182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
-
https://vimeo.com/74491994 -
Ez most mire valasz ? :)
Nem akarom en, hogy elmenjen barki is ,de ez nonszensz, amit muvelnek.
Gondolom akkor a torro rosso ak is jar a legujabb ferka motor... -
A vetélytársak jutalékának is jót tesz, ha többen követik a sorozatot, mert mondjuk nem 1 csapat dominál végig, hanem 2-3-4 is versenyben van.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2015.10.02. 21:23:22 -
Érthető, de valaki mondja már meg nekem, mi az alapja, hogy a vetélytársak ,a közvetlen vetélytársak legjobb fejlesztését megkapják ?!
Hát ilyen a világon nincs :DDD -
Amit Totti írt + a Renault is ugyan úgy fenyegetőzött, hogy kilép, ha nem vált az F1 a mostani hibrid rendszerekre.
Erre 2 éven keresztül töketlenkednek, az RB pedig hiába önti a pénzt ugyan úgy, mint a vb-k alatt, méghozzá eredméynesen, hiszen Szingapúrban látszott mégsem tudnak igazán versenyképesek lenni önhibájukon kívül. Érthetően, ha frusztráltak.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2015.10.02. 21:16:04 -
Én nem utálom RB-t, jobb nem lesz nekem attól ,10-ből 9 futamot úgy is átalszok, de szerintem is kicsit arrogánsan adják elő magukat .... -
Lehet arrogánsnak lenni és igy járni. Nagzon ritka az ilyen, nem is tudom hallottame ilyenről...se a motorosoknál, hogy egy alakulat azzal fenyegesse a sorozatot, hogy vagy kap gyári támogatást, vagy lelépnek.. -
És akkor mi van ? :)
Nem ismerem a szabályokat, meg hogy hogy működik ez ,de tuti hülye lenne a Marci is és a Ferka is új fejlesztésű motort adni nekik .
-
Kétszer és nem kicsit rossz,,, -
Jah ez igy mukodik, van evekig motorszallito, egyszer kicsit rosszabb a cucc, ervenyes szerzodest felrugunk es kovetelozunk mindenhol, hogy nekik ez jar ? -
Amikor majd a Ferrarival nyer 4 évig, nem lesz kedvenc...
RB a legjobb feltételeket akarja, komoly tárgyalások és agyaláspok mennek a háttérben, ami ebből lejön a blikkbe az totál felszínes dolgok....
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.10.02. 20:50:02 -
Mert ilyen képet mutatnak magukról...
Most pl. a kivonulással fenyegetőzés, mintha az emberek akik ott dolgoznak nem számítanának, nagyn fasza hogy 2016-tól már akár nem is lehetnek rajtrácson...milyen jó lehet ilyenkor munkát keresni, átigazolási szezon végén Ricciardo-nak tök jó nem?
..de a többi szakembernek és versenyzőnek is...beszállítók..oké van pénz mindenkit kifizetni, de azért na....ez nem egy egyszereplős történet.
...Vettel is jóval kedvelhetőbb figura a Ferrari-nál, és nem a Ferrari a lényeg, mert a williams-nél is ez lenne.
A Red Bull ezt az arcát adja, nagyon profi, nagyon 'énközpontú' pénzes csapat. -
-
Ne vicceljetek már. Red Bull már F1 történelem. Ahogy nyertek 4 VBt az tanítani való. Ráadásul 2 csapattal vannak jelen stabilan, és jó autókkal. Amit az utánpótlásba fektetnek és kitermelnek az példás.
Ugyan olyan veszteség ha nem lenne RB mint akármelyik más. Mindegy mióta vannnak itt, amióta itt vannak az alatt ugyan olyan és jobb mukát végeztek mint a többiek, tökéletesen elsajátották az F1et. Privát csapat és nem gyári, ennek most kijön a hátránya, hisz a partner nem tudott 2 éven át elfogadható motort és hybrid rendszert szállítani, amiért nagyon sok pénzt fizettek.
Ha az RB megy nyilván a Toro is menni fog, hisz ugyan onnan jön a pénz...Toroval az RBnek nincs értelme az F1ben matadni, hisz ők VBt akarnak megint nyerni nem mást. Ha ezt a célt nem látják elérhetőnek ( ami nem rajtuk múlik ) akkor baj van... és most baj van. Rövidtávon kell egy aktuális jó motor, hosszútávon kell egy saját motor nekik. -
jogos -
*haas -
"miért is várja mindenki el a Marcedestől vagy a Ferraritól ,hogy a legjobb motorját odaadja az egyik legnagyobb ellenfelének ?
Azért mert mindenki másnak eladják csak az RB-nek nem és közben a Merci még azt hangoztatja, hogy ő ezzel milyen jót tesz a sportnak, hogy eladja a Marussia-nak.
"Felőlem mehetnek , nekem nem fog hiányozni, lesz majd más helyette ... "
Ilyen szintű csapat egyhamar nem lesz de ha szerinted az tesz jót a sportnak, hogy az elmúlt évtized egyik legerősebb csapata kiesik, akkor nem szóltam.
Nem tudom honnan ez a hihetetlen RB utálat, pláne miután Vettel már nem is ott versenyez és igencsak kedvelhető pilótapárosuk van. Mondom ezt úgy, hogy Alonso drukker vagyok. -
Lesz más? Ki?
Jön a Hans, oké. Ki tudja mire lesznek képes az első 2-3 évbe.
Most ne nézzük azt hogy ki utálja az rb-t, meg miért stb. Csak azt nézzük, hogy élmenő csapat, akiknek jelenleg nincs is ratyi pilótájuk, kineveltek már egy 4x-es VB-t, és ott a torro rosso, ahol éppen megint nevelődik egy Verstappen nevű srác, aki engem abszolút megvett már.
Ha elmegy az RB mi lesz? Torro rosso is menne? -2 ,de lehet -4 autó. Jön a hans, oké, de egy élmenő csapatot nem kéne így kitúrni -
-
Én se fogok sírni utánuk. -
Azert pattognak mert nyertek 4 VB-t,azt hiszik olyan meghatarozo csapat mint a Ferrari vagy egy Williams. Pedig csak egy energialöttyös ceg -
A redbull nem gyáricsapat. Benne van a pakliban hogy motorügyben szopóágra kerülnek. -
Én meg ezt nem is értem ...
aki nem tud motort gyártani ,vesz magának, abból vesz amit kínálnak ....
Ha nem jó neki, menjen a francba.
Talán a Redbull rohangál az aero-felfüggesztés csomagjával és osztogatja ? :)
miért is várja mindenki el a Marcedestől vagy a Ferraritól ,hogy a legjobb motorját odaadja az egyik legnagyobb ellenfelének ?
Felőlem mehetnek , nekem nem fog hiányozni, lesz majd más helyette ... -
Én ebben annyira nem hiszek de meglátjuk mi lesz. Ha kilépnek az lenne az F1 szégyene. Én ugyan nem vagyok RB szurkoló de a sportnak kell minél több erős csapat. -
Lehet nem is kell nekik semmi, csak ki akarnak lepni lelepesi penz nelkul, 2020-ig szerzodes van...
vagy a CVC altal lepasszolt F1 reszvenyek kellenek, erdeklodtek egy idoben...most pedig verik le az F1 arat
-
valahol még fenn van a kvrijat baleset? vagy már letörölték mindenhonnan ? -
-
Stockbauer33 #156265 -
-
Stockbauer33 #156263 http://www.mercedesamgf1.com/en/news/2015/2015-manor-marussia-f1-team-announcement/ -
:-)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Amennyire én tudom a Ferrari azt kínálta fel nekik. -
amúgy a tavalyi ferrari motor az még kérdéses hogy megkapnák e vagy azt fixre eladná nekik a ferrari? -
Egy ismet eros RB nem erdeke se a Ferkanak,se a Mercinek,max a nezoknek. Ha kiszallnak akkor evekre bevan betonozva a Merci-Ferrari duo,es meg ott van a Williams is -
Link
Jövőre a Lotus Renault motorral megy ezért a Marussia lesz az új Mercedes motoros alakulat. Ami az érdekes ebben, hogy a Red Bull-nak nem nagyon lesz választása. Vagy megy tavalyi Ferrari motorral vagy kiszáll. Ennyire félnek a RB-tól a németek? Hihetetlen, hogy így próbálják kicsinálni az egyik riválisukat a Ferrarival "közösen" de legalább ne hangoztatnák azt, hogy jót tesznek azzal a sportnak, hogy a Marussianak adnak el motort.... végül is tavaly majdnem csődbe ment, nyilván ők lennének a legideálisabb partner. -
Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2015.10.01. 13:01:07 -
Nem hiszem, nekem úgy rémlik volt már ilyen januárban induló decemberben végződő szezon (wikipedián hamar csekkolni lehet), csak akkor még nem volt minden hónapban futam, pláne nem havonta kettő. :) -
Stockbauer33 #156255 -
szándékos :D