FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Wéber autóversenyzõ, hiszek neki😊
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ez kb olyan mintha autópályán kivágódsz egy 180-nal haladó kocsi elé 80-nal, semmit nem tud csinálni.....
Azért ez az aki elöl van az arra megy és azt csinál amit akar az nem így van ....nem jelent teljes szabad kezet .
Azon se csodálkoznék ha Pereznek már rég megmondták volna elõtte, hogyha odaér Massa engedd el ...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Legalább a pitbabek szépek voltak, ami az utóbbi éveket nézve ritkaságszámba megy a kanadai nagydíjon.
A medve nem játék.
Egyébkét meg egy külsõs soha nem fogja megállapitani, hogy a 2 személy abban a pilanatban miért éppen azt és ugy tett ahogy.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
1 Ed Carpenter
2 Will Power
3 Juan Pablo Montoya <#eljen>#eljen>
4 Simon Pagenaud
5 Scott Dixon
Perezt büntették a tegnapi utolsó körös ütközésért, ennek ellenére nem látom kisebbnek Massa felelõsségét sem. Az elõl haladó maga választhatja meg az ívét, Massa egyszerûen túl közel ment hozzá és akkor értek össze, amikor Perez a fékre lépett.
Massának helye is lett volna még a bal oldalon, túl elszántan és rizikósan próbált elõzni ilyen szûken elõzni.
Ha a szabályok szerint nézzük akkor a videoban a mekinek kellett volna feladni a poziciót ,mert már elötte volt a lotus, mégsem ez történt, viszont az esetnél massának kellett volna feladnia mert mégcsak az elsõ kerék sem érte el a kocsi hátulját.
Egyébként meg az utóbbi két évben volt egyáltalán amit versenybalesetnek minõsitettek? Minden kis koccanást büntettek meg vizsgáltak , régen volt hogy a fél csapat romokban hevert mégse lehetett hallani, hogy viszgálják az esetet, most meg nincs olyan verseny, hogy 3-4x ne lenne valami.
Ajánlom mindenki figyelmébe a nem kenõdök fel feleslegesen a másikra verziót!
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Ezek a fiuk maximálisan egymásban bízva haladnak a pályán,mivel se féklámpa,se index.....
Amúgy amit kiszednek, azt még visszarakhatják? Gondolok itt olyasmire, hogy egy motorigényesebb hétvégére betesznek egy új erõforrást, de egyébként a régi sem ment még tönkre, csak a biztonság kedvéért nem akarják nyúzni.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
BattleTag: kabel15#2672
ICE: belsõégésû motor
MGU-K: kinetikus energia-visszanyerõ
ES: akkumulátor
TC: turbófeltöltõ
MGU-H: hõenergia-visszanyerõ
CE: vezérlõszoftver

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
25 kamera állásból + bírók is ezt mondják, hogy Perez baszta el neeem ,Massa a hibás, õ baszta el.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Szerintem Perez a hunyó, de én nem adtam volna büntetést, épp eléggé megszívta (ták ) így is.
nézzétek meg, hogy az elõttük lévõ autó hol kezd el fordulni és Perez hol rántja balra a kormányt... akinél eszerint Massa volta hibás mert megakarta elõzni Perezt majd az rárántotta kormányt annak csak gratulálni tudok..
"Nulla tenaci invia est via"
Ha hivatalosak akarunk lenni, Massa már betette Perez mellé az elejét mikor rámozdult, ráadásul szerencsétlen módon elõször jobbra indult el, Massa azt hihette hagy helyet neki .
De gondolom azt is figyelembe vették, hogy egy fényévvel gyorsabb autóval szemben állt le Perez értelmetlenül kakaskodni ....
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
istenem....
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
http://gaborszantai.co.uk/
Itt egy légi felvétel az esetrõl. Szerintem massa is húzza rá a kormányt rendesen.
http://gaborszantai.co.uk/
Ugyan annyira benne volt õ is. Egyébként is a hátul jövõnek kell figyelnie.
Massa elõzni akart, elcseszte, és most jön a fekália dobálózás perezre. Szép!<#falbav>#falbav>
Minek?...mert amennyire lehet ideálisan akart ráfordulni s balosra...de ott egy másik versenyzõ akit egyáltalán nem vesz figyelembe, sem az esetleges védekezést, sem a problémáit...semmit...Maldonado.
Massa suta megmozdulásainak egyike.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Azért ez elég gáz... Monzában mi lesz? Vagy Spaban.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
mikor Perez tér kifelé nagyon enyhén balra, Massa pont jobbra felé rakja, hogy minél közelebb legyen a másikhoz, gondolom nem számított védekezésre sem, hogy Perez beljebb rakja picit kanyar elõtt
#hhwnd
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Schumit bezzeg sújtották 2 éve spanyolban..Istenem
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sztem fogadnom kellene rá.
Hami vs Rosberg idei kapcsolatát nézve,nálam Vettel a befutó idén is 😊
nagy lenne, ha ismét nyernének 2003 után térhet vissza elõször az osztrák aszfaltcsík
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/