FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
na ezt nem tudjuk se mi, se a versenybírák megérteni, de persze ez a Massa hibája.. mert hogy is akart megelõzni valakit és miért nem számított arra hogy Perez nem a pálya ívén autózik 😄
részemrõl utolsó komment volt errõl, aki még így se érti az így járt 😄
"Nulla tenaci invia est via"
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
a középsõ vagy a belsõ sávba mész hogy kikerüld ? (tehát egy vagy 4méter távolságból mész el mellette ?)
számítasz-e arra hogy a külsõ sávban lévõ lassú autó majd inkább egyenesen megy a kis ívû kanyarban és átjön a te sávodba ?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
#hhwnd
Perez kormánya pedig a te képeden kb. középre áll, talán picit balra.. tehát nem a pálya ívét követte, azaz balra ment amikor elõzték balról..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Picit leragadtatok ennél a kormánymozdulatnál 😊))
Ott az út jobbra ívelõdik, ha egyenesben van Perez kormánya akkor egyértelmûen húzódik középre ...
A medve nem játék.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Roosberg hogy hogy nem nem állt le kifékezõset, ívzárósat játszani a redbullal....
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Massa nem számított a dologra, õ követte az ívet (ezért a kormánymozdulat), csak nem volt ideje reagálni, mert annyira közel akart menni Perezhez.
Ez olyasmi, mint amikor egymás seggében autóznak, és ha az elöl haladó nem a szokásos helyeken fékez, akkor a mögötte jövõ belerongyol.
Én így látom legalábbis.
A medve nem játék.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Itt látszik, hol kellett volna mennie Pereznek. Én meg Kiss Pál Tominak hiszek, többet tett már le az asztalra, mint a majomkodó Wéber.
Megnézték a telemetriát, és azt látták hogy Perez már fékezett mikor irányt váltott....persze egy féktáv is relatív, hiszen nem ugyanakkor fékezel amikor fékproblémád van mint amikor nincs.
Sztem Massa-é az egész, egyszerûen túl bénán csinálta.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type