182278
  • bakkerman
    Amikor a "not cool man"-t tolta el radioba azon kesz voltam :DD
  • mcmoha
  • Stockbauer33 #156176
  • Stockbauer33 #156175
  • Jeffjohnson
  • Totti5
    A Lotus a Szingapúri Nagydíj után hivatalosan is bejelentette, hogy Pastor Maldonado 2016-ban is a csapat versenyzője lesz.
  • repvez
    ez az ember beszalad a pályára meg tényleg szar ügy,mert igy bármikor befolyásolni lehetne a kedvencünk versenyét, hogy igy bejön a SC, akárcsak egy bedobott szeméttel is.
  • Master91
    Hamilton: „A verseny nagyon jól alakult. Én úgy éreztem, a legjobbamat nyújtom" – mondta. „Szerintem megvolt a tempóm a győzelemhez. Mindent megtettem érte. A keményebb keverékű gumikon is könnyedén tartottam a lépést az élen a lágyabbakon haladó srácokkal. Amíg a motorom nem veszített az erejéből, nagyon gyors voltam."

Ezt komolyan gondolta?

"A csapat igazgatója, Toto Wolff azonban elismerte, hogy Sebastian Vettel ekkor szándékosan óvatos tempót diktált, „ezért reálisan kell megítélnünk a teljesítményünket." "
  • MAstudioHD
  • repvez
    amugy mi a szitu a ferrarival mit vizsgálnak, milyen parc fermé szabályt sértettek? azért mert zászlóztak vagy mi?
  • greenkawa
    Jó kép! De sajnos ma is szarul ment és maradt neked a graziegraziegrazie
  • mcmoha
    Nem valószínű, mert közben elismerték, hogy hülyeséget kértek tőle.
  • Jeffjohnson
    Reméljük a csapat nem bünteti meg.
  • mcmoha
    Állítólag itt mászott be a fickó.

• AnuluWork #156164
  • Totti5
    VERSTAPPEN: „Apám azt mondta nekem, hogy tökön rúg, ha ilyen esetben elengedem a másikat."

• Totti5
    „A gázpedál összeköttetése. A csapat úgy hiszi, a motorban magában volt a baj, nem a pedálnál. Először azt hitték, talán a pedál rugója nem jó, de most már úgy gondolják, maga a motor hibásodott meg. De azt még nem tudják, károsodott-e, ahogy azt sem, Hamiltonnak emiatt Japánban a negyedik erőforrását kell-e használnia”
  • greenkawa
    Remélem nem azon a SPA-i 15 ponton fog múlni,Vettel idei vb címe!
  • RatBaG #156160
    te jó isten, eddie jordan mibe van öltözve?! :DD
  • benőmenő
    A Honda pontszerzésből és feltámadásból dupla DNF lett. Ki hitte volna...
  • SzocsA
    lefog járni a 2óra, dög unalmas volt a verseny.
  • benőmenő
    :D
  • Dietrich
    végre történik már valami ;)
  • RatBaG #156155
    megszólalt palik a fejemben:
    ÚÚÚÚRISTEN, EMBER A PÁLYÁÁÁN!!4!
  • szabii98
    eltévedt
  • benőmenő
    Hami off, a Honda meg hozza a szokásost.
  • bakkerman
    53 pontos elonynel,szeptemberben elromlik Lewis autoja,egy alapbol gyenge szombati nap utan..."erdekes"
  • benőmenő
    Kvyat mennyit nyerhet ezzel OMG! :D
    Szegény Gombot meg az ág is húzza. :(
    Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2015.09.20. 14:30:27
  • SzocsA
    Most mondták az m4en, hogy volt valami szabálymódosítás a guminyomással kapcsolatban. jól eltalálták ezek szerint.
    kíváncsi leszek a futamra, hogy mit tudnak, mennyit hoznak ki ebből.
    meg ha a ferrarinál is volt valamilyen fejlesztés, már késő, mert túl vagyunk a szezon felén, de legalább nem csak egyedül lesz a merci elől.

Kimi megint 3. de tuti, hogy történik vele megint valami a rajtnál.....

nearo

Lehet akár nézőszám csalogató is, hogy még maradjanak izgalmak a szezon utolsó futamaira is, hogy ne tűnjön akkora előnynek a merci fölénye.
  • nearo
    persze, jó eséllyel ez a helyzet, hogy itt szingapúrban (és csak itt) valami nagyon nem fekszik a merciknek, de ez továbbra sem altatás, mert az mást jelent
  • SzocsA
    nem szeretik az éjszakai futamokat ennyi.
  • bakkerman
    Lehet lovagolni ezen a Merci visszaesésen,de várjuk meg azért a következő időmérő edzést majd,mert hogyha ott megint szopórollerre állítják a mezőnyt akkor ez a szingapúri csoda is csak egy feledésbe merülő dolog lesz
    Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.09.20. 13:19:09
  • nearo
    képtelenség, az altatás legkésőbb időmérőn kiderül... elképzelni nem tudom milyen szempontból lehetne értelme annak, hogy szándékosan 3. sorba kvalifikáljam az autóim
  • repvez
    Bocsi :P
  • SzocsA
    Hogyhogy ennyire visszaestek a mercik? monzában senki nem érte be őket, oké hogy gyors a pálya, de a lassú pályán is ugyan úgy meg kéne maradni a gyorsaságuknak. ennyire altatnak? a futamon meg simán 1-2 lesz.
    Amúgy volt valami fejlesztés a mercinél vagy mi? azt olvasom, hogy nincs tapadásuk.
    Ugyan az mint régebben a hidegebb pályákon nem tudják felmelegíteni a gumikat.
  • Totti5
    Adott kanyarokra előre beállított értékek, vagyis pontosan tudja fejből hogy itt most egy előre, ott kettő hátra. Máshogy elveszen benne :)
  • Gabor77
    Elvileg amikor a fékerőt állítják, akkor előre beállított értékek között változtatnak..ami 3-4 beállítás.
  • Lteebee
    Mi a helyzet ezzel a guminyomás témával?
  • zzeN
    Tekerenytyűre tippelek én is, előre és hátra is tud állítani pár kattintást.

Emlékszek erre a DRS témára én is, de neten kutakodva azt látom, hogy két pedál van, kormányon kapcsolják ki-be a hátsó szárnyat.

Totti: Úgy néz ki, hogy ők a kormány előlapján kapcsolgatják, mybad.
  • Totti5