FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de ahogy #149683-ba is írva van, amíg nem ír egy hiteles õt kezelõ orvos is valamit addig nincs értelme nagy örömtáncot járni, mert még lehet ebbõl nagy koppanás.. :/
"Nulla tenaci invia est via"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"Egyelõre pontosan nem tudni, hogy ez a kommunikáció pillanatnyilag miben merül ki Schumacher esetében, de valószínû, hogy a beszédrõl, mint a kommunikáció egyik fajtájáról nincs szó. A teljes felébredéshez és az öntudatos állapothoz azonban valószínûleg még várnunk kell."
azért mondom hogy valszeg csak nyögdécsel (vagy furán mond ki egy - két szót ), gondolom újra meg kell tanulnia beszélni rendesen, ilyesmi
egyenlõre legyen valami nagyobb nyilatkozat 1 orvosról aki látta õt, vagy ilyesmi
beszédrõl még nem volt szó egyik cikkben sem, jobb esetben tud pislogni vagy kezét/ujját mozdítani
Kehm eddig nagyon jól kezelte a médiát
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
kommunikál (lehet hogy folyik a nyála, lehet csak nyögdécsel, de gondolom a tudatánál van, tudja hogy kihez próbál beszélni, tudja hogy hozzá beszélnek meg mit)
lehet le van pl. bénulva a fél arca
"Ami a jövõt illeti, megértésüket kérjük, a rehabilitációra már a nyilvánosság kizárásával kerül sor”
Biztos hogy nem õ fog grillezni most vasárnap. De szerintem a rehab után nagyon is jó állapotba lesz, fog tudni nyilatkozgatni, fog tudni élni. Biztos hogy lesz valami nyoma azért az egésznek, de nem aggódok érte.
gondolom én
szóval nagyon is jó hír
A 45 esztendõs rekorder már nincs kómában, és felébredt, miközben kommunikál a környezetével, különösen a feleségével és a gyerekeivel, akik folyamatosan ott vannak mellette a balesete óta. Számolt be a hírrõl a német BILD, miközben Sabine Kehm, az ex-F1-es versenyzõ menedzsere is megerõsítette a hírt: SCHUMACHER MÁR NINCS KÓMÁBAN!
Ezek nagyon jó sorok.
azért ez így még nemjelent túl sokat.. attól még lehet teljesen zöldség szinten..
http://gaborszantai.co.uk/
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
ain't got no history

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
szia, Gordon vagyok.
had énekeljen a motor legyen folytot v12 meg fölhúzott v10. meg lenen csóró kategória turbós v8 akkal minimum 1000 lóerõ dinamikus kerekek stb.
meg Newei-nak lehessen fejlesztenie a kocsiknak a szárnyait
szia, Gordon vagyok.
Hogy miért hanyatlik a Forma 1? Az idióta öltönyös emberek miatt, akik már jó dolgukba nem tudják, hogy éppen mit korlátozzanak le.
A medve nem játék.
ORF1 -en 14:50-16:10 Le Mans-i autóverseny megy épp ; utánna egész nap (holnap pirkadatig) a FIFA 2014 labdarúgás megy, közte 2x 20 perces autóversenyes mûsor.
Szóval az autóversenyek és az összes FIFA 2014 Labdarugó VB közvetítés :
Mind nézhetõ online : STARTLAP - DR és OnlineTV - DR lapokon.
(Már akit nem zavar hogy németül beszél)
Jó szurkolást.
de ma már ezzel is beérjük <#nevetes1>#nevetes1>
#hhwnd
nem jó irányba keresitek hogy miért hanyatlik az f1
Pirellit óvni kell? DRs-el lehet csak elõzni? most már hang sincs?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
De abban is biztos vagyok a Ferrari sosem fog kilépni az F1-bõl..ha csak maga a F1 nem szûnik meg 1x valamikor.
A Ferrari távozással fenyegetõzik
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Per Aspera Ad Inferi.
szegény vétlan morganos nem tehetett semmirõl õ járt rosszabbul.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

mea culpa
http://gaborszantai.co.uk/
csak nem szeretem a tudatlanokat és állítanak valamit, valakirõl..
http://www.lemainelibre.fr/actualite/24-heures-du-mans-enorme-accident-de-loic-duval-sur-laudi-n-1-11-06-2014-93495
"...a Porsche-kanyarnál..."
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
nincsen
#hhwnd
Szerintem Dietrich jobban képben van az IndyCarról mint itt egyesek.
De nem akarok itt offolni, csak úgy megkérdeztem, hogy miért kell a másik fórumozót letámadni, hogy biztos szopta az ujjából az infókat amiket leír.