FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Isten nem bottal, hanem VMware.
Az, hogy kikövetett mindenkit minden platformon és hanyagolja a social médiákokat, az egyik legjobb dolog, amit tehet (a legjobb dolog, amit bárki, a "mezei halandók" is tehetnek a mentális egészségük érdekében)
Ott nem fér bele ez az arcozás, ott minden pilótát úgy kezelnek, hogy 1 vagy a mezőnyből, nem úgy mint az f1ben.... ezt sokan elfelejtik!
!Forza Ferrari!
De azért biztos én vagyok eltájolva, hogy meg szokták köszönni nyílvánosan az egész csapatnak és a szurkolóknak az egész éves támogatást, szurkolást stb.
Értem én, hogy menő a terítős gatyás képeket posztolni magáról, az az ő dolga 😄
Ha ez a húzás miatt elhagyná az f1-et nem csodálnád..... Ha ez így működne akkor már jó sokan nem lennének így a mezőnyben!
Kabaré!
!Forza Ferrari!
Viszont egyedülállóként több százmilliós vagyonnal én már bejelentettem volna hogy IndyCar.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Mint a rajongója mondom, hogy engem nem sz@rt le, és mint rajongója mondom hogy én egy ilyen húzás után ott hagynám az F1-t, és csak, és kizárólag az FIA rendezésén kívül eső sorozatokban szerepelnék.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Főleg úgy, hogy nulla százalék az esélye annak, hogy ne versenyezzen idén.
Nem tudom mi a cél, vagy, kit, mit akarnak ezzel hypolni, de szánalmas!
Arról nem beszélve, hogy a pali full leszarja a saját és csapata rajongóit, csapata tagjait.
Kiváncsi vagyok mikor visszatér elkezdi e ugyan azt tolni a médiának, mint amikor Rosbergtől kikapott, hogy ennek nem volt akkora jelentőssége mikor ő nyert, kisebbíteni mások érdemeit stb stb...
!Forza Ferrari!
Szerintem, ez a kép szándékos üzenet, a rajongók felé, Hamilton részéről.
sure: <#hehe>#hehe>
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ami a legfontosabb és a legkézenfekvőbb, hogy egy pálya sem szeretne időpontilag a közelben egy másik futamot, mert szinte biztos hogy a helyi nézők nem fognak 1hónapon belül három futamra jegyet venni. Míg ha van a futamok között 1-2 hónap akkor már nagyobb eséllyel.
Tehát egy elképzelt Sachsenring-Hungaroring-Brno 1 hónapon belül bevétel kiesés lenne mindhárom pályának, elég belegondolni hogy egész biztos nem veszel meg 1hónapon belül 3 családi jegyet mondjuk, és pláne nem fogsz úgy költeni mint ha ez a szezon első, középső és utolsó harmadára lenne elosztva.
Erre van a promóter aki kőkeményen kiszámolja és érvényesíti szerződéskötéskor a pálya érdekeit.
Tehát ők meghatározott időpontra fognak jelentkezni, és természetesen figyelembe véve az adott égöv éghajlati sajátosságait, ez mellé még szokott társulni hogy nem szeretik nagyobb más fizetős események közelébe sem tolni.
Egyrészt miért a csapatok sporolnak , DE arrol nem hallani, hogy az FIA vagy az FOM lenne költségsapkája vagy nekik is ésszerüsiteni kellene a folyamataikat és sporolni.
Az meg megint nem az F1 dolga, hogy a helyi országok mit hogyan pénzelik az legyen az ország gondja.
Egyébként nem is értem, hogy hogy lehet különválasztani, hogy most valami megtérül e vagy nem egy beruházásnál , mert lehet a legjobb pályád amire sokat költöttél ha a programok meg szarok és nem megy ki rá senki és forditva is igaz, egy fóves réten is lehet nagyot szakitani ha jo programokat szerveznek oda.
És mi akadályozza meg öket, hogy libasorba menjenek? nincs semmi akadáj, egyedül a szervezőkkel kell igy megállapodni .
Egyetlen egy dolog van ami beleszolhat a dologba az az időjárás, mert a nyári honapokba nem lenne jo a sivatagba vinni és ugyan igy a korai téli hidegebb idöbe sem olyan helyszinre vagy ahol monszun van azon idöszakba. De ezek nem olyan nagy probléma , hogy ne lehessen megtalálni a kompromisszumos megoldást.
Meg azzal,. hogy a csapatoknak kell sprórolni, amit nem is értek, de a lebonyolítás már az egekben van egy-egy versenynek, nem véletlen tobta a kukába aki kidobta...
amúgy szerintem szép libasorba nem tudnak menni a helyszíneken ...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2022.01.23. 15:12:06
Nem az ártuccanással van baj, mert azt mindenképp meg kell csinálni , de az nem mindegy, hogy ugy alakitják ki a szezont, hogy mindig a legközelebbi futam legyen a következő,mert igy drasztikusan csokkanthető a logisztikai utak száma és távolsága is.
nézd meg a versenynaptárt és gondolkozz egy kicsit talán rájössz, hogy nem a vadászgépek áthuzása a legnagyobb probléma és nem azon kell sporolni ahhoz, hogy a karbonsemylegességet csökkentsék.
Főleg, ugy , hogy ezek az áthuzások nem minden esetben az F1hez tartozik, hanem a szervező ország probálja feldobni mégjobban az eseméyneket. És azok a gépek akkor is repülnének ha nem lenne futam csak másik légtérben , ugyhogy ezen nem sporolnak semmit,csak egy ujabb szép látványossággal kevesebb , kezdték a rajztrácslányokkal. azzal se javitottak a nök helyzetén .
Viszont ezek az utak nagyon is az F1re tartozik amibe neki lenne szerepe, hogy változtasson.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2022.01.23. 14:26:43
Ez a képmutatás magasiskolája, nem ettül lesz megmentve a bolygó. sem ettol a 20 autotol ha nem lesz károsanyag kibocsájtás . Pont forsitva kellene lennie, hogy meghagyni pont ugy mint a cirkuszba, hogy különleges dolgokat bemutatni , mert lesznek olyan idők amikor majd mutogatni kell, hogy volt ilyen is,
Juan Manuel Fangio: Az autók megszelidítője
Ez volt vagy várható lesz magyarul valamikor?? Nem, felirattal, hanem szinkronnal.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Szabi, 2022.01.16. 07:50:21
Per Aspera Ad Inferi.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
A Merci is megmondta, hogy mikor a Ferrari csalt az arra késztette őket hogy még keményebben dolgozzanak. Ez pszichológia. Ha látod, hogy a másik többet ért el te is jobban elhiszed hogy csak van még ott valami extra csak meg kell találni. Ez esetben a Ferrari csalt, de Merci így is talált még lóerőt.
Szóval ha Honda most azt mondaná minden fasza, akkor azzal csak motiválnák a többi csapatot, de főleg a Mercit hogy még többet beleadjanak.
Szóval várjuk meg az első futamot mi lesz.
Egyébként, a Honda amikor bejött volt az egyetlen, aki kerek perec kijelentette a kezdő kuplerájuk kellős közepén, amikor még nem kaptak semmi segítséget a Mekitől és a többiektől, hogy már pedig ők lesznek azok, akik meg fogják verni a Mercit ebben az ERAban. Ez kb. összejött, viszont most valamit megint szerencsétlenkedhetnek, mert míg másnál 20, náluk továbbra is 100 feletti a lemaradás a tavalyihoz képest lóerőben az E10el. Mások is innen indultak, de a többség (Renault és Ferrari már -20nál jár, a Merci megoldotta, de legalább a hírek szerint idén a Ferrari megint talált valami plusszt motorerőben, ami érdekessé teheti majd az új évet) már szinte meg is oldotta.
A Honda is meg fogja, van idő, de ez mindenképpen érdekes.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Ezt nem értem, akkor szokás ilyeneket írni, ha egy csapat végi dominálja az évet, de a Honda és Verstappen nélkül ez is csak egy szokásos Merci év lett volna. Én nagyon remélem, hogy jövőre is ott lesznek, hánynék egy újabb sima Merci év után, pláne ha Russel is megkapja a Bottastól megörökölt wingman szerepet, amit Hill annyira próbál belemagyarázni... (akkora csalódás az az ember, pedig anno neki szurkoltam)
Mclaren év első harmadában volt jó, reméljük sikerül összehozniuk valamit.
Ferrari nagyon csöndben van és tavalyi motorfejlesztésük egész jól sikerült, én titkon őket is a dobogóra várom. Annak örülnék a legjobban, ha nem 1-2 csapatos lenne a vb, de nem gondolom, hogy a kicsik közül bárki is képes lesz egy egész éven keresztül jól fejleszteni és ha sikerülne is beletalálni, év végéig a nagyok biztosan lehagyják őket a fejlesztési versenyben.
Haas-nál kb. élet halál harc lesz ez az év.
Williams abszolút kérdőjel, ahogyan az Alpine és az Alfa is. Aston-t se tudom hova tenni, pláne így csapatvezető váltással.
Mclaren-Ferrari-Red Bull szoros küzdelemmel kiegyeznék utánuk sereghajtó Mercivel 😄 (bilibe lóg a kezem, ők úgyis ott lesznek az elején).