182094
  • desigo
    komoly képek
  • Norbi1990
    Sajnálatos :(

Amúgy ne offoljál, ez itt F1 topik, nem motoros!
  • atiwrc
    Nyugodjék békében!

(Jól tudom, hogy a ringen sem autós sem motoros versenyen nem volt halálos baleset eddig?)
  • Dietrich
    Sajnos halálos baleset történt a hétvégi Alpok-Adria motorversenyen.

Unfortunately bad news from Hungaroring. Immediately after the start of SBK race 2, there was an accident in first turn. Slovenian rider Berto Camlek has died after his crash.

All Alpe Adria Road Racing commission members together with all staff from Slovakia Racing and all the people from the paddock express condolences to Camlek family and to all his relatives and friends.

Berto Camlek was born 30th April 1970. He started racing at 1980’s. He participated 8 races in World Superbike Championship, 2 races in 2001, 4 races in 2004 and 2 races in 2006. From the beginning of his career he participates in Alpe Adria Road Racing championship and he was known as warm and nice guy always ready to help. Also he was a several time Alpe Adria Champion.
    This is a big loss for AARR and for the motorcycle racing world. We missed him dearly. Berto Camlek R.I.P.

Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2015.08.09. 19:36:45
  • mcmoha
    5,974px × 4,139px nem elég?
  • passatgt
    Ezek a képek nincsenek meg valakinek nagyobb felbontásban?
  • AnuluWork #155709

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.08.09. 18:01:57
  • AnuluWork #155708

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.08.09. 17:52:01
  • ScarY MAN
  • kifli
    ha megynitom a topikot akkor az f1 téma miatt nyitom meg. Nincs kedvem totál nem ide tartozó témát olvasgatni. Nem chat szoba hogy beszélgetni kelljen folyamatosan bármiről. Ha épp nincs miről beszélni az adott témában akkor nem kell valami mást elkezdeni.
  • mcmoha
  • Botond #155704
    Eltévesztetted a topikot akkor, ez nem az, ez az F1 topik.
  • Totti5
    Beszélj. Én maradok az autósportnál.
  • Botond #155702
    Beszéljünk akkor a Windows10 tapasztalatokról. Az is egy téma és az sem F1.
  • Totti5
    Egy témáról beszélni jobb dolog, mint most hőbölögni a semmin? nemde?
  • Botond #155700
    Megszűnik a topik, ha egy pár napig nem történik benne semmi?
  • Totti5
    Hát akkor beszélj az F1ről. Mi a téma?
  • Jeffjohnson
    Ééééésss mi lenne ha az Indycar-ról a saját topic-jában beszélnétek?

Érdekes módon volt 2 jó futam aztán az F1-et temető emberkék eltűntek de úgy látom visszatértek, pedig még futam se volt, a két jó futamból 1 lett, gondolom ha várunk még 1 hetet akkor már annyi se lesz és azt fogjátok mondani, hogy 1 jó futam se volt... bezzeg az Indy.... Ha ennyire izgalmas az Indy, akkor mégis miért kell az F1 topicban róla beszélni?
  • Dietrich
    egy super spedway után jött egy short ovál..teljesen másról szól másképp kell vezetni és más a taktika is.
  • Dietrich
    ez egy brutális verseny volt..nem hogy a F1 de még maga az iC-ben is 1 év alatt történik annyi minden mint csak itt.
    Szujó majdnem ejakulált mert 1x közel ment egymáshoz 2 centire két autó..itt meg csak erről szólt az egész 350-nél.
  • AnuluWork #155695
    "Ki nem találná varázslatosnak azt lesni, hogy egy csomó verda órákon keresztül furikázik körbe-körbe?
    Bal kanyar! Bal kanyar!
    (...)
    Bal kanyar! Mit csinálok itt?
    Jaj, ne, egy pillanat! Bal kanyar!"
    (Turbó)
  • Peppus
    Lehet mutogatni mekkora állat ez az indycar, de egy igazi f1 rajongónak totálisan közömbös valami. Felőlem lehet 100 előzés egy futamon, előzhet egyszerre 10 autó is, de nem köt le. Ronda autók, dögunalmas béna pályák, az ovál pályák borzalmasak, ismeretlen pilóták, akik izgalmassá teszik azok is az f1-ből jöttek. Próbáltam nézni, de kb 10 percig bírtam. Inkább nézem a dögunalmas f1 futamokat, mint ezt.
  • Totti5
    Ez beszarás volt, egyik legjobb ovál élményem. Annyira vártam a következő ovált ezek után... de túl nagyok voltak a remények:(
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.08.08. 22:43:26
  • Norbi1990
    Akkor nem a fontanai versenyt láttad :)

Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2015.08.08. 22:40:46
  • zzeN
    Átalakítanak 1-2 dolgot Interlagos-ban.
  • Stockbauer33 #155690
    https://www.facebook.com/LewisHamilton/videos/vb.132609463487057/998809740200354/?type=2&theater
  • benőmenő
    A hungaroring után még jó, merthogy azok még hátravannak. :D
    Malajzia is elég izgi volt idén.
    Nekem az indycarból bőven elég volt, vmi ovál verseny idén. A monoton zúgáson, meg körbekörbén bealvás után arra keltem, hogy a kommentátorok az autók által levegőbe röpített Cheetos zacsiról tanakodnak és annyi nekem elég is volt.
    Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2015.08.08. 16:37:42
  • Dietrich
    Nem tudom melyikre mondod, mert 2 verseny volt ami kuka..egyik helyszínt kukázták is jövőre. Lement eddig 14 verseny ez bőven vállalható.
    F1 esetében volt a Hungaroring és utána a nagy semmi az idei évben.
    Legutóbb Mid Ohio volt, hogy a Digisek sírtak, hogy ez egy olyan pálya ahol nehéz vagy lehetetlen előzni...ott előztek csak ahol akartak. :)))
  • Totti5
    Indycar sem csillog idén. Multkor is nagy reményekkel ültem le, erre taktikai csata ment nem pedig pályán aprítás. Vannak jó futamok persze és vannak laposak.
  • Dietrich
    Amerika üzeni: Az F1 egy nagy káosz
  • Dietrich
    :D
  • Stockbauer33 #155684
  • sorler
    Megemelhetik a Hungaroring zajkorlátját
  • cement
    vagy csinálhatnának belőle a rendőrök elfogó-autót, úgyis annyi üldözés van amerikában. fájdalmas nézni is
  • Totti5
    Egy dolog ebben a fájó. Egy tökéletes autó, ami tökéletesen üzemel és amit sok sok ember sok sok óra munkája hogy tökéleteset alkosson. Ez a vas pár hete, hónapja?! úgy jött le a sorról hogy arra több ember azt mondta, ez tökéletes, mehet.

Most meg összezúzzák. Pazarlás és megalázás.

Rossz törvények amiből sok van. Ilyenkor kellene változtatni rajta, h ilyen többet nem forduljon elő. Mondjuk kb minden országban megsemmisítik az csempészett árút. Itthon is hallani hogy mennyi cigaretta stb megy a tűzbe. Amiatt nem fáj az ember szíve, gépek gyártják javarészt, de egy autó teljesen más. A törvény viszont mindenre vonatkozik... itthon is odakerülnek idővel, max áll valami területen 10 évig a csempészet luxuskocsi.
  • repvez
    az ilyen értelmetlen megsemmisitéseket nem értem, mert oké kobozzák el, de biztos visszalehet keresni, az adatait igy egy merci szalonnak odaadva legálisan ujra lehetne eladni.

Ugyan ugy nem értem amikor a lefoglalt ruhanemüket és egyéb dolgokat elégetik, miért nem lehet azokat rászorulóknak vagy afrikába elküldeni, hogy elhasználják, már ha nyersanyagot és egyéb dolgokat elhasználtak az előállitására. Ezért tart itt a föld.

Meg ugy általában miért kellett illegálisan megkerülni az adót, gondolom közelében sincs a mienkének és még ráadásul több is a kereset ott , nem hiszem, hogy az a pár százas hiányzott hozzá annak aki ilyen autót akar.

• sorler
    Markoló tépte szét a Mercedes szupersportkocsit
  • desigo
    A pályán kívül is csak szív :(
  • repvez
    igen én is erre gondoltam, vagy ha olyan szert használnak ami nem csak altató vagy nagyobb menyniségben nem csak elalszanak.
    Egyébként én már számitottam ilyenre, csak nem épp Buttonnal. MErt a nagy közösségi jelenlétnek ez is lehet egy hátránya ha mindent megoszt az illető, tudják, hogy hol vagy mit csinálsz és igy könnyebb az esetleges elkövetők dolga.
  • Botond #155676
    Ez egyszerűen hihetetlen, hogy ilyen van, és nem csak a filmekben. Gondolom, ha vkit nem kábít el rendesen a gáz, akkor azt apró darabokra vágták volna. Megdöbbentő!