182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
A Lotus a Szingapúri Nagydíj után hivatalosan is bejelentette, hogy Pastor Maldonado 2016-ban is a csapat versenyzője lesz. -
ez az ember beszalad a pályára meg tényleg szar ügy,mert igy bármikor befolyásolni lehetne a kedvencünk versenyét, hogy igy bejön a SC, akárcsak egy bedobott szeméttel is. -
Hamilton: „A verseny nagyon jól alakult. Én úgy éreztem, a legjobbamat nyújtom" – mondta. „Szerintem megvolt a tempóm a győzelemhez. Mindent megtettem érte. A keményebb keverékű gumikon is könnyedén tartottam a lépést az élen a lágyabbakon haladó srácokkal. Amíg a motorom nem veszített az erejéből, nagyon gyors voltam."
Ezt komolyan gondolta?
"A csapat igazgatója, Toto Wolff azonban elismerte, hogy Sebastian Vettel ekkor szándékosan óvatos tempót diktált, „ezért reálisan kell megítélnünk a teljesítményünket." "
-
-
amugy mi a szitu a ferrarival mit vizsgálnak, milyen parc fermé szabályt sértettek? azért mert zászlóztak vagy mi? -
greenkawa #156168 Jó kép! De sajnos ma is szarul ment és maradt neked a graziegraziegrazie 

-
Nem valószínű, mert közben elismerték, hogy hülyeséget kértek tőle. -
Reméljük a csapat nem bünteti meg. -
Állítólag itt mászott be a fickó.
-
-
VERSTAPPEN: „Apám azt mondta nekem, hogy tökön rúg, ha ilyen esetben elengedem a másikat."

-
„A gázpedál összeköttetése. A csapat úgy hiszi, a motorban magában volt a baj, nem a pedálnál. Először azt hitték, talán a pedál rugója nem jó, de most már úgy gondolják, maga a motor hibásodott meg. De azt még nem tudják, károsodott-e, ahogy azt sem, Hamiltonnak emiatt Japánban a negyedik erőforrását kell-e használnia” -
greenkawa #156161 Remélem nem azon a SPA-i 15 ponton fog múlni,Vettel idei vb címe! -
te jó isten, eddie jordan mibe van öltözve?! :DD -
A Honda pontszerzésből és feltámadásból dupla DNF lett. Ki hitte volna... -
SzocsA #156158 lefog járni a 2óra, dög unalmas volt a verseny. -
:D
-
végre történik már valami ;) -
megszólalt palik a fejemben:
ÚÚÚÚRISTEN, EMBER A PÁLYÁÁÁN!!4! -
eltévedt -
Hami off, a Honda meg hozza a szokásost. -
53 pontos elonynel,szeptemberben elromlik Lewis autoja,egy alapbol gyenge szombati nap utan..."erdekes" -
Kvyat mennyit nyerhet ezzel OMG! :D
Szegény Gombot meg az ág is húzza. :(
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2015.09.20. 14:30:27 -
SzocsA #156150 Most mondták az m4en, hogy volt valami szabálymódosítás a guminyomással kapcsolatban. jól eltalálták ezek szerint. 
kíváncsi leszek a futamra, hogy mit tudnak, mennyit hoznak ki ebből.
meg ha a ferrarinál is volt valamilyen fejlesztés, már késő, mert túl vagyunk a szezon felén, de legalább nem csak egyedül lesz a merci elől.
Kimi megint 3. de tuti, hogy történik vele megint valami a rajtnál.....
nearo
Lehet akár nézőszám csalogató is, hogy még maradjanak izgalmak a szezon utolsó futamaira is, hogy ne tűnjön akkora előnynek a merci fölénye. -
persze, jó eséllyel ez a helyzet, hogy itt szingapúrban (és csak itt) valami nagyon nem fekszik a merciknek, de ez továbbra sem altatás, mert az mást jelent -
SzocsA #156148 nem szeretik az éjszakai futamokat ennyi. -
Lehet lovagolni ezen a Merci visszaesésen,de várjuk meg azért a következő időmérő edzést majd,mert hogyha ott megint szopórollerre állítják a mezőnyt akkor ez a szingapúri csoda is csak egy feledésbe merülő dolog lesz
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.09.20. 13:19:09 -
képtelenség, az altatás legkésőbb időmérőn kiderül... elképzelni nem tudom milyen szempontból lehetne értelme annak, hogy szándékosan 3. sorba kvalifikáljam az autóim -
Bocsi :P
-
SzocsA #156144 Hogyhogy ennyire visszaestek a mercik? monzában senki nem érte be őket, oké hogy gyors a pálya, de a lassú pályán is ugyan úgy meg kéne maradni a gyorsaságuknak. ennyire altatnak? a futamon meg simán 1-2 lesz.
Amúgy volt valami fejlesztés a mercinél vagy mi? azt olvasom, hogy nincs tapadásuk.
Ugyan az mint régebben a hidegebb pályákon nem tudják felmelegíteni a gumikat. -
Adott kanyarokra előre beállított értékek, vagyis pontosan tudja fejből hogy itt most egy előre, ott kettő hátra. Máshogy elveszen benne :) -
Elvileg amikor a fékerőt állítják, akkor előre beállított értékek között változtatnak..ami 3-4 beállítás. -
Mi a helyzet ezzel a guminyomás témával? -
Tekerenytyűre tippelek én is, előre és hátra is tud állítani pár kattintást.
Emlékszek erre a DRS témára én is, de neten kutakodva azt látom, hogy két pedál van, kormányon kapcsolják ki-be a hátsó szárnyat.
Totti: Úgy néz ki, hogy ők a kormány előlapján kapcsolgatják, mybad. -
-
De azzal az egy ujjpöccintéssel, hogyan tudja, hogy épp mennyit állit elöre vagy hátra? Annak valami tekerentyünek kéne lennie amivel ide oda tud állitgatni.
Nem tudom, hogy melyik csapatnál hogy van,de egyszer Wéberék mondták, hogy 3 pedálosak a kocsik és a fék mellett van a DRS kapcsoló igy amikor fékezni kell nem tudja a drs-t aktiválni. -
DRSt is onnan kapcsolgatja a Ferrari. -
Idén vettem észre ezt az ujjmozgást, szerintem a fékerőt állítja ott, nem nyúlnak már le a lábaik mellé és nem is a kormányon állítják.
Totti: Mondjuk azt mindenki onnan kapcsolja évek óta, de a Ferrari-sok mindig féktáv előtt nyúlnak oda, nem csak DRS zóna előtt.
Utoljára szerkesztette: zzeN, 2015.09.19. 21:29:47 -
olyankor mit csinál mikor mindkét oldalon a mutatóujjával matat valamit? eddig ugy tudtam, hogy az egyik oldalon fel a másikon visszavállt és allul meg a kuplunk karjai vannak .De hogy egyszerre valamit kelljen matatni neki a kormány mogött azt nem tudom mi lehet , de gondolom nem kell a kuplungot is huznia váltás elött. -