FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ain't got no history
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
meg Monacoban is elõrejött szépen...
versenytempója még mindig a régi lenne, de az autó ugyanolyan hulladék, mint tavaly...
egyébként az lehetséges, hogy kevésbé motivált pláne, hogy pár hónapja vesztette el az édesapját...nehéz az ilyet feldolgozni
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
szerintem beszürkült :/ (?)
igaz, hogy simán Magnussen elõtt van a tabellán, de se baj...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Lehet,hogy kevésbé volt mûszaki ember de legalább szórakoztató volt.
Könnyesre röhögtem magam a közvetítéseken.Voltak olyan aranyköpései amit sosem felejtek el.
A medve nem játék.
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
link
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Sose felejtem el: "Es a ket Sauber elment a rottenbiller utcaba" hatalmas arc volt, csak helyen kell tudni kezelni, nem kell tul komolyan venni.. Amugy meg lehet kritizalni, de mindegyik kommentatornal profibb volt, es jobban ertett az F1 hez, mint elotta vagy utana barka, es meg szorakoztato is volt, persze lehet vkit idegesitett, az mar szubjektiv
ain't got no history
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Fantasztikus itt lenni egy ilyen legendás helyszínen, mint Imola. Megmondom õszintén nagyon vártam már ezt a hétvégét. Sajnos azonban eddig nem az elképzeléseim szerint alakulnak a dolgok. Az elsõ szabadedzésen a motorral voltak problémáink, amelyek a második gyakorlásra csak súlyosbodtak. Összesen kilenc kört tudtam megtenni, amelyeknek legalább a fele a bokszból ki illetve a bokszba bevezetõ kör volt. Értékelhetõ kört szinte nem is teljesítettem. A motort valószínûleg kicserélik az autómban, így várhatóan a technikai problémák megoldódnak holnapra. Azonban, mint tudjátok még soha korábban nem versenyeztem ezen a pályán és a mai szabadedzéseken sem tudtam értékelhetõ munkát végezni, míg a vetélytársaim többsége harminc, vagy annál több kört tett meg a két edzés alatt. A holnapi idõmérõ és a hétvége hátralévõ része így óriási kihívás lesz számomra. Régen voltam már ilyen nehéz helyzetben, de megígérhetem, hogy egyetlen pillanatra sem fogom feladni!
Üdv.
Tomi
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
-min. 1000 mérnök/csapat versenyen és a gyárban! 😄
-izgalmas versenyek, mert ki kell írni, hogy: "Õsz húrja zsong, jajong, busong a tájon, s ont monoton bút konokon és fájón", nem lehet csak úgy benyögni, hogy: "Fernando is faster than you, FU!" 😄
-stb.
A medve nem játék.
DE ez csak egy eszmefuttatás, 1miilióból 1x ha bekövetkezik.
Ami a Ferrarit illeti, õk is csak azért vannak még mert bõdületes pénzt kapnak a többiekhez képest és üzletileg megéri.
A Ferrari meg annyira összefonódott az F1-el, hogy képtelen szabadulni tõle.
Bár én ezt az egészet úgy érzem mint a fociban, amikor mondogatják, hogy kell egy jó Fradi a magyar focinak...én erre azt mondom minek? Engem a jó foci érdekel nem egy felpumpált klub a kettõ pedig nem ugyanaz. F-1 is mûködhetne simán a Ferrari nélkül, ha izgalmas futamok lennének. Ha pedig így nézzük akkor a Ferrarinak van nagyobb szüksége az F-1re mintsem fordítva. Bár ha azt nézzük, hogy az olaszok e-miatt mennek ki a versenyre, akkor ez megdõlni látszik de ha lenne egy jó olasz versenyzõ, akkor ugyanúgy kimennének megnézni õt, még ha nem is lenne Ferrari.
volt már ilyen sztrájk vajon ?
nem hiszem el hogy a gumi melegítõ paplanokról még fognak beszélni
ekkora tétel???????????????????????
"A WMSC gondoskodni igyekezett arról is, hogy eltûnjenek az idén fanyalogva fogadott, esztétikátlan orrkúpok....A módosítások után az autók többségének eleje várhatóan az idei Ferrariéra fog hasonlítani."
AMI NEM SZÉP
"ha azonban húsznál több verseny lesz, marad az ötös keret. Egy teljes hajtáslánc cseréje miatt nem a bokszutcából, hanem a mezõny végérõl kell majd rajtolni."
"Az autókra eddig csak az idõmérõ kezdetétõl vonatkoztak a parc fermé szabályai, jövõre viszont már a harmadik szabadedzés elõtt életbe lépnek, ami azt jelenti, hogy onnantól kezdve a beállításaikon is korlátozottan lehet változtatni. A csapatok személyzetének pihenését biztosító éjszakai munkastop hossza a pénteki edzésnap után 2015-ben hatról hét, 2016-ban pedig nyolc órára nõ."
"A parc fermé-szabályok már a harmadik szabadedzés elõtt életbe lépnek majd, a szezont pedig az eddigi öt helyett négy motorral kell teljesíteni."
mivaaa?
parc fermé-szabályok azok azok hogy nem lehet már hozzá nyúlni a kocsihoz meg ilyesmi ?
4 motor? vicc? úgy hogy kb. szart se tudtak tesztelni, mert egybõl befagyasztották a motorok fejlesztését?
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Egyébként ezekkel a hülye fejlesztési korlátozásokkal pont a bajnokság elején eldöl ki fogja megnyerni. Mivel a motorhoz nem lehet hozzányulni, esélytelen hogy a mercit bárki is megfogja. Azt sem értem miért nem lehet az autó beállításait piszkálni futam elõtt / közben.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h