FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Button sem lesz már fiatalabb és õ is már kifele megy az F1bõl. McLarennek meg kell újulnia, mert eléggé beleszürkültek a mezõnybe az elmúlt években. Vannak itt tehetséges fiatalok akik be is váltják a reményeket lásd RIC.

Honda azért jelen van az Indycarban is turbós motorral, persze az F1é más és a hybrid rendszer, de lehet beletalálnak, viszont ahhoz a McLaren is kell, mert Mercedes motorral mennek idén így a sebességük meglenne, de az autó nem jó...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Pluskast
Azt a többi csapat is megteheti jövõre.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

na most akkor mi igaz😊

Alonso-Button páros jövõre?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

nem indokolt, hogy elküldjék amikor jól teljesít idén is...nem tehet arról, hogy versenyképtelen a technika...magasan veri versenyen a fiatal Magnussent...2 hétvégén kapott ki tõle eddig, Ausztráliában is nem sokkal volt már mögötte...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

BooMiller
😊)

Jeffjohnson
Semmilyen tapasztalatuk nincs a pályán ezzel a konfigurációval. A többi csapat már jó régóta fejleszti a motorját. Én is tudom, hogy jó anyám húslevese de mégsem tudnám úgy elkészíteni mint õ, pedig tudom mi van benne.

Ebben a mostani F1ben nehéz nagyot dobni az elején, Mercinek is csak mostanra jöttek össze a dolgok.

bardocz
Õk most is fejleszthetik a motort nem? Szóval a merci megoldását is lekoppinthatják rögtön. Persze én se számítok semmi egetrengetõre.
Jeffjohnson
Nem tudom miért veszi készpénznek, hogy a Honda ha megjön jó lesz. Csodálnám ha a Ferrari mostani gyenge színvonalát hozná. Mclaren régóta nem a kiegyensúlyozottságáról híres.

csereljenek Kimivel - rosszabb mar egyikuknek sem lehet

http://gaborszantai.co.uk/

Miért? Onnan kellene nyugdíjba mennie? Nem jótékonysági szervezet egy F1-es csapat sem...
Nem lenne igazságos a Mclaren részérõl

ha megcsinálják nem csalódom bennük😄 mindig is rühelltem õket

mcmoha
Baromi sokba kerülhetett a ralizás. <#zavart1>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Pluskast
Igaz amit csinálnak túlzás, de, hogy tavaly nem lettek volna sehol. Második lett a csapat.

AnuluWork
"A HÉTVÉGE ÁTKA. Vagy inkább az egész szezoné, mondhatná Vettel, ugyanis a négyszeres világbajnok egyetlen versenyt sem tudott befejezni, amikor Mark Webber feltûnt a paddockban. A korábbi csapattárs eddig az Ausztrál, a Monacói és az Osztrák GP-t nézte meg a helyszínen. Véletlen az egybeesés, vagy új átok született?"

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

rohadjon le az ilyen ember

http://www.blikk.hu/blikk_sport/elloptak-schumi-korhazi-aktait-2261729

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

mcmoha

<#idiota>

nem Vettel a katasztrófa, hanem a technikája😉 még Webberrel sem volt ennyi gikszer, mint, ami vele idén

HTS s3rg1nh00
pszichikai hadviselés,tesznek róla hogy még csak véletlenül se tudjanak visszajönni
egyébként meg csak gondoljatok a helyzetükbe,mindenki ott vág alá a másiknak ahol tud,ezek az emberek nyerni akarnak,és dollár százmilliók forognak kockán...ti is ezt tennétek,nem kell álszenteskedni (és ezt értem bármelyik csapatra)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

mcmoha
Bild: „Hatalmas buli készülõdött százezer Red Bull-szurkolóval a konszernhez tartozó pályán, de a világbajnok Sebastian Vettel ismét leszerepelt. Az év során harmadszor kellett kiállnia, a Renault kormányelektronikája megint csõdöt mondott.”

Frankfurter Allgemeine: „Rosberg újabb lépése a vb-cím felé. A német pilóta ismét visszaverte Hamilton támadásait. Az F1 visszatért Ausztriába, de Vettel kiesett.”

Stuttgarter Zeitung: „Minden gyönyörû volt a házigazdáknak Stájerországban, kivéve a futam végeredményét. Vettel a verseny közepén feladta, a világbajnoknak sürgõsen szüksége van arra, amit az üdítõs doboz ígér: több energiára.”

Die Welt: „A Mercedes elrontotta a Red Bull hazai versenyét. Az ezüstnyilak ismét kettõs gyõzelmet arattak, Vettel már nem lehet önerõbõl világbajnok”

Stuttgarter Nachrichten: „Vettel-katasztrófa, ennél rosszabb már nem jöhet. A Red Bull felsült százezer nézõ elõtt a Red Bull Ringen. Vettel kiállt, Daniel Ricciardo pedig feltûnés nélkül nyolcadik lett.”

Meki? 😮

mit csinalt a McLaren?

mcmoha
Laudáról elnevezett kanyart átnevezték, a merci csapatot kirugták a hoteljukból, örülhetnek, hogy ennyivel megússzák. <#idiota>

Master91
igen, szerintem is azért túlzásba viszik
adam46
Elég nagyképûség a mekitõl, elõzõ években a fasorba se voltak, most meg, hogy van egy szerencsés évük, ahol sikerült jobb dolgokat fejleszteni, mint a társaknak, már nagy az arcuk.
pedobear
Én megmondtam <#circling>

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

HTS s3rg1nh00
és csak nem hagyják abba 😄DD

Pluskast
<#eljen> Abszolút!

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

akár lehetne 4-3 fordítva is😉

ha Rosbergnek lett volna meghibásodása legalább 1 ahol kiesik akkor is 4 pont elõnye lenne akár, de mivel szoros a csata és apróságokon múlik a dolog ezért a jelenlegi helyzet így van jól...fordulhat ez még bõven...

egyelore 4:3 Lewisnak, nem?

Szerencsetlen volt 2x sajnos, igy akar 6:3 is lehetne az allas, de Rosberg olyan konstans, mint az apja volt, siman behuzza az elerheto max pontszamokat az adott szituaciokban

bakkerman
érdekes csata lesz az biztos kettejük között,és mostmár Lewison lesz a nagyobb nyomás,nem fér bele mostmár nem hogy 1 nullázás,de már az se nagyon,ha 2-3 hellyel Rosberg mögött végez. El kell kezdenie nyerni a futamokat

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

En egyikuknek sem drukkolok, de mindketten szimpatikus pilotak es a csapat is az. Azonban annak orulok, hogy Rosberg bizonyitja, hogy o nem csak egy ujabb Heidfeld, hanem tenyleg egy olyan top versenyzo, akinek csak a megfelelo technika hianyzott ahhoz, hogy VB lehessen. Legalabbis eselyes legyen a vegso gyozelemre.
Lewis szerintem egy kicsit jobb, kepes elovenni tizedeket korokon keresztul, de hajlamosabb is hibazni (Senna), mig Rosberg olyan gep, mint Prost es Lauda volt anno, kalkulal es beoszt mindent a kockas zaszloig.

Pluskast
Máskor meg majd fordítva lesz. Ez is az F1 része.

RatBaG
ja, tényleg...

Per Aspera Ad Inferi.

mcmoha

HTS s3rg1nh00
és trollkodnak tovább 😄DD

#149864:kint voltak helyszínen,onnan nincs

RatBaG
megint nem volt boxutca online?

Per Aspera Ad Inferi.

HTS s3rg1nh00
úgyis hiányzott a látvány

Minstrel

http://topgearhungary.blogspot.com/

mcmoha

adam46
Pont ez a gond a Forma 1-el, hogy boxon mennek el a helyezések, nem a pályán!
elõferdül...ezt õ szúrta el tegnap...

Rosberget így sem úgy sem tudta elkapni, aki remekül osztotta be elõl az elõnyét...

legalább most megint adott egy fricskát a kritikusoknak akik azt mondták, ha Hami van mögötte akkor tuti megelõzi õt, hát nem😉

jó volt látni azért, hogy a Williams, ha nem is tudták tartani a Mercisek tempóját, de egészen közel voltak hozzájuk és sokat fejlõdtek év elejéhez képest...remélhetõleg ez nem csak idõszakos fellángolás volt, hanem egy állandósult helyzet

repvez
Hami gyözelme meg egyértelmüen a 2 boxon ment el., ott minimum 2mp-et vett el töle, amivel rosberg elé tudott volna visszaérni
igazat kell adjak precisenek..Massán is múlt nem csak a csapat fantasztikus boxtaktikáján...Bottas így is 3. lett amihez gratula neki, mivel 1. dobogója...bár nekem ugyanolyan savanyú, mint a többi finn nem szimpi annyira...

nekem bejött ez a futam bár tény és való az eleje jobban indult a végére nem maradtak izgalmak...

Vettel hát😞 ez nem akar összejönni..Ricciardo pedig szépet mentett a végén..

Perez pedig parádésan osztja be a gumijait

bardocz
Az nem volt ilyen fontos, csak egy vb cím múlt rajta 😄D
allock
Alo meg nem tudott elmenni Petrovnak anno <#gonosz1>

#hhwnd

Bottas mogött is ott volt hami ugyanolyan szituációban mégsem tudta megelõzni, hiába volt hideg gumin Bottas. Ezek a különbségek számítottak pl vettel webber között, vagy alo massa között anno.
Rózsi-Hami párharcban nagyon jól kijön milyen apróságokon múlik ki lesz bajnok és ki nem.

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

HTS s3rg1nh00
micsoda troll a Merci 😄DD

nearo
ah... köszi 😊

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(