182094
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#155955 Szerintem nincs ezzel gond,ignoralni kell annak akinek mar sok Hamilton. Mindig kell egy ilyen megoszto figura,minden sportagba,fociba,kosarba,kezibe,autosportba. Kellenek a fenegyerekek,a vakmero de tehetsegtelen balfaszok,a nyamnyila de precizen vezeto szurke kisegerek,a leszarom egyenisegek stb...mindenki megtalalja a sajat kedvencet,aki szimpatikus lesz neki,es ezert is fog neki szurkolni. -
#155954 :DD
-
#155953 Miért? -
#155952 utálom már egyrejobban hamiltont -
twi452 #155951 volt már ennél gázabb frizuja.. nincs ezzel gond :D -
#155950 majd én kimondom, buzis -
#155949 én szeretem Hamilton-t a hülyeségei ellenére is de ez egy kicsit sok -
#155948 -
#155947 -
#155946 -
#155945 ezt a longdrinket hogy képzeljük el? a 0,33-as verzió 0,32 vodkát tartalmaz? :DD -
#155944 Baj van a Lotusnál -
#155943 -
#155942 hmm, valahol láttam pedig, csak annyira nem érdekelt -
#155941 Nico Rosbergnek tegnap lánya született. Erről bezzeg nem írnak a hazai portálok. -
#155940 Egy undorító cikk, de mint bulvárszar ebből élnek, csak sajnos sokan olvassák, akik felületesen nézik az F1et és annyi jön be belőle nekik hogy, milyen beképzelt Hamilton hisz ezt akarják elhitetetni, mert más kül. ennek túl nagy hírétéke nincs. Ismerőstől már nem egyszer hallottam. Kérdem hogy miért? olvasta a napilaban meg látta az story tvn.
Hamilton közvetlen ember, szeret a közösségi oldalakon aktív lenni, ettől sokkal közvetlenebb a kapcsolata a rajongókkal, mint más pilótának.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.09.01. 18:21:27 -
#155939 http://www.gphirek.hu/f1/20150901-f1-a-pirelli-kideritette-sebastian-vettel-belgiumi-defektjenek-az-okat.html
A Pirelli kiderítette Vettel defektjének az okát
De majd csak Monzában árulják el. Sajtóértesülések szerint mégsem a gumikopást, hanem a pályán szétszóródott törmeléket találták felelősnek érte.
--
Miért nem lehet most egy közleménybe megmondani? Na mindegy...
Hül +2 évig marad Force Indiánál -
#155938 -
Stockbauer33 #155937 Igazad van -
atiwrc #155936 Csak számomra k**vára unalmas már ez?
Az már régen rossz, ha egy ilyen nem tudom minek nevezem öltözetet az emberek rocksztar ruhának gondolnak.....
-
Stockbauer33 #155935 http://www.vezess.hu/forma1/f1-hamilton-rocksztarnak-oltozott/63287/ -
#155934 JPM most átérzi mit érezhetett Dario 1999-ben ;) -
#155933 Indy500 után valahogy nem panaszkodott a dupla pontozásra ;)
bár ha rajtam múlna biztos nem lenne. -
#155932 A címet elvesztő Montoya már panaszkodik -
#155931 Palik László éveken át pattogatott kukoricán élt! -
#155930 Box munka össze sem mérhető az F1essel. Eleve az Indy boxok kialakítása azonnal megbukna egy FIA felülvizsgálaton, ami meg ott szokott menni... tény hogy látványos, amikor 10en kicsapódnak keresztbe kasul ahogy éppen kijön, de életveszélyes is. Nem véletlen volt az évben jó pár gázolás is.
Monotya már nem először szívott a stratégia miatt az évben. Ugye volt amikor kifogyott a benya... de ezt lehet úgy is nézni hogy nem annyira kontrollált az egész és van hibalehetőség, amit meg az F1nek rónak fel hogy minden deci ki van számolva és a boxmunkában elképesztő munka, gyakorlás van hogy 2.5 vagy alatt elintézzék. -
greenkawa #155929 Pontosan! Ez csak azért "izgalmas" mert 3 percenként sárga van és tele van kamikáze pilótákkal.
Hihetetlen,de szinte képtelenek előzni tisztán,amiből jönnek az újabb PC-ok és sokak szerint ettől izgalmasabb az F1-nél.
Egyébként nem csak az ütközés miatt bukta Monty,hanem a katasztrofális box stratégia miatt is. Mint pl. amikor első szárny csere után,a következő körben visszahívták tankolni.
Innen nézve sokkal inkább tűnik egy alsó kategóriás formaautózásnak,mint egy profi sportnak.De hát ez csak az én véleményem.. -
#155928 http://www.origo.hu/teve/20150826-a-forma-1-huzta-meg-az-m4-sport-elso-honapjat-nezettsegelemzes.html -
#155927 Futam nem volt, hisz 1 hete történt a dolog. Volt megemlékezés, nem is egy és közösségi oldalakon egész héten ezzel foglalkoztak a pilóták, Dixon is.
Voltak jó futamok, életem legélvezetesebb ovál versenyét is idén hozták, de év elején az earo kitek, Honda gyatra évkezdete miatt nagyon döcögősen indult el. Vannak jó pályák, de vannak vonatpályák. Az eső itt is jótékony tud lenni az élvezetre.
Annyival nem jobb mint amennyivel gyenégbnek mondják az F1et. Teljesen más világ ez látszik, a futamok meg hullámzóak ott is ahogy a pályák is. Az biztos hogy szoros volt, sokan nyertek futamot, de hát csak 2 márka van egyenautók, amik fél évtől kezdve kb egálba voltak.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.08.31. 08:44:39 -
Stockbauer33 #155926 -
#155925 Végignéztem a futamot... Háát.. Aki ódákat zeng erről, és becsmérli az F1-et azt továbbra sem értem.. Próbáltam nem negatívan hozzáállni az egészhez, de ilyen amatőr bandát ritkán látni. Előzés szinte csak akkor volt amikor kilökték egymást.. Rossz volt nézni amit művelnek. Csak ezért volt izgalmas a vége, mert Montoya úgy előzött meg vagy 6 autót, hogy azok összeütköztek. Na meg persze az ő versenye is ezen ment el. Szerintem ez egy izgalmasnak mondható futam volt, de kb. ez volt az utolsó amit megnéztem. Lehangoló volt, főleg a végén, hogy a boldog világbajnok önfeledten ünnepelt, nyilatkozott miközben az előző futamon meghalt az egyik pilóta. Azért egy picit visszafogottabb is lehetett volna az őrület, ill. egy pár szót mondhatott volna.Persze mivel nem követem az egészet, lehet már volt azóta futam, ahol megemlítették ezt, de én biztos nem így csináltam volna.
Montoyát sajnálom, miatta néztem végig az egészet, itt is elcseszett ötlet ez a dupla pontos rendszer az utolsó futamon.
Ennél az F1 továbbra is fényévekkel jobb, izgalmasabb, profibb még a mostani gyengécske állapotában is.
-
#155924 Nahát ez kemény volt.
Montoya az egész éveben vezette a pontversenyt erre tegnap pontegyenlőséggel veszítette el... Dixon 3 futamot nyert, Montoya 2őt így Dixon a lett a bajnok. Mindez nagyban annak volt köszönhető hogy Power és Montoya összeértek a verseny 1/3dánál Montoya orrkúp csere... a pikantériája hogy csapattársak. Ráadásul a végén úgy hozta az élet hogy 1.5 secre volt Montya az 5. helytől ami a bajnoki címet jelentette volna.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.08.31. 07:28:34 -
#155923 Mindezt SPA után, ahol kiderült annyira mégsem szar az autó, és Fisco sem, aki 2. lett poleból. :D -
#155922 Van amin nem lehet mert az pénz kérdése. Van amin fognak 2017től. Persze akkor sem lesz jó, akkor is megy majd a szakértés rá Amerikából. F1 is az a sport ami sosem lesz jó mindenkinek bárhogy is van.
1 óra és kezdődik az Indycar évadzáró. Normál pálya és kiderül hogy Montoya meg e nyeri a 2015ös címet! ( Digi 1 )
Ja és dupla pontokat osztanak :))))))))) szóval nagyot lehet bukni és nagyot is lehet nyerni. Páran még esélyesek.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.08.30. 22:03:30 -
#155921 Ott van pl amikor Massa lefejelte a rugót, aki beült tesztpilóta nevetségesen lassú volt, de még Fisichella se tudott mit kezdeni az autóval. -
#155920 Szerintem meg minden autoverseny 50-50 szazalek . -
#155919 Ő még F1-ként elmondta mikor átjött a CART-ból, hogy...Indycar/CART 80%-ban ember függő és 20%-ban technika, F1 esetében pont fordítva van. Sosem volt beszari ilyen téren.
És melyik része nem igaz amit mond min kellene változtatni?
Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2015.08.30. 18:31:22 -
#155918 Dr. Trammell: A zárt cockpit tervezése egy rendkívül komplikált probléma -
#155917 Karam nem..agyfürkészhez járt egész héten. -
#155916 Nem hiszem,hogy a futamra hatással lesz ez a tragédia,úgy értem hogy nem fogják elvenni a gázt kétes szitukban,nem lesz ott a fejekben hogy az előző futamon meghalt egy társuk. Profik,ha egy pillanatra is elkezdenek kételkedni magukban,és a többiekben,akkor nem érdemes autóba ülniük,és megrendezni a futamot...nyílván szomorkás lesz az egész hangulat a pitben,mint ahogy volt az F1-ben is Bianchi halála után,és leintés után sokaknál elfog törni a mécses,de az autóban ülve nem fognak ezzel foglalkozni.
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.08.30. 16:42:52