182094
  • Totti5
    Neki nem kell erőlködni. Sikeres bármit megtehet élvezi az életet. Nem látom mitől kellene rajta nevetni.
  • b-type
    külön kell kezelni, hiszen amit érzel az még nem válik valósággá.
  • Count Adyn
    Nemtudom én úgy érzem hogy annyira erőlködik hogy menő legyen hogy az már nevetségessé válik:) De ha őt nem zavarja hogy bohócot csinál magából én szivesen nevetek rajta:)
  • b-type
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem is kell, nekem sem tetszik, sőt.
    Én spec ha extravaganciában gondolkodom, akkor ezek nekem ízléstelenek. De itt mást nézek, az egyén szabadságát figyelembe véve a kulturális különbséget...így nézve rendben van.
    Saját hasonlattal nézve, amikor a hajam mindenféle színű volt, és teli voltam vasakkal, fül-mell-nyelv-szemöldök, a ruhám pedig le se írom, akkor engem is kevesen tudtak felvállalni (lányos apák a legkevésbé :D )
    Azokról igyekszem példát venni akik mégis, pl. mikor elnézem a mostani kölyköket....amit nehezen emésztek az az hogy ezek a kölykök lekvárból vannak míg mi nagyon nem.
    Hamilton sem, megteheti ahogy mondta, ezért megteszi...később már ez nem fontos.

• Pluskast
    Lehet, hogy jó versenyző, ez tagadhatatlan, de az öltözködési stílusa nagyon nem tetszik. Kb mint egy rap sztár.
  • G_ArchAngel #156070
    Szeretnél te olyan buzi lenni, aki Nicole Scherzingert dugta és talán Rihannát is.
  • ShaiHulud
    http://gp-live.hu/f1-hirek/zsenialis-trukk-a-ferrarinal-hoborognek-a-rivalisok/

na ebbol mi lesz?:)
  • ShaiHulud
    meg a world's greatest gay kategoriaban is.
  • Totti5
    Sportsman kategoriában nyert Hamilton.
  • b-type
    hallgatnak versenyzőkre, de egyik ezt mond másik azt, olvastad.
    Az LMP bárhol elmegy ahol az F1, csak nincs rá igény.
    Az OW jelleg nagyon sokba kerül, mert az F1 technikája egy LMP kasztniban gyorsabb köridőt hozna, még nyitott fülkéjű LMP kasztniban is, pont a kerekek burkolása miatt.
    De mivel OW ezért beáldozzák.
    De versenyzőt nem szabad beáldozni szvsz, pusztán azért mert az OW így Open Wheel. Adott már a technika hozzá.
    Az Indy ssasszéja is egy tragédia szvsz, ahogy az F1 is..rondák, próbálják a légörvényeket úgy terelni, mintha burkolva lenne a kerék.
    Az ilyen aero-nak semmi haszna nincs, csak versenypályára jó...nincsenek nyitott kerekű közúti járművek.
    Voltak gyönyörű LMP autók, bár a mostaniak nem azok :)
    Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.09.09. 19:53:00
  • bakkerman
    ezért kéne mihamarabb megoldani a zárt kereket is. Persze akkor már nem lehet "Open wheel" kategóriába besorolni az F1-et,de más út meg nincs,zárt kerék,zárt cockpit. Remélem nem kell addig tökölészniük,amíg nem lesz egy következő tragédia...Nyílván senki sem szeretné,jobb lenne megelőzni
  • Dietrich
    Igen azért a versenyzőkre is kellene hallgatniuk, ha már az FIA és az IC közösen akarja ezt a gondot megoldani.
    Ne feledd az LMP is más meg az ow is más...főleg mondjuk LM24h meg az Indy500 pályája és az ebből adódó különbözőségek.
    Vagy az LMP autók mennek szűk utcai pályákon is, mint az IC vagy F1? Mert ott esélyesebb, hogy a kerekek összeérnek és már repül is az egyik LMP esetében nem csak a fülke zárt.
  • b-type
    na az aztán ajtó :D

• nearo
    hát majd tesznek rájuk
  • mcmoha
    LMP-ken van ajtó, az F1-en nincs.
  • bardocz
    Volt kép egy ilyen keretről, talán merci, nem tudom, szerintem abból pont egyszerűbb kiszállni fejtetőn landolva, mint most, feltéve, hogy a keret nem törik.
  • kjhun
    Ellopták a Force India csapatának az egyik tartalékkormányát.
  • b-type
    versenyzői vélemény, de nem tűnik megoldhatatlannak egyik sem..se a fejtetőn landolás, sem a kigyulladás (cockpit régen éget már, utoljára a tankolásoknál emlékszem ilyenre), sem a kilátás és a hűtés.
    viszont 500kg lendületben mint mondjuk Kimi-Alonso, vagy a Formula-E-ben Heidfeld esetében...és még sok sok mázlis esetnél, ahol nem volt mázli az mind sajnálatos esettel végződött. Szerencsére még egy fenéklemez sem csúszott rá a versenyző plexijére, de ahol valami elérte a sisakot az rosszul sült el. :(
    Be kell burkolni, LMP meg tudja oldani akkor meg lehet.
  • Dietrich
    Dixon: Ezért veszélyes a zárt pilótafülke
  • zzeN
    Barra gondoltam akkor ugye?:D Mintha azt mondta volna Wéber, hogy pályánként adják meg az ideálisat, erősítse vagy cáfolja meg aki tudja.
  • lac coo
    18, xx volt ez tuti.
  • mcmoha
    Psi-ben mérik, (pounds per square inch) és most 19.5 psi volt a minimum. (Lehet hogy a Pirelli pályánként határozza meg a minimumot?)
  • zzeN
    Nem a Merci volt 1.58-cal? 18 sok lenne:D
  • lac coo
    Amugy most jut eszembe, hogy vagy edzesen vagy idomeron muttatak egyik autot ahogy epp merik a nyomast es azon is 18, valamennyi volt....
  • sorler
    Jobb minőségben?
  • b-type
    nyilván isteni szembeszélben evez...
    Ez már csak így van, van ami sosem változik.
  • AnuluWork #156049
    Én azért megnézném a biztonsági kamerák felvételeit a helyében. Túl sok hasonló történt vele az elmúlt két évben. :)
  • ShaiHulud
    vagy akkro mar Vettele is lehet, hisz Webber is eleg "peches" volt mindig :)
  • mcmoha
    Úgy tűnik Alonso embere ott maradt a csapatnál és csendben teszi a dolgát.
  • AnuluWork #156046
    De, hogy ő mindent ugyanúgy csinált, mint eddig, de már leírtam a verseny előtt, hogy mi lesz, és az lett. A végén ugyan nem Hamilton füstölt el, így graziegrazieragazzisírva nem jöhetett 2015 Monzában létre, de sok nem kellett volna hozzá. De persze Kimi, x éves pályafutása alatt hirtelen "elizgulja" a startot. :D
  • zzeN
    Hátha segít:

• bakkerman
    hihetetlen tényleg
  • repvez
    erről nincs nagyobb részletes kép szivesen megnézném, mi hogyan van rajt
  • Norbi1990
    Kimi nem mondott erről semmit?
  • G_ArchAngel #156041
    Béna volt, de nélküle nagyon nem lett volna előzés a pályán...
  • desigo
    Ez azért látványos volt

• mcmoha
  • cement
    pont amiatt kezdtem azt hinni, mert elég erőteljesen mondták neki, hogy ne kérdezzen csak csinálja. nem is nagyon kérdezett :) de végül nyilván nem ez lett, de jó lett volna, én szívesen néztem volna mi sül ki belőle
  • Totti5

Gábor Wéber
    5 mins ·
    Biztos, hogy szakít a Red Bull és a Renault, így 2016-tól mindenképp új motorszállítója lesz mindkét Mateschitz csapatnak. A Renault ugyanis nem szeretne jövőre másnak szállítani a gyári csapaton kívül - feltéve, ha megveszik a Lotust.
  • AnuluWork #156036
    A folytatást is olvastátok? A várjuk meg azért a vizsgálat eredményét részt ue csapatfőnöktől? Ugyanezt mondta a múltkori gumi kapcsán, aztán a Pirelli megvizsgálta, és a csávó lenyugodott.

"azt gyorsan hozzátette, hogy „nem lenne helyes, ha azelőtt nyilvánítana véleményt, mielőtt látta az adatokat"
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.09.06. 21:42:00