FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

túlspilázod...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

allock
Amatõr húzás volt. Álló kerékkel tekerheti a kormányt jobbra-balra úgy sem történik semmi, ráadásul úgy tûnik próbálta beszitáltatni a kocsit, csak épp nem sikerült, még a kerék sem pörgött ki, legalábbis a motor hangja nem változott belsõkamerásnál.
Az meg bárki számára világos, ha nem talpal rá a fékre, akkor elfordul szó nélkül.

Valahogy szépíteni kellett neki az idõmérõs házi versenyen na. <#ravasz1>

#hhwnd

a.carkey
A FIA szerint véletlen volt.

MUHAHAHA! 😄

Összehasonlításképpen:

A medve nem játék.

Vettelre 12x szorzó van😄 ki meri megtenni?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

HTS s3rg1nh00
két forgatókönyv van a holnapi versenyre:
az elsõ kanyarban a két Merci (és még aki nagyon közel van) kiesik
vagy öldöklõ csatát vívnak (és lehet késõbb esnek ki 😄)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

kabel15
Hivatalos: Nem kap büntetést Rosberg, megtarthatja az elsõ helyét Monacóban!

BattleTag: kabel15#2672

Nem is baj, hogy nem büntetik. Nem is kell jobb egy egál vb állásnál😊 Úgy is õk adhatnak csak némi izgalmat az évben, akkor had szóljon. Ez is befolyásolhatta a döntést. Had örüljön Rosberg, úgy is Szingapurig kell várnia a következõ edzéselsõségig😄

Meg se büntették érte...2006-os esethez viszonyítva kevésbé tûnt szándékosnak jelzi ezt az elfékezés, ráadásul Rosberg nem is akadályozott vele senkit...az már más kérdés, hogy lengették a sárga zászlót miatta így el kellett a többieknek vennie a gázt...

egyébként ennyi erõvel Barrichello is szándékosan csapta oda 2009-ben Szingapúrban az utolsó körükben...

HTS s3rg1nh00
az a baj,hogy nem látjuk az eset végét,mert állítólag nem is az volt veszélyes ahol állt,hanem hogy elkezdett utána tolatni.

Mondjuk ez nem volt olyan, mint MS parkolasa, itt siman mondhattak volna a nemetnek, hogy maradjon a kis utca vegen es nem kellett volna zaszlot lengetni csak kap egy figyelmezteto radiouzenetet minden pilota.
Ez nem volt egy olyan helyzet, ahol 100%-ra lehetett venni a zaszlot.

http://gaborszantai.co.uk/

a.carkey
*nem HOGY, hanem DE. Bocs.

A medve nem játék.

a.carkey
Nézd meg az esetet! 😊

Ez biza szándékos volt. A röhej, hogy Hamilton NEM TUDOTT volna jobb kört futni.

A medve nem játék.

Versenyeket szabályok alapján szokták rendezni, társítva némi etikussággal. Ez nem az éhezõk viadala😄
Rosbi az elsõ szektor végén dobta el. Hami nem javíthatott.

HTS s3rg1nh00
nem az a kérdés,hogy kinek hány címe van.az a kérdés,ki akar a legjobban nyerni (bár Senna óta már mindenki csak második lehet).ha Nico nem most lép,akkor ez a cím simán elúszott volna,nagyon helyes dolog volt-talán majd elgondolkoznak a csapaton belül is,hogy nem csak a jófiú énje van,akit beállíthatnak Hamilton mögé,hanem kõkeményen elmegy a végsõkig,hogy címet szerezzen.
parázs csata lesz ez idén,élvezni fogjuk!

Végefele egyedül Alonso javított 1 helyet, de Raikkonen, Ric és Vettel mielõtt a sárga zászlós periódus lett volna lefutották a körüket és abszolút nem tudtak javítani...

az, hogy az utolsó körük Rosberg elõtt hogyan alakult legalább is a szektor idõket tekintve azt nem tudjuk, de elõtte már nem javítottak...

KRi2
Mert sárga zászló volt...

lll l ll lllll l lll ll

KRi2
Hahó. Torró rosszó ne torpedózza be a két mercit? Satufék az alagútban. RedBull nyer.
EZ EGY VERSENY HELLÓ!

lll l ll lllll l lll ll

pszichológiai hadviselés van😉

Totti5
Mit csinált ma ami miatt 'gyökér'? a topik színvonala 0a.

-fav

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Jól van keressétek az összeesküvés elméleteket😄

nem volt egyébként se jelentõsége, hisz mindkét Mercedeses versenyzõ 1. szektora gyengébb volt, pontosan azért, mert a pálya nem gumizódott fel eléggé...meg lehet nézni, hogy szinte senki nem javított a Q3 végén...

mert mindig is ilyen volt...ugyanolyan gyökér, mint Alonso... adná az ég, hogy megint csapattársak legyenek egymást fogják kikészíteni és akkor majd Vettel, Rosberg, Button lesz a bajnok😄DD

Master91
Igen mókás lehet mikor 280-ál elkezdenek lökdösõdni.
Vagy Monacon az alagútba.
Ez nem túra autózás.

Ha tényleg s1 lassabb volt Hamilton akkor teljesen mindegy hogy direkt volt vagy sem, nagyon kétlem hogy meg tudta volna verni.
Mondjuk csak 0.056 volt a diff asszem
kabel15
Én nem értem mi bajotok van. Ha papír forma szerint menne minden akkor nem kéne nézni. Mindenki menne 5 kört és aki a leggyorsabb az nyert.
Ennek semmi értelme nem lenne. Rosberg ha szándékos ha nem megcsinálta, megszerezte az elsõ helyet, és itt most ez volt a cél. EZ EGY VERSENY HAHÓ!!! Én simán engedélyeznem a lökdösõdést is, bár forma autóknál mind a 2 nagy eséllyel ki hullik, de ha szerencséje volt akkor szerzett 1 pozíciót.

a.carkey
Várj, nem nyertek még Monacoban az utolsó helyrõl! 😄

A medve nem játék.

Nem biztos. Nem jó ilyen afférba belekeveredni. Nem valami elegáns sõt szánalmas. Schumi 7 címmel még elbír egy ilyet de Ros?😊 Fõleg ha úgy jár mint az öreg. Most beidézték, szóval nem alaptalan a gyanakvás. Ha hátrasorolják még a fix 2. helyet se hozza holnap. És így végképp lejtõre kerülhet mentálisan.

V43 1105
Leszarom, remélem belerepül a tengerbe .. 😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

V43 1105
Direkt.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

HTS s3rg1nh00
na elég az álszenteskedésbõl,Lewis 4 versenyt nyert zsinórban,tisztán nem lehetett volna megverni,ti is ezt csináltátok volna.
én legalábbis 100%.

Elsõre, élõben látva tényleg úgy nézett ki hogy elbénázta. De lassításokon hát khm... Látszik, hogy nem húzza ki balra az ívre, sután/amatõr módon próbált fékezni/kanyarodni. Ezek a pilóták 1000szer megcsinálják azt a jellegzetes S-kanyargást a pálya azon pontján, már érzésre megy. Rosberg sztem szándékosan kiegyenesítette a végét. Ugyanaz az érzése az embernek mint a schumi esetnél. Nem a hibázás látszik, hanem az erõlködés hogy hibának tûnjön😊 Meg utána ahogy vigyorgott mint a tejbetök mint aki mindent kurva jól csinált😊 Akármi is lesz, nálam ez egy minuszpont Rosbinál. Elkezdõdött egy újfajta hadviselés csapaton belül azt hiszem😊 Legalább vannak izgalmak.

Norbi1990
Az a szmájli a végén kicsit félresikerült 😄
V43 1105
Na innentõl kezdve kurva anyját Rosbergnek, remélem kihull a picsába és ott rohadt meg, sõt a Mercitõl is eltakarodhat, legyé rá büszke Gabeo..! ;-D

Totti5
Mit nyomott? nem kommentálta a dolgokat.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Norbi1990
Már vizsgálják Rosberget.
KRi2
Pontosan, arról kéne felvétel, hogy hogyan jött ki a zsákutcából.

lll l ll lllll l lll ll

Én csak azt nem értem Hamilton miért duzzog ennyire, Rosbergnek sokkal több oka is lenne rá mégsem hisztizik ilyen feltûnõen. Valahogy egy csokimárka reklámja jut eszembe a hisztis dívákkal azok után amit az interjún nyomott.

b-type
persze hogy rosszabb, volt mert az már sárgás, az elsõ szektor pont addig tart. ..és ahogy én levettem nem az volt a baj hogy Rosberg elfékezte, attól még nem lett volna sárga, van hely bõven,...hanem a tolatás miatt.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Peppus
Szerintem nem volt ebben semmi szándékos.. Viszont Hamilton picit túlzásba esett és számomra nagyon negatívan reagálta le ezt az egészet.
Persze dühítõ, meg iszonyatos feszültség lehet kettejük közt, de most is azt mondom, hogy attól lesz valaki igazán nagyszerû, ha az ilyen helyzeteket is tudja kezelni. Sajnálom.

Master91
állítólag az 1. szektora rosszabb volt, de rosbergé is
passatgt
nem láttuk hamilton körét, lehet csak belehibázott valahol és inkább elvette, spórolni gumival

mcmoha
Nekem is azonnal ez jutott eszembe. <#vigyor>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

SitatiS
<#nemtudom>

Let the good times roll.

Count Adyn
Azért napszemcsiben fotózkodni Lajos ejj😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

kabel15
Hmm ez így kezd érdekes lenni.
Szerintem sose tudjuk meg, hogy ez mennyire volt szándékos 😄
De ha direkt csinálta minden tiszteletem <#awink>
Hamiltonnak szurkolok de ez szépen meg lett oldva 😄

Rosberg valamit megtanult az Schumachertol az biztos, csak elegansabban adta elo 😄

http://gaborszantai.co.uk/

contraste
Lehet izgul😄

ain't got no history

desigo
nagyon unalmas Tomi.Egyáltalán nem való tvbe.
Ha már pilóta és járja a világot ezerrel kellene nyomnia az érdekes sztorikat.
contraste
Jah, elegge halvérû.. Nemrég gondolkodtam el, mennyire hiányzik az a vadorzó Palik😄

Rottenbiller utcás beszólásai és stb...

ain't got no history

bakkerman
K.P.T. meg abszolút nem médiabarát személyiség,olyan lassan beszél,és már túlzott nyugalommal,megalszik a tej a szájában,unalmas egy figura

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

pedobear
Elég erõtlen és halk az M1-en a hang, még mindig nem csináltak vele semmit se, az elmúlt 2 év alatt <#falbav><#zavart2>

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295