 9.50
R1 - 14.00

Vasárnap:
R2 - 10.55

Futamokat élõben itt adják majd: http://www.youtube.com/seat