FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Azt hitte nem tud javítani, mert szarabb volt a saját idejétõl, és elvette. Úgy csinált, mintha életében nem ment volna ezen a pályán. 😊

A medve nem játék.

contraste
Hamiltonnal mi lett?

ain't got no history

DasIsFuck
de miért Lotus akkor?😄

Nem akar a Lotus beszállni véletlen😄

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Nem tanulnak!<#falbav>
RelakS
Hamilton mi a szart csinál? 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

WTF volt az utolsó harmadán a pályán😄?
desigo
Váratlanul érte a csapatot,hogy esik az esõ Silverstoneban. <#nevetes1>
mit csináltak most kapcsoltam be a tvt, és nem látom õket sehol?
Vakációznak?
a.carkey
Jaja. Még aznap kirúgnánk Alonsot és Raikot, a helyükre két tehetséges magyar, 100 ezer kilométeres gumiteszt, melynek következtében az ifjú Chan Chian Chi Kínából nem tesztelhet az ifjúkommunisták F1es tesztlehetõségén. A teszt elõtt dobnánk a Ferrarit és vennénk pár mocit a Mercitõl, és a Ringen már így állnánk fel. Ismét teltház lenne, és annyit kb. elérnénk, mint a "profik" a mostaniakkal. 😄

A medve nem játék.

Minstrel
Délután kirúgni az összes Ferrárist, komolyan, szerintem már az SG fórumosok is jobban tudnák irányítani a csapatot. 8 éve csak a balfaszkodás megy ott.

http://topgearhungary.blogspot.com/

a.carkey
Van elég, és hiába a sok kudarc, még marad is.

Nem is emlékszem ilyen szar évükre, pedig nézem egy ideje és végigszenvedtem 1991et is. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Valamelyik a sok balfasz közül.

A medve nem játék.

a.carkey
Kimit megszoktam, de hogy Alonsot is képesek voltak elqurni! Muhaha! Itt qurva gyorsan át kell értékelni az egészet. A helyükben vennék egy motort a Mercitõl, és leszerzõdtetném a Marussia egész csapatát. 😄

A medve nem játék.

Esõs edzésen nem kell kimenni... esõs idõmérõn is az utolsó pillanatban kell kiküldeni a versenyzõt... , ezt csinálják évek óta , nem tudom ki dönt errõl, de annak már rég nem ott kéne lennie...
a.carkey
Monty análisan fog érzékenyen megbántani pár faszt, aki nem vette a lapot.

A medve nem játék.

desigo
Ferrari mint valami vidéki amatõr csapat
grat...
a.carkey
Ez a Ferrari CSAPAT!!! nem lett jobb. Ekkora bénázásOKAT b+! Mindkét versenyzõjüket kicsinálják.

A medve nem játék.

Totti5
Szép volt Ferrari!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

RelakS
de? Bottas Massa Alonso Raikönnen a végérõl megy? 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

contraste
fasza, koszi!

ain't got no history

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

contraste
Tudna valaki adni egy streamet, ami megy külföldrõl is?

ain't got no history

contraste
Az igen! Talán ez volt a leginkább ésszerû lépés annak érdekében, hogy megmaradjon a csapat. Persze pénz sem ártana..

ain't got no history

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

V43 1105

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Master91
desigo
A kávéõrlõm is hangosabb ezeknél <#nevetes1>
Figyelj FIAT: ilyen amikor Raikkonen alatt jo a technika <#idiota>

http://gaborszantai.co.uk/

snake200
Ohh backi ténylek <#banplz>

Gigabyte MA785GT-UD3H I AMD Phenom II X4 955 BE C3 I GIGABYTE HD6850 I 2x2Gb DDR3 1333 mhz kingston I Gigabyte Supreb 550P I ACER AL2216W Cira Las Vegas I love his voice

Master91
Master91
M2

21:30

Forma-1HD - Brit Nagydíj

Szabadedzés
Közvetítés Silverstone-ból felvételrõl
repvez
M2-n szokott mindig lenni tudtommal és ma is ott lesz
snake200
Lesz ma szabadedzés közvetités M1-en, vagy csak focimeccs?

Gigabyte MA785GT-UD3H I AMD Phenom II X4 955 BE C3 I GIGABYTE HD6850 I 2x2Gb DDR3 1333 mhz kingston I Gigabyte Supreb 550P I ACER AL2216W Cira Las Vegas I love his voice

RatBaG
Fura Alak
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Fura Alak
Errõl az az okostelefonos, Hamilton -os, McLaren -es Vodafon reklám jut eszembe.... <#eplus2>

mcmoha
Feldübörögnek a motorok. <#idiota>

mcmoha

Pluskast
Értettem, hogy mirõl beszéltél.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

RatBaG
új motorhome

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
bonsd ketté a beírásom!
egyik része a www.f1-live.com sicc F1-live.hu oldalra vonatkozik a másik a celebekre és a sajtójára.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Pluskast
Sorry de nem tudtam, hogy az F1 live.hu egy szenny oldal lenne mivel az általad említett ominózus közösségi oldalakon nem vagyok beregisztrálva. Engem a sport érdekel és amit eddig ott olvastam azt más, hasonló F1 oldallal foglalkozó portálokon is megtaláltam. Itt még egyszer nem találkoztam való világ meg egyéb hülyeségekkel (ha így lenne nem olvasnám mivel ezekre én sem vagyok kíváncsi, ahogy Palik Lászlóra sem meg a családjára sem, nagy ívben teszek rájuk).

Dietrich
a linkelt oldalról általánosságban írtam és olyanba akartak okoskodni amihez lõvésük sem volt..
én nem olvasok szenny lapokat sem honlapokat, nem nézek tahó showkat, de még csak retek klubbot sem..nem vagyok fideszes, de remélem lehúzatják ezzel a celebes szarral a rolót.
kb. ennyi a véleményem az eltelt 20 év libsi népbutításáról..sajnos amíg emberek fizetnek ilyenekért addig létezni is fognak Blikk és más vackok.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Pluskast
Hülyeségeket beszél össze - vissza. Az F1 nem egy jótékonysági intézmény. A vicces ebben az, hogy ezt õ is jól tudja. Nem értem mi értelme van ezeknek a nyilatkozatoknak, hacsak nem az, hogy kicsit õ is a figyelem középpontjában legyen.

Pluskast
Ok és szerinted Palik Laci kisfiának mennyi köze is van a forma 1-hez? Vagy magának Palik Lászlónak? Tényleg összehasonlítható a 2 dolog. De, hogy megnyugtassalak, hogy a hír nem kacsa tessék itt van pl egy nem magyar nyelvû oldalról is.

Jeffjohnson
Nekem errõl csak annyi a véleményem, hogy ha õ ülne a Merciben, akkor nem ezt nyilatkozná. Az meg már egyenesen demagógia, amikor a 2012-es csoda pirellis idõszakot emlegeti. Az egész interjú nem más mint közhelyekkel való dobálózás "Kicsit összébb kell hozni a sportot, több lehetõséget kell adni a csapatoknak a gyõzelemre" mivan... Ha tényleg ezt mondta, akkor nem tudom hol él ez az ember de, hogy kell abból az anyagból, amit szív az tuti.

repvez
Aszat összetörte a kocsiját , lehet dolgozni a szerelõknek
pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Dietrich
és persze fb oldalon mindenkit bannoltak aki kritikával illette a cikkeiket (és itt nem anyázásra kell gondolni)