FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
forrás és cikk szerzõ megjelölés nélkül irnak mindenrõl, többnyire Blikk színvonalúan. Más kérdés már nem1x lett bebizonyítva a forrásaik, twitter, különbözõ fórumok..számomra teljesen hiteltelenek.
csak az a lényeg náluk jelenjen meg bármi is az elsõként és kattintsanak a szponzorok miatt...az is érdekes volt mikor rácuppantak egy kamu hírre és le lettek buktatva :p
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Palikék fiai szeretett nagyszüleikkel lehetnek
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Ez megint felvet pár kérdést, ha másik csapatnak adják akkor az a csapat csak 1 autóval megy? vagy 2 különbözövel ha egy másik nagycsapat 3. autóját is odateszik?
A fejlesztéseket és alkatrészeket is mindig odaadják a nagycsapatok nekik?
HA igen akkor mi értelme átaddni, ennyi erõvel a torro rosso is mehetne most a redbullos cuccal,de mégsem teszik.
Megint az van hogy valami kipattan a fejekbõl beteszik a szabályokba és bele se gondolnak a részletekbe aztán mikor ott lesznek élesbe és kiderül hogy szar akkor meg hozzák a változtató szabálymodositást.
/sarcasm off
Nekem 1 csapat se hiányozna ha kiszállna, csak legyenek izgalmas versenyek, ahol oda-vissza elõzik egymást az elsõ helyért. Ha választani lehetne 10bõl szerintem 9 ember ezt választaná. Márpedig az izgalmas versenyek miatt ülünk le nézni a futamokat nem azért, hogy a Catherham szenvedését lássuk.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Én azokról a tehetséges pilótákról beszéltem, akik nem tudnak fizetni.
Motorfejlesztés be van fagyasztva, nagyobb teljesítményt idén nem fognak a renalultok se tudni. A merci titkára is fényderült pl, ezt beépítené a többi motorgyártó is, illetve õk is új dolgokat találhatnának ki.
Korábbi években mclaren volt aki mindig évközben fejlõdött hatalmasat pl...
Mert közben a Merci nem fejlesztene?😊 a Rönó idén le van maradva, amin a több teszt sem segítene lényegesen. A motort, rendszert pedi fejlesztik, de csodák nincsenek. Egy gyenge konstrukció, ami idõbe telik. Ferrari sem tud elõre lépni, pedig építhetnek új autót is, azt senki nem tiltja, de amit elszúrtak, vagy nem mûködik alapjaiban! azon már nem lehet év közben lényegesen javítani, plána ha van csapat akinek minden 100%osan bejött pl a Merci most.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Az f1-nek nem a költségvetésrõl, meg motorspórolásról kellene hogy szóljon, hanem arról, hogy évközben is mindenki gõzerõvel tesztel, fejleszt (autót, motort).
Ha lehetne tesztelni és rendesen fejleszteni, most a renault motorosok sem szopnának, mert már kijavították volna a hibákat, és utolérik a ferrarit vagy a mercit teljesítményben.
Eltûnne az is, hogy aki a télen a legjobb autót kalapálja össze, annak egész évben ki van bérelve a dobogó.
A kisebb csapatokat pedig csak úgy lehet közelebb hozni, ha csökkentik a költségeket, mert azok brutálisak, a kicsiknél is ( bármi más szériákhoz mérten ). Az hülyeség hogy akinek nincs pénze az ne F1ezzen... egy privát csapat sosem fog tudni versenyezni egy globális autógyárral, vagy a világegyetem legsikeresebben jövedelmezõ energia ital gyártójával, de kellenek mert ettõl színes a mezõny. Azért vannak ott mert finanszírozzák, reklám és kifizetõdõ valakiknek. Ha nem lenne akkor nem lennének ott...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Zanardi: Alig várom, hogy lássam Schumachert talpra állni
A 13 évvel ezelõtt maga is rettenetes balesetet szenvedõ Alex Zanardi bízik Schumacher felépülésében.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
A medve nem játék.
Ez mennyire igaz! Az F1 legyen csúcskategória ne pedig a szaros kis csapatokról szóljon meg a költségcsökkentésrõl.
Az ötlet is jó, ahogyan ezt kiviteleznék. Magyarán mintegy megvásárolható csomag de egy másik csapat üzemeltetné. Érdekes elképzelés remélhetõleg lesz is belõle valami. Még mindig jobb ötlet mint amivel mostanában dobálóznak a sajtóban.
A medve nem játék.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Per Aspera Ad Inferi.
Mondjuk ezt a "kapcsolják be biztonsági öveiket" dumát elfelejthetné Szujó, meg néha már tényleg úgy ordibál, hogy a mikrofon sem bírja és torzít xd
A kiabál a kommentátor akkor az a baj ha meg nyugodtan beszél akkor meg az.
Szerintem ez a páros eddig a legjobb felállás amióta a közvetitések mennek.
Egyenrangú partnerek , fiatalos stilus.
ha másfajta szórakozásra vágysz, nézz mondjuk showder klubot... bár ha palikról van szó, inkább a maunika showval kéne párhuzamot vonni.
Per Aspera Ad Inferi.
ain't got no history
ain't got no history
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
meg Monacoban is elõrejött szépen...
versenytempója még mindig a régi lenne, de az autó ugyanolyan hulladék, mint tavaly...
egyébként az lehetséges, hogy kevésbé motivált pláne, hogy pár hónapja vesztette el az édesapját...nehéz az ilyet feldolgozni
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
szerintem beszürkült :/ (?)
igaz, hogy simán Magnussen elõtt van a tabellán, de se baj...