182095
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
-
#156315 Az ő válasza kb. azt lenne hogy miért ne?
Legalábbis az eddigi megkérdezésekre ilyesmit válaszol...ehhez van kedve és csinálja, úgy él és úgy néz ki ahogy akar, ilyesmi. -
#156314 Attól kevésbé nevetséges/borzalmas? :D -
#156313 Régóta ilyen... -
Stockbauer33 #156312 mert 1 ..csög :) -
#156311 Ez a haj... Miért?? -
Stockbauer33 #156310 -
Stockbauer33 #156309 -
Hasselhoff72 #156308 -
Stockbauer33 #156307 -
#156306 "de fejben nagyon gyenge még a srác"
Miért? vagyis honnan "tudod" ?
"csak a szerencsén"
Ha sikerült akkor az nem szerencse.... -
#156305 Cikkre reagálva: Szerintem korai lenne neki egy igazi top autó legalábbis 2-3 évig még biztosan. Jól debütált a sorozatban,a csapattársát is veri azért összetettben (20 pont az nem véletlen),de fejben nagyon gyenge még a srác,ahogy egy kommentelő is írta voltak olyan húzásai eddig amikor nem rajta vagy a másikon múlt egy hatalmas bukta hanem csak a szerencsén...De mindenképpen nagy jövő előtt áll,simán kinéz neki a világbajnoki cím is,18 éves,alsóhangon van 14-15 jó éve az F1-ben,nem szabad kapkodnia neki se meg a faternak se. Akinek megvan a tehetsége az előbb utóbb úgyis betud ülni egy VB esélyes autóba,csak neki még fejben is fel kell nőnie a dolgokhoz -
#156304 http://www.gphirek.hu/f1/20151005-f1-tobb-elcsapat-szeretne-megszerezni-verstappent.html
Siralmasak a kommentek.... -
#156303 A Brembo segítségével izgalmas betekintést nyerhetünk, mi a különbség és hasonlóság Ayrton Senna, Alain Prost, Michael Schumacher, Fernando Alonso, Sebastian Vettel és Lewis Hamilton stílusa között! -
#156302 az igaz,de ha évente tízmillió eurókat dobsz ki motorra,amellé még ~200 millió eurót a többire és a motor miatt nem vagy versenyképes+nem tudsz változtatni a fejlesztésen (mint a Ferrari vagy Mercedes tud),akkor azért te is vernéd az asztalt szerintem,ez ugye a sikeresség miatt kiosztott bónuszpénzeknél is vissza fog ütni.ne felejtsük el,hogy a Renault fenyegetőzött a kiszállással,ha nem lesz turbómotorra váltás...
szvsz is ott a legnagyobb galiba,hogy a Mercedes meg a Ferrari bort iszik és vizet prédikál,a csőd szélén táncoló Manor és Sauber kap tőlük idei motort a RB+TR meg nem?ez a sport már elég régen a saját sírját ássa... -
#156301 De msot nyilvan nem ez a lenyeg.....
Vagy meg elegszenek egy regebbi motorral, vagy mennek..
Nem gondolom higy a Ferrari vagy a Mercedes lenne emiatt a hibas. -
#156300 hiába is lopnak ötlete ha egészen más a saját autójuk....meg úgy is tudják már azokat az ötleteket -
#156299 Hat azert gyanitom tudnanak otletet lopni az aero-felfuggesztes csomagbol.
Mindegy , en nem akarom, hogy barki is elmenjen, de semmi kivetnivalot nem talalok abban, hogy a kozvetlen rivalisok nem adjak a legujabb motort.... -
#156298 Az aero csomag egy teljesen más tészta. Kb. semmire sem menne vele a másik csapat mivel más specifikációhoz fejlesztették. Ha RB odaadná másnak kb. dobhatná is kukába az a csapat hiszen az használhatatlan lenne nekik. -
#156297 Ha Redbull osztogatja majd az aero csomagját akkor egyetértek veled.
Addig továbbra sem értem mire számítottak, nagy nehezen fejlődött a Ferrari, pont ő ellenük leginkább és akkor odaadjak nekik a motort ???
világ vicce lenne ! :))
De abban mondjuk nem vagyok biztos, hogy akinek adnak is motort a legujabbat kapják mindig ... -
#156296 AMC-n most kezdett a 1. c. film. Szerintem a valaha készült legjobb dokumentum film a F1-ről. -
#156295 Azért mert a vetélytársak mindenki másnak eladják azt a technikát csak nekik pont nem. Jah és közben azt hirdetik, hogy nekik mennyire fontos a sport. Ez az ami zavar. -
#156294 Aha és amikor a Ferrari fenyegetőzött (nagyjából minden évben előveszik, amikor nem megy nekik) kivonulással az teljesen rendben van.
"Most pl. a kivonulással fenyegetőzés, mintha az emberek akik ott dolgoznak nem számítanának, nagyn fasza hogy 2016-tól már akár nem is lehetnek rajtrácson...milyen jó lehet ilyenkor munkát keresni, átigazolási szezon végén Ricciardo-nak tök jó nem?
..de a többi szakembernek és versenyzőnek is...beszállítók..oké van pénz mindenkit kifizetni, de azért na....ez nem egy egyszereplős történet."
Na éppen ezért nem értem, hogy aki az RB bukását várja az miért nem gondol ebbe bele. Mert ha a RB megy, akkor a Torro is kiszállhat, tehát nem 1 csapat tűnne el a rajtrácsról hanem 2 az már 4 kocsival kevesebb. Azért az baromi sok. Úgy látom a Merci álszenteskedése meg senkit sem zavar... -
#156293 -
#156292 https://vimeo.com/74491994 -
#156291 Ez most mire valasz ? :)
Nem akarom en, hogy elmenjen barki is ,de ez nonszensz, amit muvelnek.
Gondolom akkor a torro rosso ak is jar a legujabb ferka motor... -
#156290 A vetélytársak jutalékának is jót tesz, ha többen követik a sorozatot, mert mondjuk nem 1 csapat dominál végig, hanem 2-3-4 is versenyben van.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2015.10.02. 21:23:22 -
#156289 Érthető, de valaki mondja már meg nekem, mi az alapja, hogy a vetélytársak ,a közvetlen vetélytársak legjobb fejlesztését megkapják ?!
Hát ilyen a világon nincs :DDD -
#156288 Amit Totti írt + a Renault is ugyan úgy fenyegetőzött, hogy kilép, ha nem vált az F1 a mostani hibrid rendszerekre.
Erre 2 éven keresztül töketlenkednek, az RB pedig hiába önti a pénzt ugyan úgy, mint a vb-k alatt, méghozzá eredméynesen, hiszen Szingapúrban látszott mégsem tudnak igazán versenyképesek lenni önhibájukon kívül. Érthetően, ha frusztráltak.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2015.10.02. 21:16:04 -
#156287 Én nem utálom RB-t, jobb nem lesz nekem attól ,10-ből 9 futamot úgy is átalszok, de szerintem is kicsit arrogánsan adják elő magukat .... -
#156286 Lehet arrogánsnak lenni és igy járni. Nagzon ritka az ilyen, nem is tudom hallottame ilyenről...se a motorosoknál, hogy egy alakulat azzal fenyegesse a sorozatot, hogy vagy kap gyári támogatást, vagy lelépnek.. -
#156285 És akkor mi van ? :)
Nem ismerem a szabályokat, meg hogy hogy működik ez ,de tuti hülye lenne a Marci is és a Ferka is új fejlesztésű motort adni nekik .
-
#156284 Kétszer és nem kicsit rossz,,, -
#156283 Jah ez igy mukodik, van evekig motorszallito, egyszer kicsit rosszabb a cucc, ervenyes szerzodest felrugunk es kovetelozunk mindenhol, hogy nekik ez jar ? -
#156282 Amikor majd a Ferrarival nyer 4 évig, nem lesz kedvenc...
RB a legjobb feltételeket akarja, komoly tárgyalások és agyaláspok mennek a háttérben, ami ebből lejön a blikkbe az totál felszínes dolgok....
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.10.02. 20:50:02 -
#156281 Mert ilyen képet mutatnak magukról...
Most pl. a kivonulással fenyegetőzés, mintha az emberek akik ott dolgoznak nem számítanának, nagyn fasza hogy 2016-tól már akár nem is lehetnek rajtrácson...milyen jó lehet ilyenkor munkát keresni, átigazolási szezon végén Ricciardo-nak tök jó nem?
..de a többi szakembernek és versenyzőnek is...beszállítók..oké van pénz mindenkit kifizetni, de azért na....ez nem egy egyszereplős történet.
...Vettel is jóval kedvelhetőbb figura a Ferrari-nál, és nem a Ferrari a lényeg, mert a williams-nél is ez lenne.
A Red Bull ezt az arcát adja, nagyon profi, nagyon 'énközpontú' pénzes csapat. -
#156280 -
#156279 Ne vicceljetek már. Red Bull már F1 történelem. Ahogy nyertek 4 VBt az tanítani való. Ráadásul 2 csapattal vannak jelen stabilan, és jó autókkal. Amit az utánpótlásba fektetnek és kitermelnek az példás.
Ugyan olyan veszteség ha nem lenne RB mint akármelyik más. Mindegy mióta vannnak itt, amióta itt vannak az alatt ugyan olyan és jobb mukát végeztek mint a többiek, tökéletesen elsajátották az F1et. Privát csapat és nem gyári, ennek most kijön a hátránya, hisz a partner nem tudott 2 éven át elfogadható motort és hybrid rendszert szállítani, amiért nagyon sok pénzt fizettek.
Ha az RB megy nyilván a Toro is menni fog, hisz ugyan onnan jön a pénz...Toroval az RBnek nincs értelme az F1ben matadni, hisz ők VBt akarnak megint nyerni nem mást. Ha ezt a célt nem látják elérhetőnek ( ami nem rajtuk múlik ) akkor baj van... és most baj van. Rövidtávon kell egy aktuális jó motor, hosszútávon kell egy saját motor nekik. -
#156278 jogos -
#156277 *haas